60870
-
aha összesen olyan 300 megát tolt le talán, de egyelőre úgy tűnik, abba bekerült jópár faszaság
majd este nézek high level contentet, egyelőre csak a sallangokat néztem - beállítások, grafika, hangok ilyesmik - ezek egyelőre faszák -
nem tudom miről beszéltek, vsync, gamma minden ilyesmi benne vannak a játékban :)
mellesleg a vsync mostmár végre rendesen működik, faszaság van -
DragonKnight #21043 Részvétem...
/me 1920x1080 27", ATI5870, max graph, nekem tetszett, igaz nem egy AoC de ennek más a stilusa, és ahhoz képest igen jó grafika. -
jaj dehogy -
-
Erre azért nehéz válaszolnom, mert nekem előzőleg se volt ezzel igazán problémám. Lag csak úgy volt régebben, hogy megállt úgy 10mp-re a játék, de amikor nem állt, akkor reszponzív volt, akárhol. Most még ezt a megállást se tapasztaltam egyelőre. Viszont a szerver csak standard load-on van... és csak egy warzone-t játszottam, azt is 80%-ig, mert ctd... mondjuk ez régebben is volt, voidstarral sorcerer-rel egy csomószor kivágott. Commando-val, Sage-el, Juggernaut-tal egyszerse. -

-
maniac001 #21038 1920*1080-ban toltam és borzasztó ronda AA nélkül. -
Lag javult warzonekba? Ability responsiveness javulást észre lehet venni? Valamint fps javulást. -
Ja szarj le mindent grafikailag mert mmo.... lol te aztán igényes vagy wazze! -
Nincs aktív high-level server egyébként. Legalábbis én semmi nyomát nem találtam. -

Ilyenkor vagy elsírják magukat a biosok, vagy k*rva jót röhögnek a balf*szokon. :) -
Jólvan, első crash is megvolt az első warzone-ban. Pedig voidstar-on az első fordulót úgy nyertük, hogy 2s volt hátra. :) -
DragonKnight #21032 Nagy az isten állatkertje.....
Topic a test fórumon:
i ran the client earlier and it did a minor update.
all i got was 'new build available' and shadowed 'play'.
reinstalled client and now shows 'system alerts' and talks about last weekend.
the web page:
http://www.swtor.com/tester
for my signing showes in red:
COMPLETED
ok, is this rhetorical, but whats the problem, im not authorized now? anybody else get this?
do i completely reinstall. dont think so. aaaaaarrrrrrrrrrgggggggggggggg.
-
Kapott a game egy 60fps maxot is, ha jól látom. Most már nincsenek 111-es értékek. -
2011 van ... és mai napig nincs jól optimalizált AA metód ...
Mellesleg AA problémára: AA ügyben modok -
DragonKnight #21029 AA nem kell, elég ha az lcd nativ felbontásán nézitek a játékot, vagy fullhd-ban.
Persza aki 800x600-ba nézi mert ennyit bir az integrált videókari annak hiányzik.
-
Az Alderaan indulásánal való játék kifagyás csak nálam jelentkezik vagy ez megszokott dolog? -
A4tech #21027 force on AAval mi a gond?
-
Igen, de mmo-nál pont leszarom az AA-t. -
maniac001 #21025 2011 van b+ :)
no offense -
DragonKnight #21024 Vazze nézz rá a fórumra meg a swtor.com PM-eidre mielőtt beszólsz :DD -
vazze talán lépj be hozzánk - ha már a fórumra odataláltál :D - és kiderül. páran már elég rég előrendelték. -
Esküszöm nekem ez az AA jobban az agyamra megy, mint a folyamatos WoW szöveg. :) -
DragonKnight #21021 Ez már hihetőbb scenario. Azt brutális lett volna ha a később reggelő memberek elkúrják a többiek esélyét....
Bár ebben a "nekem is lesz 5 nap" reményben nem nagyon hiszek, illetve akkor volna esélye ha amúgy kis taposással beférnék, de ettől nem félek mert rendesen viszik a népek az üres DVD dobozt. -
maniac001 #21020 Reméelm az AA-t is visszateszik, 2011 végén AA nélküli játék több mint ciki. -
Annak viszont örülük, hogy raktak be low-level (20 és 40) pvp geart. De ez a patch notes-ból is kiderülhetett már. -
Hát sajnos ez full mapon továbbra is így működik. Csak a minimapon nézheted ömlesztve. -
Junger #21017 Hát ennek nagyon nem örülnék! -
Nyugi, van fullscreen gamma. :) -
exec79 #21015 azt nem értem miért nem lehet megjeleniteni több féle dolgot a térképen -
Warden #21014 Irigyellek a problémáid miatt:) -
Olyat sem láttam, hogy huttball hangját megcsinálták volna. -
maniac001 #21012 Hihetetlen hogy akármit kérdezek, az ég világon senki nem hajlandóü válaszolni.
Rubint a gamma korrekció csúszkát is kivették? csinálj már ide egy grafikai options menü képet kérlek. 2 dolog hiányzott a bétából, az AA és a gamma állítása. Torkon szarom magam ha ezeket kivették. -
Jobban fut? Noteba nem említik viszont a warzone lag fixet igen meg a combat responsiveness jobb lett állítólag. Majd írj észrevételeket, melóba vagyok csak holnap probalhatom ki :( patch mérete maradt az a pár száz mega? -
Hát az swtor.com-on megadott név lesz gondolom lefoglalva, de passz, majd jön Nephin és megmondja, hogy mondtak-e ilyet a Bio-sok, vagy sem... -
Warden #21009 Nem hozzád igazitják hanem a guildhoz.Nem véletlen hogy 3.-án hajnaliban lezárul a guild fázis utolsó része.A zöm klán kérte a tagjait hogy reggeljenek a swtor.com on és ott csatlakozzon a guildhez. a béta meghivók is ez alapján mentek ki teszem azt mert én direkt nem kértem, de aki regisztrálva volt a guilden belül mindenki kapott.Volt még pár tag aki szintén nem kért béta lehetőséget mégis kapott a guild reg miatt.
A lényege gondolom hogy 3. elötti preordered legyen és legyél valamelyik guild tagja ami regisztrált igy kb 100% hogy megkapod az 5 napot. -
Bhalage #21008 mecsoda nap :D -
Az belekerült, hogy a map-on toogleölhető legyen egyszerre több dolog is? Pl. mutassa a vendorokat meg a trainereket. Nagyon zavaró volt, hogy állandóan váltogatnom kellett, mikor mit akarok. -
Sírok... a vendorszűrők továbbra se működnek.