60876
-
Hol lehet dollárba megvenni a játékot?! -
az valóban egy bugyuta magyarázat....ílymódon miért nem ilyen monitorokat gyártanak
ehelyett
-
:]
Amúgy "csőjáték". Nézőpont kérdése, de ahol bármi cél van ami felé irányít a játék tehát megmondja mi a feladat, legyen az akármennyire is minimális, az már úgymond "csőjáték" mert irányítva vagy merre haladj, az hogy milyen úton tök mind1.
Ha azt nézzük talán nem tudom ki ismeri a Second Life nevű cuccot, na az pl nem cső játék azt csinálsz amit akarsz, tényleg a játékos kreativitásán múlik, hogy mit kezd magával.
És most képzeljük el, hogy egy átlag mondjuk "COD" vagy hasonló kategóriájú játékkal játszó játékost beleteszel egy ilyen játékba, mit kezdene magával ? :D -
Te vagy korlátolt, hogy nem tudod értelmezni amit írok. -
Hurkans #20247 Nem értem mi a problémád, lehetne úgyis, hogy akiket egy hétvégei stress tesztre behívtak, alapból mehetnének a többire is, kevesebb meghívót kell írni ... stb...
Sok munkától lehet így megszabadulni... -
Én nem vagyok oda SW-ért. Sőt pár éve ki nem álltam az ilyen "űrös fosokat" Mégis kurvára bejön ez az MMO. Na erre mit lépsz? -
Persze, hogy porog, mert nehany ember akkora lucasos szemuveggel kel fel minden reggel, hogy keptelen meglatni a jatek hianyossagait, csakmer' az elejen felcsendul a zene, meg elcsuszik a felirat. Ha leirod normalisan, hogy neked mi nem tetszik, akkor eliranyitanak a hello kitty iranyaba, meg akkor is, ha az o istenitett jatekukat tamogattam meg 50 dolcsival ;) -
linkeled a cikket ha megkérlek? -
Chris #20243 Bocs, de ez nagyon együgyű válasz volt, ráadásul rettentő arrogáns és ez a kettő veszélyes elegyet alkot.
Bármilyen most kiadott mmo nem az 5 évvel ezelőtti versenytársakkal versenyez, hanem a jelenlegiekkel, jelenlegi formájukban, pont. De vonatkoztassunk el akár a játékoktól, nyugodtan ráhúzhatod ezt akár az autókra vagy bármilyen más szoftverre is.
-
nem láttad akkor a korábbi hozzászólásaimat....nagyon is szórakoztató,de én vártam volna egy icipici világmegváltást,piacrobbantást..... -
nowan #20241 Állnak a szerverek, de a topic úgy pörög mint múlt pénteken! 
-
Es a tor fejlesztoi nem lattak, hogy mi tortent 10 ev alatt a wowban, ok csak elsotetitett szobaban ulhettek egesz nap, 4 even at, es az akkori kivanalmaknak megfelelo jatek szulethetett csak... korlatolt vagy bazmeg. -
még flém sem lenne ha a pro és kontra korrekten lenne ütköztetve....
én nagyon sok mindenben igazat adok a játéknak,de olyan emberekkel nemtudok normálisan beszélgetni akiknek minden piros még a kéksárgazöldfeketefehér is -
Bhalage #20238 sztem a sztorikozpontusag eleg bator tett igy is a "tl;dr (de)generacio nehezen emeszti meg az ilyesmit, egyre kevesbe piackepes, mw3 kell a nepnek, meg a valovilag" -
Dns5000 #20237 Baromsag, ez tiszta wow akkor miert nem tetszik?
Igaz vannak benne Kotor meg Mass effect elemelemek amik nagyon jok.
Olyan mint egy sinle player Bioware rpg+WOW.
Ha meg nem tetszik mennyel vissza wowozni.
Ez a csojatek meg egy baromsag, mindig a kov kuldi fele mesz tok mind1 merre van. Ha egymas mellet nem kell gyalogoni sokat. Ha a vilag masik vegen sokat kell gyalogolni de akkor is egy csoben mesz.
SZOVAL MINDEN JATEK CSOJATEK-> vagyis ne jatszal semmi. -
Ugye azt is tudod godolom azért, hogy nincs az az isten, hogy valaha akár még a blizzard is a jelenlegi wow tartalommal rendelkező mmo-t fog kidobni a piacra. Még a blizzard sem fogja tudni űberelni saját magát :)
Az, hogy apróbb dolgok nem voltak benne most a bétában, jogos tény így van de akárki tudja látta tesztelte a végleges megjelenéskori verziót ? :) Nem akkor addig felesleges pörögni szerintem azon, hogy mi van benne és mi nincs. Majd ha megjelent térjünk vissza rá szerintem addig csak felesleges flame megy :]] -
Tyrpak #20235 Na pont aktuális, elolvastam egy review-t, aminek az a címe:
A legjobb átlagos MMO. És tök igaza van, ez egy átlagos mmo, és abból jelenleg a legjobb.
Szerintem ami neked fáj, hogy a Bioware nem mert bevállalni semmi olyan mértékű újítást, a szabványtól való eltérést, ami bizonytalanná tehette volna a 2-3 millió előfizetőt.
Összeszedtek mindent, ami kell egy mmo-hoz, van egy kis pvp, van 3 sc, van 2 raid, stb. De semmi világmegváltó.
Én szórakozni szeretnék, és arra az SWTOR tökéletes.
Ha téged a jelenlegi formájában nem szórakoztat, akkor várd meg 2012 közepét, aztán majd meglátjuk lesz-e addigra olyan mmo, ami megfelel a te igényeidnek.
-
Chris #20234 Ezt már az alap PR szövegből is tudjuk, hogy nem ilyen egyszerűek ezek az egyenletek, ennél azért kicsit mélyebb tapasztalatokra, megfigyelésekre lennék kíváncsi.
Laroa: Nem feltétlenül szükséges, mert aki ellátogatott oda és kicsit szétnézett akár 15-ös szinten is, leszűrhette, hogy milyen nyersanyag node-ok vannak, vajon mi lehet a módja az ellenőrző pont foglalásnak, stb.
-
Nem, csak felbasz, hogy 2 oldal óta mondod ugyan azt. Te vagy a cső b+, nem ez a játék...
-
sajnálatos módon konstatálom,hogy veled nemlehet érdemi diskurzust folytatni.... -
Junger #20231 Az a bajuk, hogy nem lehet felbugolni egy hegyre, meg beesni egy város alá. Hegyet mászni amúgy is csak jó felszereléssel lehet. -
PVP-vel jön a lovetta mint a gép! úgyhogy ha kijön a játék egy 100k creditet összepvp-zek az hótziher:)
10-14 ig 20k jött be:P -
Te tényleg ennyire fogyatékos vagy?
Olyan állapotba kiadni mint a wowot? Hány éve fejlesztik? 10+???? Ezt meg max 4 éve!!! Hány kiegje volt annak? Istenem, mintha egy darab fával beszélgetnék, de még az is értelmesebb. Részemről ennyi volt a téma. -
Boncmester #20228 Én nem tudom követni :) -
Bhalage #20227 (lvl10es karival erted es spoilerezni se akartam, ugyhgoy a tobbi bolygot meg sem latogattam, pedig meg maradt egy kis zsem is, de ugy voltam vele majd a releaseben) -
te miről beszélsz?( btw épp elismerted,hogy CSŐJÁTÉK VAN:P) akkor szerinted okos húzás kiadni egy játékot 2012 derekán úgy,hogy nincs meg ez benne? az lenne a MINIMUM,hogy azok benne legyenek a játékban ami a többiben már megtalálható....
vagy a te véleményed,hogy maradva a WOW-nál példaként (hiszen ATM ezzel játszik egy sacc/kb 10.000.000 ember....biztos mindegyik hülye......) elég egy 2005 körüli WOW-os állapotban kiadni a játékot? mert azzal példálózol,hogy mivolt benne akkor.....SENKIT nem érdekel már az az állapot! Az igények a piac folyamatosan változik ez egy oylan iparág ahol nem engedheted meg,hogy kevesebbet adj ki a kezedből mint a konkurencia,mert a játékosok kurvák és lelépnek azzal aki többet nyújt!
EGYETLEN dolog menti itt meg a játékot a
logó!
ha ezt meglátják az emberek rázizzenek pikkpakk és olyan hibák/hiányosságok felett hajlamosak elsiklani amikbe durván belekötnének ha nem SW lenne..... -
Bhalage #20225 sajnos nem tudok erdemben nyilatkozni, mert egyedul voltam es csak korbe repultem, nekem egy elfoglalhoato bazisos rvsr teruletnek tunik, olyan nagyjabol kerek terulet. gondolom conquest szeruen mukodik. -
Junger #20224 Épp azt írtam, hogy ha nem lenne invite vagy valami. Jonnyka kapott meghívót én nem.
Hurkans elmebajára írtam, hogy, HA nem lenne oda meghívó, nem lenne invite, és úgy kerülne be mindenki akkor wtf? :)
Amúgy meg, ha ő is ismerősétől kapta, akkor miről van szó? :)
Nah jó, bocsi csak nem rég értem haza, és nézem a login gombot.. ennyi maradt nekem..:( -
Tyrpak #20223 Lépegető = Ilum.
Ritka nyersanyag és ritka cucc vendor = Tatooine
Ilumért kapott medállal tudod megvenni a legjobb pvp páncélt, fegyvert. -
Laroa #20222 Ezt inkább olyantól kérdezd akinek full beta hozzáférése van, nem csak hétvégi. -
Chris #20221 Korábban is kérdeztem már azokat akik látták, hogy mi fán terem Illum? Egyhelyben álló, egymást lövő lépegetőket kell kiiktatni és ezekkel elfoglalni a zónát? Ill. tele van ritka és max szintű nyersanyagokkal?
-
A másik, hogy általában azok a játékosok "sz*rozzák" le a sandbox jellegű relatíve szabad játékterű játékokat akik a "csőjáték" jelzővel illetnek más játékokat és nemtetszésüket fejezik ki. amikor meg ott a relatíve sandbox stuff azért sír, hogy sz*r mert azt se tudja merre kell menni meg "végigjátszást pls !"
Ez a szánalmas :/ -
Boncmester #20219 Elképzelésem nincs nekem sem...
Hacsak nem egy SW-s Second Life-ot, az meg kell az időmilliomosoknak, akiknek nincs First Life-juk :) -
mindenképp empire oldalt választod ratyi? :) -
Bhalage #20217 kicsik a kezdozonak, gondolom ez faj. kesobb mi lesz; meglatjuk.
en ahogy neztem mondjuk tennivalot lehet lesz talalni boven ;D en biztos fogok magamnak talalni -
Bhalage #20216 en meg tegnap este utso kilogg elott elroppentem az Ilumra (ha mar megvan az urrepcsi ugye lvl 50 pvp bolygo) sztem annak a terulete eleg szep nagy, ode kelleni fognak a speederek... az egboltja faszantos, a terep viszont sztem kicsit lowres volt.
gondolom nagyobb szinten lesznek nagyobb teruletekek ne a lvl10 bolygofelszinbol induljunk ki mert oda tenyleg felesleges lenne a speeder ugye -
De most komolyan ezek az emberek mit várnak? Hogy lesz egy világ és a különböző zónákban szét lesznek szórva a questek és majd ide-oda rohangálnak? Ha nem lennének ezek a kibaszott csőjátékok nem tudnál felfejlődni, max ha ölöd a mobokat. -
Srácok sajnos nekem a hétvégi találkozó kilőve, most szólt drága öcsém barátnője, hogy szombatra szervezte a meglepetés születésnapi összejövetelt öcsémnek.. Még jó, hogy most szól nem pénteken vagy szombat reggel .. :/
Nagyon sajnálom hogy kimaradok pedig szívessen találkoztam volna már élőben is pár emberrel :)
Nah de remélem lesz még ilyen alkalom ;]
-
Boncmester #20213 És amúgy is, valahogy föl kell magad szintezned, nyilván nem mehetsz egyből neki az 50-es moboknak lvl 1-esen. Azért vannak a küldetések, hogy végigvezessenek úgy, hogy mindig mindenkit meg tudj ölni, de kihívást is jelentsenek. Plusz itt még érdekes is ez, nem csak ténylegesen iránymutatás. De azon kívül bármerre mehetsz.
Én arra nem vágyom, hogy legyen egy nagy semmi, mint régen, amikor repülőszimulátort játszottam, kirepültem a pályáról, és mentem 2 órán keresztül egyenesen az egyszínű sivatag fölött... -
Miről is beszélsz? Megint a wowot hozod ellenpéldának? Már bocs, de a mostani kieg óta mehetsz oda ahova akarsz repülve, amúgy mehettél 2 féle irányba. Ennyit erről...