60330
  • Boncmester
    Én néztem belőle videókat. A harc azért eléggé messze van az SWTOR-tól benne, és az baromira nem tetszett.
    Meg eléggé bonyolultnak tűnt, hogy mi mindent lehet állítgatni, már nem lenne annyi időm egy bonyolultabb játékkal tolni, elég nekem az ilyen jó kis instant játék is meló mellé :)
  • Nephin
    Múltkor néztem a trialt, hát, ingame azért nem volt olyan szép, de annyira csúnya sem, ha figyelembe veszem a korát. Viszont azt én is sajnálom, hogy akkor kimaradt.
  • Pluskast
    Lehet én vagyok hülye de hol vannak a sith bolygók? Vagy valamit elnéztem volna?
  • Ams
    Én is sajnálom hogy akkor nem játszottam vele...
  • Torzonborz
    mondjuk ahhoz képest hogy már 8 éves az SWG szerintem még mindig elég pofás. mondhatnám azt is hogy jobb mint ez a tor de akkor leugatnának sokan . :)
  • Braikingboss
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Galaxy Maps
  • Ams
    oké!
  • cikasz
    Az az agymosott aki szerint a grafika a minden és az isten!
  • eurom
    :D
  • Ams
    neked eladhatnák ezt is, látom. :D
    kicsit agymosottak itt páran. :)
  • cikasz
    Azt nem is néztem ! báze bocsi :)
  • eurom
    jönnek is mert ez 2003as kép, melyik is volt ez a krayt v a kimogilla?
  • Torzonborz
    vazze ez SWG-s kép ! :P
  • cikasz
    Mindjárt jönnek és :

-nincsenek lábnyomok
    -nem 2011-es a jármű
    -nem 2011-es a homok
    -nem 2011-es az ég
    -nem 2011-es a fű
    -gagyi az árnyék
    -gagyik az épületek
    -gagyi a füst
    stb
    stb
  • Torzonborz
    ne fájdítsd a szívem ilyen képekkel
  • V43 1105

Van ám
  • Boncmester
    Hogyne lenne: http://www.dragonorama.com/famous/star-wars.html

Amúgy meg honnan veszed, hogy a földön tényleg nem voltak sárkányok? :D
  • calis
    A Sárkány Lovagrendet 1408-ban alapította Luxemburgi Zsigmond magyar király. Tényleg hülye név így irl, hiszen sárkányok nem léteznek itt, mégis jónak találták egy egész lovagrend létrehozásához. Másrészt a SW világában biztos van olyan lény, akire rá lehet húzni, hogy ő egy "sárkány".
  • Anthrax
    Igazából,ha nem akarsz oda jelentkezni nem vagy tagja a guildnek, mit érdekel,hogy más milyen név alatt játszik ?
  • Boncmester
    Mellesleg meg ha olyanokkal találkozunk, akik ellen/mellett a WAR-ban is játszottunk, azok ismerni fognak minket, és ez jó :)
  • Boncmester
    Ott a ChildrenS volt a beszólás tárgya, de mind1 :)
  • Boncmester
    Warhammer Online-ban ez volt a nevünk, és nem akartunk változtatni. Mindenki el tudja dönteni, hogy mi a fontosabb neki, a "Star Warsos" név, vagy pedig a jó csapat?
  • eurom
    pár poszttal lejebb szorakoznak valami children guild néven erre belinkeli a sárkány lovagrendet ,ezért
  • Kreeder44
    Nem tök mindegy milyen néven indítanak csapatot az emberek?? :D Pláne ha egy összeszokott csapat jön át másik játékból miért változtatnának?? Ilyen asszem a Sárkány Lovagrend is úgy rémlik WHO-ba láttam őket. Miért kel alázni másokat??!!
  • Nephin
    Comic-Con második nap
  • eurom
    ritka hülye név ez a sárkány lovagrend is az SW ben nem csak a lentebb emlitettek
  • Torzonborz
    egyelőre kivárok. nem rendeltem elő , ennyit sajna az eddigi infok alapján nem ér nekem a játék. plusz cimboráim se nagyon lelkesednek érte .
  • Boncmester
    Aki Empire oldalra PvP szerverre szeretne jönni, azokat továbbra is várjuk a Sárkány Lovagrendben.
  • Boncmester
    Ez azt jelenti, hogy nagyon de nagyon sokan vannak :D
  • doggy90
    nah de childrenS : D
  • Smuge
    Torzonborz Te is benne leszel a kezdő brigádban vagy kivársz ?:) Nem tudom eldönteni mit csináljak, egy trial nagyon jó lenne.
  • cikasz
    és még mennyi "of the force" lesz!
  • Torzonborz
    fantáziadús nevek
  • doggy90
    childrens of the force? az igen... : D
  • Nephin
    Comic-Con első nap

A Q&A videóban mondja James Ohlen.
  • Nephin
    Az eddig jelentkezett köztársasági klánok
  • Anthrax
    Flare gun csak funra jó, ha pvpben semmire nem lesz jó, random az úgyis random és ha olyan kedve van le se szar, premade,meg ott a voice comm. és megvan oldva, funra van az is berakva
  • arcosharcos
    Hát nem tudom,mert a training droidnál "combat assistance"-t írnak és nem combat skill trainig-et de a nevéből valóban arra lehet következtetni,hogy gyakorolhatjuk rajta a skilljeinket,ebben az esetben fogjuk rá,hogy nem jelent előnyt

A preorder ingame tartalmakat nem hiszem,hogy a CE Ithorian vendortól vehetjük meg creditért,mert a Digital Deluxe verzióban nincs vendor de másik öt ingame felszerelési tárgy igen.

Ebből az következik,hogy majd lesz erre ingame vendor akinél a kapott vonalkódunkat begépelve hozzájuthatunk a preorder tartalomhoz.És ha kódért kapjuk akkor a CE és Deluxe preordereseknek ingame ingyen juthatnak hozzá speederhez.

Tudom ez sem előny,hogy több creditje marad és az sem,hogy több nappal korábban kezdik a játékot mint a nem preorderesek,mert az a pár szint sem számít:)

Annyiból tényleg jó,hogy nem egyidőben ront rá mindenki a serverekre de ingame szempontból már lehetne rajta vitatkozni.

Jah a flare gun (preorder cucc) zseniális,szerintem simán ki lehet használni akár PvP-ben is jelzőpisztolyként,nem tudom mennyi a cd-je de akár még hasznos is lehet.
    -----------------------------------------------------------------------
    A Legacy System igazából megnyit előttünk mindenféle lehetőségeket egy következő karink számára ami lehet egy új indítható race ami alapból nem elérhető de régebben un.Legacy Armorokról is beszéltek amiket ráhagyhatunk egy kövi karinkra.

Szerintem ez jó buli,mert ha indítunk egy új karit akkor nem vész el az a sok idő amit az előtte lévővel foglalkoztunk és a kövi karinknál is megnyilvánul vagyis nincs pocsékba ment karakter akibe hiába öltük az időt.

Egyébbként nem értem,hogy miért a fölháborodás a Legacy System miatt,mert a Twink kariknál ugyanezt csináltuk.A "nagy" karival beszereztünk neki mindent,öltöztettük stb és szerintem nagyon sokmindenkinek volt twinkje vagy csinált tápos altot,hogy könnyebb legyen az indulás.Most itt a lehetőség és még rendszert is csinálltak hozzá
  • Braikingboss
    Megyek én csak Kecskemétre sorry ti messze vagytok:D
  • Kreeder44
    :) igen ilyen linkre gondoltam amit Vismajor küldött vagy valami guild regiszterre >< és köszi mind 2tőtök részéről a reagálást :P