60330
  • Jabar
    Nekem marhára tetszik hogy öltöztethetőek a társaink viszont teljessen külön loot-ot kellene csinálni nekik ami akár eshet is mob-ból vagy pl kiváltható pontokból/badge-ekből (nem tudom melyik lesz) amit kapsz fp/op-ért.
  • BoneDragon
    Vanguard.Trooper talent trees
  • Anthrax
    Ez a comp loot dolog úgyis maximum az elején lesz gáz,addig meg menni kell guilddel, később már szarásig unott fpbe meg az viszi a lootot aki akarja
  • Agamemnon69
    Ne ezen vitázzatok, inkább beszéljünk arról, hogy mi lesz így a loot-al, ha a companion is ugyanazon a szinten lesz, mint a játékos. :)

Amúgy, ha jól olvastam valamelyik dev blogban tegnap, akkor személyes lootot fog kapni mindenki a bossokból. Bár egyenlőre még csak tesztelés alatt van. Ha lehet választani a ninják és ez között, akkor egyértelműen a személyes loot-ra szavaznék.
    "'Loot containers' (name is still a work in progress!) do indeed exist and are designed to alleviate the frustration some feel around high-level loot drops.

As it's currently implemented, at the end of a key encounter within an Operation, upon looting a high-level opponent, everyone in the Operations group will get an individual container which has a chance to give you a random piece of loot that's specific to your class. It could be part of an armor set, a weapon, and so on. If you don't get loot, you'll get commendations which can be used to purchase gear.

Please note, this feature is currently in Game Testing and may well be modified before launch."

------

Amúgy én még egy olyan megoldást is támogatnék, hogy a companionokra csak a semleges cuccok mehetnek fel, a playerek meg úgyis valamilyen irányba el fognak menni, és így választanák szét a player és a companion loot-ot.
  • BoneDragon

Ebbe benne van a véleményem.
  • LaCz
    Így igaz.
  • j0nNyKa
    Jó, akkor átfogalmazom: nem birod ki, hogy ne legyen ellenvéleményed. A téma mind1. Mint ahogy.. most is?! :)
  • LaCz
    Ebben semmi kötözködés nem volt, csupán egy észérvekkel alátámasztott hozzászólásban leírtam, hogy miért bukott az dolog, amit Ő kívánna, hogy jelen legyen a TOR-ban.

Azt meg, hogy amit csinálok provokatív trollkodás, gondolom abból a twittemből vette ki, amit 10 órája írtam egy éppen aktuális témához. (De ha nem erre gondoltál hanem arra, hogy nekem 1.5 óra lerenderelni egy fél órás videót, vagy esetleg arra, hogy nem értek a phpbb-hez, akkor elnézéseted kérem.)

Peace.
  • j0nNyKa
    tényleg többet kötözködsz, mint kéne

nem tudom volt-e már, sith assa talent fák
  • LaCz
    Ja, szóval ez egy vicc volt? Legközelebb szólj, akkor nevetek is rajta.
  • BoneDragon
    Azért ez fáj, hogy ilyet komolyan vesz valaki. De twitteredet nézegetni inkább nem lepődöm meg...
  • LaCz
    Teljesen laza vagyok, te irogatsz nonszensz dolgokat. :)
  • BoneDragon
    Lazíts már ember, mindenbe belekötsz, ráadásul feleslegesen.
  • Susarc77
    ez tetszetős! és milyen durva,hogy fénykardot lootol baszki:P:)
  • TDC Geronimo
    bounty hunterről volt valami beta leak videó régebbről, ami még fent van?
  • LaCz
    Sok értelme lenne tényleg, nem véletlen hogy techdemokban is alig van ilyen grafika, ezt kb quad GTX590 vinné TALÁN.
  • LaCz
    Tényleg feltünő a különbség.
  • BoneDragon
    Észre se vettem. :D
  • j0nNyKa
    bazz ráadásul tékelted a 10000et _!_!_!
  • Susarc77
    ATYAÚRISTENB+ :D
  • BoneDragon
    Az a futás... Viszont sokkal pörgősebb volt.
  • TDC Geronimo
    Érdemes megnézni a 2 évvel ezelőtti gamescom videót, hogy mennyit fejlődött a játék minden téren. Graf, ui, animációk.

• j0nNyKa
    úgy tűnik sajnos, igen
  • Agamemnon
    Hmm, akkor mégis ninja lootol majd mindenki a companionnak?
    "-Companions are now always the same level as the player."
  • j0nNyKa
    ahahah kockaság

"Oh, and happy wifi day

8.02.11"
  • TDC Geronimo
  • j0nNyKa
    Nem. Retalentelhetsz, de nem válthatsz köztük.
  • BoneDragon
    Ennek én is.
  • TDC Geronimo
    Moving directions, here you go. A little teaser:

-The revan server is now a pvp server
    -Added AoE looting -Expertise has been added (the pvp stat), a section for pvp stats has been added on the character pane.
    -Training costs have been rebalanced
    -Firebug is now the BH shared tree, advanced prototype is now merc only.
    -Companion characters are no longer worth xp when killed
    -Companions are now always the same level as the player
    -Presence now affects companion health, damage, and healing. No longer affects player character healing
    -Chat channels are now faction specific

Aoe lootnak örülök
  • TDC Geronimo
    Most jelenleg úgy áll a dolog, hogy ACn belül mehet a respecc? Tehát ha én juggernaut leszek, akkor válthatok dps és tank build között?
  • Jabar
    Vele van az erő! Hülye kérdés volt... ^^
  • TDC Geronimo
    Honnan tudod?
  • j0nNyKa
    nah, elindult az új béta, infók holnap környékén
  • Agamemnon
    Ezzel sok mindent szeretnék :D
  • BoneDragon
    Egy kis off: Ezzel akarok swtort :D
  • Braikingboss
    Guild toborzó
  • Braikingboss
  • Jabar
    van ott még pár jóféle topik, iszonyat ügyes emberkék vannak :)
  • V43 1105
    (ŀ██◚◚/██°█|▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓)
  • j0nNyKa
    itt vannak nagyon szép maya 3d-ben készített lightsaber hilt tervek