60874
-
DragonKnight #20089 Pedig direkt ott rúgtam ahol értem meg amikor lehetett mindig használtam a sokkolót.... És vártam hogy mikor lázad fel hogy levághassam :D -
-
nemsokat vesztettél,mert az árnyékok hulladékok fullon is:P -
Laptopon játszottam én is (gt 540m, 4gb ddr3, i7), high-on volt minden, látótávolság közepesen, shadow volt egyedül lehúzva, mert az nagyon belassította. Frissíts drivereket, az lehet megoldja majd a problémát. -
Kocsmázz vele, ha sokat kínzod, és akkor talán nem lesz belőle probléma. -
Azért, ha mondjuk Khem Val belédszeret, akkor tudok egy jó pszichológust. :D -
Junger #20083 Na, ez egy jó észrevétel. Ezt én is csak most tudtam meg. -
Tyrpak #20082 Sajna kivették a lehetőséget, hogy végleg megöld:
http://torwars.com/2011/07/31/biowares-zoeller-killing-your-companions-is-gone-no-it-isnt-coming-back/ -
amúgy itt vannak a statok, akár mehet faq-ba is:
Presence - boots companion health, damage and healing
Power - adds melee, force and tech damage
Force/Tech Power - Found on weapons, works like Power but does not provide melee/ranged damage
Accuracy - Gives +hit and gives armor/spell pen over 100%
Crit - gives melee, force and tech crit
Surge - increased critical damage
Armor - reduces physical and kinetic damage (all Tech and Force powers unless listed otherwise are Kinetic)
Defense - increases Parry/Deflect (deflect is just ranged parry)
Shield - increases chance to be shielded on attack
Absorption - increases the % of damage shaved off shielded attacks
Alacrity - Cast/channel Haste
Expertise - PvP stat. Increases damage and healing done, reduces damage taken. -
Van valahol olyan forrás, ami kicsit bővebben tárgyalja egy adott class "páncélozását"?
Főleg a BH és a Sith Warrior rész érdekelne. -
olyat sem találtam a statok között pl hogy defense.
Ami utánaolvasva pary + ranged evasion. -
Nem szökik meg egy companion sem.
Ha viszon kedvel/szeret akkor állítólag az hatással van a crew skill-ekre de ez nem 100%. -
Tyrpak #20077 Alacrity szerintem az egyetlen, ami nem látszik. A critical rating ugye ott a crit % tooltipjében, a crit damage növelő szintén, evasion stb. -
DragonKnight #20076 No tapasztalt bétázók segítsetek...
Ha én egy jó gonosz Sith Warrior-hoz méltóan nem veszem le Vette nyakáról az sokkoló nyakörvet, minden egyes alkalommal direkt belerúgok hagy vinnyogjon a büdös rabszolga, akkor elérkezik-e az a pont amikor mondjuk harcban ellenem fordul vagy valahogy megszökik, vagy ez is olyan gagyi lesz hogy a végén ha nem vigyázok belém szeret???
-
Ja, azt én is néztem Commando talentjei közt, de nem raktam rá, mert nem tudtam mi az :) Keresgéléssel meg hétfő este már nem akartam az időt pazarolni... -
Chris #20074 Teljes mértékben egyetértek, a wow bizonyos újításaival rettentő sok mindent leépített az mmo műfajban. Továbbmenve én szintén a wow számlájára írom, hogy az alapból amúgy kompetitív, pvp orientált mmo műfajt eltolta a coop single player felé, aminek hatására itt látjuk, hogy hova pozíciónálták az swtort is, vagyis mennyire bántak mostohán a pvp tartalommal.
Erről jut eszembe írj már pár sort ha tudsz az #19960-re, biztos többet láttál belőle mint az átlag youtube videó készítő.
-

legyen ez :D
-
fogalmazást ne nézzétek... :p -
mérnöki visszarendezés:P:) -
Erről jut eszembe, lehet csak én nem találtam úgyhogy ne oltsatok le :D
Miután reverse engineeringeztem (valami magyar szót kellene erre találni) és megkaptam egy fejlettebb schematic-ot azon volt olyan stat aminek a leírását sehol nem találtam (főleg nem a character tabon a statoknál...) ami szerintem elég nagy baj.
Sőt, már a legelső talentek között van olyan ami növeli bizonyos statodat, csak épp hogy mit takar az már titok.
Bár utánaolvasással fórumokon meg lehet találni de jobban láthatónak (ha látható) kellene lennie in game.
pl alacrity=spell haste
-
Ariakus #20069 Tényleg jól levezényelték ezt a hétvégi tesztet. Nálam egyszer sem fagyott ki vagy vágott ki a desktop-ra játék közben. A játék PVE része sztem nagyon hangulatos, aprólékos és minőségi. A zenéről és a hangeffektekről is csak pozitívumokat lehet mondani. Akkor lesz veszélyben ez a játék, ha a többi nagy konkurens MMO vmi újjal és meglepően jó dologgal rukkol majd elő. Legyünk őszinték, ha a nem Star Wars univerzumban játszódna ez a játék illetve a Bioware nem végzett volna tisztes iparosmunkát, akkor hamar elveszne ez az egész a süllyesztőben.
Egy dolog van ami nálam negatívum a játékkal kapcsolatban: Nincs vmi jól optimalizálva grafikailag. Sok az indokolatlan masszív frame rate esés még olyan kisebb termekben is ahol csak én meg a mobok mászkálnak. Továbbá pofátlanságnak tartottam, hogy a laptopomon (Core i5-ös proci, 4gb ddr 3 ram , Geforce GT 540M) gyatrábban ment a játék mint a 3 éves asztali konfigomon. -
Benne van és nagyon fasza. Én Armortech-et húztam, ha legyártasz egy cuccot akkor szét tudod szedni (kapsz vissza az alapanyagból ill esélyed van egy fejlettebb verzió felfedezésére, sőt, többféle fejlettebb verziója is van egy tárgynak).
Az inventory- jobb felső sarkában van egy gomb, azzal lehet szétszedni a cuccot.
Találkoztam pár olyan cuccal is ami drop volt és szét lehetett szedni (bár ne túl sokkal) de egyik sem adott schematic-ot. -
jahm és aki még nem rendelte meg : ma hoztam el cdgalaxisból preorder kódot , szerintem ott a legolcsóbb . -
Hát nem hiszem. Mert pénteken zárják le. Utána kezdik csoportosítani a guildeket szerverekre. -
Pénteki frissítésként megtudhatjuk, hogy ki melyik szerverre került? -
hmm köszi , pont ott nem néztem :D -
Bent van, az inventory-d felső részén megjelenik egy ikon, klikk arra, és az intentory-dban kiválasztod, hogy mit szeretnél szétkapni :) -
Inventory ablakon van rá az ikon, jobb felül. -
Dns5000 #20061 igen -
Igen, ezt jó párszor megemlítették már fórumon is. Launchre remélem bekerül. Annyira nem lehet nehéz berakni elvégre már van buborék, mikor elkezded a párbeszédet :) -
kis crafttal kapcsolatos kérdés : reverse engineering bent van a játékban ? cimborákkal nem nagyon találtuk meg vagy hogyan müxik ez ? -
Hát jah, wow-ban is nálam az ölte meg a hangulatot hogy mindenki teleportálgatott az instákba. Pedig mekkora királyság volt csapatosan menni az adott isntákhoz raidekhez útközben egy kis pvp hmmm :D -
ha sokan vannak nemnagyon vágom ki is beszél éppen:D -
Boncmester #20056 swtor.hu-n nézz szét ezügyben, de asszem a FAQ-ban is van valami erről. -
Boncmester #20055 Az tényleg kellene! -
az ,hogy a /say is a chatablakban látszik az nem az igazi....a buborékok hiányoznak! -
engem egyszer se vágott ki, se dc se error se semmi hasonló -
Keresek egy jóféle köztársaságbeli guildet! -
Nekem az auto lfg rendszer minden csak nem jó. Akkora fíling volt most is mikor odamentem a flashpoint elé, ahova akartam menni és ott álltak az emberek meg beszélgettek. A másik meg nem nevezett játékba mi van? Pörög 150 ember a bank tetején, nem szól egy kurva szót se és várja az auto invet. Hát lol. Ez nekem nem előrelépés, hanem egy kurva nagy hátraarc. MMOba igen is legyen interaktivitás a játékosok között. Ennyi erővel elmegyek tolok single palyert ott minden automatikus és meg se kell szólalnom. -
Az én ügyem is egyszerű volt odamentem a heroic részhez,aki ott nyüzsgött beinvitáltam,ha nem fogadta el akkor hívtam mást.Egy szó nélkül mentem én is,ha hívtak. :)