60873
  • Omlás
    Akkor engedély nélkül ne módosítsd :P
  • Omlás
    WIN!!!! Ez EPIC!

• Torzonborz
    jahm téééényleg és jó sok dark side pont volt a jutalma :)
  • picket
    Hány kiskölyök nevét tudod? Na ugye, hogy csak questmobok voltak.
  • Boncmester
    Már nem azért, de abban hol volt IVÁS?!?!?! :D
  • picket
    (O.0) (O.0) (^.^)' (0.O) (0.O)
  • Omlás
    Jó de szegény játékost aki pont kifog egy idiótaát nem fog meg győzni semmilyen statisztika, hogy ez nem így van :D Mindíg van pár "szerencsétlen" akit megtalálnak az ilyen "degeneráltak"
  • Torzonborz
    ööö Anakin mit is csinált a dzsedájoknál ? csak nem lemészárolta a kiskölköket is ? vagyis egy mocsok ganker volt. :D
  • Chris
    Ezt picit úgy érzem félreérthetted. A dolog lényege mindentől elvonatkoztatva annyi volt, hogy a gankelés pvp szerveren nem annyira jellemző az elmúlt tizeniksz év tapasztalatai alapján, mint azt sokan hiszik.
  • picket
    Majdnem egyetértek, csak! Murphy törvénye, hogy a kevés görényből egy pont a te hulládon kempel pont akkor, amikor ehhez semmi kedved / türelmed nincs. Szóval nem olyan kicsi az az esély.
  • seaedge
    Hivatalos megjelenéskor terheli meg csak a kártyát az Origin.
    Mondjuk addig még simán lehet szarabb az árfolyam.
  • Omlás
    Ne lopd a szabadalmaztatott emote sorozatomat !!!
  • j0nNyKa
    ha már a gankelők elérik vele, hogy itt rinyálj miatta, akkor szerintem ők boldogok :)
  • Torzonborz
    off
    2009 317 ... :(
  • darth devil
    Hogy idézzek magamtól. Nem azt mondom, hogy kezdőbolygókon kell ütni. Mert az nem kihívás.
  • Laroa
    Most mi a kihívás abban, hogy visszamész a legkisebb contested bolygóra, és oneshotolod a 20as kis hülyéket?
  • darth devil
    Ízlések és pofonok. :D
  • Laroa
    Gankelésnek semmi értelme, dögunalmas, és lúzereknek való.
  • Boncmester
  • Laroa
    Elég lesz az offolásból :)
  • darth devil
    Márpedig enemyt gankelni kell. Szintől függetlenül. Nem azt mondom, hogy kezdőbolygókon kell ütni. Mert az nem kihívás.
    Én viszont pont a mesterséges pvpt nem szívelelem. Kivetél ez alól a siege, és társai.
  • a.carkey
    2004 246
    2005 253
    2006 259
    2007 253
    2008 266
    2009 270
    2010 280
    2011 310
  • Chris
    Na látod, most végre ugyanarról beszélünk. Ez ahogy írtam nem lehetetlen, de nem is jellemző. Az a néhány idióta szétszóródik az alacsony szintű bolygókon, zónákban, itt ráadásul mégjobban szétszóródnak az adott zónák instancejaiban, így már vagy nem is találkozol velük vagy kényelmesen kikerülöd őket a lenti megoldásokkal.

Egy dolog volt a lényege annak amit írtam, hogy nem a gankelés meg a hullán ülés dominálja a pvp szerverek életérzését, csak ritkán fordul elő ilyesmi.
  • j0nNyKa
    ez nem is annyira szörnyű terv :D
  • Rubint
    Azért ez a két véglet eléggé sarkos.

A PvP nem egyenlő a gankeléssel. Én imádom a PvP-t, de rühellem a gankelést, sosem csinálom. Szerintem az olyan játék, ami open world pvp-vel hirdeti magát és ez alatt azt érti, hogy csak a kvesztelők között lehet stealthből hentelni, az nem méltó erre. Játékmechanika által adott célokkal megtűzdelt nagy pvp területek viszont egész más kategória (ld. WAR). Valamint a szervezett guildfightok, 2v2, 4v4, 6v6, vagy akármennyi vs akármennyi is. A lényeg, hogy csapatban játszhassak más, jól felkészült csapatok (!) ellen. Az nem kihívás és nem élmény, ha 0-ra versz valakit. Ha meg 0-ra kapunk ki akkor az a legtöbb embernek érthető módon frusztráló. Nekem a vereség motivációt ad, hogy gyakoroljak, hogy jobb legyek. Ha kimerülsz egy győztes csatában, az a legnagyobb élmény. Ahol minden tudásodat bevetetted, és ahol csak egy hajszálon múlt a győzelem, de győztél.

A PvE sarokban pedig a jutalom, és értelmet adás... háát, sorry, de ezt azért megkérdőjelezném. Ez szigórúan SZVSZ persze, de nekem semmit nem jelent, hogy az 50-es liláimat cseréljem pár stattal jobb lilára, amikor jönnek a kiegek. Pláne nem 100x újrajátszva ugyanazt, amiben semmi változatosság nincs. Próbáltam raidelni több játékban is... dögunalom. De ezen nem veszünk össze, van aki ezt szereti. A lényeg, hogy mindenki megtalálja, amit szeretne csinálni és jól érezze magát.
  • Boncmester
    Hát akkor... Szerintem hamarabb fogsz szombaton bebaszni, mint hogy megkapd azt a levelet :D
  • j0nNyKa
    hahaha, még nem! :D
    elvileg fogok kapni e-mailt, amiben resetelhetem a secury question-öket, most erre várok, mert ugyebár "soon"
  • Boncmester
    Van rá jó esély, hogy nem kell letörölni a klienst, mert az élesre lehet, hogy csak patch jön, és nem full új kliens. Szóval ne töröld le szerintem, amíg erről nem jön tuti infó.
  • Laroa
    Ez nem hangzott túl jól.
  • robotnyk
    kösz! nem a vérem forr, csak azért érdekelt hogy tartogassam-e még a klienst a gépen :)
  • Boncmester
    Lényeg, hogy műxik :)
  • Laroa
    Nem, most is van lehet hétvégi bétázni péntek estétől. Ülj a gép előtt türelemmel és várd meg szépen, hogy aktiválódjon a play gomb.
  • a.carkey
    Mert ugye a forint ettől fog majd erősödni? :D Jaj, már ...
  • Chris
    Szakmai infó, hogy addig marad ilyen szar a forint, amíg a szar költségvetések miatt szükség van az erősen szufficites külker mérleg magas árfolyammal számolt egyenlegjavító hatására. :)

• j0nNyKa
    20! percet telefonáltam velük, mire kinyögték, hogy elbaszták
  • picket
    Nem véltem semmit látni, ellenben azzal, ami tényleg oda van írva, de köszönöm az emlékeztetőt. Felhívnám a figyelmedet viszont arra a tényre, hogy egy "felfordított élményküszöbű delikvens" (bármit is jelentsen ez) könnyedén elbassza (így, ezzel a "hangsúllyal") 20-30-50 "egységsugarú tömeg" tagját képező játékos szórakozását. Ebből arra következtetek, hogy - ha extrém számokat veszünk - elegendő ha a játékosok 2%-a elmerottyant ferdehajlamú gennyláda ahhoz, hogy Átlagos Jánost eltérítse a neki szánt tartalom élvezésétől. Csak erre szerettem volna rávilágítani :p
  • robotnyk
    a weekend beta csak arra az egy hétvégére vonatkozott, ugye?
  • ShaiHulud
    nekem igen és zavaró is volt, de nem dőlök a fénykardomba ha nem lesz. próbáltam az .ini-s megoldást, de úgy vettem észre pár effekt eltünik akkor, pl bh vagy sw kariválasztó képernyőn a gőzfröccs. szóval inkább kikapcsoltam.
  • Laroa
    Nem túl bennfentes az az infó, hogy meg kell várni mígy Orbánék fényesre nyalják az IMF seggét, hogy erősödjön a forint :)
  • Pacho
    Mondjuk ez engem is érdekel, hogy a world pvp területek is instance-olve lesznek-e? Avagy megjelenik majd 2000 ember és leég a szerver:)