60330
  • t0Mi
    Na válaszoltak az e-mail-re a cdgalaxistól, elvileg a csomag indítási visszajelzésen kívül nem kapok más e-mailt, szóval elvileg holnap jön a csomag.. :)

Hogy a témához is szóljak: hiába lesz sok játék október-novemberben, nem lesz más, ami ilyen típusú játék, vagy akár mmo lenne. BF3 oké, hogy jó lesz, de az nem konkurenciája ennek a játéknak az fps mivolta miatt, dio3 meg jóval később jelenik meg szerintem.
  • TDC Geronimo
    Nem, nekem az a bajom, hogy így is annyi game jön október/novemberbe, hogy az embernek nem lesz rá ideje.
  • Khabbas
    Nem nagyon értem a Dio hasonlításokat, aki azért nem veszi meg, mert itt a Diablo 3, az jó eséllyel amúgy sem vette volna meg sztem.
    Persze lehet nincs igazam.. Ha az SW:TOR nem lenne jó nekem, (lehetetlen ) akkor már csak egy dolog érdekel MMO szinten a "közel" jövőben, a Blizzard féle Titan, bármi is lesz az.

• LaCz
    Ha bárkit érdekel iPon írta, hogy még a héten meglesznek a preorderek, így aki 576ra vár annak érdemes elgondolkodnia.
  • Tatyla
    ha meglesz a dátum azon nyomban jelent a Blizz is hogy mikor jön a Dio3,ez tuti biztos max lehet egy-két nap csuszás...
  • Susarc77
    well akkor hamar bejutok,mert 15 perccel a megjelenés után már megvettem:D
  • j0nNyKa
    "You registered your Pre-Order code on July 21, 2011..."

Na igy mar ertem, hogy miert van kiemelve, hogy mikor regeltem kodot. Yaay! :)
  • j0nNyKa
    facebookrol:
  • t0Mi
    Nem, viszont sorrendben jutnak majd be az emberek. Minél előbb aktiválod a kódod, annál hamarabb jutsz majd be az indulásnál.
  • Susarc77
    ne aggódj novemberig úgysem játszik senki
  • t0Mi
    Hát hogyne idegeskednék! :D Szeretném minél előbb megkapni, meg nem szeretnék 2 napot egyfolytában itthon lenni!
  • Jabar
    ezen ne idegeskedj, amúgy sem biztos hogy egy napon kapjátok meg a csomagot.
  • t0Mi
    Az a gond, hogy egy másik srác már kapott e-mailt, hogy holnap küldik neki a csomagot, én meg semmit. Pedig ugyanúgy cd galaxis, és ugyanúgy futár.. ezért idegesít a dolog. :P
  • Boncmester
    Szerintem holnap reggel fog téged fölhívni a csomagküldő szolgálat, hogy mikor szállítják a cuccot, nem maga a CDG telefonál ilyenkor.
  • t0Mi
    Sziasztok!
    Én is a CDgalaxistól rendeltem csomagküldéssel. Ugye elvileg holnap hozzák a csomagot, de még nem hívott senki a cégtől. Titeket hívtak?
  • Agamemnon69
    Humiariból csórtam:

• Boncmester
    Na már csak 2,5 óra :)
  • Kazagor
    Köszi az infót, nemsokára én is indulok oda.
  • arcosharcos
    Mi több,már át is vettem és be is írtam a hivatalos oldalon a pre-order code-ot.Csupa nagybetűvel van nyomtatva a code a papíron,én kis betűvel írtam és elfogadta szóval nincs jelentősége,hogy kis vagy nagy betűvel írjuk.

Aztán kaptam a Star Wars csapattól egy emailt amiben megköszönték,hogy csatlakoztam a pre-orderhez és még azt is írták,hogy:"May the Force be with you",még jó,hogy nem Erőhasználót indítok de ezek szerint ezt ők nem tudják.És emailben megerősítették,hogy biztosítják a pre-order beígért korábbi játék kezdést a megjelenéshez képest és a color stone,virtual ingame kristályt.

CD galaxisban azért voltak nem is kevesen viszont eladó csak egy volt de azért haladt a dolog.Rendes voltam és nem tolakodtam előre a sorban,inkább csak hátulról healeltem:)
  • Kazagor
    CDGalaxis infó:

"A normál Pre-Order illetve az első szállítmány collectors Pre-Order megérkezett, kapható. Akiknek augusztus elejére lett visszaigazolva, a második collectors Pre-Order szállítmányból, azok most még kérjük, ne jöjjenek."
  • Boncmester
    Lol, tényleg, ezt észre sem vettem:
    "Akik a Collectors Pre-Order esetében a második adagra adták le a rendelést: a kiadó friss információja szerint az érkezés csúszhat a korábban jelzett 2011. augusztus 1-hez képest. (nem biztos, hogy csúszik, de elképzelhető)."
    :)
  • cain
    cd galaxisnél elfogyott, már a második hullám is. 576nál még ki van rakva a webáruházba, iponnál még nincs kirakva, de remélhetőleg majd lesz.
    azért kemény, hogy az amazonnál már a preorder bejelentés napján elfogytak a kódok.
  • doggy90
    ennyi az ar, a zavvi megbizhato.
  • Boncmester
    Akkor reméljük, hogy valós :D
  • Boncmester
    Hát figyelj, CD Galaxisból délutánra már kiírták, hogy elfogyott, de lesz még1 szállítmány.
    Digital CE verzió délre elfogyott az Originen. Szóval én azt tippelném max, hogy valaki előrendelte, és mégsem veszi át, akkor az övét eladják másnak, de valszeg azt sem olcsóbban.
  • Kazagor
    Gondolom ez az ár is annyira valós, mint az általuk írt október 7-i release date.:)
  • doggy90
    mondjuk arra kivancsi leszek, hogy a limitalt keszlet ellenere elfogy-e az orszagban az osszes ce. mar elofordult, hogy megmaradt tobb darab is es jelentos kedvezmennyel szortak ki a keszletet. az aion-nal is igy jartam, valamint a crysis 2 nano edition 40 ezres ara is a felere csokkent rovid idon belul. igaz, ez egy star wars jatek, de akkor is elgondolkodtato.
  • Boncmester
    Itt kevesebb, mint 10K
  • Boncmester
    Tekintve, hogy én már megrendeltem a CE-t, ezért nem kérdés :)
  • Kazagor
    De ha pl eldöntheted, hogy preorderben veszed meg a CE-t, amivel garantáltan az indulás napján játszhatsz, sőt 3-6 nappal korábban kezdheted, vagy nem preordereled, és vársz esetleg 1-2 hónapot az indulás után, hogy újra kidobják a CE-t a piacra, akkor te melyiket választanád?:)
  • Boncmester
    Ez igaz ebből a szempontból.
    Más szempontból viszont, ha ezt eljátssza az EA párszor, akkor a következő játékuknál, ahol kiadják a szuper exkluzív CE-t baromi drágán, senki sem fog rohanni megvenni, inkább megvárja mindenki, amíg olcsóbb nem lesz.
    Szóval szerintem abban is van logika, hogy gyártanak még, meg abban is, hogy nem, és nem tudom, végülis mi lesz.
  • Kazagor
    "nem jelenti azt,"
    "Nem zárja ki azt" ezt akartam irni.:)
  • Kazagor
    Az Exkluzív jelzőt előszeretettel alkalmazzák mindenhol.:) Ez szerintem még nem jelenti azt, hogy megjelenés után újra kapható legyen a CE, sőt, olcsóbban mint amennyit a preorderesek fizetnek érte.

Amig eladható, addig miért ne gyártsanak belőle? Rossz üzleti fogás lenne limitálni.
  • Boncmester
    Hát itt azt írkálják, hogy a preorder exkluzív meg mittomén. Persze nyilván képesek rá, hogy legyártsanak még 50K darabot később, ha nagyon akarnak :)
  • Boncmester
    Igen, de én nem számítanék se arra, hogy 25K-ért fog kijönni a CE, se arra, hogy jut belőle azoknak, akik nem rendelték elő.
    Szerintem a két megoldás, ahol van esélyed a CE-re, az augusztus 1-i CD Galaxis szállítmány, vagy az 576, ott még van, úgy látom.
  • Kazagor
    Persze kérdés az, hogy a megjelenéskor lesz-e a preordereseken kivül legyártva CE. Gondolom aki nem preorderelte a CE-t, az majd esetleg csak a második hullámmal, 1-2 hónappal később juthat CE-hez, amikor az Ausztrálok és a többiek is.
  • LaCz
    Indeed.
  • gavor
    Pre-ordereltem sima kiadást, 1500 hufért. Ez jogosít early gameplayre.
    Ha mondjuk kijönne a CE élesben 25k-ért, akkor kidobom az early gameplay alatt elérteket, bukom az 1500-at és megvehetem a CE-t, csak új acount?
  • LaCz
    Persze, előre nem lehet tudni, de az iPon elég nagy cég, eddig kb. mindent onnan vettem ha gépről/játékról volt szó (kivéve ha használtan vettem persze...) mert általában ott vannak a legjobb árak. Meg PC játékokra csak 200 forint a postaköltség, 10k felett meg ingyenes, ami szintén előny vidékieknek, mert így ha összesíted fizetsz 200at a preorderért, a teljeset meg kiküldik ingyen, ha máshol vennéd meg fizetsz 2x egy ezrest. Nem mintha annyira nagy pénzekről lenne szó, de na. :)
  • Kazagor
    Értelmetlen feltételezésekbe belemenni. Lehet, hogy tényleg olcsóbb lesz, lehet közel azonos áron fogják adni stb. Ezt most még nem lehet készpénznek venni amit állitanak.
    A lényeg, hogy náluk a mai napig még nem lehet kapni a preordert, és kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e CE preorderük, ennyi. Szerintem csak ez számít.

Az, hogy ki járt jobban az árakat tekintve, úgyis majd csak akkor derül ki, amikor átvesszük a kész játékot.