60878
  • Torzonborz
    nem , szimplán csak így hívják ezt a stílust...
  • ShaiHulud
    healbot addon...
  • Boncmester
    Állítólag a healer ui meg fog változni majd a megjelenés után.
  • [HUN]Crassus
    Nah zsírkirály a healer jedi,igaz sok heal spellem még nincs ,de jó,hogy normális DMG-t is kibirok tolni vele!Viszont ha ilyen marad az UI end HC-ban vagy komolyabb instában nemtudom hogyfogok healelni,mert botrányosan fos:S
    Pikk-pakk megoldás lenne ha engednék,hogy lehessen addonokat csinálni SWTOR-hoz!Szerintem jópár lelkes és ügyes srác van aki összedobna egy normális UI-t ,meg egy healbot addont:P
    10 ről 14-ig csak pvp -tem ma és ha fél tucat healert láttam akkor sokat mondok:D sebaj nemlesz nagy a konkurencia:P
  • ShaiHulud
    ja mar enis csinaltam fasza rollercoastert, meg a delfinariumom is jo lett, van benne kardszarnyu delfin is....
  • Boncmester
    Done :)
  • 1Darton1
    Ez a theme park mmo megnevezés pejoratív értelmű felétek?
  • Bhalage
    wownal jobb es ennyi eleg
  • Me0w
    Igazad van, atlagos theme park mmo.
  • TDC Geronimo
    Holnap reggel 7től este 7ig extended maintenance lesz. Lehet patchelnek is? Bár az még korai lenne.
  • Torzonborz
    "egy atlagos wowklon" ha esetleg így írnád : átlagos theme park mmo akkor semmi bajom nem lenne az írásoddal , Te véleményed ez van. de már megint ez az idióta wowklónozás....
  • ShaiHulud
    fasznak kezdtel el betazni ha kurva egyertelmu hogy ez nem a te jatekod?
  • BlackShadow
    ja az lemaradt, h fórumon Ptya néven vagyok elérhető :D
    (sry duplapost.. elfelejtettem perkálni sg-nek módosításért :D)
  • BlackShadow
    Du. jelentkeztem is! Majd figyelem fórumot ahogy időm engedi :)
  • TDC Geronimo
    Done :)
  • Boncmester
    Beveszlek én, csak nem jelentkeztél... A guildbe kérj felvételt a guildlaunchon.
  • TDC Geronimo
    swtor.comon bent vagyok nálatok

http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com itt nem
  • Jabar
    Akkor csak nuboskodtam, nem kerestem beállítást hozzá mert azt mondogattátok hogy semmi nem állítható ui-n. Nekem az is ui :D
  • Boncmester
    Hogy micsoda? Melyik oldalon és hova? swtor.com vagy guildlaunch?
  • Me0w
    Rendben, akkor Hello Kitty lesz ;) Viszont ez nem menti fel a jatekot. Pedig megprobaltam szeretni, foleg, hogy elorendeltem a ce-t.
  • TDC Geronimo
    guild rosterbe be tudtok rakni engem is az oldalatokon? Most találtam meg az accom, amit rég regeltem
  • Laroa
    Ez egy remek történet volt, igazán köszönjük, hogy megosztottad.
  • eXequtoR
    Meow az olvasottak alapján egy hello kitty online javasolt. Ez a RFC de szar tehát a wow szar szintű epikus firkálmány már hiányzott. Skilleket megvenni / használni / sikeresen eksön bárra helyezni pedig tényleg bonyolult művelet. Mapon a quest helyének jelére viszed a curzort csodát fogsz látni.. az a nagy kör ami megjelenik nem azt jelenti hogy ekkora csöcse lesz a néninek, hanem behatárolja merre keresd a gumimacit. Lehetnek folytatni , de inkább pucoljuk Óldöránt.
  • Me0w
    Mert nem volt benne pozitivum. De, volt, neha jol eltalalt a voice-os cutscene, foleg a hangok jok. De itt van meg 10 ora a betabol, de ha arra gondolok, hogy negyedszer nekiessek az elso flashpointnak, kiraz a hideg. Ennek azert nem igy kellene lennie :)
  • TVelvet
    Most igazából, csak a negatívumokat hoztad ki. :)

Szerintem rossz lábbal keltél fel. WoWhoz hasonlítsd.
  • andri74
    te frostshock admin vagy ?
  • Fenrir
    Skype-ről hívtad? Mert ez nem ingyenes szám :\
  • TVelvet
    Nem lehetne valahogy nem EURO-ba megvásárolni a netről? :(
  • Me0w
    Azert en is leirom, hogy miert volt lehangolo ez a beta.

Twilek consulart inditottam, nem sok testreszabhatosag volt a karaktergeneralasnal, olyan 5 evvel van csak lemaradva. Csinaltam egy atlagos karaktert - tobb klonommal futottam ossze kesobb, de mindegy - es elkezdodott a sztori. En vagyok a kivalasztott, blabla, huzzak holoprojektorokat keresni. Testhezallo feladat, elindultam. Az, hogy a transportokat taxinak hivjak, sarga-feketek es rajuk van irva ilyen idegenes-fonttal, hogy taxi, nem velemenyeznem.

Megerkeztem, allnak egyhelyben az npc-k, mint akik karot nyeltek, semmi elet, csak sszevissza rohangalo jatekosok. A kamerakontroll valami fos, egergyorsitasos szanalom, megprobaltam kikapcsolni, nem lehetett. Jolvan, akkor irany az elso npc. A cutscene alatt elemallt valami lobaszo meretu human jedi, igy mivel a kamera az en szemmagassagomra volt allitva, vegig a hasat bamultam a beszelgetes alatt.

A beszelgetesk a consularral nagyon szorakoztatoak, altalaban a 3 valasz van, ez a.) standard jogyerek valasz, b.) standard jogyerek valasz + bolcsesseg, mint a szomszedok vegen, es c.) az angry nerd valasz, amiert sotetseg pontokat (sic?) kapunk.

A fo storyline ilyen futrinka utca melysegu, eltunt az egyik holoprojektor matrixa, de jaj, pont egy kitaszitott jedi tanai voltak rajta. Ha valaki megszerzi, rabaszunk. Megszerezte, de vegulis nem baszunk ra, mert a mester nem tartja elfogadhatonak a tanitvanyat. Ekozben elkuldenek mindenhova, kell olni fleshraidereket, robotokat, tiszta eksztazis.

A fo tortenetszal kicsit izgalmasabb lett a vegen, fenykardot is akrtam mar, untam a csapomba belebugzo szar vibrokardot, es az utolso par ilyen lotifuti questet kihagytam. Nagy hiba volt, mert a jatek keszitoi abbol indultak ki, hogy MINDEN questet meg fog mindenki csinalni. Ha nem, level 9 maradsz, egy nemecsek, aki nem valaszthat maganak advanced classt. Ami nem is lenne baj, ha nem pont healer kellett volna az elso flashpointba.

Ja igen, flashpoint. Lehet nem jutottam messzire, de az elso flashpoint az borzalmas. Az 5 perc hosszu akciot 15 perces beszlegetos jatekok zavarjak meg, amiben minden kerdes-valsz reszben 20 masodpercet kell varni a randomgeneratorra, hogy eldoljon, melyikunk nyogi be a retard valaszok kozul az egyiket.

Ujabb 5 perc oldokles, ujabb 20 perc kerdezz-felelek, kezdem unni. Az elso miniboss lemegy, kek akarmi, greed, tovabb, ujra beszelgetunk, majd ujabb boss, aki osszecsuk minket, hat igen, kellene a healer. Kerdik, hogy mivel healelek, mondom semmivel mer' nincs ilyen spell - ugye level kilencen jottem, a remek mission design miatt. Ujraproba, meghalunk, feloszlunk. Kesobb ujraprobaljuk, akkor server restart, igy sosem tudom meg, milyen a foboss, de csak tulelem.

Az UI szar, 15 percbe kerult rajonnom, hogy miert nem tudok spelleket venni miutan sage lettem, mert ki kellett rakni egy also tabra a vendornal, nem fert volna el a listaban a masik 10 spell koze. Companionok equipelese detto. A quest markerek osszevissza mutatnak, altalaban a nagy terkep es a minimap kozott meg koszonoviszony sincs.

Egyetlen pozitivum talan a jatekban a companion, akit el lehet kuldeni gyujtogetni meg gyartani, evvel sem telik a fontos beszelgetesi ido.

Konkluziokent a jatek 5/10, egy atlagos wowklon, ami raadasul unalmas az elso 12 szinten, de van benne lehetoseg, hogy megjavuljon.
  • Boncmester
    Azaz!
  • Tatyla
    pár utolsó kép,azt hiszem eddig még semmit nem láttam...

• gerey
    Holnap reggel 7ig.
  • rholas
    Megy még a béta? nem ugy volt hogy ma reggelig?
  • TDC Geronimo
    Operation frame szar? Oda pakolhatod ahova akarod és állíthatod a szélességét meg magasságát. Lehet bitang nagy HP csíkokat is berakni. Nincs vele semmi gond. Alapból szar, de ha átállítod fasza.
  • Fenrir
    Erre gondolsz?

0044 203 564 2555
  • Boncmester
    Valami angol szám volt, +44-es. Costumer Support oldalon van, hogy "ha nem a fenti országokba tartozol, blabla, hívd ezt a számot"
  • Jabar
    Űrhajós küldetés csak az 3 db van vagy mikor lessz több?
  • Jabar
    Ja értem, ezt nem tudtam.
  • gerey
    Belehet állítani, hogy a névként, vagy titleként jelenjen meg.
  • Jabar
    Ezt mondták hogy Vezetéknév de volt pl egy screenshot ahol nev vezetéknévként volt hanem titleként. (valami ilyesmi: Legacy of .........)