60876
-
najó #20171 naugye hogy csőjáték,jol mondta:P -
-
Minden játék "csőjáték". Az élet is egy csőjáték. Tanulsz, hogy tudj dolgozni, dolgozol, hogy meg tudj élni. Utána megdöglesz és ott állnak körülötted... Tiszta csőjáték. -
Szerintem neked az agyadba vannak csövek...^^ -
Darth Malak (US)
Kissai Caste (EU)
Ezek tuti. EU-ból ez az egyetlen angol, van még egy német és egy francia. USA-ban több szerver van, de passzolom a nevüket. Egyébként meg ma este kiderül, hogy mik maradnak meg. -
Junger #20166 Én nem játszottam ez előtt 1x sem még torral..de az.. hogy szépen fejezzem ki magam..már rég ott tolnám ha nem lenne oda invite. ugyanannyi jogon van nekem is jatszani, mint jonnykanak -
Boncmester #20165 Gondolom a genearal beta testerek tudják a választ, melyik a permanens szerver. -
Boncmester #20164 Persze, pár embert igen, de úgy vettem észre, hogy minden emberért, akit elvesztettek, kaptak 2-3 embert, aki viszont pont a hétvége után gondolja azt, hogy mindenképp játszania kell a játékkal :) -
Kérdezd a bio-t, talán ők már tudják... -
Boncmester #20162 Elvileg nem kell majd újra leszedni az egészet, csak patchelni dec 15-én, de ez csak a terv, bármi lehet. Mindenesetre le fogod tudni szedni, ha előrendelted. -
Tyrpak #20161 Ja igen, és arra jöttem rá a 3 nap béta teszt után hogy fanboi vagyok, imádom, várom, elvonási tünetek.
Látom a hibáit, küldtem is nekik a bugreportok. De annyi elbaszott, bughegy mmo után ami a hétvégén volt, az a paradicsom, szűzlányok included. -
Még egy kérdés,hogy most telepítve van a játék a gépemen,gondolom nem kell ujra felpakolni,ha megkapom a dobozos verziót.
A kérdésem az,közben,he érkezik patch,azt még le tudom szedni,hogy dec.15-én én már a majdnem friss build-al induljak? -
Minden hétvégi tesztre külön meghívót kell kapni, anélkül nem megy. Ha általános beta meghívód van, akkor viszont bármikor játszhatsz. -
Tyrpak #20158 Hát kapaszkodj meg, de lvl 8 rész van a kezdő bolygón, aztán lvl 11 rész a főváros legelején (ha nem taxival mész keresztül kell gyalogolni rajta). Drommund Kaasban lifttel lemész egy völgybe, a fent kapott mellékküldivel, lvl 13 elite-ek.
És akkor még csak az első 2 bolygónál tartok. -
Hurkans #20157 Köszönöm a választ, azt , hogy lett 50-es nem láttam mivel fél napig nem lépek be +300 poszt amit bocs, hogy nem olvasok el, másrészt előző kérdésemre nem kaptam választ, csak ilyen fél mondatokat, hogy General beta teszter na most ezzel nem tudom mit kéne kezdenem, de jó tök mindegy.
És honnan lehet tudni melyik permanens szerver?
És egyre még mindig nem kaptam választ, akik e hétvége előttin játszottak kaptak-e invitet erre vagy csak simán beléptek pénteken és volt joguk játszani? -
Vagrant #20156 engem pont az ellenkezojerol gyozot meg a beta :)
De azert az becsuletes dolog volt hogy kilehetett probalni a jatekot ingyenesen. -
de a fene a pofájukba miért nem tartották ezt az open test weekend-et mondjuk az indulás elötti hétvégén?Hogy már aznap menjek a boltba a játékért.:D -
Boncmester #20154 Így jobban fönntartják a a hype-ot. Ahelyett, hogy ma este is tolná mindenki a teszt szerón, inkább kaparjuk a falat, és aki eddig esetleg nem rendelte elő, az is rohan a boltba befizetni :) -
gosumofo #20153 Nekik az a legjobb ha a publikum minél kevesebbet lát, mert így maradnak a legtöbben a 30 nap után még egy vagy több hónapra. -
Boncmester #20152 Nekem sikerült :)
De mondj már tényleg egy példát, ami nem ilyen! -
Egyébként nem értem miért nem lehetett még tesztelni tovább,akár már az éles indulásig.Több F2P MMO-nál ezt láttam.
Szerintetek melyik lett volna jobb verzió a BW számára? -
rholas #20150 "hard mode, elite területek is szintén eltérő területen. Ezeket te mind kihagytad?"
Szerinted 20 szint alatt ezeket fel lehet fedezni?
Hiába irok én bármit, rá van irva Star Wars innentöl a tökéletes játék.
De kivánom hogy ne az legyen mint a wow hogy 50es karik pörögnek az ürállomás közepén mivel nincs mit tenni miután kijöttek a főszál csöböl.
(nem irok többet nyugi)
-
Boncmester #20149 Ezt már kérdezted.
Egyrészt valaki beírta vasárnap ide, hogy lett olyan karakter, ami 50-es ennyi idő alatt.
Másrészt meg vannak olyan szerverek, amik permanens béta szerverek, nem csak a mostani hétvégére húzták föl, és folyamatosan megy hónapok óta rajtuk a tesztelés. -
deja vu vagy ezt a postot már láttam itt? :D -
Trollok száma azért az itt jelen lévő emberek számához képest alacsony. Egyelőre!
-
Meg szabad kérdezni hanyas szinten volt a karaktered?Hogy nem láttál a játékból szinte semmit az holtbiztos. -
Boncmester #20145 Menj már el csak Balmorrára, ami a 3. bolygó. Ha az neked kicsi, akkor GZ -
Hurkans #20144 Aki a mostani béta előtti héten játszott az kapott invitet erre a hétvégére vagy csak simán belépett és játszott?
Hogy van az hogy 38-40es karakterekről látok screenshotot? Szerény számításaim szerint ha valaki nagyon tolta egész hétvégén is max 30-ig ha juthatott... ?!
A BH-ba nem értem mi van, hogy mindenki oda van érte, gondoltam megnézem milyen egy 17es SI után, hát én is beleszerettem, de nem is tudom mi olyan jó benne, de melyikre érdemes specializálódni amúgy BH-n belül? -
Boncmester #20143 Te vagy a retard, mert azt mondod, hogy ez milyen szar benne, de még egy másik MMO-t sem mondtál, ahol nem ilyen, ahogy azt se, hogy szerinted mi lenne helyette a jó? -
"quest terület nagyon kicsi"
Ja, hogy te már láttad az összes bolygót és lvl50 lettél? -
Laroa #20141 Te továbbvitted egyáltalán a karaktered az első bolygón túlra? :D -
-
Tyrpak #20139 Ember, hányféleképp mondjuk el, hogy NEM KELL a főszál csőben menned, van egy rakat mellékszál is, külön, a főszáltól eltérő területen. Sőt vannak hard mode, elite területek is szintén eltérő területen. Ezeket te mind kihagytad?
b) kérlek szépen nézz körül a neten, én tudok neked olyan videót mutatni, ahol az emberünk felpattan a motorjára, és 34 percen keresztül megy egyenesen, hogy eljusson tatooine egyik végéről a másikra. Kicsi pálya? -
tudod mi a cső játék ? warhammer 40k space marine. na az aztán 100 %ig.
ez meg igen messze van attól. -
rholas #20137 Miért lennék retard?
Épp ezt mondom hogy mész a főszál csőben. De itt valahogy jobban érezhető mivel egy egy quest terület nagyon kicsi. -
Boncmester #20136 Akkor legyenek kecskék vagy gekkók, ha úgy jobban tetszik :D -
Laroa #20135 Akkor is csőjáték és kész. A wow az máááás, az nem csőjáték :D -
Boncmester #20134 Melyik játékkal játszottál, ahol nem ilyen a questek elrendezése? WAR-ban ilyen volt, ok, ott volt ember, elf és töp zóna, és átmehettél egyikből a másikba, de ugyanúgy vezettek a questek, még volt is térkép, ami mutatta, melyik terület hányas szintűeknek való, stb.
WOW-al nem sokat játszottam, csak kb lvl 15-20-ig, de ott is ugyanígy volt megoldva. Egyik területről a másikra vitt a főquest, minek is mentem volna másfelé, amikor ott sokkal nagyobb mobok vannak, és nem is vagyok jogosult a küldetésekre? Aionban, Riftben szintén ez volt, valamint az STO-ban is. Hol van másmilyen? -
Junger #20133 Nagyon szereted te az oposszumokat. :) -
Laroa #20132 Úristen kénytelen vagy megcsinálni egy story-driven mmorpg-ben a story questeket, hogy előrehaladj. Hát ez szörnyű :D
Egyébként senki nem tart vissza miután megvan az űrhajód. Oda mész farmolni ahová csak akarsz, ha te úgy szeretnél 50es lenni.
Retard