60330
  • j0nNyKa
    Te... beteg... vagy.....
    :)
  • arcosharcos
    Ezt a képet már régebben is figyeltem.Durva,hogy egy színkristály is ad statot:)Azt hittem csak színben lesz jelentősége de ezek szerint az úgy nem lett volna elég farmeres xD
    Már szinte látom,hogy a legritkább színek fogják a legjobb statokat is adni.Hmmmm tényleg a pre-order verzió color stone mit ad
    ----------------------------------------------------------------------
    Nagy ég most nézem mennyi az idő(hát még a szúnyog)xD Így mennek pocsékba az éjszakáim,már rég a hétvégi Operationra kéne Bioanalysis farmolnom a Biochem craft potikhoz...hoppá félrehord a kezem inkább lelépek Zzzzzz
    ----------------------------------------------------------------------
    Tényleg Crassus hun van? Néha mindenkit elhajt mindenféle irányokba,hogy jó lesz ez,máskor meg léc alá teszi az egészet és harcol mint a szalonnás kenyerétől megfosztott ork.Mostanában viszont semmi skizofrén megnyilvánulású hozzászólás?
  • arcosharcos
    A kis vörös,Sniper csajszi a meglepetés?:)

Sokkal magasabb szintüek voltak mint ami oda kell,kisebb szinten azért ez nem lesz ennyire "légies":)

Sniper harcmodort valamennyire tükrözte a vidi.Egy igazán távolról támadni képes advanced class.Támadásait fedezékből(cover system-mesterséges vagy természetes),rejtőzködésből(ambush nem stealth)célszerű használni,mert több skillje is ebben az esetben fejti ki igazán a hatását.

Amiért még hasznos,hogy cover-ban immunis vagy nagy ellenállása van a fear,charge,push támadásokkal szemben illetve az ebből indított támadások aggróra nézve is kedvezőek.

Ha valaki közzel kerül hozzá,akkor arra az esetre is van pár képessége,pl.a Flash Bang(nagy kedvencem)rank1en 5m-en belül 8secre mindenkit megvakít.

Vidiben jól látható,hogy futásban a 60 métert 6s alatt futja:)Akármelyik kasztot lefutja és skillből(core skill)(Boost,Escape),ilyenkor még stun,fear sem hatnak rá.

Aki nem tudja kijátszani a Long Range Combat,Cover System,Ambush taktikákat az ne indítson Snipert.Elég összetet a harc taktikája ezért "kezdő"játékosoknak szerintem nem jó választás.

Az Operative ágat sem ajánlom,mert nem egy szerepkörös specialization hanem alapból Supportnak tervezték.Stealthből CC/MDPS,Healelni tudó és RDPS szerepeket is betölt.A sokoldalúsága jó dolog ha gyorsan felismerjük,hogy egy adott helyzetben melyik képessége a leghasznosabb
    ------------------------------------------------------------------------
    Tényleg hangulatos FP.Először a Birodalmiak ölték egymást halomra de ezt tőlük már megszoktuk,aztán a galaktikus Köztársaság is beszált a buliba majd Grand Master Satele baba is megjelent de csak holografikus kivetítőn de mindegy,mert majd úgyis fölkeresem személyesen is a 100millió kreditért amit a fejére tűztek.

Tudom egy ügynököt nem érdekli a pénz,úgyis megkapja a legmodernebb hajót a legszexibb companiont...inkább a kihívás miatt és csak második a kredit miatt
  • j0nNyKa
    mert órák óta nem kötöttél bele semmibe :)
  • TDC Geronimo
    Betacake csak nálam tűnt el? :y Remélem új oldalt lövi fel és nem bio intézte el :D Bár nekik ez az oldal egy kurva nagy marketingkampány :p
  • LaCz
    Miért linkeled ezt a képet? :D
  • j0nNyKa
  • MerlinW
    Anyám, ezt a bughalmazt:)
  • Boncmester
    Nem csak lvl 1en lehet bekerülni a queueba...
  • BoneDragon
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Random Beta videos
  • BoneDragon
    WoWból lopták a molten core-t? :D
  • LaCz
    Német Gamestar Operation cikk

"Molten Core confirmed" ;O

Az a lávás screenshot rohadt jól néz ki, meg maga a név is. :D
  • BoneDragon
    Kíváncsi vagyok holnapi updatera. Szerintem semmi extra nem lesz.
  • Susarc77
    ezek a FB képek totál semmitmondóak:S
  • Agamemnon
    Hát nem nagyon. Nem mintha érdemes lenne észrevenni :)
  • BoneDragon
    A sok infó után ezt már észre se veszitek. Heti Facebook kép.

• LaCz
    Úgy beszélsz, mitnha ezt akkor amikor eldöntetted, hogy te dobozosat veszel ezt nem tudtad volna.
  • Probatbicol
    Az az értelme, hogy az Y számú ember az X+1-edik napon már nem a lvl 1-5-ös területeken lesz, a Z számú ember meg ott, egyenletesebben oszlik a szerver terhelése.
  • Boncmester
    Na jó, de én pl a dobozosat akarom, ami azért jóval többe kerül, mint a digitális, és emiatt 5 nappal később kaptam meg a kódot.
    Amúgy meg ha mondjuk X nap megkapja Y számú ember a hozzáférést, X+1 nap meg Z számú ember, akkor X+1 nap nem Z mennyiségű ember lesz a szerveren, hanem Y+Z (hacsak nem arra számítanak, hogy akik első nap megkapták, azok másodikon már be se logolnak), szóval nem tudom, ennek mi az értelme egyáltalán? Max annak van értelme, hogy a leveleket küldik ki sorrendben, hogy az emberek letölthetik a klienst, de aztán pár nappal később mindenkit rá kéne szabadítaniuk.
  • Nephin
    A kezdés engem - és szerintem sokakat - nem a levelup-verseny miatt érdekel, egyszerűen minél előbb játszani szeretnék. :)
  • Tatyla
    igazából nem is vágyok már a legelején kezdeni,sok elvetemült kinyírja a a szervereket az első héten :D,meg ugyebár kinőttem már a levelup versenyből...
  • BoneDragon
    Na ez az, beregisztrált első nap több száz ezer CE player... Enyhe sor lesz kezdésnél. :)
  • Nephin
    Gondolkodtak, hogy legyen, de elvetették a verziótól függő kezdést, maradt az, hogy a kód regisztrálásának függvénye. Nektek úgyis ott lesz az ingame bolt. :P Egyébként a CE fogyott el először, szóval valószínűleg az először bejutók többsége CE-s lesz.
  • Nephin
    Igen.
  • LaCz
    Aktiválási sorrendben kerül be mindenki, ez nem pletyka hanem ők mondták.
  • Boncmester
    Ilyeneket én is olvastam, de azért menjenek már..
    Ha kifizetek értem 3x annyit, mint a sima verzióért, nehogy már később játszhassak, mint mások, inkább előbb!
  • Witcher
    Azt imááááádom!!
  • Omlás
    Meg a puffin lekvár !!
  • Torzonborz
    ja meg a hagymás bab !
  • BoneDragon
    http://www.youtube.com/watch?v=sKvRIhommeE

Ez ad igazi erőt. :)
  • Torzonborz
    Erő....ugyan már. Mindenki tudja hogy a Galaxisban a credit jelenti az igazi erőt.

• Omlás
    Dehogynincs :] csak ilyen bátorm indenki mert velük van az erő
  • Susarc77
    btw nincs már Nda,hogy ennyi videjó van,.p.9
  • BoneDragon
    More SI vids + some short vid of smuggler/Jedi
  • LaCz
    Persze, hogy letölthetik, egyébként hogy használnák az headstartot?
  • Omlás
    Igencsak valószínű, hogy a klienst le is lehet tölteni nem feltétlen kell a lemezekről telepíteni.
  • Anthrax
    A dobozos verziót vevő emberkék is letölthetik előre a game-t ? Vagy erről még túl korai beszélni ?
  • BoneDragon
    Már 1 hete benne van. :)
  • Kazagor
    Can You Run It?

Itt meg tudod nézni, hogy a játékok futnak-e a gépeden, vagy éppen mi a géped gyenge pontja az adott játékhoz.

A lényeg, hogy már benne van az Old Republic a listában!!!
  • Braikingboss
    Akkor az még bejelentésre vár menyivel hamarabb játszhatnak a Pre-Orderesek?:D