60876
-
Nekem igazából nem hiányozna, de instában jelentősen megkönnyíti az ember életét. -
gavor #20970 Ha nem értessz engem, vagy egyet velem, nyugodtan vágj engem is pofán.
Utána rögtön neked fogok helyeselni -
Junger #20969 Target of target azért kell, hogy letudd reagálni, mielőtt seggbek*rnak. -
jaj2.... -
jaj....
-
Warden #20966 "valójában viszont csak egy jól definiált határig lehet elmenni vele, a határ belövése pedig a játék fejlesztőjének kezében van"
no ez az a határ amit szerintem egyenlőre nem tudnak kontrolálni és ezért nem addon támogatással jelenik meg a játék.a wowban is volt jópár addon amit letiltottak mert a fejlesztők szerint átlépte azt a határt persze a tiltás csak 2-3-4 hónap mulva jött.Az age of conanban pedíg abszolute nemtudták kontrolálni így volt ott örökélet oneshot amit akarsz. -
gavor #20965 A te szemedben a target of target hasznos, mert így akármilyen hülye valaki, nem kell megnéznie hova lövök, csak ránéz a frame-mre és látja.
Értelemszerűen, sok spellnél nem látod, mert nincs olyan effekt, ami mutatja hová megy. Old meg. De ez a nem kell körbenéznem ki lő rám a 3 ellenség közül, csak tabolgatok, aztán ahol meglátom magam chargeolok, ezek nekem könnyítés. Kellemes valóban, csak ennyi erővel nem kell grafikus felület! -
gavor #20964 Nem kell nekem feltalálni a spanyolviaszt. Én sem 1-2 éve nyomok mmot. És igenis, valamelyest jövőbelátás. Kitargetellek téged, mert majd akarok rádnyomni egy emote-t 2 perc múlva. Te látod, hogy ki a targetem, amíg azt targetelem.
Nem mondtam, hogy hekkelés, ne védekezz olyan érvekkel, amik fel sem merültek.
Az autóipar nem jó példa.
Mondok én is, egy az én példámra illeszkedő ágazatot.
Nem csinálok minőségi tv adót, filmekkel, kultúrával, mert a többi adón cask valóságshow meg brazik szappanopera van.
Wow és sok mmo a rengeteg fejlődés során megölt olyan elemeket, amik egy mmo-t mmo-vá tettek. -
Laroa #20963 10 másodperc google keresés... -
Sokadszorra is elmondom, hogy addonnal csak azt lehet megcsinálni, amit a keretrendszer enged. Ha olyan frameworkot ad a game, hogy a karakter körmeit is lehet piszkálni automatizálva, akkor lesz is rá addon, ha csak olyat ad, amivel interfész kozmetikázást lehet végezni, akkor ennyiben merülnek ki az addonok. Túlmisztifikáljátok a dolgot, azt hiszitek, hogy az addonfejlesztés az valami hekkelés a játék belső lelki világában, valójában viszont csak egy jól definiált határig lehet elmenni vele, a határ belövése pedig a játék fejlesztőjének kezében van. Ha nem akar bosstimert, nem lesz, ha nem akar target of target frémet, akkor nem lesz. Ha nem akarnak zöld színt az interfészen, akkor a büdös életben nem lesz olyan addon, ami zöld gombot / panelt / akármit rak ki. Hogy a blizzardnak miért volt jó, hogy automatizált poliészter herepacskolót is lehet "interface addon" címszó alatt fejleszteni, azt ne kérdezd. -
nemnem ,nem azt látod hogy hova FOGSZ ez nem egy jövőbelátó funkció...éppenhogy a jelen állapotodat lehet rajta figyelemmel kísérni.
A legtöbb kritikát azért kapja a játék /ahogy olvasgatom a fórumokat,élménybeszámolókat/,hogy rengeteg olyan dolog nincs benne ami az összes mostani MMO ban benntvan...és senki nem érti az okát,hogy ezt most hülyeségből lásd "No BW pulled out Target of Target because they felt it was an advantage in Warzones" vagy dacból hagyták ki.....
kicsit olyan ez azoknak mint akik régen MMO-nak mintha most bemennél az autószalonba és mondjuk az új merdzsóban nemlenne kiporgésgátló vagy ABS...,mert az van az Audiban és akkor mi csakazértse tesszük be.
Közbe meg a vásárlók nagy része azt is megnézi,hogy ezek bennevannak-e a kivlasztott járműben.....
a BW akkor ütött volna igazán ha ezeket figyelembe veszi esetleg kikéri a játékosok véleményét még a készítéskor.... és miután minden hasonló dolgot belepakolt volna SWTOR-ba jöttek volna az extrák....storyline,companionok hasonlók! Ettől még nem ugyanaz lenne a két játék.....hiszen a merci meg az audi is autó mégis különböznek ugye! -
Szerintem a hivatalos oldalon már fent van az új installer, ami mindenkinek elérhető. -
Srácok egy kérdésem lenne. Újra kellett raknom a windowst a gépemen mert taccsra ment a winchesterem. Tudtok esetleg egy címet adni vagy egy torrentet ahonnan le tudnám ismét szedni a játékot?
Köszi a választ előre is! -
gavor #20958 Ez mind jogos. De ez az út ami ahhoz vezetett, hogy wowban pár év alatt semmin nem kell gonolkodni, mindenre lett addon. Egyébként honnan és miért kéne tudnod, hogy én két másodperc múlva kire fogok lőni, healelni? -
Last Stand... -
Ha jól emlékszem a dolgot egy kicsit színezi az, hogy volt már addigra ilyen addon. Tehát egy élő példa arra, hogy egy játékos által létrehozott változás (a target of target frame) kúszott be az alap kliensbe. És hány ilyen dolog van ma már a wow-ban?! Szerintem sokan arra sem emlékeznek, hogy az első időkben meg kellett várni, amíg a questek szövegét szép komótosan kiírogatta, utána lehetett csak elfogadni. Mindenki rakott fel rá addont (amivel azonnal lehetett acceptet nyomni) és láss csodát pár hónap múlva bent volt a kliensben. Mehet újra az addon flém is
-
2006-os Screenshot:) ELNÉZÉST SW fanoktól! komolyan!
így nézett ki legelőször....semmi komoly egy sor a nevével az illetőnek...még azt se tudtad ki az hírtelen:) de mikor másodjára láttad ugyanazona BG-n már képben voltál:D
ui: WOW-osok csekkoljátok a 16k Hp-t lvl 60-on?:D
-
:D
ezt emelném ki:
"Quote:
Originally Posted by Gavin_Darkl
No BW pulled out Target of Target because they felt it was an advantage in Warzones." lol WTF?
jön a válasz egy sráctól
"This would be extremely worrying if true. introducing target of target was one of the few changes in WoW that basically only received praise and satisfaction from the community. there was more whining about showing cast-bars actually - how i miss baiting interupts with the ol' hearthstone."
és ebben van a lényeg is kb ez volt az első olyan változtatás amit a JÁTÉKOSKÖZÖSSÉG KÉRÉSÉRE tettek be....a Biónak nagyon odakell figyelni a játékosokra,mert anno a WOWNaK nemvolt,de mostmár a SWTOR-nak igenis van konkurenciája -
Hát ha egyáltalán kirakják. :) Egyébként lehet ti is el fogjátok érni, mert a patcher az működik, csak éppen belépni nem enged. -
generalban* -
18kor új build, lehet tesztelni annak aki generatban van (mondjuk jonny meg gero :D). Patch notes kérünk legkésőbb 18.10kor! -
Warden #20950 Így igaz:) Hétfőn írtam én is a friss élménybeszámolómat abban is szerepelt hogy nekem nagyon hiányzott a target of target.Jött is az okosság hogy pedíg bent van mert van rá billenytű bind.
Azért valahol elszomorító hogy magukat pr00 gamernek tituláló játékosoknak valójában foggalmuk nincs egy ilyen apróságról hogy mi a különbség a focus meg a target of target közt.
Crassus zömében nem ír faxságokat csak a közlésmódja az ami néha kicsit túlspilázott, lásd teszem azt a healbot addonos flame ahol abszolute igaza volt csak az istenadta nép nem ismerte azt az addont de a neve miatt ellenezte. -
Boncmester #20949 Na, ezaz, Toxot is pofánbasszák a sörözésen, meg Jonnyt is, eskü viszek kamerát :D
Igazából nem is sörözést szervezek, hanem egy hatalmas tömegverekedést! :D -
Laroa #20948 ToT max pve-ben fog kelleni, pvp-ben remélem az assist train visz mindent :D -
Vagyis újabb adag letöltendő az egy nagy patch-ből. :) -
Újabb patch. -
Hsz 20945 - azért valljuk be, mindez Crassus nélkül nem jött volna össze :D -
Chris #20944 Végülis 5 mp-es google alátámasztotta azt, hogy nincs target of target:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=539671&page=3
-
Igen, lehet, hogy hülyén fejeztem ki magam, de erre a "target of target fame"-re gondoltam, szó szerint úgy, ahogy leírtad.
Jó lenne tudni, hogy ilyen van-e, vagy ilyen nincs-e. Mondom, screenshotot :D -
ShaiHulud #20942 nem volt a betaban target of target, de nekem meg nem is hianyzott, amire kene addigra remelhetoleg benne is lesz majd :) ha nem akkor is meglehet lenni nelkule, wowban sem volt sokaig. -
Chris #20941 Már a múltkor is mindenki elbeszélt mindenki mellett. Amiről te beszélsz az az "assist". Crassus target of target frameről beszél, ami állandóan permanensen mutatja egy frammel, a targeted mellett, hogy ő kit targetel. Én nem nagyon kerestem a bétában, szóval fogalmam sincs. A bevágott videóban is csak focus target van, ami fixen egy beállított célpontot mutat, de az előbbi hsz-éig abban sem lettem volna biztos, hogy Jonnyka nem keveri a két fogalmat, de most elég egyértelműen állította.
-
pár ezren rinyáltunk érte úgyhogy remélhetőleg élesben lesz, meg UI mozgatás/méretezés és tsai:P:) -
somekind -
ha igen screenshotot kérek :) Mert ezen a videón csak annyi látszik, hogy egyvalakit (pl. itt a boss) kirakja állandóra, de annak a targetjét nem látom sehol. -
Szerintem arról beszél, hogy ha targetelve van valaki, és megnyomja az Alt+t (keybindingsben Acquire Target of target), akkor átugrik a tartget targetjére a target. De olyan szerintem nincs benne, hogy simán játszol, és és a targeted mellett egy kis ablakban megjelenik, hogy ki az ő targetje. -
Már megint mi van itt? Túl sokat írtok, lemaradok. :) -
te a Focus frameről beszélsz....
-
A4tech #20934 a hero engine tudja, valami fizika a játékban is van.. de szerintem semmit nem nyersz azzal, ha nvidia kártyával játszol, ATI kártyákon is be lehet kapcsolni amúgy más játékoknál a physix-et mindenféle trükközéssel. mindenesetre nem is veszítesz semmit ha bekapcsolod (ki lehet kapcsolni?! ez nekem új).
én próbáltam már olyat, hogy SLI lapon a régi vga volt a dedicated physix gpu, kb 2-4 fps volt az eltérés az olyan játékoknál, amik használták (pl batman, alice). -
nekünk az ki? merthogy olyan szinten ugyanaz volt a kliensed, mint egy general testernek, hogy itt a fórumon többen is az én kliensemet használták egy-az-egyben átkopizva a gépemről :)
ja igen, és az én kliensemben működött, használtam is. -
nos akkor nekünk nemlehetett bekapcsolni,mert alt+z vagy alt+6 ra volt írva ,de nem csinált semmit....,mert nekem az első dolgom beállítani az UI/Interface-t mielőtt bármit is kezdenék...