60871
-
Bhalage #21327 FAQ?! olyat csak a nubok olvasgatnak d: -
Szerintem figyelmeztetnek rá. Legalábbis én láttam valahol. Talán FAQba vagy franc se tudja -
Chris #21325 Ööö, swtor.com -on megváltoztattam az accountom jelszavát és megváltozott a BF3 battlelog jelszava is... Szinte egyből megsejtettem, hogy ez lehet a gond, de ezt azért nem ártott volna tudni, hogy egy univerzális EA account van.
-

-
Igazán nincs mit :)örülök ha segítettem 
-
gosumofo #21322 360p alapból úgyhogy nem túl tiszta a kép
milyen UI-t használsz? új mobok 4.3-al kerültek tanarisba? :D -
Majd akkor, ha épp lelépek onnan:
Cső! map...
Szar szóvicc ftw -
Tatooinera mondja valaki, hogy csőmap... -
Sentinel pvp videó új buildből
-
-
Mondjuk ez igaz...kösz :) -
Szerintem neked kell kipróbálnod és eldöntened be jön e... nem mindenkivel egyezhet a véleményed... én is kipróbáltam egy nekifutást megérdemel szerintem. Mire eljutsz oda,h megkapod a fénykardod lesz véleményed róla ;) hajrá -
Upsz bocs Rubint nem neked szántam -
Srácok, érdemes kipróbálni a guardian-t? negatív pozitív tapasztalatok? örülnék ha mondana róla valaki egy kis véleményt :) -
Szomorú vagyok. :(
Fent van legújabb nvidia driver, a win7 64 ultimate-em is mindig uptodate. A gépnek meg bírnia kéne, akármit is küldök rá. A teszt fórumot elnézve egyébként nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel küzd.
-
Ugyan ez van nekem csak Alderaan on :D
-
Nekem AA is be van nyomva és mindhárom warzonet le tudtam tolni crash nélkül. Gondolom random a dolog. Patch note nincs még -
Undocumented Changes from the dec 1st patch
- Coming soon: Advance your Legacy and unlock unique Legacy Powers and Legacy Character Creation Options! All Legacy Levels earned now will be used when these features are activated.
- Always Show Resolve Bar: Toggles between always showing the resolve bar and only showing the resolve bar when it has resolve in it.
- Emergency Fleet Pass (new ability): Request emergency transportation to the Fleet.
- In-combat range changed resulting in getting out of combat faster.
- Can swap multiple mods at one time now.
- Undiscovered bind points now have floating icons above them in the game world. Once discovered, the icon no longer displays. -
Remélem a Voidstar crash-eimet kijavítja. :D
De tényleg, az nonszensz, hogy kb 90%-ban crash-el azon a pályán. Eddig nem volt ilyen gondom. -
Tegnap jött új build, de most megint lehet szedni egy 17 megás patchet. Dolgoznak lázasan :) -
Tegnap linkelték ide fórumra
Telepítő -
Ja és aki most betazik megint nézzen körül jól a preference menüben, mert sok dolog átkerült, illetve könnyebb értelmezni, hogy mi micsoda. Graf beállításnál meg a textúrát ne felejtsétek lowra rakni! :) -
Gundark1234 #21305 Meglepődve látom, hogy megint kaptam weekend teszt levelet. Csak éppen a klienst nem tudom leszedni mert karbantartás van. Ebből is szombati indulás lesz nekem úgy tűnik. -
Ja és még egy apró de nagyon fontos dolog amin változtattak. Warzonekba, amikor "tekered" a lövegtornyokat, telepíted bombát, használod speedert stb már nem kell megvárni a GCDt, hanem tudod bármikor. -
De csak laptopról és balkezes egérrel! -
Aszuka #21302 Már előrehdelhető: Star Wars: The Old Republic Game Time Card - 60 days 26,99 € :)
-
doggy90 #21301 az 576-ban dec 14-tol lehet atvenni az elorendelt jatekokat, kivancsi vagyok a galaxisnal mi a helyzet, mert en ott vettem pre-order boxot. -
Tyrpak #21300 Jaja, a múltkor azt írták, hogy ha nincs benne vége dátum, akkor az general tester meghívást jelent. .) -
Napi Best ! 

-
francba, akkor visszamondom a pre-ordert, és újra preorderelek 12.12-én, az úgy jó megoldás ?! -
DragonKnight #21297 Ja de mivel ez a early access bétája ezért sajnos minden nap csak este nyolctól lehet tesztelni az első szerver crashig. -
gabor696 #21296 ez se rossz XD -
Igen sajnos így van, máshol is hallottam, hogy a mostani hétvégét levonják az early access-ből. Szóval ne preorderes accal nyomjátok a most hétvégi tesztet! -
gabor696 #21294 Nekem sincs benne tehát nekem mától kezdődik az early access :) -
DragonKnight #21293 No kezdődik a második felvonás.... -
Enyémbe nincs benne a weekend szó lol 
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, December 2 at 1:00 PM CST
-
Laroa #21291 Ja. Rohadt bioware nem hagyja az embert trollkodni
-
DragonKnight #21290 Ja igen az a legfontosabb!
Amilyen szerencsénk van már 20.-a este lesz olyan fórum topic hogyaszongya:
"BioWare I want my money back!!!! I don't want to pay for beta testing this shit!!!!!" -
t0xikus #21289 2012! ne feledd! -
Mi az a béta?