60875
-
Warden #20730 Az AA hiánya legyen a legnagyobb probléma induláskor.A béta hétvégén qrvára nem hiányzott az AA, így is nagyon szép grafikája volt.Legyenek stabil szerverek, bugmentes játékmenet.Január végéig mindenki felszintezi a karakterét a saját tempójába és akkor derül majd úgyis ki mennyi és miylen potenciál van a játékban.Kevés induló mmo mondhatja el azt hogy több mint 2 milla előfizetője van a realese elött, gondolom az ea célja az hogy meg is tartsa és gyarapítsa ezeket.bekerül majd az AA elöbb utóbb, attól még tudsz játszani és abszolute nem ér szemkárosodás. -
Megoldani, hogy bekapcsolható legyen az AA akármelyik fejlesztő csapatnak megy... Viszont, hogy tökéletesen működjön, ne legyen irreális teljesítmény csökkenés már nem olyan egyszerű... Sokat érnénk vele, ha bent lenne bekapcsolnád és crashelne orrba szájba meg szét akasztaná a gépet nem ?
-
maniac001 #20728 Amikor kijön nem lesz beépített AA? Csalódás hogy nem tudják megoldani. Vagyis inkább hihetetlen... Egy bioware szintű csapat nem tudja megoldani amit a legkezdőbb fejlesztőcsapat is megold? Hogy van ez? -
Vágom én de múltkor legalább beengedett az oldalra és úgy reseteltem most meg be se enged :D szopacs -
Boncmester #20726 Azt vágod, hogy nem kötelező rányomni arra?
Amúgy mostanság eléggé leterhelt az oldal, szerintem mindenki most lépked be guildekbe. -
Megint password reset hát ilyen nincs. Kaptam e-mailt rámentem linkre hogy küldjenek még1-et hogy kövessem az utasításokat hmmm nem jött semmi. Ez is késik 2 napot mire ide ér hogy tudjam resetelni ezt a fost?? Persze a oldalra most nem enged be hogy ott reseteljem :D -
Boncmester #20724 Itt az idő telefonálni! Most biztos nincsenek leterhelve :) -
Boncmester #20723 Nem tudom, ki van a Conscious guildben, de bejelöltek 3 PvP guildet szövetségesnek, köztük minket, miközben náluk az van beállítva, hogy PvE szerverre mennek. Így nehéz lesz a matching :) -
nekem perfektül működnek a kölcsönaccok, már csak a sajátom kuka :D -
"Rumor going around that AA option was completely removed this build(saw a screenshot)" 
Mondjuk forceolni lehet attól még, de úgy néz ki nem tudták megcsinálni releasere valamiért és inkább ki is szedik oO -
**UPDATE 11/30 - We are excited to announce that the new build of the game will be available tomorrow (12/1) . At 11:00AM CST (17:00 London, 18:00 Paris/Berlin), the servers will open up to all ongoing testers for patching and play! We look forward to your feedback and participation!**
és 5kor indulok melózni, hát a faszom... :D -
Na vazze haver beta accjával most meg nem megy login launcherbe és azt mondja pass reset mailt se kapott... Mit össze baszakodnak ezzel nemigaz :y -
Wlanseraf #20718 Ja az nem lenne jó:) nem tudnám melyik szerverre meneküljek:D -
Wlanseraf #20717 Működött az csak kellett kattintani egyet a menüben:D -
DieHard #20716 Sztem nincsenek, de nehogy szétzilálják a magyarokat :( -
1Darton1 #20715 Vannak már szervernevek?
-
http://swtor.hu/guild-toborzo-11-11-07 -
DieHard #20713 Magyarok melyik realmon lesznek többségben? Lehet már tudni? -
maniac001 #20712 Nekem már jópárszor eljátszotta hogy jó a password egy darabig aztán egyszer csak nem enged be vele, resetelnem kell. Pl ma is. Találkozott már valaki ilyennel? -
Igen csak hirtelen nem tudtam mi van... -
DragonKnight #20710 És ma pedig egy ilyet küldtek ahol ott figyel a link hogy resetáld a jelszót.
"
Greetings XYZ,
As we have previously communicated to you on 11/7/2011, we are requiring that your Star Wars™: The Old Republic™ password be reset in order to meet our new security standards.
Updating your password is easy to do – we have made the system user friendly and secure.
To reset your password, follow these steps:
Go to https://account.swtor.com/user/password/recover and enter your account login email address
An email will then be generated to your inbox with a secure link inside
Click on the link and follow the instructions in order to create a new password. Your password can only be reset via the email you will receive.
Please note that your current account login will not work until you have reset your password.
When you create your new password, ensure that it meets the following criteria: the password must be 8-16 characters long and use at least one uppercase letter, one lowercase letter and one number. The more variety that you use in your password, the stronger your password will be.
If you have any issues updating your password, please contact us at [email protected] and our Customer Service team will be happy to assist you.
"
-
DragonKnight #20709 Kapnod kellet egy ilyen levelet is november elején.
"Greetings XYZ,
BioWare takes security very seriously. As we ramp up to the launch of Star Wars™: The Old Republic™, we are implementing additional security controls to maintain the safety of your account and personal information. One of these security measures includes ensuring all passwords meet best practices around password strength. As a result, all accounts created on or before October 21st, 2011 must reset their password to meet the new security standards. Just like for any other user account you have, changing your Star Wars™: The Old Republic™ password on a regular basis is one of the simple measures you can take to protect your personal information.
Your Star Wars™: The Old Republic™ account credentials are linked to EA.com and Origin.com, so your new password will be applied across all three websites.
We will implement the reset within the next few weeks, so look for a reminder email from us. For more information about this, head over to our Forums or read our News Article.
" -
DragonKnight #20708 Én is kaptam és gondolom még vagy egy pár százezer ember. Kissé felturbózták a jelszó megkövetelt erősségét és ezért kell lecserélni.
-
Csak én kaptam levelet a Bioware-től? hogy reseteljem a passomat? pedig nem kértem ilyet... -
hehe:) -
DragonKnight #20705 Kösz nem is tudtam hogy csaj... Valahogy nem hasonlitott rá. Inkább egy eljövendő TOR expansion új alien fajára hasonlitott. -
tecsajod:P:D -
Boncmester #20703 Thx! Lehet, hogy tényleg hasznos, nem tudom, de vicces azért, egy próbára mindenképp bevállalnám :) -
Jah nem BF specifikus, de ha már kiad egy BF logós egeret akkor azért le ellenőrizhetné előtte, hogy minden úgy funkcionál e ahogy kéne vagy nem :D Ez így elég FAIL volt 80 Euróért.. :D
Ezek az SW-s cuccok azrt tuti nagyobb körültekintéssel készültek ;] MMO-s cuccok mindíg profibban össze vannak rakva. -
DragonKnight #20701 no itt van egy "unortodox" :D preview. Csak azt nem tudom hogy ki mennyit fizetett ezért a szarért.
http://www.gamepro.com/video/previews/159643/video-preview-star-wars-the-old-republic/ -
doggy90 #20700 itt 7:18-tol van egy kis bemutato a cuccokrol egyebkent. es valoban, a logot mindegyiken lehet cserelni, a headset pl. villogassal jelzi, ha ellenseg van a kozelben. -
Boncmester #20699 Mit? A BF3 periféria nem támogatta a BF3-at? Az nem csak sima billentyűzet meg egér némi festéssel?
Elvileg az SWTOR-os cuccok olyanok lesznek, hogy más színnel világítanak majd, attól függően, hogy a birodalommal vagy a köztársasággal vagy-e, illetve valamit villogni is fognak, mint középen a kis szemecske és a piros pisztoly a HUD-on, ha ellenség van a közelben illetve ha harcban vagy. -
BF3 nál megcsinálták :D! -
Itt is lesznek milliós fizetések, lassan a pengő szintjére ér ismét a forint...
-
Boncmester #20696 Azt hittem, SWTOR egered van, és azt nem támogatja. Na az bebaszna :D
"Kiadunk egy egeret az SWTOR-hoz. Mindent támogat, csak az SWTOR-t nem, de van rajta logo!" :D -
doggy90 #20695 ertelek, de igy valoszinuleg ugy sem fejtjuk meg. a gyakorlatban lehet jobban mukodik a dolog, mint elmeletben. mindenesetre szep darab. : ) -
DieHard #20694 Csak azt nem kell elfelejteni, hogy ezeket nem magyar pénztárcára gyártják. Nyugati milliós átlagbérhez ez hulladék. -
Junger #20693 Segítek: a razer naga-rol beszéltem, nekem is van olyan..csak épp nem epic. tudom miről van szó, bro. -
DragonKnight #20692 Mondjuk ha volna bal kezes Razer Naga Epic annak örülnék nem kicsit nagyon. De le se szarják a fejünket..... -
Boncmester #20691 Hát de a két egérgombbal nem tudsz hátra menni, nem tudsz oldalazni, stb...
Mindegy, akinek ilyen kell, annak hajrá! Ha nyertem volna a lottón, én is vettem volna egyet kipróbálni, mert tök designos meg minden, de nem tartom kizártnak, hogy 2 nap után a sarokban porosodna.