60870
  • j0nNyKa
    + nem magyaráznak a companionok annyit
    + apróságok, pl. implantot nem tudtál a 2. slotba rakni, csak ha előtte kivetted a már meglévőt
    + nem világít zölden a karakter ha healeli a companion
    + ...
  • Jabar
    Azt megtaláltam már én is köszönöm, csak valamiért nem működik rajta a grafikus rész csak az aktuális terhelés, ezért is kérdeztem hátha van valami más is a gadgeteken kívül. :)
  • TDC Geronimo
    Ja meg javították a karakter tabot is. Már nem bezoomolva mutatja karidat, hanem látni az egész testét.
  • Agamemnon
    Van GPU gadget, amin állíthatod a frissítési időtartamot :) amatőr megoldás, de most csak ez jutott eszembe...
  • Laroa
    Google is your friend
  • Agamemnon
    Erre kapásból mondtam volna, hogy nem tudsz olyat mondani Crassusnak, de közben belegondoltam, hogy a 20k-t is csak megjelenésre gondoltam, hogy meglesz, és már most 21k-nál tartunk :D
  • Jabar
    kis off:
    tud valaki olyan programot amivel tudom nézni hogy mekkora terhelés van a gpu-n?
    Nem csak az aktuális érdekelne hanem viszamenőleg mondjuk 5-10 perc.
  • Laroa
  • Braikingboss
    Én megértem őket kell a 30.000 hsz megjelenésig :D
  • Jabar
    Az úgy unalmas lett volna! :)
  • Agamemnon
    -t
  • Agamemnon
    Azért jó, hogy végre mindenki megértette, hogy mit szeretne a másik, persze nem is lett volna izgalmas, ha két screenshot-al megmutatja mindenki, hogy mire gondol, így legalább volt mint trollkodni :D
  • j0nNyKa

meg fogom nézni az ini-s AA-val, de félek hogy ati kártyával még most is bugzik (pl. nincs hologram, és társai)
    .. illetve ha nem bugos, akkor nem értem, miért nincs berakva options-be
  • t0xikus
    2012.12.12.
  • andri74
    Meddig tart ez a beta van info!?
  • Jabar
    én meg ott szoptam hogy low-on is szaggat ez a geci, még véletlenül sem raktam high-ra :DDDD
  • Jabar
    wow-ban is volt addonal már legelső raideknél is pl boss/target, tank/target frame.
    Amúgy sírógörcsöt én sem kapok ha nem lesz, majd úgy írják meg a boss harcokat hogy ne kelljen, ha ügyesek akkor így is lehet nagyon-nagyon élvezetes és kihívással teli harcokat készíteni.
  • TDC Geronimo
    Na szerverek off estig így meló előtt megint 0 játék :(

Sikerült bemennem viszont voidra meg huttballra még előtte. Egyik warzoneba se lagolt, skilleket instant tolta, fps tökéletes volt, game gyönyörű. Huttballon javították a hangokat is. Elutaztam illumra még gyors. Pont odaértem imperial bázisra mikor lelőtték a szervert, de valami baszott nagy és gyönyörű hely. Aki fikázta a grafot az most tegye lowra a textúrákat (ez a high bug miatt) meg inibe tolja be AAt és kíváncsi vagyok mit fog szólni.
  • Pacho
    Én kaptam yippiyaa!
    Mikor lesz már 8 óra?
  • Forolto
    A hétvégi tesztre ki kaphatott meghívót?Sajnos nincs mailom.:(
  • TDC Geronimo
    na toltam egy alderaant. Minimális késés volt skilleknél, de jóval jobb, mint volt. Végre van égboltnak textúrája! :D

Új dmg számok miatt sokkal faszábban látni a sebzést is meg az új resolve bar nagyon fasza. 2* kaptam cct és már majdnem fullon volt. Emiatt sírtam múltkor és úgy látszik nem csak én, ha ezt belerakták.
  • ShaiHulud
    ja hat enis ugy gondolom kesobb lesz, nekem nem is hianyzik annyira, pl szintezeshez semmi szuksegem ra. es anno is siman elraideltunk ilyen framek nelkul wowban is, mert ahogy irtam mar ott sem volt a kezdesnel. csak ugye van aki mar hozzaszokott es alap elvarasnak tekinti, de szerintem nem letszukseg. es azt sem hiszem hogy ez befolyasolja majd hogy mennyire lehet komplikalt boss fightokat cisnalni.
  • Jabar
    Azt hiszem a 7végén nekifekszem jobban a craftolgatásnak, nem akarom tovább lelőni egyik karakter történetét sem :)
  • j0nNyKa
    unalmas péntekekre az update-ig / weekend testig, mondd hogy nem jó!
  • j0nNyKa
    hja hát külön frame-je nincsen, oké de nyilván ha már bent van a játékban maga az elv, gyártanak hozzá release után framet is (mint ahogy másik 625 dolog "majd release után")

Chris: ja, tehát úgy, ahogy leírtad, nincs.
  • Tyrpak
    Gratulálok, sikeres baiting :)
  • Chris
    De pont hogy az "acquire target of target"-et írta le. Ilyen van, ez egy mezei "assist" gomb.
    Látod a célpontod célpontjának hp csíkját, és ha a célpontod célpontot vált akkor változik automatikusan gombnyomás nélkül is, illetve tudsz rá egérrel klikkelni, hogy felvedd azt célpontnak te is?
  • picket
    Don't feed the troll :D
  • ShaiHulud
    nem, en azt irtam le hogy mik vannak most a SWTORban.

ACQUIRE TARGET OF TARGET van az nem target of target frame, az csak annyit tesz amit lent irtam.

a target of target az folyamatosan jelzi egy kulon framen hogy a te aktualis targeted kit targetel, mindezt ugy hogy barmifele extra gombot kene nyomnod, folyamatosan on fly latod ha epp elvalt targetet a te targeted stb. ilyen nincs a mostani swtorban.
  • ShaiHulud
    ja ezis, de pl ilyen healbot meg clique+grid tipusu addonoknal ahol meg targetelned sem kell a healeleshez csak a raidframeken onmouseover modra nyomod a healt, ott siman lehet a bosst targetelni es latod epp kit targetel, kire fog castolni, kire nyomja a pwnspellt :)
  • Spheriot
    Szerintem az új tartalommal nem lesz gond. MÁr single player játékihoz is viszonylag sok dlc jelent meg. Bár az ottani tempóo nem elég egy mmo-hoz, de gondolom itt lesz egy fix nagyobb gárda.

Egy aranytojást tojó tyúkot etetni kell és jól kell tartani ezt gondolom tudják a Biowarenél is nem csakk a Blizznél.
  • Tyrpak
    Ez már a tudom, hogy tudod, hogy tudom kategória?
  • j0nNyKa
    most írtad le, mi az a target of target, a játékban pedig pontosan az van, amit oda leírtál

nem értem a kérdésedet.
  • j0nNyKa
    true story!
  • picket
    Bonyolításként hozzáteszem, hogy Crassus nem target of target frame-et akar, hanem vagy target of target of target frame-et (igen, lehet szörnyülködni, van ilyen wow addonban), vagy target of focus frame-et, hiszen hílelésnél nyilván nem a legyőzendő ellen lesz kijelölve a healernek, hanem a tank, azzal meg nem megy sokra, hogy a tanknak az ellen a targete :p
  • Jabar
    Tudod te is hogy miről beszél Crassus (meg én is) csak trollkodsz te bitang!!! :D
  • ShaiHulud
    de tisztaban vagy vele hogy mi az a target of target?
  • Jabar
    Ezért is nem beszéltünk el egymás mellett, Target of target FRAME-ről beszélt Crassus is meg én is (meg te is) csak J0nNyKa nem értette meg.
    Mindezt személy szerint úgy, hogy remélhetőleg nem sértettem meg senkit mert nem az én stílusom. (legalábbis fórumokon, nem sok értelmét látom^^)
  • Laroa
    Screenshot or didn't happen :)
  • j0nNyKa
    én továbbra sem beszélek el senki mellett, a játékban továbbra is target of target van, nem ez a focus frame baromság :)