60871
  • Bhalage
    FAQ?! olyat csak a nubok olvasgatnak d:
  • TDC Geronimo
    Szerintem figyelmeztetnek rá. Legalábbis én láttam valahol. Talán FAQba vagy franc se tudja
  • Chris
    Ööö, swtor.com -on megváltoztattam az accountom jelszavát és megváltozott a BF3 battlelog jelszava is... Szinte egyből megsejtettem, hogy ez lehet a gond, de ezt azért nem ártott volna tudni, hogy egy univerzális EA account van.
  • Ozzyehh
  • Kreeder44
    Igazán nincs mit :)örülök ha segítettem
  • gosumofo
    360p alapból úgyhogy nem túl tiszta a kép
    milyen UI-t használsz? új mobok 4.3-al kerültek tanarisba? :D
  • Rubint
    Majd akkor, ha épp lelépek onnan:

Cső! map...

Szar szóvicc ftw
  • TDC Geronimo
    Tatooinera mondja valaki, hogy csőmap...
  • TDC Geronimo
    Sentinel pvp videó új buildből

• j0nNyKa
  • Ozzyehh
    Mondjuk ez igaz...kösz :)
  • Kreeder44
    Szerintem neked kell kipróbálnod és eldöntened be jön e... nem mindenkivel egyezhet a véleményed... én is kipróbáltam egy nekifutást megérdemel szerintem. Mire eljutsz oda,h megkapod a fénykardod lesz véleményed róla ;) hajrá
  • Ozzyehh
    Upsz bocs Rubint nem neked szántam
  • Ozzyehh
    Srácok, érdemes kipróbálni a guardian-t? negatív pozitív tapasztalatok? örülnék ha mondana róla valaki egy kis véleményt :)
  • Rubint
    Szomorú vagyok. :(

Fent van legújabb nvidia driver, a win7 64 ultimate-em is mindig uptodate. A gépnek meg bírnia kéne, akármit is küldök rá. A teszt fórumot elnézve egyébként nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel küzd.

• Braikingboss
    Ugyan ez van nekem csak Alderaan on :D
  • TDC Geronimo
    Nekem AA is be van nyomva és mindhárom warzonet le tudtam tolni crash nélkül. Gondolom random a dolog. Patch note nincs még
  • TDC Geronimo
    Undocumented Changes from the dec 1st patch

- Coming soon: Advance your Legacy and unlock unique Legacy Powers and Legacy Character Creation Options! All Legacy Levels earned now will be used when these features are activated.
    - Always Show Resolve Bar: Toggles between always showing the resolve bar and only showing the resolve bar when it has resolve in it.
    - Emergency Fleet Pass (new ability): Request emergency transportation to the Fleet.
    - In-combat range changed resulting in getting out of combat faster.
    - Can swap multiple mods at one time now.
    - Undiscovered bind points now have floating icons above them in the game world. Once discovered, the icon no longer displays.
  • Rubint
    Remélem a Voidstar crash-eimet kijavítja. :D
    De tényleg, az nonszensz, hogy kb 90%-ban crash-el azon a pályán. Eddig nem volt ilyen gondom.
  • TDC Geronimo
    Tegnap jött új build, de most megint lehet szedni egy 17 megás patchet. Dolgoznak lázasan :)
  • TDC Geronimo
    Tegnap linkelték ide fórumra

Telepítő
  • TDC Geronimo
    Ja és aki most betazik megint nézzen körül jól a preference menüben, mert sok dolog átkerült, illetve könnyebb értelmezni, hogy mi micsoda. Graf beállításnál meg a textúrát ne felejtsétek lowra rakni! :)
  • Gundark1234
    Meglepődve látom, hogy megint kaptam weekend teszt levelet. Csak éppen a klienst nem tudom leszedni mert karbantartás van. Ebből is szombati indulás lesz nekem úgy tűnik.
  • TDC Geronimo
    Ja és még egy apró de nagyon fontos dolog amin változtattak. Warzonekba, amikor "tekered" a lövegtornyokat, telepíted bombát, használod speedert stb már nem kell megvárni a GCDt, hanem tudod bármikor.
  • a.carkey
    De csak laptopról és balkezes egérrel!
  • Aszuka
    Már előrehdelhető: Star Wars: The Old Republic Game Time Card - 60 days 26,99 € :)

• doggy90
    az 576-ban dec 14-tol lehet atvenni az elorendelt jatekokat, kivancsi vagyok a galaxisnal mi a helyzet, mert en ott vettem pre-order boxot.
  • Tyrpak
    Jaja, a múltkor azt írták, hogy ha nincs benne vége dátum, akkor az general tester meghívást jelent. .)
  • Omlás
    Napi Best !
  • j0nNyKa
    francba, akkor visszamondom a pre-ordert, és újra preorderelek 12.12-én, az úgy jó megoldás ?!
  • DragonKnight
    Ja de mivel ez a early access bétája ezért sajnos minden nap csak este nyolctól lehet tesztelni az első szerver crashig.
  • gabor696
    ez se rossz XD
  • Rubint
    Igen sajnos így van, máshol is hallottam, hogy a mostani hétvégét levonják az early access-ből. Szóval ne preorderes accal nyomjátok a most hétvégi tesztet!
  • gabor696
    Nekem sincs benne tehát nekem mától kezdődik az early access :)
  • DragonKnight
    No kezdődik a második felvonás....
  • Bigblind
    Enyémbe nincs benne a weekend szó lol

You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
    Friday, December 2 at 1:00 PM CST

• Laroa
    Ja. Rohadt bioware nem hagyja az embert trollkodni
  • DragonKnight
    Ja igen az a legfontosabb!

Amilyen szerencsénk van már 20.-a este lesz olyan fórum topic hogyaszongya:

"BioWare I want my money back!!!! I don't want to pay for beta testing this shit!!!!!"
  • t0xikus
    2012! ne feledd!
  • Ozzyehh
    Mi az a béta?