60330
-
#9713 Te... beteg... vagy.....
:) -
arcosharcos #9712 Ezt a képet már régebben is figyeltem.Durva,hogy egy színkristály is ad statot:)Azt hittem csak színben lesz jelentősége de ezek szerint az úgy nem lett volna elég farmeres xD
Már szinte látom,hogy a legritkább színek fogják a legjobb statokat is adni.Hmmmm tényleg a pre-order verzió color stone mit ad
----------------------------------------------------------------------
Nagy ég most nézem mennyi az idő(hát még a szúnyog)xD Így mennek pocsékba az éjszakáim,már rég a hétvégi Operationra kéne Bioanalysis farmolnom a Biochem craft potikhoz...hoppá félrehord a kezem inkább lelépek Zzzzzz
----------------------------------------------------------------------
Tényleg Crassus hun van? Néha mindenkit elhajt mindenféle irányokba,hogy jó lesz ez,máskor meg léc alá teszi az egészet és harcol mint a szalonnás kenyerétől megfosztott ork.Mostanában viszont semmi skizofrén megnyilvánulású hozzászólás? -
arcosharcos #9711 A kis vörös,Sniper csajszi a meglepetés?:)
Sokkal magasabb szintüek voltak mint ami oda kell,kisebb szinten azért ez nem lesz ennyire "légies":)
Sniper harcmodort valamennyire tükrözte a vidi.Egy igazán távolról támadni képes advanced class.Támadásait fedezékből(cover system-mesterséges vagy természetes),rejtőzködésből(ambush nem stealth)célszerű használni,mert több skillje is ebben az esetben fejti ki igazán a hatását.
Amiért még hasznos,hogy cover-ban immunis vagy nagy ellenállása van a fear,charge,push támadásokkal szemben illetve az ebből indított támadások aggróra nézve is kedvezőek.
Ha valaki közzel kerül hozzá,akkor arra az esetre is van pár képessége,pl.a Flash Bang(nagy kedvencem)rank1en 5m-en belül 8secre mindenkit megvakít.
Vidiben jól látható,hogy futásban a 60 métert 6s alatt futja:)Akármelyik kasztot lefutja és skillből(core skill)(Boost,Escape),ilyenkor még stun,fear sem hatnak rá.
Aki nem tudja kijátszani a Long Range Combat,Cover System,Ambush taktikákat az ne indítson Snipert.Elég összetet a harc taktikája ezért "kezdő"játékosoknak szerintem nem jó választás.
Az Operative ágat sem ajánlom,mert nem egy szerepkörös specialization hanem alapból Supportnak tervezték.Stealthből CC/MDPS,Healelni tudó és RDPS szerepeket is betölt.A sokoldalúsága jó dolog ha gyorsan felismerjük,hogy egy adott helyzetben melyik képessége a leghasznosabb
------------------------------------------------------------------------
Tényleg hangulatos FP.Először a Birodalmiak ölték egymást halomra de ezt tőlük már megszoktuk,aztán a galaktikus Köztársaság is beszált a buliba majd Grand Master Satele baba is megjelent de csak holografikus kivetítőn de mindegy,mert majd úgyis fölkeresem személyesen is a 100millió kreditért amit a fejére tűztek.
Tudom egy ügynököt nem érdekli a pénz,úgyis megkapja a legmodernebb hajót a legszexibb companiont...inkább a kihívás miatt és csak második a kredit miatt -
#9710 mert órák óta nem kötöttél bele semmibe :) -
#9709 Betacake csak nálam tűnt el? :y Remélem új oldalt lövi fel és nem bio intézte el :D Bár nekik ez az oldal egy kurva nagy marketingkampány :p -
LaCz #9708 Miért linkeled ezt a képet? :D -
#9707 -
#9706 Anyám, ezt a bughalmazt:) -
Boncmester #9705 Nem csak lvl 1en lehet bekerülni a queueba... -
#9704 STAR WARS™: The Old Republic™ : Random Beta videos -
#9703 WoWból lopták a molten core-t? :D -
LaCz #9702 Német Gamestar Operation cikk
"Molten Core confirmed" ;O
Az a lávás screenshot rohadt jól néz ki, meg maga a név is. :D -
#9701 Kíváncsi vagyok holnapi updatera. Szerintem semmi extra nem lesz. -
Susarc77 #9700 ezek a FB képek totál semmitmondóak:S -
#9699 Hát nem nagyon. Nem mintha érdemes lenne észrevenni :) -
#9698 A sok infó után ezt már észre se veszitek. Heti Facebook kép.
-
LaCz #9697 Úgy beszélsz, mitnha ezt akkor amikor eldöntetted, hogy te dobozosat veszel ezt nem tudtad volna. -
Probatbicol #9696 Az az értelme, hogy az Y számú ember az X+1-edik napon már nem a lvl 1-5-ös területeken lesz, a Z számú ember meg ott, egyenletesebben oszlik a szerver terhelése. -
Boncmester #9695 Na jó, de én pl a dobozosat akarom, ami azért jóval többe kerül, mint a digitális, és emiatt 5 nappal később kaptam meg a kódot.
Amúgy meg ha mondjuk X nap megkapja Y számú ember a hozzáférést, X+1 nap meg Z számú ember, akkor X+1 nap nem Z mennyiségű ember lesz a szerveren, hanem Y+Z (hacsak nem arra számítanak, hogy akik első nap megkapták, azok másodikon már be se logolnak), szóval nem tudom, ennek mi az értelme egyáltalán? Max annak van értelme, hogy a leveleket küldik ki sorrendben, hogy az emberek letölthetik a klienst, de aztán pár nappal később mindenkit rá kéne szabadítaniuk. -
Nephin #9694 A kezdés engem - és szerintem sokakat - nem a levelup-verseny miatt érdekel, egyszerűen minél előbb játszani szeretnék. :) -
#9693 igazából nem is vágyok már a legelején kezdeni,sok elvetemült kinyírja a a szervereket az első héten :D,meg ugyebár kinőttem már a levelup versenyből... -
#9692 Na ez az, beregisztrált első nap több száz ezer CE player... Enyhe sor lesz kezdésnél. :) -
Nephin #9691 Gondolkodtak, hogy legyen, de elvetették a verziótól függő kezdést, maradt az, hogy a kód regisztrálásának függvénye. Nektek úgyis ott lesz az ingame bolt. :P Egyébként a CE fogyott el először, szóval valószínűleg az először bejutók többsége CE-s lesz. -
Nephin #9690 Igen. -
LaCz #9689 Aktiválási sorrendben kerül be mindenki, ez nem pletyka hanem ők mondták. -
Boncmester #9688 Ilyeneket én is olvastam, de azért menjenek már..
Ha kifizetek értem 3x annyit, mint a sima verzióért, nehogy már később játszhassak, mint mások, inkább előbb! -
#9687 Azt imááááádom!! -
#9686 Meg a puffin lekvár !! -
#9685 ja meg a hagymás bab ! -
#9684 http://www.youtube.com/watch?v=sKvRIhommeE
Ez ad igazi erőt. :) -
#9683 Erő....ugyan már. Mindenki tudja hogy a Galaxisban a credit jelenti az igazi erőt.
-
#9682 Dehogynincs :] csak ilyen bátorm indenki mert velük van az erő -
Susarc77 #9681 btw nincs már Nda,hogy ennyi videjó van,.p.9 -
#9680 More SI vids + some short vid of smuggler/Jedi -
LaCz #9679 Persze, hogy letölthetik, egyébként hogy használnák az headstartot? -
#9678 Igencsak valószínű, hogy a klienst le is lehet tölteni nem feltétlen kell a lemezekről telepíteni. -
#9677 A dobozos verziót vevő emberkék is letölthetik előre a game-t ? Vagy erről még túl korai beszélni ? -
#9676 Már 1 hete benne van. :) -
Kazagor #9675 Can You Run It?
Itt meg tudod nézni, hogy a játékok futnak-e a gépeden, vagy éppen mi a géped gyenge pontja az adott játékhoz.
A lényeg, hogy már benne van az Old Republic a listában!!! -
#9674 Akkor az még bejelentésre vár menyivel hamarabb játszhatnak a Pre-Orderesek?:D