60334
-
Boncmester #16466 Nem is értem, miért nem nov 26 :D -
#16465 sg.hu swtor tali szavazás, így első körben december 3, és december 10 a versenyzők (szombati napok), tessék jelölgetni, hogy ki mikor jönne el
helyszín a főváros, azon belül még nem tisztázott -
#16464 rögtön (telepítés elejétől kezdve) benne szokott lenni, csak van, amikor bugos, és nem látszik... :/ -
#16463 Ahh.. akkor már valamivel jobb a helyzet :) akkor csak 20 óra -
#16462 Na látom mai karbantartást már meghosszabbították új build telepítése miatt. Jonnyka mikor szokták kirakni patch notet launcherbe? -
#16461 Én se törlöm, ne hülyéskedj már.. rajta lesznek a gépemen a fájlok, nekem már ez is nagy öröm! :D -
#16460 Mert 20 gigás lett a kliens?? -
#16459 20 az a 30. -
#16458 Fanboi is fanboi. -
#16457 Én ezért álltam át 80Mbitesre. Nekem ne legyen problémám a SWTOR-ral, mer ütök. :D -
#16456 Viszont olvastam a devtrackerbe van azt hiszem , hogy nem biztos, hogy törölni kell majd ezt a buildet... bár majd meglássuk, mondjuk elég húzós így is a 2 megás netemmel lehúzni vagy 30 gigát, kb 1-2 nap :D -
#16455 :D -
#16454 Én is pont ezért nem indítok BH-t.. :) -
#16453 Oksa akkor nem fogok consulart kezdeni, nem akarom lelőni a "poént" megnézem a troopert aztán majd earlynél consular lesz a main :D -
Tyrpak #16452 Jah, hogy thanksgiving nov 25, hosszú hétvége USÁban... figures. -
#16451 szerintem itt törölni fogják -
#16450 Biztos, hogy törölve lesz! A hétvége meg csak cél időpont, még csúszhat sajnos.. de azért ez már 90%! :) -
#16449 Egyébként ha bétában indítok egy karit... akkor az törölve lesz az accomról? vagy earlynél meglesz esetleg? csak azért kérdezem mert pl azt hiszem Aion-nál megaradt a karakter open béta után... -
#16448 Zsíííír :D -
#16447 Updated the FAQ with this question and answer:
When will the Beta Testing Weekend start?
We are targeting November 25-28 for our upcoming Beta Testing Weekend. Exact timing on when you will be invited will be specified in your invite email. -
#16446 Úgy emlékszem mintha mondták volna, hogy lesz olyan kieg amiben az űrcsatára fognak koncentrálni, de lehet csak itt találta ki valaki. -
#16445 Pedik jó lenne olyan xwing vs tiefighter szintű űrszimulátor bele, mmmmm... -
Boncmester #16444 Jonny, csinálsz sörözéses szavazást? -
#16443 Csuviból meg borotvált palotapincsi -
Kazagor #16442 Leia hercegnőből dagadt alkesz lett
Jajj -
Tyrpak #16441 Stephen Reid twitter:
FAQ: That client, when you have it, should be able to be patched to the #SWTOR live client (ie, no re-download). No guarantees tho'.
Bár ott van az is, hogy náluk egy patch 20 gigát is jelenthet. -
Tyrpak #16440 "We have everything under control" helyett "we have everything under maintenance"
Magyarul: "Kézben tartjuk a dolgokat" helyett "karbantartjuk a dolgokat" -
#16439 Tomorrow at 6:00AM CST (12:00 London, 13:00 Paris/Berlin) we will be performing maintenance on www.SWTOR.com, and we expect the site to be available again by 11:00AM CST (17:00 London, 18:00 Paris/Berlin).
Heti 2 karbantartás. Nagyon karbantarthatnékuk van :D -
Boncmester #16438 Én kimegyek a nyugatiba az emberekért, ha szükséges. Csak legyen nálatok fénykard, hogy megismerjelek titeket :D -
#16437 Segítenék szervezni, de így elég nehéz, hogy nem pesti vagyok.. mert gondolom ott lenne.. :) Max kiírom a honlapra. -
#16436 vele dumáltunk, és mondta, hogy te valószínű benne lennél :)
jólvan, úgy látom, van annyi jelentkező, hogy értelme legyen megszervezni -
#16435 Tetszik a guild mentalitása! :D -
A4tech #16434 sogronnal le kell dumálni, a Sárkány Lovagrend egyik fele úgyis folyamatosan részeg valamerre mondhatnám, minden héten 3szor tartunk guild találkozót -
#16433 Another FAQ: those who played in the Nov 11-13 weekend, and general testers, will keep their characters for the upcoming #SWTOR weekend.
FAQ: That client, when you have it, should be able to be patched to the #SWTOR live client (ie, no re-download). No guarantees tho'. -
#16432 Én is szívesen mennék, ha valaki kijön értem a nyugatiba.. :) Sajnos Pestiában elveszek, ha másfelé kell menni.. :D -
Tababo #16431 -
Tababo #16430 igen annyira szar. 5billiócsillió lóvéból csak egy telefon game-re futotta. -
#16429 Simán jó. :D -
eurom #16428 én ugy vettem észre usában sose volt gond a vassal semelyik mmoban amit ottani szeron játszottam -
Tomy Lee #16427 Meg kell ismertetni mindenkivel játékot,ha nem is fogy el ez akkor is jó hype tőlük.Biztosak a szervereikbe(mondjuk erre leszek legfőképp kiváncsi bízom benne ha tesztre nem is de élesbe jó szerókat indítanak).