60870
  • a.carkey
    Dobd meg kaszinótojással őket, de vigyázz a kamerákra, különösen ha táncoslábú sith warriorok is a közelben vannak, mert visszafelé sülhet el, és még a végén mehetsz a Mustafarra lávabogarakat számlálni! :)
  • DragonKnight
    general teszterek talán mondanak valamit én annyit tudok hogy pl Tatooine igen méretes labda, ahol még a taxi is több percig tart.
  • olymind1
    Igen azt én is észre vettem, hogy voltak olyan területek és küldetések, ahol egymagam nem boldogultam, egyedül ott léptem csapatba a küldetés végéig, utána mentem utamra és folytattam a mellékküldiket és a storit. Szóval PvP eddig se érdekelt és ezután se fog.

A többi bolygó bejárható területeiről és becsült idejéről valaki aki már járt rajtuk?
  • Omlás
    Jah de j0nNyKa sem kapta még vissza az accát ahogy én sem immár 2 hete megy a huzavona... :D
  • Ozzyehh
    Ja igen azt vágom... hát akkor marad neki egy imás hívás az UK-ba
  • DragonKnight
    Hát itthon nincs preorder sehol. Az Origin árul digitális preordert de az húzós árban van az itthoni-hoz képest.
  • Boncmester
    Telefonon nekem 5 perc alatt segítettek, de Jonnynak sem volt több 20 percnél, szóval érdemes felhívni őket. Bár most valszeg nagyon sokat kell várni.
  • DragonKnight
    hát akkor ima és telefon.
    gondolom nem akarja elbukni a preordert, meg ma már venni se tud másikat.
  • Ozzyehh
    Mondjuk nem tudom mennyire lenne érdemes új accot csinálni.. nem igazán lehet már kapni pre-ordert.. de javítsatok ki ha tévedek...
  • ShaiHulud
    /me irigy
  • maniac001
    A két karakter csak akkor tűnt el amikor feltette a kérdést, teljesen jól engedte beírni. van rajta preorder de csak mától.
  • Ozzyehh
    60 perc, kaja bekészítve teló offolva
  • DragonKnight
    ha már lockolt akkor support és ima.
    Ha azt láttátok hogy két karakter eltünt akkor a választ is úgy kellett volna megadni.
    Ha az account még tiszta (nincs rajta preorder) akkor uj account a legegyszerübb ezt meg elfelejteni. Ha van rajta preorder akkor support...
  • Ozzyehh
    Hát... felhívod az UK-s supportot telón :S
  • maniac001
    Kéne egy kis help!!!

Asszonypajtás az accountjában megadta a titkos kérés-válasz dolgot (sajna haszált ékeztetes betűt (nem tudom ez-e a gond), majd a kérdést feltette az oldal, megadta a választ. lehetett látni hogy 2 karaktert automatikusan eltüntetett az oldal, incorrect answer hiba. Próbálta párszor majd account locked. Azon kívül hogy elmehetnek az anyjukba mit lehet tenni? Mert a support válasza elég sokáig eltarthat, az acc meg lockolva van.
  • DragonKnight
    Ha nagyon nagyon hardcore vagy akkor talán két hét alatt max level leszel, egy karakterből. És ezt 8x megismételheted, persze ha nem single playert játszol hanem partyba is belépsz akkor ez az idő rövidül mert lesznek group tartalmak is amire elmehetsz. Én szintén a sztori miatt fogom nyomni sokkal lassabban olyan weekendwarriorként és úgy számolom mire az összes karit kitolom addigra eltelik majd egy év.....
  • Cnut
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    + a kreditek és dark/light pontok nullázódnak.
  • DragonKnight
    A trollvonat megtelt, már csak állóhelyek vannak :D
  • Spheriot
    Levonják az időt, viszont cserébe megtarthatod a karidat
  • Rubint
    Na jó, elejét veszem, hogy elharapózzon a dolog. Az az oldalnyi üzenet ott mindenkinek a hülyeségről szólt, én csak beszálltam. :)
  • olymind1
    Mikor nekiálltam a bétának rosszabbra számítottam, de nagyon kellemeset csalódtam benne, mikor egy pár órán belül rájöttem, hogy ez bizony a KOTOR-ok folytatás, aminek nagyon örültem, csak néha több ember szaladgál, auto mentés van, és egy online futó single játék, ahol némelyik küldetésekhez érdemes partiba csapódni.

Első nap 12 óra alatt egy Jedi Consular-ral eljutottam 12. szintig, aztán másnap áttértem a sötét oldalra.

2-3. napon összesen kb 24 óra alatt, 18. szinten fejezetem be a Sith Sorcererem úgy, hogy 2 kisebb mellék küldetést hagytam csak ki és megkaptam a hajóm is. Itt hagytam abba.

A többi bolygók sztorija és mellékküldetései milyen hosszúak időre illetve nagyok területre?

PvP NEM érdekel, csak PvE. Egy sztoriszálat vajon 1 hónap alatt végig lehet/tudok vinni?

Sith Inquisitor-on kivül melyik kariknak van még a legjobb története?

Válszokat előre is köszönöm.
  • pries
    Üdvözletem az uraknak, erről a "levonják a beta testeket ebből abból" dologról tud valaki valami official -t linkelni vagy ismételten csak trollkodnak a népek?
  • Cnut
    thx :)
    egyébként ezt lehet hogy ők is tudlák, ezért írtak csak "Slovaki"-t :)
  • Cnut
    kimegy nekik egy-két koki még a release előtt az biztos. főleg ha ebben a bérkommandó az illetékes!
  • DragonKnight
    Nekünk meg azt mondták a tekintetes képviselő urak hogy az adókkal mindenki jól jár erre tessék itt szopatják az eccerű fülkeforradalmárt....
    Node mindjárt felhívom a NER ellenségei bejelentésére szolgáló zűd számot osztán jól bemártom őket. Nem szeretnék most az EA helyében lenni, olyan dörgedelmes lebaszást fog kapni hogy még a nevét is elfelejti.
  • j0nNyKa
    kamu, mert nincs is olyan orszag, hogy szlovakia.
    (egyebkent nice post )
  • j0nNyKa
    en a skyrimes hotfixes verziot, azt hiszem, az csak 11.11a
  • Tatyla
    is,is :D
  • darth devil
    Ennyire jó a sentinel, vagy ennyire lámák voltak az enemyk? :D
  • Cnut
    Azt írta, hogy WoW accountot beszámítanak, nekem mondjuk nincs, de kedves tőlük.
  • DragonKnight
    Hmm akkor menedékjogot kell kérni Angliában ezt a diszkriminációt már nem lehet tovább tűrni...
    Remélem megadják vagy cancelt kell nyomjak az összes Angliából származó accountomra.....
  • Ozzyehh
    2 óra 10perc és ágyó szosöllájf again
  • Rubint
    Ne ragadd ki a környezetből azt a két sort. Úgy már értelmezhető lesz. :)
  • Cnut
    De nem mindenkinek!

"@Rickylee1991 SWTOR will be F2P to all but general beta testers and weekend beta testers from France, Germany, UK, Slovaki, Slovenia, Hungary because of tax issues. Premium item mall will be available to all players."
  • Omlás
    Driverből te melyiket használod ? 11.11c ?
  • Omlás
    Több helyen is írják, hogy összevont acc...
  • Ozzyehh
    Akkor én is áldozat vagyok
  • j0nNyKa
    haha teged atvertek, nincs is havidij
  • Bhalage
    nem az early accessbol vnojak, hanem az ELSO HAVIDIJbol olvasd mar el mit irtak! es ne terjessz remhireket, koszi
  • Bhalage
    FAQ?! olyat csak a nubok olvasgatnak d: