60876
  • N1ggA
    ez a kliens valszeg jó lesz startra is, csaj patchelni kell.
  • gerey
    Hidd el, hogy megérte, és szerintem nem csak a magam nevében mondhatom ezt.
  • mnorbi
    legacy rendszerröl van valami jó oldal ?
  • Belkar
    oké kösz. Kár hogy lemaradtam de mondjuk 20 gigát letölteni nem érte volna meg egy hétvégéért.
  • darth devil
    Dec 20.án, amikor elstartol hivatalosan a játék.
  • Fenrir
    @Boncmester

Kit hívtál fel a support-tól? Ezt a számot? 1-855-467-9867
    Miket kérdeztek? Komolyan elgondolkoztam azon, hogy felhívom őket skype-on mert email reménytelen.
  • Belkar
    Aha és mikor lesz a következő alkalom?
  • ShaiHulud
    holnap reggel 7 ig tudsz meg betazni a mostani stress test keretein belul.
  • gerey
    FAQ
  • Belkar
    Hét közben lehet a bétával játszani? Vagy csak hétvégén?
  • Omlás
    Ha néha érthetetlenül le esik az fps, eressz rá a rendszer partícióra és arra a partícióra ahol a játék van egy töredezettségmentesítést :) csodákra képes :) nekem azóta "úgy megy mint a vaj" :]
  • Boncmester
    És az az egy sem érdekelt olyan sok embert, hogy megérje üzletileg fönntartani. Lucaséknál pedig a pénz az úr, ezen ne lepődj meg.
  • N1ggA
    Én nem használtam/nem próbáltam ki, de Key bingingsben van target of target (Alapjáraton asszem Alt+T). Ez még nem működik?

Még még annyi, ez már nem neked, hogy akinek ATI kártyája van, és a konfigurációjához képes a vártnál kisebb fps-t kap, az vigye le a Shadow Quality-t 0-ra, úgy már stabilan sok az fps. Nekem Általában 80 felett van, de néhány helyen indokolatlanul lement 40 alá, és az már nagyon zavaró tud lenni, főleg, ha ingadozik.
  • a.carkey
    Ja, így is sok sandbox SW mmo rohangált a piacon. :)
  • Laroa
    Portré akkor nincs ha alacsonyabbra állítod a Texture Quality beállítást mint High.
  • a.carkey
    Rég volt, szép volt ...
  • Warden
    tapasztalt valaki olyat hogy a saját ill a target portré nem jelenik meg?Nemigazán lényeges dolog de ha már lúd akkor legyen kövér.Az ui reset sem állitja sajna helyre.
    Remélhetőleg később módolható lesz a játék mert az egész játék alatt ami hiányzott nekem nagyon az a target targete.A hammeres flashpointban pereceltünk is egyet a végén a lövöldözős manusnál ezmiatt.
  • Boncmester
    Nem tudom, miért baj, hogy Unknownnak nem tetszik? Én annak örülök, h a haverjaim közül mindenkinek tetszik, a többiek meg nem nagyon izgatnak :-)
  • ShaiHulud
    ugyszinten, en ugy votlam vele hogy na megint egy mmo ami a wow baberjaira tor aztan majd beletorik. nem erdekelt kulonoskeppen. lattam par videot, az jott le belole hogy hu ez tiszta wow clone, de gaz. aztan valahogy megis elkezdett vonzani es vegul a pandas remalom bejelentesekor a blizzcon kozben elo is rendeltem originen. ez a beta meg total meggyozott :) joval tobbet kaptam mint amire szamitottam, pedig amcsi beta ota wowoztam.
  • ShaiHulud
    eleg puha vagy a nickedhez kepest :d te se leszel dark IV darth devil sith master :D
  • j0nNyKa
    igy is van, halisten a legtobben igy gondoljak, ugyhogy nem lesz itt para
    ... viszont egyenlore meg mindig a sorozatgyilkos darabol
  • j0nNyKa
    suthetne pl palacsintat, vagy eltancolhatna egy szamot.
  • ShaiHulud
    hat de mit kene csinaljon a bounty hunter? eloveszi a blasteret, es meg? rugozzon, ugraljon, hogy veletlenul se tudjon celozni vele?:D
  • Warden
    Nem azt mondtam hogy idióta vagy csak annyit hogy jogod van idiótának lenni(aztán persze teszel is rá még egy lapáttal).Úgy mondasz véleményt egy játékról basszus hogy ki sem próbálod mert zomg nem torzul az arca combat közben, nem tetszik a taxi meg az ui.Vagy nem tudsz érvelni vagy más egyéb bajod van de ebbe ne menjünk bele.

Az hogy megveszed e vagy sem az abszolut a te dolgod ahogy az is hogy játszol e vele vagy nem.A magam részéről én is vártam a játékot és jóval többet kaptam mint amit elképzeltem.Nekem tetszik a grafikája igy is hogy nincs minden maxra húzva, nagy tömegben vagy nagyobb településen sincs fps gondom.Az effektek nagyon jók a questek kidolgozottak, számomra élmény volt mindegyik párpeszéd.A combat animáció tetszik mindent kijelez a térkép amire szűkséged van, a craft nem túl bonyolult mint teszem azt a vanguardban.Két flashpointban voltam többször is nagyon ötletes hogy módosul az egész a döntésedtől.A pvp lagos volt ugyhogy arról nem mondok egyenlőre véleményt, amugy sem vagyok pvp orientált.

Summázva nem vagyok fanboy de ha nem rendeltem volna elő akkor most megtenném.Bátran tudom javasolni mindenkinek akinek tetszett a kotor 1-2 ebben sem fog csalódni mitöbb jóval de jóval többet kapsz.

A játék abszolute piacképes nem kell ennek félév.Majd szépen elpachelgetik finomra hangolják pl a balance részét mert igy elsőjátszásra a csterek nem kicsit előnytélveznek a melee karakterekkel szemben.Ez viszont már ráér 50 es szinten is.

van még egy estényi idő a bétából a te helyedben én azért csak megnézném újra de persze a te dolgod hogy mit teszel.
  • Omlás
    Szombat óta aludtam max 10 órát összesen, nálam ennyit jelent az ha kellőképpen le köt egy játék :D Ma sem alszom sokat mindjárt itt a reggel és jaj milesz :'(
  • darth devil
    Easy boy. Van akinek más a fontos egy játékban. Ami másnak apróság az neki fontos. Nem kell érte keresztre feszíteni.
  • ShaiHulud
    nem az a baj hogy negativ a velemeny, hanem hogy egy faszsag az a velemeny. leirtak mar joparszor hogy ELLEHET SKIPELNI A PARBESZEDEKET A SPACE-szel, harc kozben ki a faszom nezi a karakter arcat, taxizasnal ki a turot erdekel ki mit vezet.
  • Omlás
    Mindenki itt írogat nem mennek a szerverek vagy wtf ? :D

Na kaja aztán "jump the light speed" :D
  • j0nNyKa
    unknown , vagy mi, amcsi szerverek kozott
  • drop
    melyiken van a nagykarik mi a neve?
    amin 42 karit ad
  • j0nNyKa
    pl a darth malak
  • DieHard
    Upsz félrement. Naszóval. Aki itt megveszi a játékot az megengedheti, hogy megvegye, nem sajnálja a 10 rugót, és a havi dijat. és egy hónap után eldönti hogy akar e játszani, illetve jó e a játék. Max buk egy pár ezrest. Wow-hoz meg teljesen felesleges hasonlitani.

Nekem nagyon bejött, épp Guildet akarunk csinálni, vagy ha nem, akkor egyhez csatlakozni, ha nem lesz létszám.
  • Boncmester
    G
  • DieHard
    V
  • j0nNyKa
    ok, ertelek

ciki, mert van mibe beleszeretni boven
  • Hurkans
    És melyikek a permanens szerverek?
  • s0n1c
    De nem látszik az arcán, szar az egész!!!44
  • Boncmester
    Csinálj mellék questeket is. Attól függően, mennyit csináltál, a class questben más és más szinteken juthatsz el ugyanoda. Ha lvl 8-ason küldenek lvl 10-es mobok közé, akkor valszeg kéne mér pár questet csinálnod, ami nem a fő irányvonalon megy.
  • Fenrir
    Nimfas Corporation? :)
  • Unknow
    A bounty hunteren nem igazán vettem észre :P Én pedig konkrétan annál mondtam,hogy zavaró. A Sith Warriorral nem volt bajom pl.