60330
  • Nephin
    Igen, az csak pletyka volt.

A bejutás időkülönbsége nem napokban lesz mérhető, nem kell megijedni. Pár óra ide vagy oda pedig nem számít.
  • BoneDragon
    Ezek szerint pletyka volt.
  • Kazagor
    Ettől nem kell félned. Az csak idióta reklámszöveg, hogy minél előbb bevételhez jussanak. Ne foglalkozz vele. Queue igyis ugyis lesz, akár több órás várakozási idővel. Senki sem fogja tudni megállapitani, hogy azért 3621. a queueban, mert később preorderelt, vagy másért.
  • Braikingboss
    Az early accessbe a preorderkód aktiválásának ideje alapján engedik majd be a játékosokat. Nem hiszem hogy napokban mérhető lenne. Azt se tudjuk menyivel hamarabb lehet majd játszani így. Eddig úgy volt hogy 3nap a sima CE meg 6 nap nem? Vagy ez csak pletyka szinten ment??
  • BoneDragon
    Jó ezt eddig én is tudtam, de az egészben csak 1 logikát látok. Indulásnál ne rohadjon le az összes szerver. Mondjuk az elég érdekes, hogy minél később aktiválom a kódot amit ugyan annyiért veszek mint az elején és nem kezdhetem akkor mint a többiek...
  • Susarc77
    jók ezek a talent kalkulátorok,csak az a baj velük,hogy a 90% ról foggggalmad sincs hogyan működik majd éles játékban:P
  • Nephin
    http://swtor.hu/comic-con-ii-nap#more-6891
  • BoneDragon
    Sith Sorcerer Talents
    + Calculator
  • BoneDragon
    Ezt fejtsd ki nekem bővebben...
  • Nephin
    A preorder játékidő egyetlen dologtól függ: mikor regisztrálod a kódodat. Semmi köze ahhoz, milyen verziót vettél.
  • Susarc77
    ezért tűnnek el az esőerdők_:P
  • Susarc77
    ohh így már érthető:) lehet húzzák a low lvl agent-et:P
  • Torzonborz
    mondjuk ez egy jó nagy baromság. miért nem lehet mailben elküldeni a kódot ? minek a doboz is ? jó nagy pazarlás.
  • LaCz
    Rohadj meg, én is akarooooom. :D
  • BoneDragon
    Igaz, de elég valószínűnek tartom, hogy ez lesz.
  • BoneDragon
  • LaCz
    Ez a napos dolog csak pletyka, még semmi hivatalosat nem mondtak azzal kapcsolatban, hogy ki hány napot játszik.
  • BoneDragon
    2 féle kód van, sima és a CE. Sima 3 nappal előbb beenged a játékba mint alapból, a CE pedig 6 nappal előbb. Bétára még ugyan úgy random jön meghívás. Szeptemberben elvileg lesznek "open" béta meghívások.
  • Since
    Sziasztok,
    Hát jó sok hsz jött, nem szeretnék visszaolvasni.
    Mit tartalmaz a kód? Bétára is van invite vagy azt randomra küldik?
  • LaCz
    Én meg holnapra rendeltettem, mert azt hittem, hogy ma nem leszek itthon. Fuck. :D
  • BoneDragon
    Pont most hozta meg a futár a kódomat. :)
  • j0nNyKa
    azért tűnik egyszerűnek, mert 17es szinten van egy fp-ben, amit mi anno 2en csináltunk 9es szinten... :)

igazából nem is indokolt, hogy ő 17es szinten ott legyen..
  • Susarc77
    nah ezek már bíztató videók! bár kicsit egyszerűnek tűnik nagyon gyorsan halnak a mobok:P Biztos jó gearben vannak a srácok!:) ÉS tényleg az agent mire elhelyezkedik már nincs kire lőni a fejest!:P
    Hangulatos az insta!
  • j0nNyKa
    Amikor én bent voltam, akkor minden flashpointot meg lehetett, igen. Viszont volt róla szó, hogy változhat, merthogy a companionok gyengék az fpkhez. Szóval biztosat nem tudok mondani, majd meglátjuk.
  • Kazagor
    Ezt az instát meg lehet csinálni 2 player + 2 companion felállásban? Vagy instában nincs is companion?
  • j0nNyKa
    Sniper igen, és ez bizony ilyen - vele jóval lassabb a játék, mint a többiekkel. Nagyobb instákban ez már nem gond, mert alapból lassabban halad a group.
  • BoneDragon
    Ha ilyen dinamikus lesz minimum minden insta, akkor már emiatt se kell aggódnom. Viszont dps szempontból jóval előnyösebb pozícióban van a melee kaszt. Videó elég rossz minőségű ezért nem látom biztosra, de Sniperrel megy? Érdekes, hogy mindig beakar bújni valahova (mire odaér meghal mindenki) ahelyett, hogy osztaná az észt. :)
  • j0nNyKa
    pedig mint első insta, az a leggagyibb :)
  • BoneDragon
    Ennek a Black Talonnak eszméletlen hangulata van. Végre történik is valami és nem csak állnak a mobok arra várva, hogy végezzünk velük. Tetszik.
  • Chris
    Azzal ugye azért tisztában vagy, hogy ez az égvilágon semmit nem árul el arról, hogy mennyire lesz jó vagy nem jó healer a kaszt. Majd csak ha már ismered a játékban a relációkat, hogy mekkorák a healthpoolok, armor hatása, dmg értékek, heal értékek, stb.
  • BoneDragon
    Madness?
    This is Sartaaa!
  • Braikingboss
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Sith Sorcerer Skill Trees
  • Braikingboss
    Van torrentes link is itt http://betacake.blogspot.com/2011/07/star-wars-old-republic-black-talon.html és az 547 MB-os file megnéztem nagyon jóó várom már. IA powa!!!!!
  • j0nNyKa
    24 perc, ahogy elnézem, ilyen tipikus nagyon-szarul tömörített frapsos divx

Amúgy azt nézem, hogy csillárdszor frankóbb az insta, mint amikor én jártam lent. Látszik, hogy azóta rengeteget fejlődött a játék.
  • LaCz
    Milyen hosszú az első rész? Mert WinRAR csak a méretet írja.

• j0nNyKa
    De, viszont attól függetlenül volt már end game content.

Izé, a part1 kicsomagolva 5,5 giga ^^

A főszereplő pedig Arcosnak meglepi :)
  • LaCz
    Ja de, összekevertem Eternity Vault-tal. :]
  • TDC Geronimo
    ez a black talon nem a legelső alacsony szintű insta?
  • LaCz
    A videó utoljára 06.26-kor volt módosítva. Nem most, július 20 körül rakták be az endgame contentet?
  • LaCz
    Ráadásul Megaupload, meg kell várni, hogy lejöjjön, mert csak akkor indíthatom a következőt. Wáh.