60874
  • Tyrpak
    Akkor viszont ha nem tetszett, nem akartad követni, akkor miért tetted?
    Miért nem mentél el felderíteni, hegyet mászni, leágazó oldal ösvényen mellék küldit csinálni?

És sajnos nem válaszoltál, pedig nagyon érdekelne, szerinted melyik jelenlegi mmo nem cső?
  • Frosty01
    te nem vagy túl 100as
  • rholas
    kijelölt fő útvonalat követem = mentél egy csöben
  • Tyrpak
    Hogy konstruktívabb legyek:
    Személy szerint szándékosan mászkáltam felderíteni, és jópár küldit találtam, már Drommund Kaason is, ami nem lett volna meg, ha a kijelölt fő útvonalat követem.
    Az meg plusz, hogy a fő útvonal mellett rögtön balra elite terület, olyan mob csoportokkal, hogy 3 db arany csillagos...

Ezeket te kihagytad, vagy beküldted a companiont és ásítva megcsináltad?
  • Junger
    A csőg*cit valami idióta kitalálta, a többi meg visszamondja. Most ez a trendi, nem tudtátok?
  • Dns5000
    Igazad van sokkal jobb lene ,ha a kov kuldi masik bolyon lenne es 1orat kene gyalogolni, hogy odaerjel ...
    ( ... idiota :P)
  • Tyrpak
    Hmm fura, hol vannak a szokásos trollok az swtor fórumról?
    Máskor ilyenekért már rég megettek volna.

Szóval:
    Az első 2 bolygó védett (a kezdő bolygó és a "főváros"), de utána már találkozhatsz ellenséges játékossal, persze ha az rászán egy csomó időt, hogy keresztülutazzon a fél világon.

Csőbaromság:
    Már elnézést, de te melyik játékkal játszol?
    Régóta kiváncsi vagyok, hogy az összes ember, aki ezzel jön, az per pillanat mivel játszik, vagy csak valami elképzelt, még nem létező jövőbeli játékra vár, ahol majd nem lesznek szintek, fejlődéstől, játékkal töltött időtől függő nehézségi fokozatok, és oda megy ahová akar, és ott megfelelő erősségű ellenfelet talál...
  • Junger
    Jah :) "Mész és átgondolod az életed!"
  • rholas
    Csőbaromság: Sajnos csöpályák vannak. Ha nem mész az adott irányba nem lesz kardod, hajód semmid. Csak farmolhatsz és semmi más.

Itt nincs olyan hogy egy adott szintre lenne több bolygó is. Egy adott bolygó folyosón mész végig. Egy adott területen folyamatosan ugyanazokkal mentem mivel mindenki egy fele ment.
  • Omlás
  • Tyrpak
    Semmi gond, már volt párszor:
    *jedi kézmozdulat*
    Te nem ezt a játékot keresed!
  • Dns5000
    "Bemegyek, companion támad és is támadok. repeat."
    Mar nem azert, de hol talakoztal masfajta jatekmenettel?
    Vagy neked az telejesen mas ha nincs companion?
  • rholas
    PVP szerver.
    A betaban PVEn voltam de PVP szerverre szeretnék menni.
    Ez mit jelent? Hol találkozok majd a másik frakcióval?
    Egyáltatlán hányas szinttöl lehet pvp?
    Vagy oda tudok menni egy olyan bolygóra ahol pl sithek vannak?
    Wowban a térkép adta hogy el tudtam érni a másik területet de itt ürkikötök vannak meg ürállomások. Olyan mitha wowban csak fövárosok lennének.
  • Laroa
    Ezt a csőbaromságot honnan szeditek? Guide for swtor trolls?
  • Chris
    Szándékosan ezért tettem idézőjelbe, mert nem az anyagára akartam utalni ezzel.
  • Frosty01
    keresztvast is átvágná, ahogyan simán félbe tudja vágni a másik fénykardját is
  • Omlás
    Komolyan egy rendes kardhoz hasonlítod a fénykardot ? :D Max annyi közös van bennük hogy a nevükben szerepel, hogy kard

Amúgy is realizmust keresni egy sci-fi-ben ? ;] (no offense)
  • Chris
    Ezt soha nem értettem a Star Warsban. Ezek a markolatok foghatatlanok, lehetetlen lenne őket szorítani, bár értem, hogy egyéb híján ezen kell kiélni magukat a dizájnereknek, de akkor is. Plusz hol van a klasszikus kardokon alapvető "keresztvas"... egy mozdulattal repülne az ellenfél összes ujja, vagy a fénykard ragad a másik fénykardhoz? :D
  • Tyrpak
    ATI 11.11a-t raktam, de árnyéknál ott is voltak gondok. Nem "villog" csak folyton újraszámolja, és hol megjelenik az árnyék egy-egy foltja, hol nem. Legjobb, amikor hiányzik, és lyukas az árnyék.
  • Pacho
    A Sith-et nem láttam...
  • Omlás
    Esetleg még érdemes megnézni Energiagazdálkodást = Teljesítmény legyen beállítva ne az energiatakarékos :)
  • rholas
    Szerintem unalmas volt 10 felett a sok beszélgetés igy maradt a space space 1 space space 1.
    Valamint csöpályák vannak. Kb 1 irányba tudsz menni mert ha nem nincs quested.
    Level 20 ig juottam de borzalmasan unalmas volt a játékmenet. Bemegyek, companion támad és is támadok. repeat.
  • Frosty01
    O___o HE

ezt hol mi mivan?

én SI-vel kaptam egyet a mesteremtől mert jóarc voltam és hoztam neki pilótakexet
  • a.carkey
    Ah. Akkor csak hókuszpókusz, és szinte semmi extra a sithekhez képest?
  • mukika
    Gondolom GT 540M mellett Intel van benne mint nekem, nem árt azt sem frissíteni (link), mellette nekem a legújabb nvidia betadriver van fent.

Az nvidia vezérlőpultban sem árt bekapcsolni, hogy az 540-et használja (programbeállítások), illetve a globális beállításoknál hogy az előnyben részesített kártya is az nvidia legyen (Skyrimnél furdult elő, hogy csak így ismerte fel az 540-et, és így fut high-on az is).

Remélem segítettem. :)
  • Pacho
    SPOILER:

Eljutsz a FORGE-ig, ott lenyomod az árulót, megmented a mestered, akkor odaadja neked az összes matériát, és elmondja, hogy bár normál esetben elküldene a világvégére kristályért, most kapsz egyet mert király vagy. Felmész a Forge-hoz a lépcsőn, rárakod az asztalra a hozzávalókat, leülsz törökülésbe, éz ERŐ segítségével összekraftolod (mindezt egy videóban természetesen).
  • Omlás
    Ma hajnalban indítottam még gyorsan egy Jedi Consulart lvl 10-ig jutottam szóval épp meglett az első fénykardom , lehet majd egyedileg építeni?
  • a.carkey
    Volt olyan aki a jedit próbálta?

A saját kard legyártása miből áll? Mennyi lehetőség van?
  • Laroa
    Na tapasztalatok béta hétvégéről:
    Pozitív:
    -Grafika jó, gépigény nagyon jó. Egy nem túl izmos géppel simán tudok akadás nélkül játszani fullon akár még windowed módban is.
    -Story questek sith oldalon nagyon jól el vannak találva mind az inquisitorral, mind a warriorral.
    -Side questek egy kaptafa mint minden mmorpg-ben. Itt néha még a voice acting is idegesítő volt, főleg mikor már 10.jére hallottam az "I'm quickly losing interest." dumát
    -Space combat hatalmas pozitív csalódás, nagyon szórakoztató kis arcade kikapcsolódás.
    -Craft rendszer nagyon jó, hogy a companiont küldöm el és nem kell grindolni.
    -Egy flashpointban voltam, hangulatos volt, jó móka volt, főleg hogy az egész csapat a minél gecibb válaszokra ment rá (kár hogy mindig Krein végezte ki az npc-t ).
    -Heroic questek pont olyan nehezek, hogy egy group azért odafigyelve meg tudja csinálni simán.
    -Saját űrhajó ftw.
    Negatív:
    -Lag és animációkésés Warzone-okban. Huttballban nincsenek effecthangok.
    -Hallom a többi játékos companionját.
    -Szétszedi a groupot ha warzoneba megyünk.
    -A healer companion totál idióta.
  • Omlás
    Hmm lehet a CrossFire-t nem szereti
  • Omlás
    Most figyelem csak hogy 20K felett vannak a kommentek XD a nagy hétvégi hajtásban észre sem vettem :)
  • darth devil
    Nem volt ilyen problémám.
  • Ariakus
    Nem lepődnék meg annyira, ha minden szarul menne rajta. De jó pár új progi (Rage, Battlefield 3) jobban megy a laptopomon mint az asztalin. Tudom, hogy nem gamer laptopom van de nem is a legalja belépő szint. Gondolom az egész csak optimalizálás kérdése, néhány cég jobban figyel a laptopokra , páran viszont nem.
  • TDC Geronimo
    Releasere tuti jön swtor vga driver mindkét gyártótól.
  • Omlás
    Néhol érthetetlenül esik az fps nagyon ezzel még nem lehet mit tenni.

Kérdés akinek ATI vgaval tolta 11.11-es driverrel volt villogó árnyék hibajelenség vagy csak nálam van ? :) Kénytelen voltam kikapcsolni az árnyékokat mert agybajt kaptam tőle mikor elkezdett villogni :D
  • McHaals
    ne lepődj meg, ha a laptopon nem mennek szépen a játékok...
    nekem i7 proci, Ati HD5470, de csak low-on tudok játszani vele.
    asztali pc-nél ugyanez a konfig medium-high körülire lenne elég. a laptopos videokártyák messze nem bírnak annyit, mint az asztali tesójuk.
  • Boncmester
    2 napja jött ki új nVidia és Ati driver is.
  • Ariakus
    Múlt héten frissítettem VGA driver-t, más driver meg nem hiszem, hogy befolyásolná. Rage pl. 60fps-el megy és a Battlefield 3 is jól ment medium és high beállítások mellett.
  • DragonKnight
    Bullshit they said.

Azért vették ki mert nem kockáztatták hogy a korhatárt feljebb emeljék. Arra harap a hatóság ha egy pozitív hőst ki lehet egy játékban csinálni.
  • TVelvet
    Szereti a szadomazót. Ezzel csak jót teszel vele. :D