60873
  • Boncmester
    Igen, tudom, hogy te sajna nem jössz. Viszont az a baj, hogy te voltál az egyetlen, aki válaszolt a kérdésre :)

Amúgy szombaton 18:00 Vaskapu megfelel az embereknek? Esetleg legyen korábban?
  • DummyBoy
    Ehh ... tuti hogy öcséd nem olvas SG-t? :)
  • Omlás
    Én írtam már, hogy sajnos nem tudok menni mert öcsémnek szervezett barátnője születésnapi meglepetés bulit amivel engem is megleptek, mármint az információval hogy szombaton lesz :/ így erről a hétvégi taliról lecsúszok de remélem lesz még ilyen alkalom :)
  • Boncmester
    Amúgy komolyan, mi lesz a szombati ivással? Bár mi megoldjuk guild szinten. Foglalok asztalt, csak írják meg az emberek, ki jön, mert tudni szeretném, hány főre kell...
  • Junger
    Vajon lehet majd bele tenni fekete kristályt?
  • Omlás
    Végül is van az a "zöld" mennyiség ami után lehetnek ilyen parák is
  • Boncmester
    Úgy néz ki, minths videokari hiba lenne...
  • Braikingboss
    Semmi értelme nincs belekerült az első fegyómban aztán dobtam ki a picsába :D Mondjuk nem is a színkristályért rendeltem elő :D
  • Omlás
    Jaja nem tudom melyik designer okossága volt, hogy bekerüljön de ultra gáz szerintem :]
  • Boncmester
    Az úgyis rusnya szvsz...
  • Omlás
    Mindenesetre a supportnak 14 napja és 15 órája van még intézkedni és unlockolni a preorderes accomat :] különben lecsúszok az early accessről. Mondjuk nem fog izgatni ha addig nem csinálják meg a másik accomhoz adom hozzá a kódot maximum bukom a sárgafekete fénykardot húúúú :S :]
  • Junger
    Ja, igen ez igaz.
    Gondolom az aktiválós mail az a szerver fellövésének napján jön meg. Már aki online rendelte meg.
  • Omlás
    Jogos akkor sajt!
  • Agamemnon
    Mert a honlap biztos bírni fogja :D
  • Omlás
    Jah a mail meg 3 napos késéssel fog érkezni a terhelt rendszer miatt (ne legyen igazam) szerintem jobban megéri a weboldalon figyelni az accountot van e valami változás, valahol tuti fel lesz tüntetve, hogy aktív az early access.
  • Junger
    Pontosan nem tudni.. soon.. :)
    majd kapsz egy mailt.Gondolom hasonlóan lesz, mint most volt, tehát olyan egy héttel előtte már nézegetni fogom.
  • Braikingboss
    Imperial Agent
  • Hurkans
    Valaki pár napja linkelt egy Imperial Agent tesztet amit egy magyar írt, elég jó kis cikk volt, de most valahol a 10. oldalon járhat, ha tudja valaki a linket, megírná legyen szíves?
    Köszönöm
  • picket
    Kissé kevésbé csiszolódott barátunk azt akarta mondani, hogy két lehetőség van:
    1. Te magad is az SW:TOR fejlesztő csapat project managere vagy
    2. Van egy kristálygömböd, amiben mindent látsz.

Csak hogy értsd: nem az a baj, hogy vannak feltételezéseid és elvárásaid - mert mindenkinek vannak - hanem az, hogy Te ezeket tényként tálalod. Egy napja sem lesz annak, aki most preorderel. Kevesebb lesz a szerver mint béta hétvégén. x hullámos lesz az early access (utolsó hullám pedig dec 19-én 23 óra 59-kor lesz).

Egy részét simán csak nem tudhatod, ahogy mi sem. Másik részében szimplán valószínűtlent vagy butaságot állítasz. Mindezt tökéletes magabiztossággal. Wake up Neo...
  • Omlás
    Félre értés ne essen nem "támadó" (támADÓ XD..) jelleggel írtam amit írtam ;] amúgy logikusnak tényleg az lenne logikus, hogy csak azok kapjanak 5 napot akik július augusztus környékén megrendelték.
  • Agamemnon
    Ha már ennyit emlegettétek az Early Access-t, említették már valahol, hogy mikor derül ki, hogy ki mikor juthat be?
  • Junger
    Gondoltam, hogy ezzel jön majd valaki :) én sem sajnálom, csak így tűnik logikusnak. És mi azért tartunk is ra nem keveset, akkor nehogy már miattuk akadjon a gépem :)
    ám lehet analfabéta vagyok, de most akkor 14-én du. lehet már jatszani annak, aki 5 napos elő jogot(vagy mit) kapott?
  • Omlás
    Ha én meg kapom az 5 napot nem fog zavarni, hogy mindenki más is 5 napot kap :D nem sajnálom én senkitől.
  • 1Darton1
    Valószínűleg 2-3 lépcsős lesz az early access is, nem kell itt 1 nappal rémisztgetni a kölköket.
  • Laroa
    Hát ha valaki azért fog rage quitelni mert nincs tisztában a 'may' szó jelentésével illetve mert kevesebb early accesst kap, azt a szívem legmélyéről tudom sajnálni, mert klinikai eset.
  • cain
    szinte biztos, hogy nem 1 meg 2 hét múlva.
  • Junger
    Viszont nem az utolsó percben kell pre orderelni, és ugyanannyi napot kapjon az, aki fél éve látatlanban bizalmat szavazott Bioware-nek, meg most egy olyan valaki aki csak akkor fizet elő ha előtte ki is próbálta? Kapjanak csak egy napokat.
  • DragonKnight
    Hát szép kis map, biztos hogy el fogok benne tévedni:D
  • Omlás
    Mondjuk itt garantáltan össze szakadnak a gyengébb gépek az tuti :D de az is biztos hogy itt nem 20 perces meccsek lesznek
  • Torzonborz
    ööö naja ez nem kicsit nagy, asszem elég szép hentelésnek nézünk itten elébe :)
  • Omlás
    Hangulat megvan, ha meg lesz a létszám elég hangulatos pvp zóna lesz ez :D

Mondjuk elég nagy a mapp mondhatni brutális :D.
  • SkyLand
    HALÁL A BIRODALMIAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!
  • TDC Geronimo
    Pontosan ez fog történni. Mindenhol ez van. Az a lényeg, hogy mindig van miért sírni. Vagy azért mert sor van, vagy azért, mert üres a szerver ahol éppen játszik :D
  • genRob
    Valószínűleg. Mondom, hogy Uri vagy. Te tudod, hogy mennyi idős vagyok, mennyi kiló. Tyson okos. :-D Vegyél vissza, lol.
  • DragonKnight
    Gondolom azt mint minden ilyen MMO indulásnál. Lesz a startkor n darab server, óriási sorok és még nagyobb dráma... Egy ideig ellenáll az EA mert tudja nagyon jül hogy a sok szerver később nagy gond, de ezt le fogják szarni a játékosok mikor látják hogy 5-6 órás sorok vannak. Majd az EA beadja a derekát és lesz 2n szerver egy hét múlva majd egy fél év múlva lehet hogy ugyanezek a játékosok azért fognak sirni hogy kihaltak a szerverek...
  • Torzonborz
    elvonási tünetek ideiglenes kezelésére pont jó lesz , köszi. :D
  • Omlás
    Volt már ?

• Omlás
    Lényegtelen igazából majd kiderül a startnál mit lépnek a srácok :]
  • DragonKnight
    Ezért kár volt pocsékolnod az áramot valószinüleg a kisebbik fiam is hóna alá vehetne, vegyél vissza.
  • genRob
    Te egy nagyon okos srác vagy. Uri Geller rokonod? :-D