60330
-
1Darton1 #9392 Ez üzlet, nem homokvárépítés.
Nekik sokkal több információjuk van a piacról, és az sem kizárt, hogy nagyobb a tapasztalatuk is. -
#9391 kezdesz* -
#9390 Nekem az a lényeg hogy a sima verzió maradjon annyi amennyit most becsülnek vagy akár olcsóbb XD -
Nephin #9389 Tuti, hogy drágább lesz, az egy nagyon alulbecsült ár (az egyébként oda is van írva, hogy nem végleges). -
#9388 kezdessz reáérezni!
Ha tudod hogy jó a játékod, nem félsz ettől...
Ezért kellett a szoros NDA.
Megvesztek egy játékot amiről még keveset tudtok. -
Nephin #9387 75 euró... :P -
1Darton1 #9386 Nem hiszem, hogy eddig még minden MMO-t elszúrtak volna. -
Boncmester #9385 Az olcsójánosok már csak ilyenek, nekik nem lehet játékot írni. A minőséget pedig meg kell fizetni. -
Boncmester #9384 Nyilván, a játékért 13K-t fizetek, de 20K a plusz cuccok, azt csak kedvtelésből veszem.
A gépemet már fölhúztam szépen ezelőtt, azon nem kell frissíteni :)
Viszont BF3-on gondolkodtam én is, viszont 1 hónap miatt szerintem nem éri meg 10 ropit kiadni, inkább játszom 3-4-6 hónapot folyamatosan SWTOR-al, aztán kis kikapcsolódásként megveszem 6 ropiért a BF3-at, és néha-néha játszogatok vele. -
#9383 amikor az olcsójánosok nem hosszabbítják meg, akkor elgondolkoznak, hogy hol szúrták el a játékot. -
#9382 Feleslegesen meg nem basszák a pénz szerverek fenntartására. Az is költség nekik. Szeretnék optimalizálni a lehető legnagyobb profit elérése érdekében. Az kérdéses hogy ez meddig mehet el a kárukra. -
1Darton1 #9381 És amikor az olcsójánosok nem hosszabbítják meg az előfizetést, beadják a fölösleges szervereket a zaciba? -
#9380 ha előrendelik 1millióan, csinálnak x szervert 2milliós kapacitással.
Ha 10millióan rendelik elő, hát csinálnak y szervert 20milliós kapacitással.
van rá minimum 3 hónapjuk... -
#9379 Én inkább a game tartalomra koncentrálok, nagyon várom már..! Jövő hónap közepén megjön az új gép, monitor, rá a hatalmas íróasztalomra, kényelmes bőrszék, kijön a BF3 rákockulás, aztán megjelenik az SWTOR, cukros csuprokat megtöltöm édességgel, üdítőt bekészítem a kis gamer hűtőmbe, aztán remélem találok néhány jó arcot , legyen az birodalmi vagy lázadó bár tök mindegy mert mind a két oldalon indítok karaktert és kockulás ezerrel...! -
1Darton1 #9378 Minek neked deluxe? Vedd meg a standardet, az csak 55 euró. -
Boncmester #9377 Én CE-t veszek, de nem tetszene azért, ha fölnyomnák 40K-ra, de sokmindent nem tudnék tenni, megfizetném... Tetszik a doboz, ez van. -
#9376 XXXD vagy valakinél elnéznék a rendelés számot 3db-ra.. 96k, booocs... fizesd ki te g*ci megrendelted XXD -
#9375 Én is azt veszem meg :D Nekem se ér meg 32k-t a CE pesrez ami most van kiírva nem tom hogy néznének az előrendelők ha utólag felbaxná az 576 és a CD Galaxis 40k-ra az árátXD -
Boncmester #9374 +1 -
#9373 Nekem elég lesz az alap -
#9372 Szerintem az alap verzió ára egyáltalán nem vészes. Ha meg Ce-t akar az ember akkor fizesse meg nem véletlen az a neve:D -
#9371 így van... -
Boncmester #9370 Felteszem eléggé sok számítást végeztek, és megnézték, hogy ennyi pénzért hány ember venné meg, meg hogy 8K-ért mennyi, és hogy 20-ért mennyi, és úgy hozták ki, hogy így lesz a legnagyobb a hasznuk várhatóan.
Plusz ugyebár így egy nagyon kicsit kevésbé lesznek leterhelve a szerverek.
A havidíj gondolom kb 3K lesz, meglepődnék, ha nagyon más lenne. -
#9369 én van hogy három havidíjat fizettem egyszerre, nem az a gond.
A 80€-s limitált digitális deluxe edition inkább.
-
1Darton1 #9368 Az üzleti életben az az egyik alapszabály, hogy ne magadból indulj ki. (Meg mondjuk ne a csóró magyarokat vedd alapul, ha a módosabb rétegnek szánod a terméked.) -
#9367 tudod a kevesebb néha több. ha 8k-nak megfelelő dodó/ájró lett volna az ára akkor előrendeltem volna én is. meg sokan mások is. -
#9366 2500-3500 Ft közötti havidíjra számítok előzetes spekulációim alapján. -
#9365 Így van. És ebben semmi kritizálandó nincs, ez a kapitalizmus, és mindenki ezt akarta... -
#9364 Mondjuk szerintem is pofátlanul sok még akkor is ha x másik játék is közel ennyi volt. Véleményem szerint egy havidíjas mmo max 5-6kba kéne hogy kerüljön.
Az meg hogy havidíjas én annak kifejezetten örülök csak ne száljanak ott is el (bár szerintem nem fognak, 4k körül lesz). -
Boncmester #9363 Az árképzési stratégia eléggé egyszerű. Annyi legyen az ára, amennyit az emberek nagy része még hajlandó lenne érte kifizetni. Mint minden terméknél. -
#9362 Kíváncsi lennék az árképzési stratégiájukra ... =P -
Boncmester #9361 Te mennyit fizetnél ki érte?
És gondolom ne legyen havidíjas? -
Boncmester #9360 Nemtom. 50-ért már nem venném meg. A CE-t. -
#9359 Mennyi lenne az az ár ami már nem tetszene?
Mi lenne ha kelet-európában nem hoznának, és ilyen-olyan ügyködéssel kéne beszerezni(mint pl. ausztráliában)?
Mitől tépnéd le az sw:tor láncodat? -
#9358 x -
#9357 én azt sajnálom hogy nincs a szintezésnél több bolygó párhuzamosan. -
:OOOO -
Boncmester #9355 Attól nem kell hasraesni, hogy 1-2 ezressel többe kerül, mint a legtöbb játék. Végülis WHO 12K volt, ez meg 13, és azóta eltelt 3 év, úristen, most mi lesz, anyagi csőd? -
#9354 Kár, hogy a többségnek jó ez az "instant játék", átlag felüli áron, nevetséges preorderrel. -
Tababo #9353 haha, milyen igaz