60330
-
#9753 na jott sms az 576-tol,mehetek a kocsert... -
#9752 The Smuggler in Combat
Our First Q&A... Sith Inquisitor/Agent
A felbontás miatt meg hogy nincsenek bekapcsolva az árnyékok, esküszöm úgy érzem mintha a kotorral játszana. :) -
#9751 Itt írják mi történt justswtorral, keresd ki.
Másik meg, hogy minek bannolták volna őket ha a többit nem? -
Kazagor #9750 Nem, nincs benne. Csak az van benne, hogy átmennek máshova. De mivel a Justswtor is igy járt, betacake-el egyidőben, igy biztos, hogy nem véletlen, vagyis bannolták őket, és ezért kényszerülnek másik helyre átmenni. Vagyis arra, hogy miért bannolták őket, és arra, hogy ez vár-e az swtorhun-ra is nincs semmi infó továbbra sem. Felesleges kötözködni. -
#9749 ok köszi. -
#9748 Nem kioktatás volt, hanem tanács. Látom még mindig nem sikerült elolvasni.:) -
Boncmester #9747 9732-es hszben ott a válasz. -
Kazagor #9746 Felesleges kioktatnod. Olvasom a hozzászólásokat. De a kérdéseimre egyik hsz-ben sem találtam választ. -
LaCz #9745 Ha dark side pointodból sok van hordhatsz pirosat is Jediként. -
#9744 Ott harcolt valami jedi féle és kék/piros szablya volt nálla.
Régen mintha azt mondták volna hogy a piros csak sith a kék/zöld csak jedi vagy én értettem rosszul? -
#9743 esküszöm ez a hsz bearanyozta a reggelemet :DDD -
LaCz #9742 You registered your Pre-Order code on July 29, 2011 and now are registered for the following items:
Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order
Early game access
Color Stone (Virtual Item) -
doggy90 #9741 mar par napja lehet kapni, a honlapon irtak. -
#9740 576-tol kapott mar valaki ertesitest hogy mehet a kodert? -
Boncmester #9739 Én is, a Zsiráf kocsmából :D -
#9738 Csak 5 hszt-t kellett volna visszaolvasni. -
Kazagor #9737 Mi ez a Blogspotos bannolások? Justswtor és betacake is eltünt. Swtorhunt nem fenyegeti ez a veszély? -
#9736 jabizony.
tehát Crasu....khmm Susarc77 mennyit is ér ez meg Neked ? -
Susarc77 #9735 ahoz konzumálni kell őket:P:) -
#9734 alreget sem fogjak dijazni :D -
#9733 Bounty Hunter Gameplay
Újabb csodálatos minőség. -
#9732 Hoppá, justswtort és betacaket törölték? Ejnye bio, te kis hamis....
Vagy mégse?
BetaCake is being moved to a new host.
This will take a day, up to a maximum of two in order to make sure everything is working as intended.
Thank you for your patience. -
#9731 A lifetime bann-hoz, hány nőt kell inzultálni? -
#9730 Ohh, a fene na mindegy, ezek is inkább a süti evés helyett a játékra koncentrálnának, hamarabb készen lenne. -
t0xikus #9729 ugyan már én a homáron lifetime bann-t kaptam:D -
#9728 Mátyás király! -
#9727 BW megette a sütit -
#9726 Blog eltávolítva? -
Susarc77 #9725 Isten ments,hogy hölgyeket inzultáljak! Pusztán lesegítettem a magas lórol a hölgyet sajnos ez a két tucat pudlikutyájának nem tetszett!:D -
#9724 The Smuggler in Combat -
Boncmester #9723 Szóval hölgyeket inzultáltál? Na szép :) -
Susarc77 #9722 a srácok akik még nőt élőben nem láttak Kata seggét polírozták egy másik topikban én meg megmondtam neki a frankót így vagy 12-en mentek árulkodni,ennyi a rövid történet! Gondolhatod mennyire pont leszarom:) -
Boncmester #9721 Cseles :) -
Boncmester #9720 Mi a rákot lehet csinálni ezen a fórumon, amiért valakit 1 hónapra bannolnak? :) -
Susarc77 #9719 nem kell aggódni:) -
Susarc77 #9718 Hát ez nem jött be gyurika:) -
Jimbo #9717 Référt már -
#9716 Crassuss kapott egy honap bant,ugyhogy most pihen -
arcosharcos #9715 Már csak azt szeretném tudni,hogy az a "verseny" mikorra lesz kiírva:) A mondat minél előbb részével egyettértek.
ui:ne fogd vissza magad,fog az menni ezerrel is:) HC rulez,be is készítek magamnak pár karton red bullt kezdésre
ui:jó reggelt! -
arcosharcos #9714 + bagoly is