60330
-
#9552 -
#9551 STAR WARS™: The Old Republic™ : Beta Gameplay Videos -
doggy90 #9550 en is tegnap vettem at a ce preorder-t, mondjuk akkor pont ures volt a bolt. : ) -
#9549 A béta képeken összesen van 8 karakternek hely. Azért az már überkocka, aki mind a 16 ac-t felhúzza... -
Boncmester #9548 Fogalmam sincs. Azt gondolnám, hogy frakciónként van 8 slot, de passz... -
#9547 Mind két frakcióból lehet karakterünk egy szerveren. Gondolom így is max 8-9 karakter slot van? -
Boncmester #9546 Hát én is remélem, már csak föl kell kötni a gatyájukat, és PvP szerverre jönni :D -
#9545 Remélem sokan hogy lehessen mazsolázni az emberek között nem úgy mint Warban hogy bárkit felvettünk aki Magyar mert nem voltunk elegen:D -
Boncmester #9544 Azért kíváncsi lennék, hogy MO-ról hányan kezdik el? -
#9543 STAR WARS™: The Old Republic™ : Sith Assassin Screenshots -
#9542 Mert valószínűleg még van másik 100 sg-szerű fórum, ahol tudnak beszélgetni :) -
Boncmester #9541 Azt mondta a csávó a CDG-ben, hogy rengeteget eladtak, Collectorsból is, és hogy sosem hitte volna, hogy ilyen kereslet lesz valamire. Amíg én ott voltam tegnap, kb 5 percig, addig vagy 10-12 darabot adtak el belőle.
Az a sok ember amúgy miért nincs itt? :) -
arcosharcos #9540 A kövi elővételi hullám egy hét múlva kapja kézhez az un.Early Access kódot vagyis egy hét múlva már ők is regisztrálhatnak.
Standard Pre-Order változat még van de már jelezték,hogy az is csak az akciós készlet erejéig és nem hinném,hogy az kitart egy hónapig de persze lehet,hogy talán és abban az esetben milyen igaz,hogy egy hónap múlva is regelhet:)Én kérek elnézést -
Bhalage #9539 ehh lehet meg se veszem ;d ;y -
#9538 One Hour Comic-Con Playtime: Gritty First Impressions -
LaCz #9537 Vajon mi lesz majd kapható abban a CE's store-ban? Tudom, kinézetet befolyásoló cuccok, de mégis mi lehet majd benne? Gondolom kreditért lehet majd benne vásárolni.. -
LaCz #9536 Mondjuk az, aki csak 1 hónap múlva veszi meg? :O -
#9535 Szerintem úgy lenne logikus, ha azokat hívnák akik még nem rendelték elő, így csábítva még több játékost. -
arcosharcos #9534 Akkor meg játék kezdés előtt minden pre-orderes 3-6 napon belül behívásra kerül.
(kijaza elmebajnok aki 1 hónap után írja be?xD,szerintem kövi 1-2 napban mindenki beírja aki teheti) -
Nephin #9533 Ezt akartam mondani. :)
Viszont a bétahétvégére nem a preorder alapján hívnak majd be, az ugyanolyan random lesz, mint a tesztek. -
#9532 Nem verzió alapján lesz a headstart ezt már elmondták, hanem hogy mikor érvényesítetted a kódod. Hiába veszel CEt, ha 1 hónap múlva regeled be. -
#9531 Amilyen "szerencsés" vagyok még oda se kapok meghívást :D Preordereltem pedig egyből első nap :y -
arcosharcos #9530 A Pre-Order Early Game Access a CE esetében is max napokat fog jelenteni én a 6 napra tippelek,Digital Deluxe esetében 4-5 és Standard verzióban 1-3 nap.
Az elmúlt időszakban minden rendezvényen jelen voltak,tolták a Hype-t,a marketingeseik is fogjuk rá,hogy tették a dolgukat de,hogy 2 napon belül az összes CE és Digital Deluxe változat elkelt még a kövi hullámra is előjegyzésben,erre én sem és szerintem sokan mások sem számítottak.
Standard változat még előjegyezhető de szerintem az sem sokáig. -
Nephin #9529 A szeptemberi bétahétvégék fogják betölteni az open béta funkcióját (gyk. stresszteszt). -
#9528 Úgy nézem 576-ban is elfogyott a CE mert már nincs fent az előrendelésben:D -
#9527 Collectors Pre-Order ELKELT.
A normál Pre-Order illetve az első szállítmány collectors Pre-Order megérkezett, kapható.
Akiknek augusztus elejére lett visszaigazolva, a második collectors Pre-Order szállítmányból, azok most még kérjük, ne jöjjenek.
Meg válaszoltam magamnak.:) -
#9526 Lassan headstartot átnevezhetjük open bétára is -
#9525 "a headstart valószínűleg napokban lesz mérhető, esetleg hetekben, de ezt még nem döntötték el"
Ez vagy marketing duma,hogy minél többen minél hamarabb megvegyék vagy a világ legnagyobb baromsága, szerintetek mekkora felháborodás lenne ha hetekben mérhető lenne headstarT ? -
Többi kép itt -
arcosharcos #9523 Felejcsed má el az origint!Ha még nem tetted meg akkor menjé föl az SWTOR.com-ra és ott a jobb fölső sarokban a SIGN UP ikonra klikkelj rá és regisztráld magad.A szokásos dolgokat kéri mint születési idő,nick név amin fórumozol,email cím,ország...találj ki egy password-t is és ennyi.Erről kapsz egy emailt amit meg kell erősíteni azzal,hogy ráklikkelsz a klikk szövegrészre.
Ha megérkezett a pre-order dobozod abban találsz egy dizájnos nyomtatványt,rajta feltüntetve a 16 betűből és számokból álló PRE-ORDER CODE.Ezt a GAME INFO -->PRE-ORDER menüben tudod begépelni a Redeem Your Pre-Order Code-->Register Your Pre-Order címszó alatt.Begépelésnél a kis és nagy betű nem számít de én kötőjeleket írtam,szerintem az kell is.
Mikor ez kész van akkor erről is kapsz egy tájékoztató jellegű emailt de ez már csak tájékoztató jellegű és nem kell semmit megerősíteni emailben.
Előleg kifizetési elismervényt őrizd meg,mert beszámítódik a teljes összeg kifizetésébe a végleges verzió átvételnél.
-----------------------------------------------------------------------
Nah ez így elég óvoda kiscsoport volt,már előre félek a flashpointoktól az operationról nem is beszélve.Ott,hogy fogom elmagyarázni,hogy mit szeretnék xDD -
#9522 Reméljük AC nem jön ki idén csak konzolra és így lesz időm rá, de ha meg jövőre jön akkor meg ott a ME3 O.o Hajaj...
Más: Ugye csak a CE fogyott el a galaxisba? Simát még lehet kapni? -
Nephin #9521 Comic-Con zárónap -
#9520 Köszi, csak én dobozosan veszem, de gondolom a papíron fel lesz majd tüntetve. -
Lonni #9519 az e-mail elég pontosan megírja step by step, linkekre kattintva, asszem az swtor.com -n reggeled be a kódodat, és ott linkelődik össze az accountoddal. -
#9518 Ha megkapom a kódomat, az swtor.com-os vagy az origines accountomhoz kell beírnom? Vagy az originnek ehhez semmi köze? -
#9517 ezért lenne jó minél hamarabb kiadnák többi elött -
#9516 Erről beszélek... Novemberbe nekem még nagyon várós az uncharted 3 és az új assassins creed is. Mellé még jön a bf3, swtor meg ha még a dio3 is akkor el kell mennem betegszabira 2 hónapra, hogy legyen időm ezekre :D -
#9515 Nem is arról van szó hogy konkurencia hanem hogy van akinek várós az is , meg bf3 is, stb...
Olyan dömping lesz hogy az csak na :D -
LaCz #9514 link
Nem rossz, várom. :) -
Susarc77 #9513 Dio3 nem konkorencia egy MMO-nak...teljesen más stílus