60873
-
akkor most újra magyarul, értelmesen leírom: már nagyon sok ideje (értsd: több build óta) van (értsd: létezik, implementálták) a játékban (értsd: ebben, az swtorban) target of target (értsd: amiért hisztizel, hogy nincs), csak meg kell találni (értsd: odanavigálni a játék menüjéből) a keybinding-ek (értsd: billentyűzet / egér beállítások) között -
gabor696 #20927 jahogy az szopatós kérdés volt, ez most jött le, lehet kicsit kóma vagyok? :D -
Ha jól értelmezem 1:56-tól az target of target :D -
cukor vagy:) sry:) -
Én nem is írtam azt, hogy sértegetsz. Csak úgy viselkedsz, mint egy nagycsoportos.
Nem azzal van a bajom, hogy megvéded az igazad, hanem, ahogyan... -
DragonKnight #20923 Hát a sarokban szar is baszogatás nincs hely akrobatikázni, kell ahhoz egy jó ágy...
-
gabor696 #20922 kicsit sok a feszko már benned :) én nem neked + oltam nézd vissza mire nyomtam. Feltett valaki 1 kérdést amiben benne volt a válasz is, ennyi nem téged molesztállak :) utálom a szájkaratét. -
:D -
akkor megkérlek harmadszorra is ,hogy nézd meg leszelszíves,hogy SEMMI sértőt nem írtam és ennek ellenére mivel rukkoltak elő majomfiókák....
Ha Rl sem tűröm el akkor egy fórumon pláne nem vagyok hajlandó ülni a sarokban ha baszogatni próbálnak! -
t0xikus #20919 erre még jót trollkodni se lehet:D -
amikor ez előjött akkor azért jött elő ,mert néhány nagyon fontos alap dolog hiányzott a bétából amire mi akik már játszottunk pár MMO-val rájöttünk és felvetettük hiányosságként! Jómagam megírtam a kérdőív kitöltésekkor és gondolom jópárzeren cselekedtek hasonlóképpen.
Csak tudod 1-2 fanatikus rajongó ezeket az építő kritikákat a SW Univerzum összes szereplője elleni sértésnek vette így nemlehetett kulturáltan érveket egyeztetni:P:) -
Nem gondolod, hogy kezdesz nevetséges lenni? :D
Egyébként teljesen igazad van abban, hogy kell a target pf target, de ez a stílus... Mint valami óvodás... -
note to self: ne etesselek én se. -
Értem akkor meg alaptalan a rinyálás hogy miért nincs a játékban. Azért mert béta volt. Belső béta videókban látszik World Boss killen hogy van már target of target. Szóval megnyugodhat mindenki van a játékban.
Vagyis onnan gondolom hogy ki volt jelölve a Boss és attól jobbra mutatta jelenleg a boss kit üt. -
de most mit plusszolgatsz? nézzétek már meg,hogy volt egy teljesen normális hozzászólás erre varázsütésre előkerül a két ügyeletes faszkalap és beszólogatnak.... -
igen....pár nappal ezelőtt kifejtettem azoknak akik újoncok,hogy miért nagyon hasznos dolog az összes klassztípusnak! keress vissza ha gondolod -
gabor696 #20912 + -
én azt várnám el,hogy akinek nemvagyok szimpatikus az ugorjon ,de ez a nyomorék stílus,hogy azt figyelik egész nap a topikban,hogy mikor írok ez szánalmas! -
Lenne egy eszméletlen noob kérdésem. Mi a target of target :D Ha kijelölök valakit annak is látom ki van kijelölve? -
Atya gatya, álljál már le. Két napja mást se látok csak, hogy azért sírsz mert nincs target of target. Megsúgom: Téged is leszar mindenki, hidd el.
Mellesleg ilyen életkorban már elvárná az ember, hogy mellőzd ezt a stílust... -
*jön -
és kön Dzsonika a kis nyomoronc aki a TROLLNAK a beszólása után még engem akar lehúzni! bazdmeg Dzsoni megmondtam már már SZART SE ÉRDEKELSZ mindenki kibétázta magát a kiskirályságodnak vége....sőt 13 nap mjulva azt se fogja tudni senki,hogy ki a kisfaszom voltál!
Btw ne huzd az agyam ,mert venni fogom a fáradságot és ellátoatok a sörözésedre és felbaszoma youtubra ahogy pofánbaszaintalak! -
ne etesd. -
Nem is létszükséglet. -
-
nem csak mikor ezt felvettem próbáltak leoltani az MMO szüzek....,hogy hülye vagyok arra semmi szükség....,de te már megint csak a csomót keresed! remélem egy bazinagy KÁKÁT kapsz karácsonyra ,hogy boldog lehess végre! -
1Darton1 #20902 Te tényleg ezzel kábítod magad, hogy milyen jó vagy, mert egy teljesen egyértelmű dologra egyedül rájöttél? -
nem figyeltél...leírtam,hogy betáplálom a koordinátákat így nemlehet semmilyen aszteroida útban:) -
és a nemdohányzó micsinál? jó tudom, ne mondd. -
Hát én speciel utáltam az elnyomhatatlan és teljesen indokolatlan (és még annál is bénább) animot, ami miatt több SC joint is buktam. :D -
Tyrpak #20898 Azért valljuk be, hogy a wyvern animációját egy idő után már ott is untam.
A helihátizsákét meg már első alkalommal. -
Laroa #20897 Ezért szerettem a warban a zónaváltást. Nem volt bohózat percekig tartó repülés, hanem teleport oszt csá. -
Akkor az már egy szép nagy játéktér lesz. :D -
t0xikus #20895 cigiszünet:D -
Laroa #20894 Én ott szimplán bevallottam, hogy nem tudom, de akkor majd élesbe menéskor kipróbálom a te verziód :) -
"eltaxizol a állomásra: 1-3 perc"
Hothon van 7-8 perces taxiút, viccnek is rossz -
fixed :
SUTTY hiperűr majd PLACCS meteorit
-
ezért kéne mondjuk jövő öszre a peccs amiben előveszed a commo adódat szólsz a droidnak aki a légkörön kívűl keringteti a hajódat lehívod beszálsz,fogod a joyt fellavírozol a mélyűrbe betáplálod a koordinátákat SUTTY hiperűr majd bedokkolsz a kívánt kikötőbe:D -
ok de amit Gero betett ide az fleet-hez visz. -
Tyrpak #20889 Darth Baras abszolút favourite:
Baras: - Sorold el nekem a sith code-ot.
Játékos: *blöff* elkezd őőőő-zve faszságokat mondani.
Baras voice overe meg olyan hangon elmondja a sorokat, hogy az embernek borsódzik a háta.
Másik, hogy Nemro-hoz képest Jabba egy megfáradt, nyugdíjas godfather.