60330
-
Kazagor #9472 Így megy ez ma mindenhol a netes rendeléseknél.
Egyébként ez az árkalkulációs cumi természetesen a CDGalaxisra is igaz. Simán lehet, hogy a vége nem 33k, hanem 40k lesz. Akkor már úgysem fogja egy CE preorderes sem azt mondani, hogy akkor kapjátok be, hanem kifizeti a drágább árat, mivel ha nem vesszük át a drágább áron, akkor még a preorder árat is bukjuk, ráadásul fennáll a lehetősége, hogy elfelejthetjük a CE verziót, mert már nem lesz sehol. -
LaCz #9471 Mondj egy játékot, ami iPonban van és drágább mint CD Galaxisban, vagy bármi magyar boltban. -
Boncmester #9470 Vagy ha meg már nem lehet kapni sehol, meg náluk sem, akkor "há bocsi, nem tehetek róla".
Anno apámnak akartam venni univerzális Logitech távirányítót, a neten hírdettek vagy 8 boltot, ahol 15-20K-ért lehet kapni, meg 2-t, ahol 40-ért. Naná, hogy csak az utóbbi kettőben volt, a többiben csak ígérték, hogy megpróbálnak szerezni... -
Kazagor #9469 Na jah...
Ha kereskedő lennék én is azt mondanám, hogy olcsóbb lesz mint a többi helyen, csakhogy nálam rendeljék elő, aztán mikor megérkezik a cucc, akkor meg hivatkoznék a valutaárfolyamtól kezdve a szállitási költség drágulásáig mindenre, hogy miért is kell drágábban adnom a cuccot.:) -
Boncmester #9468 Én az iPonról beszéltem, ahol állítólag olcsóbb lesz, csak hát persze még nincs... -
Kazagor #9467 Ja bocsi, nem láttam, hogy valakinek válaszoltál. Én a CDGalaxisra értettem amit irtam. -
Kazagor #9466 Azért nem rakták ki, mert azt irták, hogy nem a nyitástól lehet kapni, hanem napközben érkezik valamikor. Lehet csak késő délután. Gondolom akkor majd kimegy a köremail, hogy megjött, lehet menni érte. -
Boncmester #9465 Amúgy frissítették, már csak 12 000 a várható ára a normál verziónak.
Ez teljesen okés és megszokott ár szvsz. -
Kazagor #9464 "Azok a szint meghatározások csak megközelítőleg felelnek meg a valóságnak.Pl. a Belsavis planet lvl 41-44,hát max attól a szintől érhető el,mert ott erősen end game tartalom is van,pl az Eternity Vault 16fős Operation,az lvl 50 alatt esélytelen."
Szerintem semmi köze egymáshoz a questek szintjének és a raid szint követelménynek. Simán lehet raid insta alacsonyabb szintű zónában, mint ahogy az jellemző is az állandóan emlegetett konkurensnél is. -
Boncmester #9463 Meló után mi 4-6-fős partyval állunk be a queue-ba :D -
Boncmester #9462 De akkor miért nem pakolták még ki az oldalra? Nekem ez kicsit sántít...
Meg CE-jük gondolom úgysem lesz. -
Kazagor #9461 Remélem nem, de ha igen akkor én úgyis előrepofátlankodom.:))) -
Boncmester #9460 Preorder day, emberek. Vajon lesz ma sorbanállás a CD Galaxisban? :) -
arcosharcos #9459 (#9291;Kyudo):Azok a szint meghatározások csak megközelítőleg felelnek meg a valóságnak.Pl. a Belsavis planet lvl 41-44,hát max attól a szintől érhető el,mert ott erősen end game tartalom is van,pl az Eternity Vault 16fős Operation,az lvl 50 alatt esélytelen.
Operation-nal kapcsolatban,kezdésnél egy lesz de tervezik a kövi Operationokat úgyhogy no para.Szerintem ha a játék indulástól számítva fél éven belül padlóra küldjük a főbosst és rendesen kifarmoljuk akkor még jók is leszünk.
------------------------------------------------------------------------
(#9328;Nephin):Ezek szerint az AC válltás mégsem arról fog szólni,hogy öt percenként alosztályt váltsunk.Ha valaki az elején rosszul választ vagy közben mégis a másik alosztályt választaná akkor megteheti de a következő alosztály válltás már nem olyan egyszerű.
Úgy látom,hogy jelen állás szerint megjelenéskor csak a pre-order igénylőknek tudják biztosítani a játék példányokat.
Azt tudom javasolni,hogy aki indulásnál szeretné elkezdeni a játékot az igényelje elővételben,hogy kapjon kódot amit az SWTOR.com hivatalos oldalon,regisztrálás után a saját account-on a pre-order menüben begépelhet.
(#9336;Boncmester):Persze,hogy vannak sárkányok itt is:)Nézd meg a BH-t,még a Sárkánynak is tüzet ad.
-
#9458 ha úgy vesszük,hogy preordertől számítva 2-3 hónap megjelenés gamescom valószínű bejelentés,de egy talent cal-nak is örülnék :D -
#9457 gamescom -
#9456 egyiken sem szerintem :D -
Kazagor #9455 Augusztus 17-21 Gamescom
Augusztus 26-28 Penny Arcade Expo
Lehet tippelni, melyiken lesz a release bejelentés?:) -
LaCz #9454 Megkérdeztem iPontól, hogy a végleges játék is olcsóbb lesz-e, azt a választ adták hogy nagy valószínűséggel igen. -
#9453 kihozzák :) -
#9452 Hű de nagyon idegesítő a zene alatta :D -
#9451 Bekaphatják, ha ezt is kihozzák idén -
#9450 Azért kíváncsi vagyok, hogy a Blizz mennyire időzíti majd a Di3-t az SWTOR-hoz. Gondolom a szeptemberi béta hétvégék, illetve az előrendelések miatt már kikerült a Bnet-re az alábbi képecske:
-
#9449 "Annyira adott volt minden csak újra kellett volna gondolni az egész koncepciót és tuti a siker"
-
Boncmester #9448 Igen, a pathfinding még nem az igazi sajna... Amikor beáll a player elé a doboz tetejére, az nagyon lol, remélem meg tudják javítani! -
#9447 Hát a compaion mozgása itt egyszerűen szörnyen idegesítő:) -
Kyudo #9446 Imperial Agent gameplay -
LaCz #9445 Q&A is now over, notes from the Q&A are available now. http://bit.ly/otxqQL #SWTOR #Handiego #SDCC -
LaCz #9444 Mondjuk most nézem hogy nettó, szal mégse 3k hanem 4k, de azért olcsóbb az is. -
#9443 jaja ipon nem férgül mint az ismert game boltok. -
LaCz #9442 Bréking nyúz: Ráírtam iponosokra hogy lesz-e ott SWTOR, mert ott mindig minden játék lényegesen olcsóbb mint máshol (pl EA játékok 7800 körül startolnak, míg máshol 10-12) és ezt a választ kaptam:
Tisztelt Harnocz Laszlo,
Biztosan lesz, csak a nagyker rossz csoportba raktak, es rosszul vesszuk at,
hetfon majd javitjak. Varhatoan nettó 3314 Ft lesz a Collectors Edition.
Udvozlettel,
Paradi Andras
iPon Computer Kft.
Tehát maga a CE Preorderje 3k, míg amúgy 5k lenne. Szerintem aki nem rendelte még elő annak mindenképpen érdemes megvárni, én olyan 9-10k sima és 26-27k CEre számítok.
Peace. -
#9441 Elég ránézni és meg lehet mondani. -
#9440 Ez azért nem lesz egy Battlefield 3, de egy age of conan se gépigényileg.. -
#9439 a szépségnek nincs köze a gépigényhez, az úgy nő ahogy telik az idő.. -
LaCz #9438 Azért ti tudhattok valamit, le se írta milyen felbontásra kell, de megmondjátok mekkora VGA lesz elég. :D egy 720pt bitos bírja a 4850 is, de 1080p-t maxon már kétlem. -
#9437 SW:TOR-hoz tökéletesen elég. -
#9436 Felesleges lecserélned, ez a grafika simán elfut a 4850-en, öcsémnek is az van és az AoC simán fut neki, ami azért ezerszer szebb mint az SWTOR. -
Nephin #9435 Comic-Con harmadik nap -
Tababo #9434 nem azért vágták haza mert sandb volt. fordítva történt de mind1.
van benne üzlet, csak lóvé nincs. garázsprojekt nyilván nem lesz sikeres -
#9433 de wowban a jobb felső sarokban van a minimap!