60873
-
Akkor engedély nélkül ne módosítsd :P 
-
WIN!!!! Ez EPIC!
-
jahm téééényleg és jó sok dark side pont volt a jutalma :) -
Hány kiskölyök nevét tudod? Na ugye, hogy csak questmobok voltak.
-
Boncmester #20844 Már nem azért, de abban hol volt IVÁS?!?!?! :D -
(O.0) (O.0) (^.^)' (0.O) (0.O) -
Jó de szegény játékost aki pont kifog egy idiótaát nem fog meg győzni semmilyen statisztika, hogy ez nem így van :D Mindíg van pár "szerencsétlen" akit megtalálnak az ilyen "degeneráltak"
-
ööö Anakin mit is csinált a dzsedájoknál ? csak nem lemészárolta a kiskölköket is ? vagyis egy mocsok ganker volt. :D -
Chris #20840 Ezt picit úgy érzem félreérthetted. A dolog lényege mindentől elvonatkoztatva annyi volt, hogy a gankelés pvp szerveren nem annyira jellemző az elmúlt tizeniksz év tapasztalatai alapján, mint azt sokan hiszik.
-
Majdnem egyetértek, csak! Murphy törvénye, hogy a kevés görényből egy pont a te hulládon kempel pont akkor, amikor ehhez semmi kedved / türelmed nincs. Szóval nem olyan kicsi az az esély. -
seaedge #20838 Hivatalos megjelenéskor terheli meg csak a kártyát az Origin.
Mondjuk addig még simán lehet szarabb az árfolyam.
-
Ne lopd a szabadalmaztatott emote sorozatomat !!! 
-
ha már a gankelők elérik vele, hogy itt rinyálj miatta, akkor szerintem ők boldogok :) -
off
2009 317 ... :( -
Hogy idézzek magamtól. Nem azt mondom, hogy kezdőbolygókon kell ütni. Mert az nem kihívás. -
Laroa #20833 Most mi a kihívás abban, hogy visszamész a legkisebb contested bolygóra, és oneshotolod a 20as kis hülyéket? -
Ízlések és pofonok. :D -
Laroa #20831 Gankelésnek semmi értelme, dögunalmas, és lúzereknek való. -
Boncmester #20830 

-
Laroa #20829 Elég lesz az offolásból :) -
Márpedig enemyt gankelni kell. Szintől függetlenül. Nem azt mondom, hogy kezdőbolygókon kell ütni. Mert az nem kihívás.
Én viszont pont a mesterséges pvpt nem szívelelem. Kivetél ez alól a siege, és társai. -
2004 246
2005 253
2006 259
2007 253
2008 266
2009 270
2010 280
2011 310 -
Chris #20826 Na látod, most végre ugyanarról beszélünk. Ez ahogy írtam nem lehetetlen, de nem is jellemző. Az a néhány idióta szétszóródik az alacsony szintű bolygókon, zónákban, itt ráadásul mégjobban szétszóródnak az adott zónák instancejaiban, így már vagy nem is találkozol velük vagy kényelmesen kikerülöd őket a lenti megoldásokkal.
Egy dolog volt a lényege annak amit írtam, hogy nem a gankelés meg a hullán ülés dominálja a pvp szerverek életérzését, csak ritkán fordul elő ilyesmi.
-
ez nem is annyira szörnyű terv :D -
Azért ez a két véglet eléggé sarkos.
A PvP nem egyenlő a gankeléssel. Én imádom a PvP-t, de rühellem a gankelést, sosem csinálom. Szerintem az olyan játék, ami open world pvp-vel hirdeti magát és ez alatt azt érti, hogy csak a kvesztelők között lehet stealthből hentelni, az nem méltó erre. Játékmechanika által adott célokkal megtűzdelt nagy pvp területek viszont egész más kategória (ld. WAR). Valamint a szervezett guildfightok, 2v2, 4v4, 6v6, vagy akármennyi vs akármennyi is. A lényeg, hogy csapatban játszhassak más, jól felkészült csapatok (!) ellen. Az nem kihívás és nem élmény, ha 0-ra versz valakit. Ha meg 0-ra kapunk ki akkor az a legtöbb embernek érthető módon frusztráló. Nekem a vereség motivációt ad, hogy gyakoroljak, hogy jobb legyek. Ha kimerülsz egy győztes csatában, az a legnagyobb élmény. Ahol minden tudásodat bevetetted, és ahol csak egy hajszálon múlt a győzelem, de győztél.
A PvE sarokban pedig a jutalom, és értelmet adás... háát, sorry, de ezt azért megkérdőjelezném. Ez szigórúan SZVSZ persze, de nekem semmit nem jelent, hogy az 50-es liláimat cseréljem pár stattal jobb lilára, amikor jönnek a kiegek. Pláne nem 100x újrajátszva ugyanazt, amiben semmi változatosság nincs. Próbáltam raidelni több játékban is... dögunalom. De ezen nem veszünk össze, van aki ezt szereti. A lényeg, hogy mindenki megtalálja, amit szeretne csinálni és jól érezze magát. -
Boncmester #20823 Hát akkor... Szerintem hamarabb fogsz szombaton bebaszni, mint hogy megkapd azt a levelet :D -
hahaha, még nem! :D
elvileg fogok kapni e-mailt, amiben resetelhetem a secury question-öket, most erre várok, mert ugyebár "soon" -
Boncmester #20821 Van rá jó esély, hogy nem kell letörölni a klienst, mert az élesre lehet, hogy csak patch jön, és nem full új kliens. Szóval ne töröld le szerintem, amíg erről nem jön tuti infó. -
Laroa #20820 Ez nem hangzott túl jól. -
kösz! nem a vérem forr, csak azért érdekelt hogy tartogassam-e még a klienst a gépen :) -
Boncmester #20818 Lényeg, hogy műxik :) -
Laroa #20817 Nem, most is van lehet hétvégi bétázni péntek estétől. Ülj a gép előtt türelemmel és várd meg szépen, hogy aktiválódjon a play gomb. -
Mert ugye a forint ettől fog majd erősödni? :D Jaj, már ... -
Chris #20815 Szakmai infó, hogy addig marad ilyen szar a forint, amíg a szar költségvetések miatt szükség van az erősen szufficites külker mérleg magas árfolyammal számolt egyenlegjavító hatására. :)
-
20! percet telefonáltam velük, mire kinyögték, hogy elbaszták
-
Nem véltem semmit látni, ellenben azzal, ami tényleg oda van írva, de köszönöm az emlékeztetőt. Felhívnám a figyelmedet viszont arra a tényre, hogy egy "felfordított élményküszöbű delikvens" (bármit is jelentsen ez) könnyedén elbassza (így, ezzel a "hangsúllyal") 20-30-50 "egységsugarú tömeg" tagját képező játékos szórakozását. Ebből arra következtetek, hogy - ha extrém számokat veszünk - elegendő ha a játékosok 2%-a elmerottyant ferdehajlamú gennyláda ahhoz, hogy Átlagos Jánost eltérítse a neki szánt tartalom élvezésétől. Csak erre szerettem volna rávilágítani :p -
a weekend beta csak arra az egy hétvégére vonatkozott, ugye? -
ShaiHulud #20811 nekem igen és zavaró is volt, de nem dőlök a fénykardomba ha nem lesz. próbáltam az .ini-s megoldást, de úgy vettem észre pár effekt eltünik akkor, pl bh vagy sw kariválasztó képernyőn a gőzfröccs. szóval inkább kikapcsoltam. -
Laroa #20810 Nem túl bennfentes az az infó, hogy meg kell várni mígy Orbánék fényesre nyalják az IMF seggét, hogy erősödjön a forint :) -
Pacho #20809 Mondjuk ez engem is érdekel, hogy a world pvp területek is instance-olve lesznek-e? Avagy megjelenik majd 2000 ember és leég a szerver:)