60330
-
#9994 De optimista valaki... :D -
Susarc77 #9993 ááá nemjó éjszakás vagyok hiába jön ki a meghívó bétába ma már nemtudom telepíteni...:D -
Susarc77 #9992 vótmá:P:) -
#9991 BTW GUYS BETA IS BACK...TODAY! YAY =D!! There is suppose to be a BIG beta invitation round...I'm not sure if it went out but the game goes live again at about NOON eastern
Az nálunk este 7. Éjjelre jöhetnek is a leakek :D -
#9990 swtor review beta fórumról -
LaCz #9989 Pedig teljesen érthető és logikus. Ha preordereltek minek hívjanak betába? Úgyis megveszed a játékot. Ha nem preordereltek meg hívnak, hogy hátha mégis tetszik az embernek, aztán az is megveszi. Nem értem, hogy hol itt a gond. -
#9988 Alderaan PvP -
#9987 http://www.alterswtor.com/2011/08/swtor-beta-more-trooper-gameplay-videos.html
utolsó videójának 1:30 másodpercénél, nem a trooper lootol, és ahonnét a Jedi lootol, ott nem jelez lootot a troopernek, de mégis feldob egy ablakot, hogy kell-e. (Már, ha jól látom, mert a céges gépen nem megy a HD :D :) -
#9986 -
1Darton1 #9985 Az, hogy nincs fénye logikusabbnak tűnik. Ha szerinted a fekete az fény, akkor nem szóltam. -
#9984 meg nem live, ez tuti -
#9983 hat, ha van is ilyen funkcio, abban a buildben nem volt, amit en nyomtam - ott megegyezett a loot a wow need/greed rendszerevel
humanoid hullabol mindenesetre nem lehet(ett) gatheringelni -
#9982 Nekem is 2 nap lesz, de twitteren írta, hogy lehet preloadolni majd a beta hétvégéknél a klienst. Mindegy mondjuk úgyse kapok meghívót :y
Új kliens live már amúgy vagy csak esti órákban lövik fel? -
#9981 Ja ok :D -
Boncmester #9980 Francba, én 11.24-re tippeltem az swtor.hu játékán :) -
t0xikus #9979 fogalmam sincs:D csak tipp:) -
#9978 Akkora az új kliens? :D -
t0xikus #9977 40gigát kb egy hétvége alatt szednék le:D -
#9976 Amúgy azt én sem értem miért nem azok közül válogatnak be akik tényleges érdeklődés mutattak a játék iránt. Ha már Pre-Ordereltük szeretnénk bétába is kerülni :D -
t0xikus #9975 igaz. asszem félreértelmeztem, amit írtál:) -
#9974 De akkor abból nem hiszem hogy mindenkinek feldobna zöld itemet. -
#9973 Az a baj, hogy erre a beta hétvégékre megint olyan ökör módon fognak random behívni embereket, mint azt tették most a BF3 alphanal. Nem tudom a preorderezők miért nem élveznek előnyöket, vagy néznék, hogy mikor aktiváltad a kulcsot, pont úgy, mint az early accesnél. Gondolom kis hazánkat majd megint elkerüli ez a dolog... -
t0xikus #9972 tippre vmilyen gathering skill lehet -
#9971 j0nNyKa, ha jól látom a videókon, a normál loot külön esik a FP-ben játszó játékosok között? Úgy értem, hogy nem mindenkinek esik loot egy adott npc-ből, hanem csak egy játékosnak, és ha az zöld, vagy jobb, akkor need/greed-elhet rá mindenki más?
Mert ahogy nézem ezeket a videókat, a többi játékos olyan hullákhoz is lehajol lootért, amit a videót készítő játékosnak nem is jelez, hogy lenne ott loot. -
#9970 Rockjaw Stephen Reid
Leaked PAX poster? That'd be a stretch considering we haven't sent anything to PAX. Fake poster is fake; guild trolling is still trolling.
-
#9969 Szeptemberben lesznek a béta hétvégék azért kizárt hogy hamarabb kijönne!! Annak örülj ha idén ki jön:D -
t0xikus #9968 ha már fény akkor csak fekete lehet. legyszebb fény szín:DDDDD -
#9967 Biztos kamu, legalábbis remélem. Messze van :( -
#9966 STAR WARS™: The Old Republic™ : 25/11/2011 Release Date (?) -
#9965 Csak arra írtam, hogy nem bírtok aludni :) -
#9964 Dobod el! -
#9963 Milyen fénye legyen? Fekete? -
#9962 Mert LS pontokat gyűjtöget hogy normális színe lehessen! -
1Darton1 #9961 Már csak az a kérdés, hogy miért van a fekete fénykardnak fehér fénye? -
Boncmester #9960 Majd kapsz egy ingyen "Az Erő legyen veled" kupont :) -
#9959 Kalap körbemegy a végén. -
#9958 A barátnőmnek a wikinek. Bár ehhez nem kellett. -
#9957 Velem van. És ha az Erő velem, akkor ki ellenem?! -
Boncmester #9956 Ingyen standup comedy :) -
eurom #9955 ne hergeld ,én már igy is félek tőle enciklopédikus tudása van