60330
-
#9954 -
-
Boncmester #9952 Az Erő-ről mi a véleményed? :) -
#9951 A lézer angol megfelelője (a laser) egy mozaikszó, amit a "Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation" kifejezésből raktak össze. Jelentése: fénykibocsátás indukált sugáremisszióval. Tehát a lézer a fény egy fajtája. Problem? Problem. -
#9950 Esseles insta a trooper videós gyerektől. -
Kazagor #9949 Nekem az nem tiszta a hajó videókat megnézve, hogy miért a smuggler hajóban van a karbonitba fagyasztott ember, és miért nem a BH hajóban? BH hajóban csak egy energiaketrec van. -
Susarc77 #9948 lézerkard FTW!:P:) PROBLEM? -
mgerihun #9947 KoTorban is volt az egyik Korribani sírból lehetett előásni. -
t0xikus #9946 ez a fekete-fény téma elég meredek. alap,h akkor már nem lehet fénykardnak hívni. -
#9945 Nem mintha támogatnám a "Fekete fény" koncepcióját - de mint sci-fi esetleg beleférhet...
Elvégre elfogadott hipotézis a Sötét anyag (Dark matter) létezése, állítólag 23%a az Univerzumunknak, valamint létezik elvileg a Sötét energia (Dark Energy) is, ami olyan 72%... Tehát eléggé elterjedt valami a számok tükrében.
Igazából nem tudok hozzászagolni mélyebben, de nem is kell - ebbe a fantasy-világba simán beleférhetne. -
Susarc77 #9944 erre nem kapsz rendes választ ez zsigerből jön illetve nemjön....ha elindulnak a dőlt betűk és beuszik az űrhajó a vászon tetején nekem már feláll a szőr a karomon:P Pedig nem vagyok fanboy nincs egyetlen SW babám,poszterem sőt még a filmek sincsenek meg igaz láttam jópárszor az összeset/najó a dzsardzsarosokat:P nem olyan sokszor:)/ -
Lenni vagy nem lenni.... nem ez a kérdés :D
Az a kérdés, hogy meddig lehet (és kell) elmenni egy sci-fiben ahhoz, hogy jó legyen, de ne kerüljön be egy "this is awsome" demotivationalbe -
Susarc77 #9941 miért? miért tetszik a kék színű autó és miért nem tetszik a sárga?
nehéz megmondani ,így alakult ki bennem az évek során.
Egy lézerágyus dinoszaurusz számomra vicces,de egy lézerágyus robot pedig badass.
így megy ez -
#9940 meg fekete nyalábot lövő pisztoly páros! -
#9939 El tudnám nindzsázni valami end game istában noobként. :D -
#9938 Én eltudnám képzelni valami end game instába lootként. -
#9937 szerintem ne feszegesd, sokkal hamarabb szabadulsz.... :)
igazabol megint mind1 a velemenye, mert nyilvanvaloan LESZ fekete kard, es nyilvanvaloan sok embernek nagyon fog tetszeni, pont, end of story -
Boncmester #9936 Hát mivel az SWTOR topicban vagyunk, játék szempontból nem feltétlen lehet senkit sem felnőttnek nevezni itt szerintem, de ez nem is baj :) -
#9935 nem lesz fekete kard megjeleneskor, ezt megerositettek
megfelelo mennyisegu hisztivel persze elerheto, hogy kesobb belerakjak (sot, nyilvan garantaltan lesz majd, pl. kiegeszitoben) -
#9934 igen, valtozik, az is upgrade-del -
#9933 De neked az a kép miért nevetséges? Ezt a témát szeretném feszegetni, nem azt, hogy szar-e a világ, vagy el tudod-e képzelni a fekete fénykardot (mert én is el tudom képzelni). -
Chris #9932 Ez 3 trooper meg egy healer? Ráadásul az egyik trooper vmi szigonnyal meleezik? :D
-
Susarc77 #9931 valakinek a SW világa is ugyanilyen nevetséges.... -
#9930 Én meg már azt hittem, hogy azért mert felnőttél. :p -
eurom #9929 az fekete a képen? fasza van remény. valami olyasmi lehet mint swg ben volt a láva kristályos fénykard ,csak ez aszem a sw sorozatból van -
#9928 Azt meghagyja a nőknek... -
Boncmester #9927 Nem érzek rá késztetést. Nem tudom, miért, csak nem.
Ennél kielégítőbb választ nem tudok adni :P -
#9926 A mélyebb okokra voltam kíváncsi. Tehát miért nem játszol műanyag játékokkal? :) -
Boncmester #9925 Már nem játszom műanyag játékokkal :) -
#9924 És mi változott azóta? -
Boncmester #9923 Ezeket nagyon bírtam régen :D -
#9922 -
Susarc77 #9921 jaj ne csináld már épp az a lényeg,hogy a fantázia BÁRMILYEN fizikát kitalálhat a kitalált:P világnak..... -
Boncmester #9920 Azért a Star Wars szerintem közelebb ál a fantasyhez, mint a sci-fihez, annak ellenére, hogy űrhajók vannak benne. -
#9919 de a fi-t elfelejteni is az! :D -
Susarc77 #9918 -
#9917 Ezt kérdem én is, csak más hangsúllyal! -
#9916 Szerintem meg sci-fi nél a sci-t elfelejteni fail. -
Susarc77 #9915 -
#9914 Mi köze a fekete fénykardnak a fizikához? Egyáltalán SW-nek mi köze a fizikához?