60330
  • Torzonborz
    SWGben is volt/van - még - több személyes járgány. Én csak taxinak hívtam. :)
  • arcosharcos
    Comic-Con visszatekintve,volt egy-két érdekes hír.Pl.:

-Mindkét frakcióból lehet karakterünk egy szerveren.Ha az AH,bocsánat akarom mondani Galactic Trade Network System-ben lehetőség lesz frakciók közti tradelésre akkor az ujabb lehetőségeket nyit meg.
    -A companionok nem halnak meg véglegesen
    -Tervezik az űr PvP-t
    -Végre megemlítették,hogy igen lesznek olyan megszerezhető képességek amiket nagyon Dark vagy LightSide szinten elérhetünk
    -Akiknek gyengének tűnik az FP hát tervezik a hard módot.
    -Speeder Bikeokról van itt egy egész jó oldal,lehet itt találni 60%,85%,100% sebességgel rendelkező speedert meg unique...stb,és tervezik a két személyes speedert:)Szinte már látom amint Agentemmel,James Bond stílusban fölveszek egy twi'lek vagy cathar plázacicát és elviszem egy...körre
  • gavor
    Nos én kinyomtattam a swtor.hu-n található térképet, illetve kiplottoltattam színesben!:)Azon simán van 500 bolygó:P
    Megy fel a falra. Remélem tudom majd használni!
  • LaCz
    Még mindig ez a kedvenc gameplay videóm.
  • Sunrider924
    Jaja, ez volt az, Taral V
  • mgerihun
    LvL 32esek voltak asszem Taral V videóban, végén a boss halála után a pete Enragelt és agroo pingpongozni kellett mert 2 ütéstől 20% hp-n volt a tank. Ez csak egy 4 fős flashpont lvl 30ason gyengített instával. Tankoljátok le clothosal :D Most nem azért de béta leak videókon is épp, hogy túlélnek a playerek egy 3-4fős trash csapatot, amik sima mobok, nem elitek. Biztos Operationban könnyebb lesz .....Ne nézzétek már hülyének Bioware-t pls, várjátok ki, majd utána sírjatok amiatt, hogy nehéz-e vagy sem
  • Sunrider924
    Ha nekem irtad most nem tudom lecsekkolni, melohelyrol le van tiltva a youtube :/
  • BoneDragon
    Elvileg tervezik a hc módot.
  • Yed
    Erre gondoltál nem?
    http://www.youtube.com/watch?v=2I0imBz6y38
  • Sunrider924
    Volt gameplay vidi a 35+os szinten elerheto bolygorol ( Tarsis vagy lehet rosszul emlekszem, a szinthatar az maradt meg inkabb es hogy hangsulyoztak hogy a zona haladoknak van). Egy csapatot mutattak a vidiben, ahol a jedi knight volt a tank es egy smugler volt a healer, es a foboss fighton volt egy enragelt add( oriasi nagy dog) es a bountyhunter el kellett kiteolja a Knight-ol, ergo ket tankos/kiteolos fight lett es a smugler odavissza futkosott a ket tank kozott. Linket nem talaltam meg, azert irtam le mi volt a vidiben.
  • RaSzTaH
    akkor nincs heroic mode? ^^
  • Agamemnon69
    Az való igaz, hogy nem a tipikus wow felállás, de ezt már mondták az elején is. Az, hogy ez a játékban mennyire zavaró, vagy mennyire élvezhető, majd eldől egy pár hónap múlva :D
  • Kazagor
    Ha csak ezen az egy videón látnám amit leirtam, akkor még egyet is értenék veled.
  • TDC Geronimo
    10es insta.
  • Kazagor
    Engem az sokkal jobban zavar, hogy nincs szükség tankra, még a bossok tankolásánál sem. Még a papir sorcerer is letankolta a robot bosst. Vagyis ahogy a képregényben is mondták, "zergeljünk"...

EQ-ban ha a 6 fős groupban csak 1x is lefordult a tankról a boss, (de sok sima mob is) akkor az a party tag szinte tuti halott volt, mert kapott egy tripla sebzést és konyec. Ott rohadtul kellett figyelni az agró tartásra és lopásra.

Itt akármennyi videót leközöltek már, csak azt látom, hogy szólózva is leverek 3-5-6 mobot, groupban meg semmi szerepük a classoknak, csak toljuk a dps-t és meghal a mob.

Szerintem ez nagyon nincs jól, ha így marad a véglegesben is.
  • Agamemnon69
    Már alig várjuk...
  • LaCz
    "In addition there is more on the way!

- Trooper gameplay
    - Jedi Consular gameplay
    - Smuggler gameplay
    "

Zsír. :)
  • BoneDragon
    Itt van +2 videó
  • Anthrax
    Munkahelyen tiltva youtube :S ,de akkor is ez ,most fog megjelenni, azért ezt kijavithatnák
  • BoneDragon
    Olyan mintha a fénykardba lenne az ereje. Remélem ezt később javítják, mert tényleg eléggé fura.
  • LaCz
    Olyan mint Cabalban a Magic Force Blader. :D
    link
  • Boncmester
    Engem is zavar :(
  • Anthrax
    csak engem zavar,hogy úgy kasztol,hogy a kezében ott a lightsaber? Tök gagyinak tűnik így
  • BoneDragon
    Már emiatt a hp töltés miatt is megéri empire oldalon lenni. Áhh iszonyat jó. :)
  • Khabbas
    Sztronó, vak vagyok :)
  • BoneDragon
    Inquisitor combat videos
  • Boncmester
    Tervezni lehet :)
  • BoneDragon
    Ki se jött a játék, de már 2025-ön gondolkoznak. Ez mind szép és jó csak addigra már úgysem ezzel fogok játszani.
  • Kazagor
    És mi van akkor, ha a TOR első hivatalos bejelentésének 3 éves évfordulóján jelenik meg? Akár ez a dátum is lehetne, és én jobban is örülnék neki.:)

First Press Release

2011. 10. 21.
  • Torzonborz
    kicsit merész bár nem lehetetlen. végül is UO/EQ is fut már 12 éve.
  • drop
    hát kicsit többet vártam a sith kard megszerzésére nem csak úgy oda dobja valaki ennél még a jedi kard q is jobb
  • LaCz
    Ez kicsit messzemenő következtetés.
  • itlosz78
    Mondjuk én nem értem minek egy dashade lényt egy karddal a hátán fogva tartani egy sugár börtönben. Nem logikusabb fegyvertelenül ugyanezt megtenni?.
  • LaCz
    Remélem Republic oldalon is lesznek legalább ennyire jó questek.
  • LaCz
    Nem meglepő, jelenleg magyaroországon csak náluk lehet kapni.
  • BoneDragon
    Mondjuk igaz, nem tudom mennyit is jelent ez valójában, de úgy rémlik az első járműved 20k kredit körül van. Ezt te jobban tudod. :)
  • j0nNyKa
    egyreszt tenyleg van penz boven, masreszt eleg nagy penzosszegek vannak a jatekban

nagyon durva kozelitessel az olyan, mintha wowban lenne ugyanannyi coppered :)
  • BoneDragon
    Látom nem leszünk pénz szűkében. Egyik képen 76ezer kreditje van.
  • BoneDragon
    Újabb kép adag :)
  • Khabbas
    lol, zseni!