60876
  • Kisponyi
    Valaki kicsit túlünnepelte magát :)

Csak tudnám kinek kell leszállítanom :)

Ez a cuki kavics nyírt ki egyszer :) (gáz, ha alólad eltünik az energiahíd ) Hammer Station Flashpoint

Karakterem Bounty Hunter Powertech spec+társam

• [HUN]Crassus
    ne beszélj már hülyeséget,hogy egy target of target valami csít vagy automatika lenne!
  • gosumofo
    Szóval az swtor rossz? Azért a kőkorszakba nem kéne visszaestni.. kapni egy vanilla wowhoz hasonlítható UI-t, az eléggé nem mai gyerek. Az interface az ilyen játékokban pont az, amit nem a blizzard meg ea irodáiban ülő designerek oldottak meg jól, hanem a közösség. Ha ezt itt elvágják, az sok ember csőrét fogja baszni. Ez nem egy quake verseny ahol adott cfgvel kell 10 perceket játszani, hanem egy MMO amiben éveket él le az ember, és azt kényelmesen akarja tenni.
  • TVelvet
    Megszoktad a jót ahogy elnézem. :)
  • [HUN]Crassus
    Visszatérve néhány létező problémára a TANK-nak kb kritikus,hogy lássa,hogy a mob akit üt éppen ,aggróz illetve aggrózni próbálja ő-e a célpontja...
    és b+ nincs TARGET OF TARGET a játékban...seriously......ezt melyik agyhalott találta így ki?
    Muszáj látnod tanként,hogy az a bazinagy mob akit épp ütsz vajon téged sebez vagy épp penetrálja a healert egy bazinagy rakétával....
    vagy már ez is kurvanagy kérés? és milyenhüJevagyokhogynemtudokjáCCani?:D
  • TVelvet
    az lehet, de ő élvezni szeretné a játékot. nem számokat nézegetni, és vadászgéppilóta lenni. :)

hc pvp-be lehet menő ez. de ez elsősorban egy storyorientált mmorpg, egy baromi komoly coop game.
  • 1Darton1
    Megnézted már a raid ui-t, és azt, hogy mit lehet rajta állítani? Mert nagyon úgy tűnik, hogy nem. Ha jól sejtem Molten Core-ban sem nagyon jártál, mert az akkori ui sokkal rosszabb volt ennél, mégsem volt gond.
    Sőt a hp-csíkokat ugyanannyira látni, mint gridben vagy healbotban. Szóval tapasztalat nélkül ne kezd el osztani az észt, mert hamar lebuksz.
    Majd meglátjuk, hogy az én "partim" hányszor megy végig az instán, mire Te leküzdöd az első trashpacket.
  • [HUN]Crassus
    örülök neki!
  • Bhalage
    ööö nagyjábol leszarlak. ennyi
  • [HUN]Crassus
    sebaj majd rájössz....,de addig is kb. kanyar nélkül fogom megenni a karijaidat ha PVP-ben összeakadunk az ezerszázalék....
    míg te klikkelsz már be is kaptál 4 különböző spellt:D
    azért szar a WOW meg minden,de aki kicsit is vitte valamire arénában annak itt a PVP meg a PVE hétvégi móka lesz.....
  • [HUN]Crassus
    már a színből látod milyen kaszt/ez is ezredmásodperceket segít a reakció idődön/,mennyi HP-ja van és mennyi hiányzik ugye ha fogy a csík:P
    Látod a edebuffot is.....speciel itt még azt se látod rendesen....komolyan majd egy HC fightban mikor van pár szabad máspodperced elkezded egyesével tabolni a friendly targeteket kin milyen debuff van amit lekéne szedned??
    nem életszerü....
  • TDC Geronimo
    :D
  • Bhalage
    mellozzed mar ezeket a nub kepeket mert idehanyok
  • Bhalage
    sztem is ez a sok addon cska toloszekes ninjakat csinalt, amugy lehet h tehetseges emberekbol, es a z a legviccesebb, hogy meg meg is vannak gyozodve rola, h mekkora skilles arcok. :d aztan az elso jatekban ahol nem lesznek addonos a natureskilles arcok feltollik veluk a padlot aztan mennek amjd vissza wowba balclikk jobbclikk es egyeb ugyessegek :DD:D:D

ahelyettt hogy ugy celozna kattingatni nyomkodna 1-öig mint a kisnyuszi kaffeinon bespeedezve, rocketjump threesixty headshot kambóval
  • [HUN]Crassus
    nem akartam tökölni,de itt látszik: full alap csak a target frame más egy cseppet meg a healbot és csoki....
    Target of target nélkül nemlehet értelmesen játszani:P

• N1ggA
    Nem ez a lényeg. Lehet, hogy tényleg elkényelmesedett, de majd itt rájön, hogy így király :)
  • BoneDragon
    Szerintem te maradj a wownál.
  • [HUN]Crassus
    jaja erről beszéltem...jelen állapotában elmegy/bár PVP ben kevés lesz ha megtanulnak az ellenfelek is játszani fél év múlva hehe/....,de majd amikor a 20-as?vagy mennyi is itt a max raidinsta létszám? szóval a HC raidinstában te elkezded keresgetni azon a fostalicska UI-n a csíkokat...Háááááát én nem a te partiddal fogom elbaszni az estém az hótziher:D
  • TDC Geronimo
    Örök vita ez az addon nem addon kérdés is. Van pro és kontra ugyanúgy. Nekem nem hiányoznak és ha más se tudja használni, akkor nem érzem hátrányban magamat.
  • TDC Geronimo
    l2p issue :p Elkényelmesedés tökéletes példája. A játékot úgy csinálják meg, hogy addonok nélkül is megoldható legyen minden szituáció. WoWot meg nem kell felhozni példának, mert az már totál elkurvult. Mikor meglátok ilyen szénnéaddonolt UIt, ahol már szinte a karaktert se látni a sok szartól elkap a hányinger :p
  • N1ggA
    Mármint ebben a témakörben :) A sakk vagy curling unalmasabb :D
  • [HUN]Crassus
    btw meg hülyeséget beszélsz ,mert nem az addon játszik helyettem pusztán megkönyníti a target kiválasztást....az az addon SEMMIT nem csinál ugyanúgy neked kell klikkelned vagy a gombot nyomnod.
  • N1ggA
    Egyetértek. Ez a balklikk közép jobklikk simán CTRL-el meg SHIFT-tel, ennél unalmasabbnak hangzó dolgot én még nem hallottam.
  • Laroa
    Óbmeg, kilőtték a login szervert a gennyek, pedig én is épp újraindítottam a klienst :D
  • [HUN]Crassus
    próbálj meg egy 10-es HC-t úgy végighealeleni miközben mozognod kell és ahoz,hogy gyógyíts egyhelyben kell maradni úgy,hogy mindenki sebződik és neked a másodperc ezredrésze alatt kell tökéletesen időzítened,kijelölnöd a célpontodat SŐT! előre gondolkoznod,hogy ki fogja kapni a sebzést és asszerint cselekedned.....

most még elvoltam vele még PVP-ben is ,mert olyan lassuak az emberek mint a lajhár....aki WOW arénázott 2200 rating felett az tudja még a másodperc is lassú......
    most meg TABOLGATHATOK a friendly targetek közt mint egy kezdő pvp-s...vagy kereshetem a kurzorral a tömegben azt akinek kéne a heal....pffff
  • 1Darton1
    Én akarok addonokat, mert akkor sokkal izgalmasabb encountereket lehet csinálni.
    Abban viszont egyetértek, hogy sokan nagyon elkényelmesedtek, és ha már az agyukat kellene használni, akkor inkább feladják, mondván, hogy lehetetlen. A healhez bőven elég a hp-csík is. Az más kérdés, hogy akkor a boss nem lehet túl komplex.
  • Unknow
    Mindent? Mármint megmutatja hol az npc, esetleg kényelmesen bebindelsz mindent, átláthatóbbá teszel és stb? Szerintem ezek jó dolgok. Na de mindegy, én nem azt akarom ,hogy munkából hazaérve még azon szenvedjek,hogy npck után nyomozok és stb.
  • TDC Geronimo
    Attól az lesz, ha szinte mindent egy 3rd party program csinál helyetted? Nekem az nem szórakozás.
  • MrStokes
    Latom mar hiba volt korabban kilogolni... >_<
  • Unknow
    Egy játéknak pont az a lényege,hogy kényelmes és szórakoztató legyen. Vagy nem?
  • TDC Geronimo
    preference menübe át lehet úgy alakítani az operation UIt, hogy semmi gondot nem jelent a healelés vele
  • TDC Geronimo
    Meg kéne tanulni újra játszani addonok helyett. Sok wowos elkényelmesedett kurvára az az igazság. Én nem akarok addonokat.
  • 1Darton1
    Azért átlagosnak nem nevezném. A pontpontpontozás helyett le is lehet írni, amit gondolsz, vagy ne írj pontokat.
  • Unknow
    Tényleg nem akarok beleszólni a flamebe, és nagyjából egyetértek azzal amit írtál. (Az instákat nem próbáltam mondjuk.) Viszont a WoW klónt én se értem. Sok mindent lehet mondani, de abszolút nem hasonlít rá. Bár ettől még sajna nem tetszett.
  • [HUN]Crassus
    ma nekem is szaggatott pedig elég izmos a gép...biztos baszogattak rajta valamit...ne törődj vele reggel úgyis lövik le a bétát és már csak a kész terméket látjuk 2 hét mulva:P
  • Ozzyehh
    és szaggatok pedig a gépnek simán vinnie kéne... nem értem
  • Ozzyehh
    Srácok, kérlek segítsetek Grapich quality preset-et lehet valahogy állítani? mert High-on van ? bocsi ha hülye kérdés csak már nem tudom hova lejjebb venni a grafot..
  • [HUN]Crassus
    mi a baj vele? kiteszed a raidet és a nameplate-eken kell klikkelned....
    bal klikk,jobb klikk,közép,shiftel bal/jobb/közép ctrl-al bal/jobb/közép....

jelen állapotában SWTOR-ban dőlni fog mindenki mint a nád ,mert ember nem lesz aki normálisan bír healelni azzal a szarral......

ez letisztult és jól bevált addon típus

• Torzonborz
    nem , szimplán csak így hívják ezt a stílust...
  • ShaiHulud
    healbot addon...