60870
  • DummyBoy
    Igen, valszeg ez lesz ... Mindegy, ezt bebuktam :(

Felhívom a környék 576-jait, aztán vagy sikerül, vagy nem ... tegnap még úgy voltam vele, hogy megvárom a fizut, majd az eldönti, de aztán ma meggondoltam magam...

Kár volt várni vele - így jártam.
  • Boncmester
    Igen, Laroa polgári neve Matolcsy György :D
  • Ozzyehh
    Jaja aki esetleg CDG-nál rendelte annak...

A Pre-Order vásárlóknak maguknak kell érdeklődésüket véglegesíteni a játékra oly módon, hogy az előreláthatóan december közepétől honlapunkon rendelhetővé váló végleges SWTOR játék megfelelő kiadására le kell adniuk egy rendelést (a számára szimpatikus átvételi móddal, azaz pl. személyes átvétellel üzletünkben, vagy csomagküldéssel stb.), és a rendelési információknál a megjegyzés sorba kell majd beírniuk a pre-order számla számát (a számlaszám hiányában sajnos a rendelés érvénytelen lesz).

Ahogy a vásárlásnál is tájékoztattuk tisztelt ügyfeleinket, a számla és a rajta levő adatok (biztonságos) megőrzése a vásárló feladata. Amennyiben adataikat nem megfelelően kezelték, őrizték, és azok kikerülnek másokhoz, vagy elvesztek, úgy az abból eredő problémákért mi nem tudunk felelősséget vállalni.
  • [HUN]Crassus
    miért tudsz valami bennfentes piaci információt?:P
  • Boncmester
    Tudom. Azért mondtam, hogy boltot érdemes fölhívni szerintem.
  • Braikingboss
    Hát lehet elvétve van 1-2 de az 576 oldalról leszedték már az SWTOR Pre-Ordert :D
  • Laroa
    Ojrós vásárlással várnék még két hetet.
  • Boncmester
    Az egyik srác tőlünk fölhívta az 576-ot, és még volt nekik, félretettek egyet neki. Próbáld meg szerintem. Vagy lehet, hogy nem 576 webshopban, hanem sima boltban is megéri próbálkozni.
    CDG-nél kb tegnap adták el az utolsót. Viszont ha nincs előrendelésed, akkor nem is fogod tudni megvenni a megjelenés napján előreláthatólag...
  • Boncmester
    LOL, értem :D
  • DummyBoy
    Na, eddig bírtam, gondoltam megrendelem ...

Nem rendelem ... :( Mert sehol sincs már ... tegnap még volt mindenhol ... Szuper.

Bár Origin még oké, sima ügy, 55 ojró ... pffhhh :(
  • picket
    Az 20 byte, a kép róla meg 22.562 byte, szóval örülj, hogy gyorsítom a böngészésedet. Egyébként gondoltam rá, hogy a visszaszámlálós szkriptet kibővítem azzal, hogy jelzed neki, hogy a szarkazmusról van szó, és akkor változtat háttérszínt, mert az emberek nem értik, engem meg zavar, hogy nem értik. Érted?
  • Boncmester
    A függvényhívásodra :)
  • picket
    Ezt most mire? :c
  • Boncmester
    Hogy te mekkora kocka vagy :D
  • picket
    Sosem voltak olyan emberek, akiket nem érdekelt amit a játék kínál nekik, inkább gankelésre cserélik a tartalmat. Gondolom swtor-ban is zéró lesz azoknak a száma, akik azért előrendelnek, hogy 5 nap alatt kikockuljanak jelentősebb mennyiségű szintet a karakterüknek aztán várják a normál release date-en indult játékosok hullámát hogy a karácsonyi magányukat egy kis gankkeléssel felejtessék. Sosem volt ilyen, sosem lesz ilyen.

SarcasmSign.Show();
  • darth devil
    Annyiból jók, hogy a farmolás miatt nagyon nagy esély van pvpre. Megvan a maguk feelingje.
  • DragonKnight
    No látom a PVP témával van esélye topicnak hogy elérje 30000-es számot launch előtt :D

Amúgy meg én PVE-zek PVP-be legfeljebb zsákmányállatnak vagyok jó. De ha tehetem mindig PVP szerverre megyek, mert az ad egy külön ízt a dolognak hogy egyfolytában sasolnom kell azt hogy ki akar leverni. Ez egy plusz izgalom és érdekesebbé teszi a játékot.
  • Chris
    Igen, az más, bár én nem nagyon szívleltem soha a koreai farmolós mmo-kat, sajnos volt hozzá is szerencsém. Ezért inkább az swtorhoz hasonló típusúakkal kapcsolatban írtam.
  • Warden
    Érdekes lesz a world pvp az biztos.Ugye hiába vannak egy helyen a játékosok a zöm az más fázisban van.Az is lehet hogy ezek a fázisok csak a kezdőbolygókra igazak. mindenesetre mosta béta alatt volt egy 4 fős group quest chain birodalmi oldalon old friend vagy valami hasonló néven, aminek az eleje szólozható volt assasinnal de a pitsa bent a teremben már nem.Mitöbb oda három fős party kelett legalábbis lvl 16 on, és beletelt vagy fél órába mire találtam 2 másik arcot akik ugyanott tartottak.
  • darth devil
    L2 nem egészen így működik. Nem nagyon volt ott quest, csak pure farmolás. És mivel csak pár jó hely volt, ment a pvp érte. A klán meg amúgy is megtorlás párti volt. :D Ha valakit leöltek mentünk megbosszulni.
  • DummyBoy
    Én csak hobbiszinten L2-ztem (Azt is freen ...) és sajnos eleinte velem is előfordult, hogy grindelés közben megjelent valaki és egyet csapott lefeküdtem ...

Aztán egyszer egy ilyen csapás után közvetlen megjelent mellettem pár emberke, lecsapták a gyilkosomat, revive, megköszöntem ... Megkérdezték nincs-e kedvem velük játszani ... Persze hogy van ... Megkérdezték mi leszek ha nagy leszek: Overlord (Klán - ally buffer :)) már volt is klánom :) Azon a szerón (kis szerver) talán én voltam az egyetlen magas szintű főkaris Overlord :)
  • Chris
    Biztos fordult elő már ilyesmi is, de szerintem ez a "többen jönnek vissza" típusú dolog is az urban legend tárgykörébe tartozik, annyira nem jellemző. :)

Ez azért van, mert egyszerűen nincs értelme, ha xp-zés alatt történik, akkor úgyis olyan minimális időt tölt mindenki egy kveszttel egy zóna adott szegletében, hogy amíg a legankelt visszaér, addigra végez is a gankelő és továbbáll, nemhogy arra lenne idő, hogy a társak átutazzanak a fél világon.

Ha meg vmi max szintű csinálja, az meg úgysem tart sokáig, hiszen ideális esetben van n+1 ezerszer jobb dolga, minthogy lowlvl területeken gankelgessen. Vagy ha nincs, az meg már a játék hibája, mert nem kínál jobb elfoglaltságot, de így meg a játék fog sokáig tartani. :)
  • [HUN]Crassus
    a túlzott free4all nemjó,mert akármilyen penge meg kemény vagy,de egy idő után úgyis elhullassz:P
  • darth devil
    Nem mondanám, eve online pvpje is jó. Swtoré se rossz. De nekem még mindig a jó öreg, free4all l2 az etalon. :D
  • [HUN]Crassus
    buckalakó effekt:D
  • darth devil
    Ez a sátrak nekem sokat nem mond. :D Én csak l2vel játszottam mint mmorpg, attól a pvptől meg nehéz jobbat mutatni. :D
  • Omlás
    "STV sátrak.. NOW!!" mekkora hangulata volt. Remélem itt is lesznek hasonló "epikus" helyszínek :D
  • darth devil
    Állandó gankre annyi a válaszom, hogy nem egyedül kell mászkálni. Amúgy az ilyen gank pvpből szoktak születni a legjobb mass pvpk. Mind a két oldal folyamatosan több emberrel jön vissza.
  • Omlás
    Birodalmiként ez nem igazán zavarna
  • Chris
    Arról nem beszélve, hogy az olyan jelmondatok, mint az "állandó gank" meg "ráülnek a hullámra" csak ilyen urban legend szintű mentegetőzések a semmiért. Baromi ritkán fordul ilyesmi egyáltalán elő, ezt több mint tíz éves tapasztalat mondatja velem, ráadásul minden mmo-ban egy gank után ilyen vagy olyan módon ki tudod kerülni a további attrocitásokat vagy tudsz regenelni a revans előtt. Lásd medical droid utáni stealth vagy respawn a checkpointnál.
  • t0xikus
    a gyengét úgy értem,h nem egy tanknak fogok nekimenni hanem vmi casternek, ami böszmenagyot sebez, de kb meg is döglik, mire a stealthből rányomott fektetésből kijön:)
  • shaba23 #20774
    mert akkor sötét oldal pontot kapsz és a pokolra kerülsz :)
  • Junger
    Én azt bírom, mikor stealthből odajön hozzád, hogy majd kinyír, te healerként meg csak megfordulsz, látod ahogy karmolászik, dolgozik rajtad, ő meg elfut, a gyáva.
  • [HUN]Crassus
    itt azthiszem azon a rare pvp cuccos bolygón bárkit támadhatsz aki nincs veled partiban/raidben! akár saját frakciódat is!
  • [HUN]Crassus
    "a tömegből a gyenge kiemelése" LOL:D amugy jobb az erős kiemelése hiszen akkor a tömeg is berosál:D
  • Omlás
    Jaja
  • t0xikus
    ezért jó a pvp. warbandben is kell a taktika, meg soloban is:) és igen, a tömegből a gyenge kiemelése (sün!:) ) majd izgulni a túlélésért az epic:)
  • Omlás
    Én ezért hiányolom, hogy miért nem dönthetem el, hogy én bizony bezúzom a saját frakciómon belüli emberkét is. Miért nincs erre lehetőség opció sehol. Néha idegesítőbbek a saját frakciós emberek mint az ellenséges oldal, könyörgöm miért nincs lehetőség arra, hogy szemrebbenés nélkül levágjam a francba ?
  • shaba23 #20767
    500.000pvp killel te nagyon a pvp véglet vagy, így véleményed mindenképpen elfogult :)
  • [HUN]Crassus
    jaja!! ezek olyan élmények amit PVE-n nem kapsz meg...én pl. anno a rugót pont ezért indítottam ezt kegyetlenül élvezem vele,hogy te választod ki az ellenfeled és hogy mikor akarsz harcolni vele hiszen stealthben nyomod! és betámadod majd kinyírod és utánna iszonyat menekülés minden CD elhasznál izgulás stb.! nagyon feelinges!

itt SWTOR-ban is jó sok stelather kari van a fene vigye őket:D de szerencsére láttam a vanguardnak lesz ilyen kis droidja ami kiszúrja őket sőt még CC-ni is tudja őket stealthből:P