60330
-
Kazagor #9232 Az teljesen mellékes. -
#9231 már mind1 elfogyott -
Kazagor #9230 Csak én hiányolom azt, hogyha már a bejelentették a preordert és hogy milyen tartalommal fognak megjelenni a verziók, hogy legyen egy bemutató videó a tartalomról?! Gondolok itt egy unboxing first look videóra.
Bonyolult csinálni egy videót amin közelről, körüljárják a Malgus szobrot, vagy belelapoznak Gnost-Dural naplójába, vagy kinyitva megmutatják a galaxistérképet a DVD fémdobozt, lemezeket. Az ingame bónuszokat is gyönyörűen be lehetne mutatni a játékból kimentett felvételekkel?!
Ha már volt pofájuk ennyi pénzt kiszedni az emberekből, szerintem ez nem extra elvárás lenne részünkről. -
Boncmester #9229 Azért az nem lenne túl nyerő... -
Susarc77 #9228 :S:( -
#9227 betaban atsetaltunk, szerintem nem fog valtozni -
#9226 nem emlékszem hogy olvastam volna, itt is átsétálnak egymáson az emberek vagy egymásnak ütköznek? -
Bhalage #9225 welcome to dark age of camelot ;d -
Susarc77 #9224 ne is haragudj,de hülyeséget írsz....IRL ha egy daggerral beszúrok a 6-os-7es gerinccsigolyád közé attól is meghalsz instanT:P szóval szinte minden harc hülyeség,mert kb. minden fegyóval egy ütés egy "ember" ha olyan helyen találják el:P Gondold azt ,hogy amikor 4x rádvágnak fénykarddal abból 2x a mellvértedbe vágnak 1x alkaron talál és csak a 4. ütésre találja el a gigádat:P:D -
#9223 A videóból: 0:52-től ütik a két lightsaber-es Jedi-t 1:12-ig ketten. Ez 20 sec.
1:22-től ütik 4-5-en a tank Jedi-t 1:28-ig. 6 sec.
Kétkardos Jedi ismét 1:33-től 1:51-ig, hát lehet, hogy úgy néz ki, hogy 3-an ütik, de a valóságban max 1,5 player foglalkozott vele...
stb... -
#9222 Ez szánalmas és felháborító!
#9215 Vonat vazeg! :) -
Bandras DaSilva #9221 Heh..ez vicces..szegény indiai kollégákkal van gondunk nekünk is.
Mondjuk a tornak lesz saját supportja..most toboroznak rá embereket..az Írországban lesz...legalábbis az európai.
Szal az lehet jobb lesz -
#9220 Szerintem az origin eladás support és a bw játékos support nem igazán ugyanaz... Ennyi erővel akármelyik másik netes store supportjával is lehetett volna hasonló beszélgetés ;] -
#9219 Kellemetlen, de Ő legalább fizethetett dollárban... -
#9218 Ja war egyik legjobb ficsőrje volt. -
#9217 Nekem a rakétáról is az jut eszembe :D -
#9216 jó kis indiai bérmunkások dolgoznak az ea supportnál, jó lesz ez egy MMO mellé.
not -
LaCz #9215 reid twitter :d And if you are at #SDCC come and play #SWTOR - at booth #2913 and at Hilton Gaslamp across the train tracks. Yes, I said train.....! -
#9214 Nekem annyira nem tetszik így a pvp. Nekem a fénykardról az jut eszembe, hogy ledarál mindent egy érintésre. Oké játékba nem kell ez, de azért ez már túlzás, hogy fénykardal ilyen sokáig kell ütni a másikat. Auto attackot meg sajnálom, úgy tudnám elképzelni, ha nem nyomsz skillt akkor összeakadnak a fénykardok és szikráznak. Ők tudják... :) -
Boncmester #9213 Welcome to Warhammer Online :D -
#9212 kurvára nem kellenek halhatatlan emberek pvpbe. -
Susarc77 #9211 "a tankok kijelölhetnek egy csapattagot, akiről a “Guard” képességgel elnyelhetik a sebződés 50%-át, míg 15 méternél közelebb vannak egymáshoz, illetve tauntolhatnak egy ellenfelet, aki így mindenkire kisebbet sebez a tankon kívül - tehát nem kell kilépniük a tankszerepből ahhoz, hogy hasznosak és eredményesek legyenek PvP-ben
"
ez kurvajó idea! -
Kazagor #9210 Lesz még a 3 nap alatt a ComicCon-on valami TOR-os anyag, bejelentés, vagy ennyi volt, amit eddig kaptunk (Coruscant-PVP videó)? -
Boncmester #9209 Én is tudtam azt a cikket, csak itt a videón szerintem kicsit máshogy nézett ki, látva az egészet :) -
Nephin #9208 Nem mondtam, hogy új infók, ráadásul ott van felette a mondat a harcok hosszáról, amit már azóta tudni, amikor megírtam azt a cikket. :P -
Nephin #9207 1v1 10-15 sec? Hát, az gyakorlatilag egy ütés (tudom, hogy technikailag több). CC, piffpuff kész. Na itt ilyen nem lesz és szerintem ez nagyon jó. Persze a 3-an ütik két percig a másik véglet, de egy 45 sec-másfél perces intervallum szerintem ideális 1v1-ben. -
LaCz #9206 Felcsigázod itt a népet, közben meg belinkelsz egy három hónapos hírt, hát ejnye. :D -
LaCz #9205 Szerintem Novemberben jön, eddig minden infó arra utal, kivéve a szinkronszínész vallomása, aki 1,5 éve dolgozott egy szerepen ezért tud mindent. :D -
Boncmester #9204 Amcsiban nov 24 a Hálaadás, remélem azt már Holidaynek számítják :) -
Boncmester #9203 Guard skill csak bizonyos range-en belül hat, és nem tudja kinullázni a sebzést, mindig a közelebbi tank sérül 50%-ban, meg a guardolt 50%-ban. Ha ketten guardolják, nem 0%-ban fog sebződni :) -
Boncmester #9202 Majd meglátjuk élőben hamarosan, 2011 Holiday :D -
mgerihun #9201 LvL 20körül -
#9200 J0nNyKa azt mondta, hogy tapasztalatai szerint az 1v1 csaták kb 1 percesek. -
mgerihun #9199 Azért Guard skillekről se feledkezzetek meg, lehet, hogy azt amit hárman ütöttek azon 4 guard skill volt fent és tankok sérültek valahol a sarokban. -
t0xikus #9198 azért warban is volt,h soksok percen keresztük kellett vkit csépelni és nem feltétlen tankot. (guard, heal) -
#9197 Gyorsan kattintottam is, azt hittem újabb infók :P -
Boncmester #9196 Ez igaz, de abból eléggé rövid részlet volt.
Meg ez a kameranézet sem volt az igazi, hogy FPS-be beközelített a gyerek :) -
Boncmester #9195 Az egy ütés -> halál, meg a 10-15 mp 1v1 harc -> halál, és a 3-an ütik 2 percen át az ellent -> halál között vannak átmenetek. Én a középsőt preferálom. -
mgerihun #9194 Arénában jó csapatok voltak, Köztársaság együtt mozgott, Ranged dps-ek jól helyezkedtek, védték a zászló vivőt..... -
Boncmester #9193 Bár nyilván még egyikünk se játszott a játékkal (Johnykán kívül), tehát így picit laikusak vagyunk, de pvp-s szemmel nézve akik itt harcolásztak, azok iszonyat noobok voltak. Hülyén helyezkedtek, össze-vissza rohangáltak, csapatjáték zéró, szóval felteszem, a képességeiket se túl jól használták...