60870
-
az bind pontra visz , nem ? -
pve-ben is kell az....minden PVP-s cucc egy komolyabb PVE fighton is musthave...... -
Boncmester #20883 A quick travel miért nem jó? Az 30 perces... -
Amiért meg sok pvp-s nyíg az a camera autoturn kikapcs. Ami most nincs, pedig kite-oláshoz nagyon kéne nekik. -
30 perc 1 órásra kéne ezestben csinálni -
olvasom FS-en a sok review-t és kb mindenki azzal kezdi,hogy NINCS target of target...na akkor ki is a hülye?:P:D nem mellesleg hemzseg az official fórum is ettől a musthave hiányosságtól! -
nowan #20879 elmész a legközelebbi taxiig: 1-3 perc
eltaxizol a állomásra: 1-3 perc
elsétálsz+liftezel a hajódig: 1-3 perc
hajózol+liftezel az állomásig: 1-2 perc
Összesen átlag 4-10 perc odajutni. Ezzel 6 másodperc.
-
ámen
mondjuk ha egy kényelmes napi 1 bolygóval számolunk, pont jó az a 18 óra, de mondjuk persze nem feltétlenül csak bolygók befejezésekor akarunk a fleetre menni, tudom -
ennek mi értelme btw? fogod a hajód és odamész ahoz a vendorhoz/trainerhez akihez akarsz nem? -
Szerintem ez a 18 óra csak kamu. Tuti nem ennyi lesz. Biztos elcseszték vagy nem tudom :) -
nowan #20875 Erre én eddig a PVP-ből kiesést használtam:
Queue, aztán nem jövök ki az induló zónából. Így kitesz a flottánál. -
baze erre raknának egy 2 órás cd-t, és újra beleszeretnék a bioware-be, komolyan mondom -
Új buildbe van. Jó kis ability csak kár, hogy a CDje jelenleg 18 óra :D
-
t0xikus #20872 mi jár a fejében? bráner?:D -
z3d #20871 Így van. A filmet láttam először, és nagyon húztam a számat utána. A könyvet elolvasva sok mindenre fény derül, szépen ki van bontva, mi jár Anakin fejében. -
Bhalage #20870 igazabol darth vader eleg felelmetes volt az elejen a epIVben, ez nem tudtak atvenni! -
Bhalage #20869 a film tök szar volt tbh
az a fura, hogy az ubergonosz sithek is lofaszdramaquennkurvak pl a tor-os sithekhez kepest (pl darth baras, aki naogny gonosz es jo a dumaja :D)
-
Boncmester #20868 Ez a hozzászólás honnan van? -
Boncmester #20867 A könyvben sokkal jobban ki van dolgozva az egész, érdemes elolvasni. A filmben 2 órába nem fért bele minden, a könyv kb 4 órás film lenne, és a kimaradt 2 óra a lényeg, a motiváció. -
hiába van physix a hero engine-ben (tényleg van? :P), szerintem itt egyszerűen nem használják -
Lehet hülyeséget kérdezek de a hero engine-ben van Physix támogatás, akkor a swtor-ban is?
Ha van és nekem integrálva van nvidia kari és azt bekapcsolom Phisx-re (alap helyzetben ki van kapcsolva, külső vga-t használok) akkor azzal lehetne nyerni sebesség növekedést? -
t0xikus #20864 ez itt is működni fog. azért guildes partyval tudtunk most béta alatt is elég szép mészárlásokat csapni:) -
ez hülyeség...
...nem is délben fog kezdődni -
Tyrpak #20862 Mondjuk régi hozzászólás, de:
Emlékszem WAR sc-ben, amikor tox azt mondta, hogy én itt álljak meg az SW-mel, ő átlopakodott fél pályán, hátbaszúrta a DoK-ot, és a barátait meg szépen "behúzta" nekem lőtávba. :)
Én meg kis béna álltam és spammeltem. Szóval nem mindenkinek kell tapasztalat, ha jó a csapat. :D -
Értem én, csak bizakodtam :) -
Laroa #20860 Persze, hogy lesz. 13 napos béta hétvége lesz most. -
Pacho #20859 Olvasd el, hogy mire válaszolt;) -
t0xikus #20858 sőt! a köv bétahétvége jövő hét kedden délben fog kezdődni és csütörtökig tart -
Hmmm ... jól olvastam amit írtál? Megint lesz béta weekend? Vagy csak a sima béta fog élni a hétvégén? -
Chris #20856 Ez a tanoncok gankelése a filmben amúgy csak számomra volt nevetségesen kidolgozatlan logikai ugrás? Fél perc leforgása alatt jutott el a "fogjuk el a gonosz sithet"-től a "najó, akkor lemészárolok neked minden gyereket"-ig...
-
kiszedem misszióból. -
Az okosak kerülik,hogy kinevessék és/vagy agysejtjei pusztuljanak.
Akinek ez kell,az csinálja. -
Hát állítólag Tatooine-on lesz egy csomó rare crafting material az FFA zónában. Az pedig, ha jól tudom PvE szerveren is PvP terület. -
t0xikus #20852 ugye krein?:D -
t0xikus #20851 a gyávák elfutnak!:D -
Ezért kell a PvE szerver.Én 6 évig voltam PvP szerveren,valahogy az nem hiányzik.S az sem,hogy emiatt én máshol farmoljak vagy más időpontban visszamenjek.A reflexeim nem ezen múlnak.Sok lúd disznót győz,hiába érzed a karit és jók az érzéseid. -
Chris #20849 Na igen, meg azok a rohadt mikrofonfrizurás kosarasok is állandóan moziba járnak és eléd ülnek... :D
-
Akkor engedély nélkül ne módosítsd :P 
-
WIN!!!! Ez EPIC!
-
jahm téééényleg és jó sok dark side pont volt a jutalma :)