60330
  • Jabar
    Vanguard az van benne, még mondja is a csávó ha jól emlékszem.
  • Fpocok
    Kétlem, hogy ilyen lenne.
  • tenca
    Ilyen megoldással még egy mmo-ban se találkoztam és aligha lesz ez bevezetve itt. A fejlesztése nagyon sokba került és ha megtartanak egy jelentősebb mennyiségű játékosbázist, akkor a havidíj a fő bevételi forrása lesz a cégnek.
  • Vlaghimiir
    Tudtok valamit arról a megoldásról, amit anno pedzegettek? Mármint, hogy befizetünk 30 napra vagy 60-ra és akkor azt csak akkor számolja lefele amikor ténylegesen is megvan a 30 nap gameplayed idő, vagy megvettük mondjuk november 30.-án és akkor december 30.-án ha tetszik ha nem lejárt?
  • j0nNyKa
    aha, tehát állításod szerint mind a 7 ac szerepelt a pvp videón a shadowot kivéve, ok

sentinel? vanguard? scoundrel?
  • drop
    igen de van shadow ugyan az
  • j0nNyKa
    megfigyelted, hogy a pvp videó köztársasági oldalon volt, ahol nincs assassin?
  • drop
    megfigyeltétek hogy pvp videóba minden ac rámentek, csak az assasint nem mutatták alig van infó róla pedig jó lenne többet tudni róla
  • t0Mi
    Csak a hasamra ütöttem... de szerintem tuti, majd ha USA-ban mindenki játszik, aki akar, csak akkor kezdenek majd el Európával foglalkozni.. de ne legyen igazam. Mindenesetre nagyon borúlátó vagyok!
  • Braikingboss
    CSak 300k US pre order van nem 2 misi:D
  • TDC Geronimo
    Hey @MrWarlock_ EU folk will be playing in September, however large scale ramp will happen in US first, then EU close after. -S

nem tetszik :/
  • t0Mi
    Remek, erre Reid Twitter bejegyzése arra, hogy a startnál területileg korlátozzák e a játékosokat: by area, but we can't talk about specific numbers.
    Mondom én, örüljünk, ha még idén játszunk..
  • t0Mi
    Én már ilyesmire számítok valamikor november környékén: na, holnap indulnak a szerverek, de először csak 10 000 játékos játszhat, nehogy gond legyen a szerverekkel. Aztán naponta növeljük ezt a számot még tízezerrel, amíg ki nem elégítjük a kétmilliós előrendelést az usában. Utána jöhet Európa.
  • itlosz78
    A Funcom kimondta a frankót a Secret World Release Date-t 2012. április. Könyörgöm a Bioware miért ilyen idegesítő?:)
  • Braikingboss
    PAX 2011
    Warzone: Huttball
  • Fpocok
    Sunáznám a kalapját!

The Old Republic Endgame/PvP interview with Gabe Amatangelo
  • Nephin
    Nem azért mondtam. :D
  • Braikingboss
    Gamescom 2011 - 4.nap
  • Braikingboss
    Nincs mit. Szoktam linket is rakni honnan van de most elmaradt:D
  • Nephin
    Köszi az idézetet... ;)

Ez a normál módra érvényes, a hardban bármit dobhat majd szerintem, de erről még nem tudni semmit. A normálban valószínűleg nem lesz más loot.
  • Braikingboss

Minden játékos minden boss után kap egy lootbaget, amiben class-specifikus random gear vagy egy commendation lesz, amit szintén felszerelésre lehet majd beváltani. Na most ezen felül a boss dob sima lootot is mint más mmo-ban. Vagy én ezt már nem értem:D
  • Nephin
    Találgatás nr. 5854688412687.... :D
  • Vlaghimiir
    Mai napon kezembe kaptam az 576 áruház listáját amiben is a SWTOR-t 2011 november 20.-ai megjelenésre írják
  • Nephin
    Tigerclaw kommentje: Ez gondolom jó marketing arra, hogy minél többen rendeljenek elő minél hamarabb..."nehogy lemaradjak címszóval"

Hiába mondják és mondjuk az elejétől, hogy limitált a cucc, sokan ezt felelik rá, mint a fenti kolléga... már előre látom a sok sírást, amit nyomni fognak, ha kiderül, hogy hoppá, mégis igaz... :)
  • TDC Geronimo
    Már rég tudni :)
  • itlosz78
    Limitalt start
  • TDC Geronimo
    Twitteren ma 16:30tól 17:00ig QnA lesz. Ezen az accon lesznek a kérdések és válaszok.
  • Bhalage
    meg a masik szerintem hogy itt - cska tipp - joval tob melee fight lesz tekintve hogy minden felresikerult dzsedaj lezerkadozni akar majd.

troperek meg egyeb csipa karakterek meszarolni fogjak a h2h harcokban, mivel lesz ott eleg kaosz
  • Braikingboss
    Hát ez is igaz :D
  • TDC Geronimo
    Itt a fele nem játszott még MMOval se előtte. Nem azt kell nézni, hogy mekkora pvp huszárok :p
  • Braikingboss
    Ezek ám a PVP huszárok:D 2cm-re rakja le a pajzsát az IA Sniper az ellenségtől az meg le se szarja és meghal:D Lehet bele vannak merülve a másik kaszabolásába.
  • TDC Geronimo
  • Bhalage
    wow
  • TDC Geronimo
  • Sir Quno Jedi
    Eredetileg volt egy galaktikus sith empire, gondolom az sem kétfős birodalom volt-e... :D
  • j0nNyKa
    A Kettő szabálya elég furcsán képzelhető bele egy játékba, ahol lesz vagy 2 millió sith karakter :D
  • mgerihun
    Nem szabad túlgearelni
  • Agamemnon
    Vagy fellázad és megöli a mesterét micsoda poén lenne
  • mgerihun
    Akkor sajnos idővel meg kell majd halnia
  • Goaulds
    És preorder aktiválva nekem is :D alig várom a megjelenés időpontját