60874
  • N1ggA
    Meddig tart a béta azoknak akik general testen vannak?
  • Rubint
    Azokból egy darabot se láttam még. A hétvégén volt elvileg az a szerver, amin volt high level, de semmi hivatalos info nem volt róla, bejutni se lehetett. Talán majd most.
  • DragonKnight
    Amúgy az egész béta wipe dolgot azzal intézik el hogy adnak early access-t ami gyakorlatilag megvásárolt open béta a retail vagy ahhoz nagyon közeli builden.
    Hiszen az early access alatt még lehet elég sűrün leállás meg egyéb gixer ami miatt nem lehet pampogni mert nem telik az idő, de viszont a karid már a végleges.
  • Omlás
    Még a múlt héten láttam twitteren ilyen kérdést azt írták rá, hogy a béta tesztes karakterek törölve lesznek amikor indul az early acces. Tehát nem fognak megmaradni a béta alatt elkezdett karakterek. Early accesses karakterek természetesen már nem lesznek törölve :] a rendes start napján.
  • DragonKnight
    Igen van olyan is amikor hirtelen kell egy raklap high level kari hogy egy bizonyos scenariot lehessen tesztelni, de az az igazi mikor a teszter ismeri karit tehát ő szintezte fel ismeri a buildet stb stb. Ezt pedig csak igy lehet megcsinálni.
  • Ozzyehh
    Oksa
  • Ozzyehh
    Arra ott vannak azok a kerik amiket adtak a tesztereknek, high levelre
  • TDC Geronimo
    Betaba... Össze ne keverd
  • DragonKnight
    Gondolom nem a kezdő területet kell a maradék két hét alatt szénné tesztelni....
  • Ozzyehh
    Characters from the last phase of testing will not be wiped and will carry over to the new build of the game!????
  • TDC Geronimo
    Remélem most már lesz hivatalosan is AA
  • DragonKnight
    Valamint már az is egész régen divat az exploiterek kivédése szempontjából hogy az itemizáció azt teszt és retail itemekre oszlik, ami azt jelenti hogy a te fegyvered pl. amit a teszt alatt használtál az nem ugyanazzal kóddal lesz benne a retail verzióban. Ezzel védekeznek többek között a gold farmer támadások ellen akik a béta teszt alatt támadják a klienst hogy már induláskor legyen egy raklap exploit. Viszont emiatt a retail game db nem kompatibilis a teszt verzióval ezért még egy kari migrációt se tudnának könnyen megcsinálni, ha egyáltalán akarnának ilyet.
  • TDC Geronimo
    Na pár nap múlva mondunk véleményt, amint lesz szerver (már remeg*)

Hello Testers!

We are preparing to deploy a new build of the game for testing! At 12:00AM CST (6:00 London, 7:00 Paris/Berlin) on 11/29, we will be bringing the all game servers and SWTOR.com down for extended maintenance.

Note to weekend testers: Your phase of the Game Testing Program has now concluded, and you will no longer be able to play the game.

As part of the internal testing and deployment process, the game servers will remain unavailable for ongoing testers after the website is up at 12:00PM CST (18:00 London, 19:00 Paris/Berlin) on 11/29. We will update the stickies in this forum to keep you informed about when the servers will be available again. While we do not currently have an ETA, we expect the servers to be available again this week.

GOOD NEWS ABOUT THE NEW BUILD!
    Characters from the last phase of testing will not be wiped and will carry over to the new build of the game!
    You will not need to uninstall this build and the new patch will not be the size of a new build! (This means no 20GB download!)

We are excited to get everyone back to testing, as this is our launch build and it will include wide array of improvements, bug fixes, and updates! Your participation and feedback are truly appreciated!
  • Ozzyehh
    Köszi, értem
  • TDC Geronimo
    Visszajött a weboldal.
  • DragonKnight
    Azért volt mert igy rávezettelek hogy nem az a baj hogy törlik vagy meghagyják a karit hanem az hogy a mai napig nem tudni a szerver listát, de azt igen hogy a rengeteg teszt szerver amit a hétvégére felhúztak az megy levesbe.
    Vagyis a te karaktereid amiket a teszt szerveren csináltál a szerver halálával együtt megsemmisülnek. Tehát nem fogja őket senki sem törölni, hanem egyszerűen megszűnnek mikor a szerverek egy részét újrahúzzák a retail builddel, a többit meg egyszerűen szétszedik vagy node-okat beintegrálják a megmaradó clusterekbe.
  • TDC Geronimo
    Igen, mint minden MMOnál.
  • Ozzyehh
    Egyébként egy sima Igen/nem is megfelelt volna, nem értem mi értelme..
    azért van a fórum végül is , hogy megbeszéljük a dolgokat és kérdéseket tegyünk fel, ha úgy érezzük nem?? én erre kíváncsi vagyok és megkérdeztem, mert az nfs is ugyan úgy EA és azért az is elég nagy cím... és mégis megmaradtak a dolgok :))
  • Ozzyehh
    Na ez jó hír :D
  • DragonKnight
    A tiedet meghagyják csak a szervert törlik :D
  • Ozzyehh
    Emberek... tuti fix, hogy / delete minden kari? csak mert pl nfs world nél open béta után megmaradtak a dolgok..
  • TDC Geronimo
    "these are datamined changes, more will be added as we figure them all out"
  • Jabar
    ejha
  • Ozzyehh
    Soon mint soon?
  • TDC Geronimo
    Note: Keep in mind that these are just the changes and full patch notes are incoming soon.

Flashpoint: The Colicoid War Game (Flashpoint)

Sub zones:

Hive Battleground(Weapons Testing Range)
    Hive Battleground(Arena Registration)
    Hive Battleground(Combat Simulation Room)
    Hive Battleground(Hazard Course)
    Hive Battleground(Contestant Processing)
    Hive Battleground(Arena)

2 new item qualities: Moddable and Currency

2 new spells:

Shield Boost

Increases ranged and melee defenses for 50% for 1 seconds. Shares a cooldown with Officer's Insight.

Combat Acumen

Increases the critical hit chance by 25% for 1 seconds. Shares a cooldown with Survival Instinct.

1877 new items, all but 129 are mods

600 new recipes
  • TDC Geronimo
    BioWare is in the process of deploying a new build in preparation for the retail version of the game. In this build, several subzones, items, recipes and a few new abilities round out the additions.

Patch note soon! :D
  • Ozzyehh
    FAQ: if you played this weekend you do NOT need to uninstall the client. We are planning to patch it to Early Game Access / Live.

If you played before this weekend we will recommend a reinstall just to clean up, but otherwise no.
  • Fenrir
    Pont ma beszéltem róla az egyik klántársammal, hogy milyen hangulatos volt amikor a katinban hallgattad a zenészeket vagy nézted a táncosokat, hogy leessen a Battle Fatigue és kapjál buffot, közben beszélgettél velük és tip-elted a kreditet. Egyszer még én is beálltam a zenészek közé amikor rám jött, hogy én most Entertainer akarok lenni :)

Szerintem ezt már semmilyen játék nem adja vissza, a játékosok hozzáállása sem ilyen.
  • a.carkey
    8 éve senki sem próbálta. Miért ne lehetne újból megpróbálni? Nem ezért veszítette el a játékosait az SWG. :)
  • DragonKnight
    Máshol még van pl. Digital Deluxe is 74 ojróért (Origin) már ha van valaki akkor agyhalott hogy megveszi.
  • Torzonborz
    cdgalaxis már ha tartani tudják a 12k-s árat .
  • a.carkey
    Miért, máshol még van CE? :D
  • DragonKnight
    meg mindig, sőt egyre inkább a CD Galaxis éri meg. Persze ott már csak a mezei alap verzió van.
  • [HUN]Crassus
    most sehol:S:((

http://napiarfolyam.hu/%C3%A1rfolyam/Euro/valuta/
  • Dr DeViLKiNG
    Hol a legolcsóbb most előrendelni?
  • Fenrir
    Jó is lenne, nem tudom mit buzulnak, hogy emailben nem akarnak segíteni, holott ezt találtam a darthhater egyik topikjában:

Hey everyone, here's an update via SWTOR on Facebook....

"Is your STAR WARS: The Old Republic account locked because of incorrect security question answers? We have emailed those affected with details of a fix.

If you have forgotten your security question answers or are still having issues after the fix, refer to our FAQ. Thanks for your patience!"

Kurvára nem küldenek amúgy ilyet, csak azt a buzi droidosat, hogy nem tudnak ebben segíteni.
  • Torzonborz
    jahm amit itt leírtál az mind SWGből van ugye de ezt jól tudod :)
    annak a játéknak nagy előnye a szocializáció volt , olyasmit azóta sem találok máshol. régi szép idők , ez van. most már más a divat. :(
  • TDC Geronimo
    ó hogy az a.... most olvasom csak, hogy server nem is lesz most csak a weboldal. FUUUUU :D
  • DragonKnight
    Hmm aki be akarna loggolni az igazán olvashatná és értelmezhetné a launcherben levő üzenetet.
  • [HUN]Crassus
    hazudnék ha azt mondanám nem próbáltam ma meg én is a belogolást hátha "úgyfelejtették":D