60880
-
De most komolyan ezek az emberek mit várnak? Hogy lesz egy világ és a különböző zónákban szét lesznek szórva a questek és majd ide-oda rohangálnak? Ha nem lennének ezek a kibaszott csőjátékok nem tudnál felfejlődni, max ha ölöd a mobokat. -
Srácok sajnos nekem a hétvégi találkozó kilőve, most szólt drága öcsém barátnője, hogy szombatra szervezte a meglepetés születésnapi összejövetelt öcsémnek.. Még jó, hogy most szól nem pénteken vagy szombat reggel .. :/
Nagyon sajnálom hogy kimaradok pedig szívessen találkoztam volna már élőben is pár emberrel :)
Nah de remélem lesz még ilyen alkalom ;]
-
Boncmester #20213 És amúgy is, valahogy föl kell magad szintezned, nyilván nem mehetsz egyből neki az 50-es moboknak lvl 1-esen. Azért vannak a küldetések, hogy végigvezessenek úgy, hogy mindig mindenkit meg tudj ölni, de kihívást is jelentsenek. Plusz itt még érdekes is ez, nem csak ténylegesen iránymutatás. De azon kívül bármerre mehetsz.
Én arra nem vágyom, hogy legyen egy nagy semmi, mint régen, amikor repülőszimulátort játszottam, kirepültem a pályáról, és mentem 2 órán keresztül egyenesen az egyszínű sivatag fölött... -
Miről is beszélsz? Megint a wowot hozod ellenpéldának? Már bocs, de a mostani kieg óta mehetsz oda ahova akarsz repülve, amúgy mehettél 2 féle irányba. Ennyit erről... -
Boncmester #20211 Itt is van magas hegytető is meg kietlen síkság is, és fölmehetsz.
Az a baj, hogy a rengeteg hektárnyi területen kívül, ahol vannak ellenfelek, mobok, küldetések, content, azon kívül nincsen még tök üres placc a térkép szélén, ahol a világon semmi nincs? -
DragonKnight #20210 Ja nem tudja azt hogy teljesen szabad vagy, de inkább választok egy ilyen korlátozott de tartalommal jól megpakolt területet, mint egy korlátlan de teljesen kietlen világot, ahol az a tartalom hogy ma is megmásztam egy hegyet de minek (pl Vanguard). -
felejstd el a szinteket vegyük azt,hogy 50-es vagy fullepikben...visszamész a Jedi biolygóra abba a faluba ahol segítettél a Flash Raiderek ellen a benszülötteknek....figyi most jön a fogós kérdés: azon a faluból kivezető KETTŐ darab úton kívűl még merre tudsz menni? nincstöbbkérdésem...... -
Ne, ezt neee, fáj a szívem!
-
hiába mondogatod sokszor attól még nemlesz igazad...most tényleg az kell,hogy vegyek fel egy fél órás FRAPS-ot és mutassam meg nekem mi a szabadság egy MMO-n belül?hogy akárhova elrepölhetek,ellovagolhatok,eltaxizhatok? akár egy magas hegytetőre vagy egy kietlen síkság közepére?
SAJNOS!!!!! a játék jelen pillanatban ezt NEM tudja.....,de ttől függetlenül nagyon élvezetes majd megszokom és reménykedem abban jópár kiegészítő mulva mikor beindítom az űrhajómat ha úgy tartja kedvem leszállhatok vele itt is egy fennsíkra egy hegy tetején! -
De ő a wow-al menőzik, hogy az milyen nyitott és bárhova mehetsz.. A nagy lópikulát. Átmész egy másik területre 1 ütésre megmurdelsz. Ott is szépen kézen fogva vezet a történet, csak ezt még nem fogta fel. -
jah és főküldin kívűl csak icipici kis küldik voltak hozd ide eztazt, segíts megölni nekem xyz-t -
És mikor nyomtad? 8 éve, esetleg 7? -
Boncmester #20203 Csináltam is erről összehasonlító screenshotokat, este majd postolom. -
nem,nem találtam meg...igazából ezekről a holocronokról tegnap este olvastam bővebben:P ,de MUSTHAVE kategória lesz:)
Szóval a Trooperral alapbolygó és meggyílkoltam Coruscan-t is igazából a főváros bolygóval sem voltam igazán megelégedve.....,mert ott is jól elválasztott szekciók voltak.Miután meglett a halyóm nyomtam az árkád repülős játékot /nekem nagyon tetszett/ ,de utánna direkt nem mentem már máshová nem akartam lelőni a poént magam elől ezért kezdtem egy Jedi-t
Igazság szerint nemláttam semmit ugye,de mint mondtam a főváros bolygó nekem kevés volt ,hogy őszinte legyek....KOTOR3-nak fain,de MMO-nak kevés......
nekem kell a szabadság és itt még egyelőre eléggé megvan kötve az ember keze..... -
Kiváncsi leszek, fogad-e egyszer hasonló (a lehetősége megvan, van cantina, elvileg ez egy mmo):
-
Boncmester #20200 A tegnapi srác pl megmondta, hogy neki nem tetszik a játék, mert nem egy robot vezeti a taxit, és ok, ez tényleg így van, ha neki ezért nem tetszik, az ő dolga.
De ez a csőjáték dolog meg szimplán baromság, mert csak annyiban cső, hogy ki van találva, merre kell menni, a quest szerint, viszont minden MMO ilyen... -
Laroa #20199 Passz, az biztos, hogy dark side változtat a kinézeteden már II-es rangnál :) -
Tényleg... Változik valami a karakteren ha light side irányba tolod? Még simább lesz a bőre, vagy micsoda?:) -
t0xikus #20197 a fenébe. lemaradtam a rhodas nevű kis szerencsétlenről:D -
Tyrpak #20196 Azért ez se igaz, azt megindokolta, hogy ő miért ennek látja, ezért még nem lehet elítélni, magánvélemény. Szerintünk téves, ez meg a mi magánvéleményünk.
Az, hogy nem tudott mást mondani, hogy szerinte mi nem lenne csőjáték, az is egy dolog. Az, hogy amikor megírtuk neki, hol tud kitörni a belőle, és azt se vette, az viszont már probléma. -
Boncmester #20195 Beszéljünk fontos dolgokról.
Hánykor és hova megyünk inni szombaton, illetve ki jön? -
Boncmester #20194 Nem az volt a baj, hogy leírta a véleményét, hanem hogy totál faszságot mondott ezzel a csőjátékkal, mert végülis mindegyik ilyen játék az, annyira, amennyire az SWTOR is. És kértük, hogy mondjon olyat, ami nem ilyen, de képtelen volt rá. Mert idióta szegény.
Valahol ezt olvasta, aztán azért mondja... -
DragonKnight #20193 Az jó hely, majd ha lesz szerver név dobd meg. -
Tyrpak #20192 Crassus, te melyik bolygóig jutottál? És hányszor mentél olyan helyre, ahová nem a főküldi vitt, hanem letértél a mellék ösvényre?
Lásd pl. jedis bolygón bementél annyira mélyen az elite területre, hogy megtaláld a holocront? -
pvp serverre megyünk empire oldalon. -
jogos az észrevételed! én is írtam talán még szombat körül,hogy eléggé "csőjáték" az eleje.....a kezdő bolygón nemnagyon tudsz mászkálni!
A Jedis bolygón is van 2 kivezető út a faluból másmerre nemtudsz menni,mert nem enged a környezet!( hatalmas sziklák/hegyek állják utját a feldedezésre éhes kalandozóknak)
Az elején nem annyira gáz,hiszen mindenkinek kell a hajó+fénykard stb. meg meg is kell tanulnod az alapokat,de remélem a többi bolygón szabadabban lehet majd mászkálni....,mert ott a szar WOW ,de jelen pillanatban BÁRHOVA eltudsz menni az összes kontinensen! Ezt el kell ismerni!
nem volt igazságos,hogy neked estek a véleményed írtad le korrekten!
Azért akik neked ugrottak legbelül a szívük mélyén érzik,hogy ha nem STAR WARS logó alatt futna a játék kapna ám rendesen.....
-
Tyrpak #20189 Köszi, játszottam SWG-vel. BH lightning cannon-nal, és a kalapács nevére már nem emlékszem. De főleg annyi maradt meg belőle, hogy a hiper-szuper sandbox közepére muszáj volt berakniuk egy naboo-t, meg a császári palotát, themepark-nak, mert egyébként kurvára üres volt a világ. -
1Darton1 #20188 Szegény madár, mit ártott neked. -
Alap, ez a legkevesebb, amivel segíthetünk nekik :) -
EMILES KÉRDŐÍVET IS TESSÉK KITÖLTENI!!! /iagazd van!/ -
Az SWGben nem voltak szintek. :) Ehelyett voltak játékosok akik a Dathomiron gyilkolászták Teras Kasiként a force sensitiveket groupokban. Ahogy szintek lettek (NGE), igazából el is tűntek a játékosok.
Szóval, csupán 8 éve megcsinálták, majd elqurták. Lehet máshogy is. -
Boncmester #20184 Nincs ugyanannyi jogod, mert ő valami ismerősétől kapta, utánajárt, csinálja az alterswtor oldalt, stb. Te meg lófaszt sem csinálsz, csak rinyálsz az sg fórumban :P -
Laroa #20183 Lófaszt van ugyanannyi jogod. Ő kapott full access béta meghívót, te nem
-
mindenesetre a vizvezeték szerelés már a csővében,akarom mondani az ereiben folyik és a könyökén jön ki.:P -
Na látod az egész csőjáték csak több a lehetőség az end game-ra. :) -
Laroa #20180 Dehogy csőjáték, nyugodtan mehetsz hippinek vagy csövesnek és akkor nem vagy rákényszerítve. Persze az endgame ugyanaz :D -
Bhalage #20179 NE BASzzzKI KI
EDZSKÉJ DROiD??? DZSIIIZZZZ
hk47 a legnagyobb arc az egesz sw univerzumban -
DragonKnight #20178 Torzi mi az ábra SWTOR Prophecy téren? -
ilyen volt a kotor 2-ben is -
Bhalage #20176 csojatek kazuaroknak

irjunk meg szep szavakat