60330
-
A4tech #9312 ebből a kásás, low-res videóból nyilván ez következik..
valami noname 'leak' oldalon a pofa azt írta, hogy inkább VGA igényes a játék, core2duo-val vígan elvolt. elvileg aki nv8800 fölött van, annak már nem kell félnie a magasabb felbontástól sem -
Boncmester #9311 Ja, én arra gondoltam, h sörözni jöhetnél hétfőn :P -
#9310 Comic-Con - Q&A2 -
#9309 Lesz egy bolygó, ahol lehet Open-PvP-zni, de a nyár folyamán még több infót kapunk majd a PvP-vel kapcsolatban.
Ez az hátha lesz egy War szintű pvp bolygó hmm remélem fincsi lesz. -
#9308 http://cdgalaxis.hu/PC/19023/star-wars-the-old-republic-preorder-elovetel-online.html
http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=MMO&SelectedGameTitle=Star%20Wars:%20The%20Old%20Republic%20Pre-Order&SelectedGame=48f52241-7280-4324-a5f5-22709e54e793&SelectedGameCategoryID=79c7b73c-88dd-4997-9618-221686ffe1fa -
#9307 Ja meg lesz szeptemberi beta hétvégék. Szal lehetséges küldenek meghívókat azt mondták nem csak a Pre-Orderesek közül elméletileg aki jelentkezett tesztelésre bárkit behívhatnak. -
#9306 CE nem is lesz (sajnos..) kicsit sajnálom rá azt a 33k-t... a sima olyan 15k ugye? Mellé lesz még a BF3... meg új gép.. bőven elég lesz igy is több mint 330k-t elköltenem.. de rögtön utána nézek akkor, köszi szépen -
#9305 Még nincs megjelenési dátum csak annyi hogy ünnepi szezon?:D Lehet Pre-Orderelni a játékot hogy megjelenés előtt hamarabb elkezdhesd na meg azoknak garantálják majd a játékot mivel limit lesz eleinte a játékos létszámban 500k elméletileg. 576 vagy cd galaxist ajánlom ha érdekel a játék. CE-t már nem hiszem hogy kapsz most de később lehet. -
#9304 Sajnálom én csak pénteken tudok csatlakozni hajaj most mi lesz:D -
#9303 Halihó!
Mostanság munka miatt nem igazán van időm olvasgatni a topikot, kicsit lemaradtam megjelenés és a többiről, lennél szíves te vagy valaki más pár mondatban összefoglalni mi is van most ? Már elég régóta várom a játékot és szeretném én is megvásárolni, csak tényleg nem tudom mi van és ezért nem léptem még semmit... -
Boncmester #9302 Ejnye, öreg hiba :) -
#9301 Igen de én 576-ban és 29. megyek érte. -
Boncmester #9300 CD Galaxisban 25-étől lehet átvenni, megyünk is este majdhogynem guild szinten, és hétfő estére már aktív is lesz a guild, meg lesz a min 4 tag :)
Kartács, ti megrendeltétek már? -
Boncmester #9299 Erről az AC választásról tudnál dobni valami hivatalos szerű linket? -
#9298 Jah, valóban benéztem :P -
#9297 Nem Te kerestél republic guild-et? -
#9296 Ez jó: "A lot of the people in the test are really, really bad at playing MMOs. I'm talking run-into-the-wall bad." -
LaCz #9295 szerintem ez nem nekem ment. :] -
#9294 Nézz körbe itt. -
Kyudo #9293 [URL=http://betacake.blogspot.com/2011/07/star-wars-old-republic-exclusive-tester_23.html#more]Q&A #12 [/URL] -
LaCz #9292 latom bal labbal keltetek, vagy csak ennyire belegazoltam a lelki vilagotokba ezzel a rendkivul felhaborito kerdessel? -
Kyudo #9291 Planets and level range -
Kyudo #9290 Rövid gameplay és jármüveket bemutató videó a Comic Con-ról http://www.youtube.com/watch?v=0-9t_UR_bCM -
#9289 Mivel CD Galaxisban 25.én jön meg, 576-ban 29. Szal nem csodálkozom hogy elküldtek a picsába. -
t0xikus #9288 olvasni, értelmezni lehet meg kéne tanulni, de legalább a dátumok ismerete előny lenne. -
LaCz #9287 Amúgy valaki próbálkozott már személyesen 576ban vagy CD Galaxisban? Vagy megjött bárkinek az előrendelt cucc? Mert engem tegnap előtt még elhajtottak, azt se tudta miről beszélek... -
LaCz #9286 Linket ahol Republic oldalhoz lehet csatlakozni? Hö? :D -
#9285 Remélem lesz Republic oldalon jó magyar csapat.... bár én is ingatag vagyok csábít az erő sötét oldala :) de így se az a szent lélek leszek fogok én rossz döntéseket is hozni :o) kaphatnék linket ahol Republic oldalhoz lehet csatlakozni?? :)PvP-s szerver érdekelne -
LaCz #9284 Ha nem lennék elkötelezett a Republic iránt akkor tuti Imperial Agent-et indítanék. :3
Amúgy itt mindenki Empire? :< Sok csúnya bácsi. -
arcosharcos #9283 Az energy blade sokkal jobban néz ki mint a fényszablya,a Miraluka race szemvédője itt nagyon el lett találva,itt pedig a birodalmi pilóta öltözete a legjobb amit eddig láttam
Ez a trailer valami nagyon erőmű gépen lett futtatva,mert hogy ez a szükséges core2duo,2.0Ghz,NVidia7800...stb nem így fog kinézni az tuti. -
#9282 aham,maradok a sith inquisitor választásomnál,de kezd felcsigázni a sith warrior... -
#9281 Pénteki update: Join the fight. -
#9280 Arról hir,hogy akkor Ce 6 nap headstart normal preorder 3 nap vagy kamu az egész, ettől függ igazából a rendelésem :P -
LaCz #9279 legacy nem bejovos, ne kelljen mar 8 karaktert kijatszanom h indithassak egy rodiant. endgame videot varom, vegre lesz egy gameplay shadowrol. pvp videot meg majd meglessuk este. a preorder cuccok meg annyira jok h van 4 skinelt targyad vagy mennyi, meg a store amiben eladhatod a cuccaidat, ez nem sok elomy. de azert vegyetek csak a 20 meg 30 ezres deluxokat meg collectorsokat, haha :D -
#9278 training droid gondolom majd csak annyi lesz, hogy kipróbálhatod rajta a spelljeidet, a többi meg tényleg nem tűnik úgy, hogy előnyhöz juttat, ha a speedert szintén csak pénzért lehet majd megvenni (és nem lesz gyorsabb), a vendornál pedig csak vanity peteket meg ilyen szarokat lehet venni.
Legacy system remélem nem olyan lesz, hogy az új karakter + pontokat kap a tulajdonságaira, mert akkor a legerősebb karakter nem a mained tud lenni, hanem második vagy sokadik karaktered. Ha csak új fajok (/fegyverek, ruhák) nyílnak meg, az tényleg bejövős.
AC választás: ha megoldják azt, hogy egyre drágább legyen, akkor egy idő után nem fogja megérni váltani, ez kb. arra jó, hogy kipróbálhasd, melyik jön be jobban, és aztán maradj az. -
#9277 Indítok egy birodalmi troopert is :> -
A4tech #9276 milyen munkahely lehet az? :D -
arcosharcos #9275 Jóvan,akkor ezek szerint mégis lehet AC-t változtatni.Szinte tudják,hogy mit akarnak,fő a határozottság...Lvl 10-en legalább nem kell izzadni,hogy melyiket válasszuk...
------------------------------------------------------------------------
- A Legacy system rulez és buli lesz:)
- SP/SI kaszt/faj kombó nincs de még meggondolják.Hát ez lol,lehet itt mindent csak akarni kell.
- "A preorderes cuccok semmilyen játékbeli előnyt nem fognak jelenteni" xDDD -
Nephin #9274 Comic-Con első nap, infók és videók -
#9273 Az lett volna igazi, ha az is pvpzik aki a videót csinálta. :)