60874
-
DragonKnight #21290 Ja igen az a legfontosabb!
Amilyen szerencsénk van már 20.-a este lesz olyan fórum topic hogyaszongya:
"BioWare I want my money back!!!! I don't want to pay for beta testing this shit!!!!!" -
t0xikus #21289 2012! ne feledd! -
Mi az a béta? -
DragonKnight #21287 No akkor most kijelenthetjük nagy biztonsággal hogy a béta 12.12.-ig tart (vagy tovább, vagy talán addig se...)
(Had teljen a topic :D) -
Azt is írta valaki hogy most lesz béta hétvége is mi is lett belőle ?:D -
Laroa #21285 Itt írta tox hogy eddig tart a béta, akkor ült fel pár hülye a szopórollerre :D -
Én is hallottam ismerősömtől akinek a munkatársa mondta, hogy a szomszédja mesélte, hogy hallott 2 embert beszélni erről. Szóval szerintem is így vsn!

-
nekem azt mondta a haverom hogy olvasta a haverja a 12.12-t valahol valamivel kapcsolatban, úgyhogy akkor lesz. kössél bele. -
najó #21282 még a világvégét kéne megjósolnod:)))) -
DragonKnight #21281 
-
t0xikus #21280 és nem hiszem el:) megmagyarázzák a 12.12.-t:DDDD -
Ugyan, néha fel kell áldozni valamit a szent cél érdekében :)
Anno amikor először bemutatták az Episode 1-et, hétvégén nem volt a fősulis koleszban net, hogy még csak véletlenül se foglalja el valami a sávszélt a szerverek elől, amik a kalózváltozatot töltötték le a netről pár nappal a megjelenés után :) -
DragonKnight #21278 Ő is úgy volt vele hogy a remény hal meg utoljára....
Amúgy a 12.-e elég hihető vég a béta tekintetében de az a general testereknek lesz jó megint csak.
Bár ha jól utána számolunk akkor még az is kiderülhet hogy hétfőn végleg fájront lesz.
Ha az lesz mint a múltkor hogy teszt után 2-3 nap szünet, akkor jó ha hétvégére megint mennek a szerverek. Akkor meg már sok tesztre nincs szükség meg lehetőség. Tehát én azt is elképzelem hogy mikor ennek a hétvégének vége lesz akkor a general tesztereknek is kampec lesz. -
t0xikus #21277 igen. a múlt hétvége a csúszás miatt kedden kezdődött -
DieHard #21276 Amugy ha jól emléxem, a mult hétvége is csuszásban volt, nem? -
DieHard #21275 Én azt mondtam nekik a kvescsönre, hogy ha nem hivnak vissza, nem veszem meg a game-t. Szerintetek kaptam meghivót? Természetes. Mikor lesz már 8. yayaaya -
Ha mind az öten bétáznátok már megint, akkor ki dolgozna? :) -
t0xikus #21273 :DDDDDDDDDDDDDDD -
Laroa #21272 Hihetetlen, hogy egyesek milyen gyönyörűen fel tudnak ülni a trollvonatra :D -
1. Random hívtak be elméletileg embereket.
2. Az a dec. 12 csak trollkodás de mostanában fordítva sül el és még a végén bejön :D
Mivel benne van a weekend szó kétlem hogy addig tart inkább december 5-6. -
mnorbi #21270 ez marha érdekeés , egy számtech boltba dolgozunk.... 5 en bétáztunk , ebböl 2 en kaptunk meghivot 3 an nem, mind megcsináltuk a final testet stb..
Ahogy visszaolvastam látom hogy dec .12-ig fog ez tartani ? -
Játékos függő, biztos van akit kiakaszt, személy szerint engem nagyon nem tud zavarni :) -
Engem nem izgat ... Se target of target of target, se AA, se bétamél ... minek nekem 8 óra? 
Mellesleg most hogy ezt ilyen jól körberagoztátok, így lenne egy teljesen noob, és abszolút nevetségesnek tűnő kérdésem:
Ez most tényleg akkora qrva nagy csalódás, miután már csak kötelességből is kardba kell dőlnie a fél Bájover meg Lukászárc brigádnak, vagy kb: olyan volumenű fícsör, mint FPS-eknél a 300 FPS alatt játszhatatlan játék?
Mert így első blikkre nekem mint antiHC víkendvariornak a második válasz ugrana be először erre a elfogadhatatlan malőrre ... -
Köszi!
Nvidia system monitoral meg jól beszoptam.
Feltelepült, reboot és utánna windows töltőképernyőnél folyamatos restart, csökentett módban meg nem volt hajlandó uninstallálni....
:D -
:]]
Volt már ?
-
DragonKnight #21265 Ne legyen mert akkor ma se végzek a dolgommal és meg van 2 tárgyalásom mára... -
Tegye fel a kezét aki szerint lehetne már 8 óra
-
Bhalage #21263 én is megnézem majd, ha nem lesz ott senki megnezem mi az az elfoglalas, ha kattintani kell, akkor sima ugy, ha vmi fonok mobot kell leamortizalni akkor valszeg nem fog menni a 15os karimmal :D -
Chris #21262 Köszi, de még élesben sem nagyon kell kipróbálni hozzá szerintem, gondolom zajló csata nélkül is le lehet szűrni pár dolgot:
- mindenkinél lehet rakétavető, ami úgy vettem le, hogy a controll pontok elfoglalásának kulcsa?
- a ritka craft alapanyagforrások birtoklása itt a fő motiváció? Miket lehet látni alapból a pvp területen?
- hogy működik az 5 pont elfoglalása, milyen gyors, stb.?
-
Wlanseraf #21261 De egy MSI Aferburner is tudja, mutatja a képernyőn real time FPS/GPU használt amit akarsz és vissza menően is meg tudod nézni.. -
Köszi! -
meg fogom neked nézni a közeljövőben; ha vannak rá elegen az EU szerveren, akkor videót is tolok róla -
Chris #21258 Már remélem vége, Crassus felhozta, Jonnyka félreértette, de most már tiszta a dolog.
Én csak azt sajnálom, hogy az ilyen súlytalan témák mellett, mint pl. AA, target of target, beta invite, még mindig nem tudtam meg semmit Illum mechanikájáról, amit tegnap vetettem fel. Lényeges, hiszen end-game, hosszútávú tartalom és még sorolhatnám.
-
Ariakus #21257 Van: ctrl+shift+f -
Játékon belül van beépített fps kijelző valahol vagy külső programot használtok mint a fraps? -
t0xikus #21255 persze -
z3d #21254 Egy gyors kérdés: Collectors Edition hozzáférhető még valahol? Mármint az amazon 450 dolláros ajánlatán kívül, amit kicsit soknak érzek. -
Köszönöm! -
ShaiHulud #21252 mar elfogyott. -
Laroa #21251 AMD
Nvidia