60330
  • 1Darton1
    Ez üzlet, nem homokvárépítés.
    Nekik sokkal több információjuk van a piacról, és az sem kizárt, hogy nagyobb a tapasztalatuk is.
  • Ams
    kezdesz*
  • Braikingboss
    Nekem az a lényeg hogy a sima verzió maradjon annyi amennyit most becsülnek vagy akár olcsóbb XD
  • Nephin
    Tuti, hogy drágább lesz, az egy nagyon alulbecsült ár (az egyébként oda is van írva, hogy nem végleges).
  • Ams
    kezdessz reáérezni!

Ha tudod hogy jó a játékod, nem félsz ettől...

Ezért kellett a szoros NDA.

Megvesztek egy játékot amiről még keveset tudtok.
  • Nephin
    75 euró... :P
  • 1Darton1
    Nem hiszem, hogy eddig még minden MMO-t elszúrtak volna.
  • Boncmester
    Az olcsójánosok már csak ilyenek, nekik nem lehet játékot írni. A minőséget pedig meg kell fizetni.
  • Boncmester
    Nyilván, a játékért 13K-t fizetek, de 20K a plusz cuccok, azt csak kedvtelésből veszem.
    A gépemet már fölhúztam szépen ezelőtt, azon nem kell frissíteni :)
    Viszont BF3-on gondolkodtam én is, viszont 1 hónap miatt szerintem nem éri meg 10 ropit kiadni, inkább játszom 3-4-6 hónapot folyamatosan SWTOR-al, aztán kis kikapcsolódásként megveszem 6 ropiért a BF3-at, és néha-néha játszogatok vele.
  • QuippeR
    amikor az olcsójánosok nem hosszabbítják meg, akkor elgondolkoznak, hogy hol szúrták el a játékot.
  • Braikingboss
    Feleslegesen meg nem basszák a pénz szerverek fenntartására. Az is költség nekik. Szeretnék optimalizálni a lehető legnagyobb profit elérése érdekében. Az kérdéses hogy ez meddig mehet el a kárukra.
  • 1Darton1
    És amikor az olcsójánosok nem hosszabbítják meg az előfizetést, beadják a fölösleges szervereket a zaciba?
  • Ams
    ha előrendelik 1millióan, csinálnak x szervert 2milliós kapacitással.
    Ha 10millióan rendelik elő, hát csinálnak y szervert 20milliós kapacitással.

van rá minimum 3 hónapjuk...
  • V43 1105
    Én inkább a game tartalomra koncentrálok, nagyon várom már..! Jövő hónap közepén megjön az új gép, monitor, rá a hatalmas íróasztalomra, kényelmes bőrszék, kijön a BF3 rákockulás, aztán megjelenik az SWTOR, cukros csuprokat megtöltöm édességgel, üdítőt bekészítem a kis gamer hűtőmbe, aztán remélem találok néhány jó arcot , legyen az birodalmi vagy lázadó bár tök mindegy mert mind a két oldalon indítok karaktert és kockulás ezerrel...!
  • 1Darton1
    Minek neked deluxe? Vedd meg a standardet, az csak 55 euró.
  • Boncmester
    Én CE-t veszek, de nem tetszene azért, ha fölnyomnák 40K-ra, de sokmindent nem tudnék tenni, megfizetném... Tetszik a doboz, ez van.
  • V43 1105
    XXXD vagy valakinél elnéznék a rendelés számot 3db-ra.. 96k, booocs... fizesd ki te g*ci megrendelted XXD
  • Braikingboss
    Én is azt veszem meg :D Nekem se ér meg 32k-t a CE pesrez ami most van kiírva nem tom hogy néznének az előrendelők ha utólag felbaxná az 576 és a CD Galaxis 40k-ra az árátXD
  • Boncmester
    +1
  • V43 1105
    Nekem elég lesz az alap
  • Braikingboss
    Szerintem az alap verzió ára egyáltalán nem vészes. Ha meg Ce-t akar az ember akkor fizesse meg nem véletlen az a neve:D
  • Ams
    így van...
  • Boncmester
    Felteszem eléggé sok számítást végeztek, és megnézték, hogy ennyi pénzért hány ember venné meg, meg hogy 8K-ért mennyi, és hogy 20-ért mennyi, és úgy hozták ki, hogy így lesz a legnagyobb a hasznuk várhatóan.
    Plusz ugyebár így egy nagyon kicsit kevésbé lesznek leterhelve a szerverek.
    A havidíj gondolom kb 3K lesz, meglepődnék, ha nagyon más lenne.
  • Ams
    én van hogy három havidíjat fizettem egyszerre, nem az a gond.

A 80€-s limitált digitális deluxe edition inkább.

• 1Darton1
    Az üzleti életben az az egyik alapszabály, hogy ne magadból indulj ki. (Meg mondjuk ne a csóró magyarokat vedd alapul, ha a módosabb rétegnek szánod a terméked.)
  • Torzonborz
    tudod a kevesebb néha több. ha 8k-nak megfelelő dodó/ájró lett volna az ára akkor előrendeltem volna én is. meg sokan mások is.
  • V43 1105
    2500-3500 Ft közötti havidíjra számítok előzetes spekulációim alapján.
  • N1ggA
    Így van. És ebben semmi kritizálandó nincs, ez a kapitalizmus, és mindenki ezt akarta...
  • Jabar
    Mondjuk szerintem is pofátlanul sok még akkor is ha x másik játék is közel ennyi volt. Véleményem szerint egy havidíjas mmo max 5-6kba kéne hogy kerüljön.
    Az meg hogy havidíjas én annak kifejezetten örülök csak ne száljanak ott is el (bár szerintem nem fognak, 4k körül lesz).
  • Boncmester
    Az árképzési stratégia eléggé egyszerű. Annyi legyen az ára, amennyit az emberek nagy része még hajlandó lenne érte kifizetni. Mint minden terméknél.
  • V43 1105
    Kíváncsi lennék az árképzési stratégiájukra ... =P
  • Boncmester
    Te mennyit fizetnél ki érte?
    És gondolom ne legyen havidíjas?
  • Boncmester
    Nemtom. 50-ért már nem venném meg. A CE-t.
  • Ams
    Mennyi lenne az az ár ami már nem tetszene?

Mi lenne ha kelet-európában nem hoznának, és ilyen-olyan ügyködéssel kéne beszerezni(mint pl. ausztráliában)?

Mitől tépnéd le az sw:tor láncodat?
  • Jabar
    x
  • Jabar
    én azt sajnálom hogy nincs a szintezésnél több bolygó párhuzamosan.
  • V43 1105

:OOOO
  • Boncmester
    Attól nem kell hasraesni, hogy 1-2 ezressel többe kerül, mint a legtöbb játék. Végülis WHO 12K volt, ez meg 13, és azóta eltelt 3 év, úristen, most mi lesz, anyagi csőd?
  • Ams
    Kár, hogy a többségnek jó ez az "instant játék", átlag felüli áron, nevetséges preorderrel.
  • Tababo
    haha, milyen igaz