60880
  • petecz
    Kivételesen Crassus-al értek egyet. Az hogy nincs target of target egy mmoban 2011-be ciki, tényleg nagyon fontos. De majd úgy is lesz, ergo ezért felesleg erről vitázni. A játék meg nagyon jó. :)
  • DaRks7aR
    Jah mégvalami ez nagyjából PvE-re is igaznak tűnt. Elég sokat questeltem együtt egy Juggernaut-al aki ugyanolyan szintű volt mint én és kb. ugyanolyan gyorsan ölte le a mobokat Immortal speccel mint én Annihilation-el. Ennek szerintem nem kéne így lennie...

Én Maraudert terveztem indítani de ezek után lehet inkább a Juggernaut-ra szavazok.
  • DaRks7aR
    27-os szintű Marauder-el toltam egy kis PvP-t de nemvolt valami űber.
    A bleed-es talent speccel (Annihilation azthiszem) nem osztottam valami túl sok sebzést de cserébe legalább jó gyorsan meg is haltam általában.
    Nekem gyengének tűnt. Talán Carnage egy fokkal jobb lehet pvpre de azt nem próbáltam. Egyébként hasonló szintű Juggernaut-ok se osztottak valami nagy sebzést de legalább tovább éltek egy picivel.

Ezen a szinten az Assassin-ok és a Mercenary-k voltak általában elég durvák PvP-ben.

(Ez persze közel sem biztos, hogy lvl50-en is így van ezért ez alapján nem döntenék a PvP balance-ról)
  • Jockey
    sziasztok!
    egy kis velemenyre lennek kivancsi, pvp felfogasbol:
    Sith juggernauth/n vagy marauderen gonodolkodom, van akinek van magasabb szintu es tapsztala is?
    TJuggert huztam, kb 15id, de pvp-be sokat nem tudtam csinalni..:)
  • Rubint
    Ha nem is pont lvl 10-en, de később pl. sorc healerként is lesz instant ranged interruptod 12 sec-es CD-vel.
  • TDC Geronimo
  • 1Darton1
    Esetleg válaszolnál is bármelyik felvetésre vagy csak ködösítesz tovább?
    Amikor 100-ból 99 emberrel szemben elkerülöd a vitát, akkor ott nem a 99-cel van baj.
  • [HUN]Crassus
    én tankként és healerként nem vágyom ilyesmire:) már az alap flashpointokban is voltak pillanatok,hogy fogalmam sem volt róla engem üt-e éppen a boss vagy valamelyik DPS-t...:S:S
  • nowan
    és mennyivel izgalmasabb lesz így a játék
  • TDC Geronimo
    The website and all game servers will be unavailable beginning at 12:00AM CST (6:00 London, 7:00 Paris/Berlin) on 11/29 as we perform maintenance. We expect the services to be available again by 12:00PM (midday) CST (18:00 London, 19:00 Paris/Berlin) on 11/29.

Ilyenkor patch várható vagy ezt csak úgy nagytakarítás céljából csinálják?
  • [HUN]Crassus
    yepp.....

az a baj tudod,hogy van egy 10-es instance Tankol a tank a Bosson van mondjuk 2 healer a többi DPS.....te vagy az egyik healer mondjuk.
    Szóval van egy képessége a bossnak amikor dobja a threatet és Cleavel egy bazinagyot az aggró 2. dps-re egy AOE-t a bazinagy karmaival,de ez egy kasztolós cucc amit 2 secig castol épp annyi ideig,hogy a healer lereagálhassa....namármost mivel nincs target of target TE mint healer szart se fogsz látni abból,hogy a boss kire/kikre üti ezt a képességet...:S
    A DPS aki üti a lábánál szintén nem fogja látni,hogy a Boss kit vett célba és kinek kéne kifutni rangeből...a tank megintcsak nemfogja látni ki lessz a célpont,hogy esetleg elfordítsa a bosst a szerencsétlenről....
    nincs target of target PAFF a Boss kiüt mondjuk bele cleavel egy 15 ezrest a tömegbe és game over/wipe...mehettek újra

kb. ennyit jelent ez az icipici feature ami kimaradt...:P
  • Wlanseraf
    :) ez sem rossz, csak sajna semmi rizikót nem mertek bevállalni:)
  • N1ggA
    mindegy odakattintani lehet, akkor majd tudod. UI-ban tényleg nincs.
  • N1ggA
    na jó lehet hogy másra gondoltatok?
  • [HUN]Crassus
    meg a KOTOR előző két része:D hehe
  • Wlanseraf
    Nekem tetszett a béta, de bevallom ebben az SW univerzum meg a zene 80% volt legalább:))))
  • a.carkey
    Szerintem ha van időd, akkor nyomd, csak fogd fel, hogy egy single game az, amivel nyomulsz. Nekem az időt kell összerakosgatnom rá, és ha értelmesen meg tudom oldani, belevágok, ha nem, vsz egy hónap után stop.
  • Wlanseraf
    Ez van ezt kell szeretni:(
  • a.carkey
    Ebben még a napszakváltást hiányoltam. De azt nagyon.
  • Wlanseraf
    Az a vicces hogy amilyen öreg az SWG nem is néz ki rosszul:) és nem cső MMO:)
  • [HUN]Crassus
    nebassz:)
  • [HUN]Crassus
    hehe ez klassz!:)
  • Wlanseraf
    Mert a dagad Jabbák(troll)-ok csak a negatív kritikára várnak:)
  • N1ggA
    Target of Target VAN. Alapjáraton Alt+T. Sokan panaszkodnak, hogy nincs, de én próbáltam, működik, van, stb...
  • Wlanseraf
    :( PreCU-nak a nyomába nem ér sajna, nem is célja... teljesen más kategória, tetszett amit láttam de kimaradok valszeg belőle.
  • [HUN]Crassus
    viccet félretéve nem tudom miért ne lehetne megvitatni akár a negatívumokat is és ki-ki hozzászól a saját meglátása szerint...olvasgattam péntek óta szinte minden HSZ-t...és aki kicsit is negatív volt rögtön kapott is az "arcába" nem ez lett volna abéta egyik lényege? kiprópálod és elmondod mi tetszett vagy mi nem tetszett...

tudod én azért kacagok magamban,mert tudom ,hogy majd élesben ezek a dolgok igen is fognak még fejfájást okozni annak a jópár "kedves" embernek akik foggal-körömmel ragaszkodnak ahoz,hogy mindenszép és jó így....
  • a.carkey
    Illetve majdnem ugyanaz, csak "máshogy":

• Wlanseraf
  • a.carkey
    Csak egy kis érdekesség. A képeken ua helyszínek vannak ... :)

• [HUN]Crassus
    Ha fúj a szél és vizelnem kell én akkor is vizelek, akár széllel szembe is ha máshogy nem lehet!:D
  • Wlanseraf
    Starsider azért jobb volt:)))
  • Wlanseraf
    Mikor jössz rá hogy negatív kritikát ne fogalmazz meg ebben a topicban:) olyan nem létezik! és kész:)
  • [HUN]Crassus
    hát én már szombat estefele 22 voltam....pedig sosem játszottam előtte tök Kínai volt...szóval aki esetleg tolt béta előtti bétát:P simán kinézem,hogy valami okosítással elértek ilyen magas szintre....

lehet direkt gyorsítva volt a karakterfejlődés
  • TDC Geronimo
    General beta testerek
  • [HUN]Crassus
    lehet velem normálisan is vitatkozni,de neked még az életben nem sikerült...bármit mondok te vagy belekötsz vagy rosszindulatu megjegyzést teszel! Amilyen az adj Isten olyan a fogadj Isten....

és megint hülyeséget beszélsz,hogy saját magad própáld igazolni: 2012-ben ez az UI egy hanyag fércmunka és az,hogy még módosítani/állítani sem lehet ésszerűen az külön katasztrofa....6-8 évvel ezelőtti játékokban értelmesebben nézet ki az interface. Kb. az összes komolyabb kritika ezt húzza le elsőnek....lehet mégis jogos lehet a csalódottságom?
  • Jabar
    Egy ennél normálisabb raidframe (party felosztást is lehessen állítani hogy függőleges v vízszintes legyen, átlátszóságot állítani) ill target of target
    szerintem is alap lenne.
    Ami engem még zavar egy kicsit hogy én azt szeretm ha a raidframe a skillbar-om fölött van közvetlenül de mivel ott a mozdíthatatlan cast bar így bukó.
  • Hurkans
    Felmerült bennem egy pár kérdés, előre is bocsi ha nagyon hülye kérdések:
    Aki a mostani béta előtti héten játszott az kapott invitet erre a hétvégére vagy csak simán belépett és játszott?
    Hogy van az hogy 38-40es karakterekről látok screenshotot? Szerény számításaim szerint ha valaki nagyon tolta egész hétvégén is max 30-ig ha juthatott... ?!
    A BH-ba nem értem mi van, hogy mindenki oda van érte, gondoltam megnézem milyen egy 17es SI után, hát én is beleszerettem, de nem is tudom mi olyan jó benne, de melyikre érdemes specializálódni amúgy BH-n belül?
  • Jabar
    Na sikerült átállítanom a raid framest, már jobb egy fokkal :)
    Sajnos olyan szinten lagolok/szagatok hogy játszhatatlan (remélem csak a szerver szarakodott).
    Hut-ballos pálya... Healeljél érted, 2 méterenként van valami buzi tárgy/rámpa/faszság és egy kurva healt alig lehet ellőni mert LOS-ba mennek egyből.
  • [HUN]Crassus
    most itt komolyan ennyire zoknik vannak? kiafaszomat érdekel a WOW? pusztán van egy rakat KRITKUS feature ami sajnálatos módon kimaradt egy vadiúj játékból...azokra hívtam fel a figyelmet illetve próbáltam értelmes diskurzust kezdeményezni,de látom balga ötlet volt....

van 2006 ból meg 2005-ből screenshotom,de már nem teszem be mert félreértik itt egysek ahol láthatja az egész raid a TANK célpontjának éppen ki a célpontja.....nem ecsetelem tovább majd rájöttök a saját károtokon,hogy ez az iciripiciri dolognak tartott "izé" mennyi fejfájást fog még nektek okozni....izé nem is nektek az "agyatlan" DPS-nek hanem majd a tankotoknak meg a healereiteknek akik vért fognak pisálni egy komolyabb instában ennek a hiánya miatt.....

• 1Darton1
    Először is, ne káromkodj, mert nagyon megalázod magad.
    Másodszor, nem kötekedtem.
    Ha elolvastad volna, amit írtam, akkor megspórolnál magadnak egy agyérgörcsöt. Én azt mondtam, hogy örülnék addonoknak. Fogalmam sincs honnan vetted az ellenkezőjét.
    Arról volt szó, hogy alapui-nak ez megfelel. Ha beállítod rendesen, akkor simán lehet látni a hp-kat és a debuffokat (bár a buffok/debuffok mérete elég kicsi).

Az olvasási problémáidon sajnos nem tudok segíteni. Egy érettségi vagy egy magyar nyelvvizsga lenne a megoldás.
    Azt is sajnálom, hogy csak 80 kilós vagyok, és nincs az agyam helyén is zsír. Mindent megteszek ezentúl, hogy megfeleljek neked, abbahagyom a sportolást és az evést.