60330
-
Susarc77 #9793 nono! a Nőt nem bántottam!! -
arcosharcos #9792 (#9786;Khabbas):Nem csinálták végig,kb 3/4 órás FP-et ígérnek.Az elején volt egy boss vagy miniboss féle,a BH a második boss volt és ott a troopernak alig maradt HP-ja.Nem mutatták végig az egész FP-t.
------------------------------------------------------------------------
(#9781;itlosz78):majd priviben átdumáljuk meg küldök kapcsolódó anyagokat ahol pont ezt boncolgatják,mert szerintem már unják az agent dumáimat és nem akarok Sötét Oldali pontokat begyűjteni,mert úgy járok mint Crassus:)xD
Tényleg Crassus milyen Tank lesz így belőled ha mindenkit elhajtol mindenféle irányokba?Ez még a Republic Trooper Vanguard Tankoknál sem megengedett és már nőket is?
(#9783;cikasz):EZ AZ,szép volt,így tovább,Király vagy! Start gödör kiásva:)Jó startot és üdv a pre-order-ban!
(#9780;A4tech):Nem dehogy is,egyik sem.Ez a Heinekennből árad ,tudjuk be annak.Ne is foglalkozz vele amiket írok,nyugodtan lapozz tovább,sok sikert a játékhoz
A tudás bűn de megnyugodtam,mert ezek szerint én ártatlan vagyok -
Susarc77 #9791 a hajtóműdarabot megtalálja:D -
#9790 Igazából a videóban az zavar,hogy mekkora lámák :D főleg a JC, össze vissza mászkál mire megtalálja mit kellene nyomni -
Nephin #9789 Level 9-es insta, mondták, hogy healer nélkül is meg lehet csinálni. -
LaCz #9788 Kajakra megcsináltak 10 percet egy lv9es instából healer nélkül, he! -
#9787 elfogyott a pezsgő, úgyhogy újabb adag hozzászólást vagyok kénytelen elolvasni
MEGLEPŐEN beszólt mr. banned! :(
egyébként egész jó ez a mai update, a developer walkthrough-khoz képest legalábbis mindenképp -
#9786 Most ezek kajakra végigcsinálták az instát egy gramm heal nélkül?
Miafene.. -
A4tech #9785 ez is egy igazi 'keyboard turner' gyöngyszem -
Nephin #9784 Üdv a klubban! :) -
#9783 na regisztráltam én is :)
-
#9782 de lehet healelni, régebben volt egy smuggler video ő is onnan tolta, igazából rohadt lassú lesz szerintem fejlődni vele,mindent fedezékből mire beállsz jön effect és kasztolós skillt eltolod rég megvénülsz. Én is Ia akartam indítani,de elment a kedvem tőle -
#9781 Nem lesz olyan egyszerű és gyorsan haladó játékot nyomni az IA-val. A skillek 1/3-a csak fedezékből lesz használható jól látható ilyenkor, hogy a skillbar minden egyes fedezékbe vonuláskor megváltozik. Arcos te tudod melyik skillek lesznek azok, amelyek a fedezékben aktiválódnak és melyek azok, amelyek ilyenkor deaktiválódnak.? Fedezékből gondolom esélytelen healelni? -
A4tech #9780 (már bocs) de te benne vagy a closed beta-ban vagy ezek a taktikai elemzések a screenshotok láttán pattannak ki a fejedből? -
Nephin #9779 Pénteki update - The Esseles -
#9778 Érdekes, hogy itt sincs bekapcsolva az árnyék, videó végén viszont be van (inkább ne tették volna). Szerintem ezt a videót betacake-ról szedte bio. -
arcosharcos #9777 Akkor ezek szerint a Presence(megjelenés)nem csak a gyógyításban a legfontosabb főjellemző a healereknek hanem a companion sebzését és életerejét is megnöveli.Azt írja,hogy a társának a sebzését +17%al növelte amolyan +bonus sebzésként a Presence értéke álltal.
Höhö:)Az Op/IA Melee/Ranged DPS hybrid megoldást nem próbálta de érdekes lehet,itt a Concealment(stealth/melee dps/CC) és a Lethality(közös ág)elosztásra gondolt.(én maradok a healer/stealth/dps support elosztásnál) de a közös ág,toxic/poison is nagyon csábító,nagyon mocsok dolog lehet egy mérgező debuffot rárakni az ellenfélre(poison DoT) -
#9776 13 perces dev walkthrough videó egy korai instáról
HDbe lehet szedni. -
Nephin #9775 Múlt héten lett volna FF, de kimaradt, erre tippeltünk + CC-s gameplayre. -
#9774 Múlthéten comic con volt updatenak, előtte volt fan friday, ha jól emlékszem. -
mgerihun #9773 Mit kapunk mai updatenek? Fan Friday múlt hétre esett, nem? -
#9772 Új címe nincs még meg mi? -
Nephin #9771 Igen, sajnos. -
#9770 ergh ja hogy csak 1et lehet ikszelni :( -
petecz #9769 Én a Rage-re szavaztam. :) -
#9768 Én 3-at is megjelölnék. Már csak 1 problémám van. Tor mellett, hogy jut majd a többire is időm?!:D -
Nephin #9767 Szavazzatok :) GC szavazás -
#9766 Háát szerintem az ea inkvizítorai már érdeklődnek..
lásd a 3 perccel ezelötti hozzászólást: "when did you get access to the game? And why are you breaking the nda exactly?"
-
#9765 2 napja fennt van youtuben és nem szedték le? Bio szabit vett ki comic con után -
t0xikus #9764 hát elég trágya népség jár oda. tizenéves lolrockerek:D -
#9763 Agent -
Boncmester #9762 Akkor visszaszokunk oda :) -
t0xikus #9761 az a kecómmal szemben van pont:D -
LaCz #9760 Melyik volt az a 3 cikk? :D -
#9759 Elég nehezet. Lehet aki írta a cikket még régebbi bétával/infóval találkozott. Inkább hiszek annak a képnek mint egy újság cikknek. :) -
Nephin #9758 Majd ha raideltünk, megmondjuk. :P :D -
mgerihun #9757 Nehezet kérdeztem ? -
mgerihun #9756 swtorhun köszöni jól van szokott lenni pár hetente egy karbantartás, vagy google updtae, néha lelövik olyankor a blogokat egy kis időre. Justswtorral ez történt gondolom, betacake meg talán magától állt arrébb. Mi is csak egyszer kaptunk biowaretől levelet, de csak 3 cikkünkkel kapcsolatban, hogy azokat töröljük (azóta is fent vannak ). Viszont ha már úgy is írok, lenne egy fontos kérdés/téma amit kivesézhetnénk. AskaJedi-n van asszem a link a német gamestarhoz, amiben szó van operationokról 8 és 16főseket említ, holott legfrissebb béta leak képeken a raid frame és raid setupon is 8 / 24 szerepel normal/hard ként. Akkor most melyik lehet a valós? -
Boncmester #9755 Szerintem mióta olvasta azt a bejegyzést, azóta pezsgőzik, és nem olvasta tovább :) -
Susarc77 #9754 te nagyonokos a lényeget nem szűrted le....