60871
-
oké, a következőt most szombaton tartjuk, fél 7-kor -
Mennék én :( de ez most szarul jött ki. A következőre mindenképp megyek ha törik ha szakad! -
csak szívatlak, mer nem jössz :D -
Nincs nővérem ..
te mán ne igyál többet
öcsém nek lesz a szülinapja tartva szombaton a barátnője szervezi, hogy lett ebből nővér ? 

-
Laroa #20482 Csütörtökön iszunk :D -
inkább hozzad a nővéredéket is inni. :D -
Annyi idő alatt szépen be lehet "takarózni" 

Én majd lélekben veletek tartok és szolidálok veletek majd

-
t0xikus #20479 blaháig elmész 4-6os villamossal, onnan gyalog 10perc -
Boncmester #20478 Te gyere 6-ra, mert ahogy ismerlek, 5-ig úgyis a péntek este miatti "soha többet nem iszom" állapotban leszel :) -
nekem az a lényeg, 22:28-as vonattal elinduljak a nyugatiból
4-5 óra jól hangzik, bár igazából még a 6 is belefér
messze van a nyugatitól? -
t0xikus #20476 kora este seggrészegnek lenni? fenéket. én megyek 6ra:D -
Boncmester #20475 Ezért kérdeztem, hogy legyen-e előbb?
Mikortól lenne nektek jó, 4-5 magasságában? -
Laroa #20474 14.-étől szabin vagyok egész decemberben, szóval lesz idő kockulni early access alatt :D -
jövökjövök, de őő.. 18 órai kezdés nem túl késő? a héten egyszer már eljátszottam, hogy reggeli első vonatig buliztam, elég lesz :D -
Nephin #20472 Az 1 milla preorder (már ha a vgchartzos adatot nézted) csak US bolti eladás, se Európa, se online, se semmi nincs benne, szorozd meg minimum hárommal... :) -
Ha max 5 napos lesz az early acces, szerintem 2. nap végén már mindenki bent lesz. -
DragonKnight #20470 Az a kérdés hogy a preorderek száma hogy aránylik a végleges accountok számához. Ha nagyságrendileg nincs különbség márpedig 1-2milla preorder mellett azért nem lesz, akkor az early access arra lesz jó hogy senki se sírjon ha nem mennek a szerverek mert patchelni kell. Valamint kissé széthúzódik a tömeg a kezdő területekről mert nem mindenki egyszerre tud kezdeni. Így akár jó is lehet a szitu mire a fizetős rész vagyis a 20.-a elindul.
-
Boncmester #20469 Gondolom sokan előrendelték azok közül, akik dec 20-án elkezdik majd. Ergo el lesz osztva. És felteszem azt akarják elérni majd, hogy akik az első napon jönnek, azok a második napra már a második bolygón legyenek, stb... Így eloszlatják a terhelést a játék különböző részeire. -
gosumofo #20468 20-án aki nem rendelte elő nem biztos hogy kap majd, korlátozott példányszám lesz. Így kiszűrik azokat akiket annyira nem érdekelne a játék, és úgyis otthagynák az egy hónap után, nem kell miattuk + servereket beüzemelni ami többe fájna. -
ennek hatására nyomtam bétában az operative-t. -
Nekem nem teljesen vilagos, hogy ezzel az early access-es fokozatosan engedjuk ra az elorendeloket dologgal mit kivannak tulajdonkeppen elerni?
Biztositani akarjak, hogy ne minden elorendelo egyszerre szakadjon ra a szerverekre, eddig ertem. Na de dec. 20-an ugyis mindeki, aki megvette raszabadul. Akkor mi fogja biztositani, hogy birni fogja majd a login szerver es a tobbi szerver?
Netan az early access-szel probaljak jobban beloni a szerverek szamat, eloszlasat ,stb. ? -
Boncmester #20465 Én is kb ezt gondolom, amit te leírtál. Gondolom 2-3 nap alatt mindenkit beengednek. -
1Darton1 #20464 Én amilyen hivatalos infót olvastam, abban az volt, hogy a béta eredményei alapján fogják eldönteni az early access lebonyolítási módját.
Ami azt jelenti, hogy valószínűleg még most sem tudják, hogy mennyi embert fognak beengedni az első percben, és utána milyen lépcsők lesznek. Szerintem az sem biztos, hogy egy napos lépcsőkben gondolkoznak, vagy hogy arányosan osztják szét a játékosokat.
A stressz teszt alapján maximális jóindulattal járhatnak el az akár most előrendelőkkel szemben is. Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy minden előrendelőt rögtön beengednek, habár valószínűtlen.
-
1 napnál több lesz az biztos. Kb. 1 milla pre ordernél tartanak és ahogyan számolták anno az okosok itt kb. 2 milla beta key-t osztottak ki hétvége előtt és ugye arról tudjuk, hogy 2 hullámban mindenki bekerült ezzel megvolt a stress teszt meg az early főpróbája. Ezekből kiindulva (mármint ha mindez igaz) én 2-3 napra számítok (hétvégén rendeltem) nem fogják jobban elhúzni mert kell idő az esetleges javításra is mert 20.án jön a tömeg. Ha meg minden flottul megy akkor gyorsabb is lesz a dolog mivel a főpróba megvolt rendesen lement a beta 2 hét még van az esetleges hibák korrigálására. Tehát ha tippelni kellene legrosszabb esetben 2 napra teszem a voksom legjobb esetben 4re.
Béta előtt is, hogy parázott mindenki, hogy nem fog tudni belépni meg laggwar lesz és mégis simán ment minden. Legalábbis nekem 3 nap alatt 3 crash-el és kicsi laggal jó volt. -
Boncmester #20462 Ezt mikor és hol írták? -
DragonKnight #20461 Az 5 nap biztos nem lesz mert azt már a preorder bejelentése után egy héttel írták hogy az első nap betelt. Két héttel a preorder vége előtt meg jó ha lesz 1 nap. Feltéve ha érkezési sorrendben osztják a napokat. És erre számít mindenki. De ezt még árnyalhatja a szerverek száma, ha több szerver lesz akkor talán többen kapnak egy napra lehetőséget.
-
DragonKnight #20460 Lehet hogy félreérthető voltam, nem tálalok tényként semmit, azt írtam mindenhol hogy ez a véleményem, valamint azt hogy valószínű. Lehet vele egyet érteni meg ellenkezni, elfogadom ha ezt valaki rendesen teszi meg. És természetesen az is benne van pakliban hogy igazam lesz részben egészben meg az is hogy egyáltalán nem lesz.
Amit írtam az a múlt tapasztalatain valamint az szoftver ipar ismeretén alapszik. Magam is ezt a malmot taposom igaz nem játékfejlesztésben de az üzleti döntési része a két területnek nagyon hasonló.
Amúgy akkor itt kérek elnézést a hangvételért de tegnap kissé szar volt a hangulatom az után hogy az egyik jó munkaerőmet ki kellett rúgnom a cégből... Ez kissé ráült a tegnap esti beszólás tűrésemre. -
Laroa #20459 A could play up to, az bizony feltételes mód. -
Laroa #20458 "could start playing up to 5 days"
Ugyanaz -
nowan #20457 ok, én is így értelmezném. hiába fordítható a could is feltételes módban. -
We hope you've enjoyed playing Star Wars™: The Old Republic™, and we look forward to seeing you when the game launches. But you don't have to wait until Dec. 20th to play again. Pre-order now for Early Game Access and you could start playing up to 5 days before the official launch of the game.
-
nowan #20455 nem úgy szólt pontosan, "may up to 5 days"? -
Wlanseraf #20454 Én ma is kaptam levelet hogy vegyek pre-ordert, és 5 nap early accest írtak most is. jó bétáztam meg ezer éve regeltem, de eddig nem vettem semmit. -
Boncmester #20453 ITT LEHET JELENTKEZNI A SZOMBATI SÖRÖZÉSRE! -
Boncmester #20452 Jah, igen, de nem tudom, mikorra, mert következő szombatra meg programom van. Viszont december második felében és január első hetében ráérek, ha hajlandóak vagyunk egy napra fölfüggeszteni a kockulást :) -
Nem olvassa :] nem egy nagy gamer szóval tuti nem jár errefelé :D. -
t0xikus #20450 akkor hétvégi sielést/boardozást eltoljuk? -
t0xikus #20449 abszint party?:D 6 teljesen jó -
Boncmester #20448 Igen, tudom, hogy te sajna nem jössz. Viszont az a baj, hogy te voltál az egyetlen, aki válaszolt a kérdésre :)
Amúgy szombaton 18:00 Vaskapu megfelel az embereknek? Esetleg legyen korábban? -
Ehh ... tuti hogy öcséd nem olvas SG-t? :)