60873
  • Omlás
    OMG :] és használhatom még ?
  • BoneDragon
    Náluk előbb repült be a Jézuska az ablakon!! Időzóna eltolódás miatt hozzád csak hetek múlva ér el.
  • N1ggA
    Omlás: az az acc is kapott invite-ot, amivel a hétvégén játszottál.
  • Omlás
    :P

mnorbi :
    Mit hogy ?
  • mnorbi
    de ezt hogy ?
  • BoneDragon
    A tv, vagy a hangfal?
  • mnorbi
    ok
  • Omlás
    Előbb jött a "jézuska" :

• petecz
    Igen, ugye freemailnél néha 1 napos levél késések vannak. Előző tesztél már Rsvp-ztem a tesztre az odalon amikor még a mail meg se jött. Itt is kell rsvpzni?
  • DragonKnight
    nem mert 7 óra az eltolódás,
    CST = GMT-6
    CET = GMT+1
    CET - CST = 7
  • DragonKnight
    Aki nem kapott azért nem keseredjen el, azt irják hogy elindult spam mail machine és biztos nem 5 perc alatt küldtek el 2-3 százezer levelet...
    Kevesebbet meg nincs értelme behivni mert most is stresszelni akarnak, sima teszthez elég lett volna a general tester közönség.

Szerintem lesznek olyanok akik majd csak holnap kapják meg a levelet, ha meg citrommail-juk van akkor lehet sose.
  • mnorbi
    ez azt jelenti este 7 töl holnap
  • BoneDragon
    Fasza, jobb lett volna jövőhétvégén. Nembaj már csak 2 hét...
  • petecz
    Én nem kaptam újrainv.-et :/. Pedig most több időm lett volna rá.
  • Ozzyehh
    Vagy igen keddig .. :D
  • Ozzyehh
    Én azt gondolom, hogy Péntektől, vasárnapig bezárólag vagy hétfőig
  • DragonKnight
    No akkor weekend warriorok felkészülni! Vagyis ez is max kedd reggelig fog tartani.
  • Ozzyehh
    Sent Dec. 1: Final Beta Testing Weekend Invites

This is our final test before launch! We have invited a smaller number of testers than in our previous Beta Testing Weekend to assist us in testing a new build of the game. If you participated in the last Beta Testing Weekend, check your e-mail to see if you've been invited. All you need to do is open the launcher and begin patching – you'll be able to play at the time stated in the e-mail you received.

Who was invited: Selected testers that participated in the previous Beta Testing Weekend
    What was sent: Final Beta Testing Weekend invitations
    Server locations: US East Coast, US West Cost, and EU servers
    Invite status: We have begun sending invitations. Check your e-mail to see if you have been invited and for instructions!

• BoneDragon
    Vajon ez most hétvégi teszt, vagy folyamatos? Hmmm...
  • DieHard
    Meg a szokásos csuszás :D
  • Ozzyehh
    Köszi
  • DragonKnight
    Este 8-kor a mi időnk szerint

CST = GMT-6
  • DragonKnight
    Nem irja hogy meddig tart. Azt irja hogy holnap kezdődik

You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
    Friday, December 2 at 1:00 PM CST
  • Ozzyehh
    Én csak szombaton járok iskolába...
  • TVelvet
    Én nem kaptam. :( Miééért?:( Valaki megossza velem ? :P
  • BoneDragon
    Fasza lesz, ha csak 1 napig tart, mert holnap kb éjfélre érek haza. :D
  • Ozzyehh
    Amúgy ez csak 1 nap vagy vajon meddig tart?
    1:00 PM CST és ez magyar idő szerint hányóra? :D kössz előre is
  • BoneDragon
    Én is kaptam, ez most mi? Újra elbasztak valamit és kiment egy körlevél?:)
  • N1ggA
    Igen, jól írod!
  • DragonKnight
    Hmm én is kaptam most ebben a pillanatban... Hmm igy hogy fogok melózni???
  • DieHard
    Sztem a swtor.com bejelentkezés komlpetten megborult. Ezt helyre kell hozni, mert akkor gémóver.
  • DragonKnight
    itt a link amit itt szerintem félreértenek/belemagyarázzák a reményeiket...
    http://www.swtor.com/guilds/faq#q3

All* guilds that have at least four members who have pre-ordered the game and redeemed their Pre-Order Codes at the Code Redemption Center by the time we initiate the import will be transferred into the game for the start of Early Game Access. Visit the Pre-Order page for more details about The Old Republic pre-order program.

Ez azt jelenti hogy guild kerül be az early accessbe ami nem azt jelenti hogy az accountok kapnak early accesst. Hanem azt hogy az adot szerveren az már az early access kezdetén létezni fog a guild és ha egy regisztrált tag karaktert csinál azon a szerveren akkor egyből kap egy invite-ot.

EZ NEM AZT JELENTI HOGY A TAGOK MEGKAPJÁK AZ 5 NAPOT. De már az első nap létezni fog a guild és aki kapott 5 napot az be is tud lépni a guildbe.
  • Rubint
    Jaja, sikerült. Thx.

Amit még észrevettem: mvp szavazást kivették.
  • j0nNyKa
    grat :)
  • Ozzyehh
    ÉN IS KAPTAM JIPP :D
  • N1ggA
    Hmm.
    Kaptam egy béta invet, ami holnap kezdődik. A szöveg: You have been selected to participate in the final STAR WARS: The Old Republic Beta Test.
    Ez is marketing húzás, és mindenki kapott ilyet, vagy végre érezhetem azt, hogy egy kicsit szerencsés vagyok? :)
  • j0nNyKa
    lépj ki, lépj vissza, kreálj egy karit (ha sikerül, ha nem, lényegtelen, csináld), után be fogsz tudni lépni

más: csak úgy kíváncsiságból megnéztem a injectSMAA v1.1-et, az fpsem nem változott, az eredménye.. so-so:
  • j0nNyKa
    őszintén? tuti fognak, egy csomó bug van még mindig :P
  • Rubint
    Van karakterem, amit 3x egymás után, összesen 20 perc alatt se sikerült visszatöltenem az előző buildből.
  • N1ggA
    Ennek semmi értelmét nem látom. Világosan megmondták, hogy minél előbb írod be a preorder kódot, annál korábban jutsz be. Guildekről szó se volt. + mi van, ha valaki a guildből nem is preorderelt? Linkeljetek valamit erről a guildes hü.. dologról, mert addig nem hiszem el :)