60330
-
#9632 Bah megcsinálhatták volna streambe is. Nem tudom így melóba megnézni :( -
LaCz #9631 Na basszus ez nagyon kellett, épp akartam menni aludni de most muszáj megnéznem a Black Talont. :D
A Datacronokból mindet fel lehet szedni, vagy csak X darab lehet aktív? -
#9630 STAR WARS™: The Old Republic™ : Black Talon Flashpoint Videos
STAR WARS™: The Old Republic™ : Datacron locations & Race / Class combinations -
#9629 Nem az a kérdés, hogy mennyien mennek át, hanem mennyien maradnak ott! Ez a 2025-ös dolog meg elég vicces, mert ez a graf kicsit kevés lesz addigra meg a többi része is. Lesz jobb, szebb. Másik meg az, hogy ki fog játszani még ezzel a játékkal 14 évig? Kb akik most megveszik azoknak a 0,001%-a. -
arcosharcos #9628 Mint az egy interjúból kiderül igencsak hosszútávon gondolkoznak a fiúk.Már hivatalosan is 300 millió $ fölött van a fejlesztés .
Ezek után a többi játékokkal kapcsolatban nekem inkább már csak az a kérdés,hogy az SWTOR mekkora játékos társadalmat fog átszipkázni a többi játékokból a TOR-ba. -
#9627 Top 5 Questions and Answers From Comic Con -
arcosharcos #9626 Váááá:)Ezt még nem is láttam,köffenet Pont a kedvenc faágam:)
Te jó ég!Ennyi passive képességet még sose láttam egy helyen,egyszerre.
Az tisztán látszik,hogy a legfontosabb healer képesség a Presence,nevezzük jelenlét,megjelenés.
Lássuk csak,van itt Instant heal képesség de van HoT healje is ami nagyon rulez és ha kimaxolja az ágat akkor party healje is lesz vagy nevezzük csak szerényen (party)AOE healnek.
Egész jó kis skillek vannak,hogy feltornázzuk a crit heal esélyt.A heal cast time-t is csökkenthetjük és némelyik skill CD-t is.
Van itt egy két nagyon komoly skill,pl.a Endorphin Rush(ez ráadásul már az elején elérhető),Long-Term Care(HoT heal hatást erősíti),az Accomplished Doctor(passive)skillt kimaxolva már valóban egy skillesen nagyon képzett healerről beszélhetünk,fölötte már csak a Nano Tech skill létezik amivel már party healt is oszthat és attól igen keresetté vállhat partykhoz.
A BH/Bodyguard és az SI/Corruption ágakra még kíváncsi vagyok,hogy mit tudnak healben produkálni de az tuti,hogy az IA/Medic nagyon cool,legalábbis nekem de persze ez egy szakmai soviniszta,IA favorizáló,elfogult fanboy vélemény -
#9625 jó szar a minősége... -
#9624 örülök neki, h dézsából fog ömleni nekik a lóvé, csak a minőség is olyan legyen -
#9623 1 órás JK videó! -
#9622 Így bizony az anyagiakkal nem, lesz gond:) -
t0xikus #9621 "A SW: TOR-nak még mindig nincs kitűzött megjelenési időpontja, de a terv az idei megjelentetés. Az előrendelések tekintetében rekordot döntött az EA-n belül a Old Republic, még a Battlefield 3-at is megelőzte, de számokat nem árultak el. Megnyugtatták a befektetőket, hogy minimum egymillió előfizetőre lehet számítani és szeptemberben már tudnak majd megjelenési időponttal szolgálni." -
#9620 Már meg lehet nézni betacaken is, nem kell letölteni. :) -
#9619 Medic Tree elemzés. -
#9618 Itt is van Consular videó, meg tudja nézni melóba. -
#9617 4 új kép -
#9616 STAR WARS™: The Old Republic™ : 3 Jedi Consular Videos -
#9615 Köszi az infót, este megrendeltem én is :) -
#9614 Star Wars: The Old Republic Breaks EA Record For Pre-Orders -
#9613 Hutta képek -
#9612 Járművekről kép. -
LaCz #9611 Kell havernak is, felezzük a kemény 800 forint postát. :D -
#9610 Megrendelve. :) Azért az vicces, hogy a házhozszállítás majdnem drágább...:D -
#9609 egyből kettőt bezsákoltál ? :)
amúgy ez az ár már tűrhető. -
Boncmester #9608 Hát egy ezressel olcsóbbnak írják a simát, kíváncsi vagyok a CE mennyivel lesz olcsóbb, de én már megvettem a CDG-ből. Mindenesetre mostmár senkinek nem lehet sírnivalója :) -
LaCz #9607
Na várjuk. :3 -
LaCz #9606 Én épp most kattintottam a Vásárlás-ra. :D -
#9605 Na akkor meg is rendelem. :) -
LaCz #9604 Megjöttek iPonra is! -
Boncmester #9603 Kb 2500-3500 ft havonta, de még semmi nem biztos. -
#9602 nem -
#9601 és a havidíj-ról lehet tudni vmit mennyibe fog kerülni? -
#9600 vágom -
#9599 igen -
#9598 Hali
egy olyan kérdésem lenne ez olyan lesz mint a WOW havidíjas? -
#9597 ígyvan -
LaCz #9596 Ha Originen veszem meg a játékot, akkor hogy megy? Teljesen SWTOR accountomtól függetlenül csinálni kell egy EA accountot, majd megvenni kártyával és ad egy serialt, amit bármi SWTOR acchoz be lehet írni? -
#9595 én szóltam -
#9594 CC-s Q&A-val az volt a bajom hogy sokszor másra válaszoltak mint ami a kérdés volt :D
-ahogy említed az fp hard mode-ot, a kérdés arra vonatkozott hogy pl lvl 35-ön bemegy fp-be (ő szintjének megfelelőbe) de túl könnyü és terveznek-e fokozat állítási lehetőséget, a válaszban az volt hogy igen terveznek "heroic" módot ahová nagyobb szinten mehetsz be.
-amikor beszéltek a 2 frakció/ua szerverről én úgy értettem mintha pont azt mondaná hogy a kereskedést azt nem fogják engedni a két oldal között.
-------------------------------------
a sorcerer csak villámokkal operál? -
#9593 most tegye el? és ha épp kell? :DD