60334
  • j0nNyKa
    a faq jo otlet

vallalja valaki? (legalabb a lehetseges kerdeseket osszeszedni)
  • Boncmester
    Azért nem mindenki untermensch, aki az elmúlt fél/egy évben nem remegve várta az SW-t :D
    De ezentúl számíthatunk a hülyébbnél hülyébb kérdésekre. Kéne egy FAQ az oldal tetejére, meg rohadt nagy betűkkel kiírni, hogy mindenki olvassa el.
  • Agamemnon
    Kell az aprítani való, ne legyetek gonoszak
  • Ferro
    Bennem is megfogalmazódott ez a kérdés...
  • j0nNyKa
    csak engem aggaszt, hogy milyen emberek kerultek elo az utobbi napokban? mi lesz itt megjelenes utan? :\
  • Junger
    Köszi az infót!
  • Boncmester
    Dehogy. Ez kell, hogy be legyen pipálva: "Yes, I would like to be considered for testing."
    Régen még a géped konfigját is nézte, mostmár nem.
  • DrokOne
    Epic fail... ma jottem ra h swtor.com/tester-re be kell loginolni mielott bekerulsz a beta kalapba... Aki nem tette ne is varja a mailt xD
  • Braikingboss
    Kapsz e-mailt is de egyből itt tudod megnézni kaptál e. http://www.swtor.com/tester

Nem tudom honnan vontok le ilyen ótvar nagy baromságokat.
  • N1ggA
    Kapsz mailt is, csak az lehet, hogy késik.
  • MrStokes
    Most ha behivnak tesztelni, akkor nem mail-ben ertesitenek, hanem be kell logolni arra a nyomorult oldalra? Na ne mar...

Akkor lehet, mar honapok ota behivtak, csak nem tudok rola... -_-"
    Tudom, IJ.
  • j0nNyKa
    ámen!

kiosztok 78at köztetek, csak jöjjön az a 80
  • Boncmester
    Te sosem fogsz kapni meghívót, ezt mindenki tudja :)
    Sőt, ki van írva a honlapra, hogy aki ezt a fórumot olvassa, sosem fog kapni, kivéve Jonnyka, de ő 80 meghívót kap egyszerre :D
  • BoneDragon
    Másik accomra kaptam meghívót!!!

Ja nem, csak pár kérdésre kellett válaszolni, bekaphatják. :)
  • t0Mi
    Szerintem meg úgy van megírva, hogy speciálisan nekem nem küld akkor sem, ha véletlen bekerültem volna.. :P
  • j0nNyKa
    ja de úgy van megírva a script, hogy speciálisan neked lehet, hogy kimegy késve a meghívó!!

bocs, ezt az apró részletet kihagytam :(
  • Ozzyehh
    Nem csak a tiédet... .) :d
  • Omlás
  • t0Mi
    Rendben, valószínűleg igazad van... sikeresen elrontottad a kedvem, gratulálok! :D
  • j0nNyKa
    elküldeni e-mailt szokás, még benne is van a szóban a megoldás

meghívó (azaz béta hozzáférés, béta jog) "aktiválása" az annyi adatbázis rekord update, ahány új meghívó (béta teszter) van
    ez normális szerveren úgy 10 és 15 mp között lezajlik

meghívó "kiküldése" az annyi html e-mail kiküldése, ahány új meghívó van
    ez normális szerveren is jópár óra
  • t0Mi
    Ja még annyi, hogy gondoltam swtor-ig se maradjak mmo nélkül, játszok star trek online-al, ha ingyenes lesz, mert ugye idénre ígérték.. erre meg január 17..
  • t0Mi
    Én a devtrackeren olvastam. Nem hinném, hogy hülyeség, mert miután befejezték a meghívók küldését, mindig jön egy új bejegyzés, hogy most már elküldték az összes meghívót.
  • Omlás
    Legyünk pozitívak "Úgyse kapunk!"
  • j0nNyKa
    minden nap volt karbantartás a héten :D

nem, ezt a hülyeséget, hogy 2 napig folyamatosan küldik a meghívókat, megint valaki kitalálta, és azóta igaz (?!)

kimentek a tester page-re egyszerre a meghívók (mint ahogy eddig is MINDIG), az emailek pedig egymás után sorban, ezek ESETLEG átcsúszhattak néhány embernél mára, de nem valószínű
  • t0Mi
    Nézném meg, hogy behívtak e, erre megint karbantartás.. Mi van már, mit kell kétnaponta karban tartani egy oldalon? :D Egyébként meg jól tudom, hogy még ma is küldözgetik, ugye?
  • Omlás
    Hát jah :S
  • heesh
    Ty! Szóval Soon. =(
  • Ozzyehh
    Szorri nem vagyok a toppon.... köszi
  • j0nNyKa
    le van írva, napokkal előtte.
  • Ozzyehh
    Arról vajon kapunk hivatalos infót, hogy mikor szedhetjük a klienst, mert gondolom azért early előtt el lehet kezdeni tölteni, vagy ilyen re nem kéne számítani?
  • Tyrpak
    a)ha nemrég csináltad, akkor először úgy tűnik leveszi az egészet, de pár nap múlva jóváíródik
    b) ha régebben csináltad, akkor a bankod nem díjazta a pre-authorization nevű amerikai divatot, ami megnézi, hogy van-e annyi pénz a számládon, és csak a teljesítéskor veszi le. Telefon a banknak, kivizsgálják, visszakapod. Elvileg ezt nem szabadott volna terhelniük, csak foglalni, foglalás meg max 30 nap után feloldódik.
  • Junger
    Nem tudom, de nekem tényleg leszedte a teljes árát az Origins..
  • Agamemnon
  • N1ggA
  • Tyrpak
    Későn nyomtál entert, 11:12 lett :)
  • N1ggA
    '11/11/11 11:11
  • j0nNyKa
    pontosan ezen agyaltam tegnap.. :D
    akkor ráraktam 15k-t a netes számlára, hogy majd mindenre elég lesz

.. most rárakok 20-at, és imádkozok ?! vicc :D
  • Omlás
    Ahogy megy fel az EUR lehet jobban jártunk volna ha az Origin júliusban tényleg levette volna a teljes árát a játéknak
  • gabor696
    ..I.. :)
  • Boncmester
    THX!