60330
-
#11075 consular shadowot kap, SI pedig assassint -
mgerihun #11074 Elvileg minden Erő használó kap majd 1 tanítványt, de persze kérdéses, hogy azonos classból-e, mert jobb lenne ellentétesből. JK-nál Konzulens lesz, Warrinál pedig Inkvizítor, de fordítva nem tudom, hogy lesz. -
#11073 Majd kiderül, hogy mit néz. Minél több mindent annál jobb a karakterünk szempontjából, és annál rosszabb a companion szempontjából :) - hacsak nem ugyanolyan companionnal mész, mint a karaktered... -
mgerihun #11072 Szerintem is AC+Talentet nézi, mert pl BH-nál 1 ágon van healer és DPS és külön ágon van Tank és DPS, így biztos, hogy nem azonos statokat kell majd gyűjteniük, ezért logikus lenne, hogy talenteket is figyelembe vegye a loottáblánál. -
mgerihun #11071 Ez csak 1 példa volt, nem fixre írtam, csak eshetőségnek, hogy 2 random dropp lehet akár azonos is, pl ha csak warriorok vannak a raidben, akkor csak warrior loot eshet és lehet csak 1 szerepel a táblán ami jó nekik, akkor csak az eshet akár duplán :)
Legyen BH a példában, ne Warri, mert BH-ból van Tank-Heal-Dps, ők tudnak raidelni csak azonos classal :D
Vegyes + Update raidlock-ra -
#11070 Szerintem nem kapja meg mind a két wari, csak az egyikük :) Különben túl gyors lenne a felgearelődés.... -
#11069 Lehet lesz benne minden specnek cucc. Úgyis csak egyet választhatsz. -
#11068 És azt hogy oldják meg,hogy pl healer sorci ne kapjon dpsnek való itemet vagy forditva, nézi talenteket is vagy wtf? -
mgerihun #11067 Elég valószínű, lehet, hogy loottáblán szereplő warrior csizma esik 2 warrinak is 1 killből, többieknek semmi :) Gondolom meg lesz, hogy hány item eshet kill után 2 vagy 3 és azt rendszer kisorsolja azok közt, akik tudják használni. Remélem azt is bevezetik, hogy olyan nem kap akinek már megvan, illetve rajta van, így többieknek nagyobb esélyük van lootolni, illetve még ezzel az is megakadályozható, hogy olyan item essen amit senki sem tud használni a raidben. -
#11066 Hát ha jól értelmeztem mindenki kap táskát a boss leölés után. Lehet vagy ki kell szedni vagy egyből megkapod. Az abban lesznek külön dolgok csak a te classodnak. Aztán belekukkantasz a táskádba milyen cuccot kaptál. -
#11065 Lehet rosszul értelmezem, de mondjuk esik egy adott bossból 2 item ami warriornak jó, ezt a rendszer automatikusan kisorsolja a warrik között? -
#11064 Vegyes -
#11063 PCGAMER interjújában Gabe Amatangelo beszélt az Operationokról. Elmesélte, hogy fog működni a LootBag, ami 1 táska amit bosskill után minden játékos megkap. Fixen lesz bennük 1 commendation, ami a WoW badge-nek felel meg, így értelemszerűen itemeket lehet belőle vásárolni, illetve eshet még a Boss loot táblájáról egy item random embernek a táskából, de csak class specifikus. Ami jó ebben a rendszerben, hogy ezzel megszüntethető a DKP rendszer, illetve nem lesz majd Companion gear farm se, mivel class specifikus itemet dob. Persze ha nem lesz soulos, akkor ugyan úgy átadható, eladható.
Ez a Warban is jól működött. Gondolom itt is más színű lesz a táska amilyen loot van benne. Szerencsére átveszik a warbol a jó dolgokat:D -
#11062 @Rockjaw @ThomasM432 Will everyone who registered for testing be invited? or wil pre orders be 100% invited?
@streamingpirate Wait and see :)
Remélem a smájli annak szól, hogy legalább a preordereseket behívják -.- -
#11061 Az új patch-ben ez is egy újítás. A loot minősége határozza meg a loot-jelző színét :) szürke-zöld-kék-lila -
#11060 Lehet volt már, de mitől más színű a loot? Van kék meg zöld változat.
Ahogy elnézem ezzel jelölik milyen színű tárgy van a mobnál. Akkor ezek szerint van más színben is. :) Gondolom ez új patchel jött. -
#11059 Már itt is? Faszom... adjatok már magatokra egy kicsit is. -
#11058 -
#11057 jól lehet vele kite-olni!az IA meg sniperként minek "5 méterről" rakja le a fedezéket? miért nem próbál messzebről érvényesülni?
-
LaCz #11056 Hogy halad a privát szerver projekt? -
#11055 Anno mikor toltam, úgy működött, hogy a nem elit ellenfeleket stunolta, eliteket, bossokat, illetve playereket nem stunolta -
mgerihun #11054 Ez a dirty kick most akkor stun vagy snare effekt? Mindenesetre a 150 kilós kemény Warrit jól odaszegezte a 40kilós smuggler -
#11053 Pont ezt akartam írni, milyen tököst ad neki! -
#11052 hogy tökön rúgja a sith maraudert :Dd -
#11051 -
#11050 Hát szerintem pénteken nem lesz "csak" egy raid walkthrough HDba meg a huttball trailer. -
#11049 Mert akkor új pénteki frissítést kellene kitalálniuk. Így meg ez lesz majd az új hír... -
#11048 Ezeket a prezentációkat miért nem adja már ki a bio HDbe :/ -
Tababo #11047 "az ugrás szörnyű (merev felsőtest), az arcok szörnyűek (kb. az Oblivionban szebb volt), az animáció szörnyű, a víz se nagy szám"
hmmm...ez nem az swtor??
viccet félretéve nekem mind a két játéknak a tetszik a grafikája.
másokkal ellentétben én szeretem a fánkom játékokat, nem csalódtam bennük. -
#11046 -
#11045 Semmi se tudni igazából. PAXon valószínű elmondanak róla mindent. -
wendi1106 #11044 skacok azt mondja már meg nekem valaki hogy ez a béta hétvége/ék pontosan mit is fog/nak takarni (csak nagyvonalakban követem az eseményeket az az igazság :( ) új videók képek ... stb. vagy mondjuk mi mezei userek is kipróbálhatunk majd valamit ? (bár ezt kétlem ... minden esetre jó lenne)
előre is köszi a válaszokat ;) -
#11043 Swtor Beta – Trooper (part 4) & 3 beta screenshots -
#11042 -
#11041 Aktiválásra került az új skin! -
Nephin #11040 GamesCom 2011 - 3. nap -
#11039 Ki lehet. pvp videót nem láttad pár napja ami itt volt? -
#11038 remélem jobban is kilehet zoomolni a kariból,mert ez a közelnézet PVP ben nem túl ideális -
Bhalage #11037 0:19-0:20 igenigenigen ezt akarom!
szép! -