60870
  • rholas
    Szerintem törölték a karkit teljesen más szerverek vannak.
    Angolból most is csak 1 online még.
  • DieHard
    jupppppppijé. reszkesettek skywalker ősök!!!!!!!!! :D
  • [HUN]Crassus
    nah csináljak új karit vagy várjak...én szerverem offline
  • [HUN]Crassus
    pontosak baszki
  • [HUN]Crassus
    jó gémet!!
  • Rubint
    Megy az.
  • DragonKnight
    Már késik
  • Ozzyehh
    Mindenkinek jógémet
  • maniac001
    Késni fog tuti
  • DieHard
    My inside serves me well :)
  • [HUN]Crassus
    1 perc:P
  • t0xikus
    c3po
  • Ozzyehh
    annyi
  • DieHard
    3p?
  • [HUN]Crassus
    jaaa:P mondjuk azok a hülye fejesek nekem sem jönnek be amiket visel...,de azthiszem azt kilehet kapcsolni
  • a.carkey
    A sima jedi milyen? Karakter, vagy lószar a sztori, nyomi az egész?
  • TDC Geronimo
    21es vagyok, de mint mondtam lvl 10től csak pvpt tolok 1-2 class qtól eltekintve. Meghagyom releasere a tartalmat :)
  • Rubint
    A képességeivel semmi bajom. :) Én is azzal leszek. A sztorijával és a megjelenésével van baj. Legalábbis első blikkre.
  • [HUN]Crassus
    nana nagyon baba a consular! csak kikell tudni használni a képességeit!
  • j0nNyKa
    gero: 40-es szint mennyire van messze?
  • Tatyla
    valakinek akinek van sima nem preorderes accja amit megosztana elfogadnám kölcsön persze csak ha nem érdekli a teszt hétvége ,most nem kaptam de pár kasztot még kipróbálnék éles előtt...
  • j0nNyKa
    tegyük hozzá, hogy több olyanról hallottam, aki telefonálás után elégedetten távozott

sőt, igazából én vagyok az egyetlen, akinek még telefonálás után sem működik az acca :D
  • Rubint
    Ráadásul villámszórás helyett temérdek kis kavicsot szór az ellenfélre. Már azon gondolkozom, hogy karakternévnek egy örökzöldből idézzek:

Senkinemkovezmeg ("Senki nem kövez meg senkit, míg meg nem fújom ezt a sípot, világos?"
  • [HUN]Crassus
    jó ez egyértelmű volt csak belenéztema fórum első oldalába és azthittem nem így lesz:)
  • Rubint
    Trooper-rel legalább lehet nyomni kemény katonadumát (ami talán fun tud lenni), de Consular... hát komolyan mondom, szerintem tényleg az a legrosszabb a játékban. Az a baj, hogy még csak nem is szar, hanem semleges, ízetlen, sótlan. Csináltak volna inkább paródiát, vagy akár valami ZS-kategóriát, rájátszva a bénaságra... sokkal nagyobb fun lenne.
  • DragonKnight
    Nekem a Sith Warrior sztori tetszik legjobban eddig, a Mesterem egy igazi vadállat. De biztos ki fogom a többi karit is próbálni.
  • j0nNyKa
    szegény consular story-t mindenki úgy szidja mint a bokrot :(
    jk story-ja viszont egész jóféle, smuggleré alap cucc, trooper nekem so-so, sokak szerint epic
  • pries
    http://twitter.com/#!/Rockjaw/status/142665119455911936
  • Ozzyehh
    Nem érzitek úgy, hogy kezdenek elfajulni a dolgok?
  • Rubint
    Republic oldalon még gázabb a helyzet... az Inquisitor köröket ver a Sage-re sztoriban.
  • [HUN]Crassus
    akkor csak trollkodtak az emberek?:)
  • DragonKnight
    Ja sőt meg kell mert most kivették a kari generáló képernyőt a kliensből.
    Aki meg nem bétázott annak rolloznak egy premade-t
  • j0nNyKa
    agent story-ja jó, ha szereted a dupla-ügynökös beépülős thilleres story-kat

bounty hunter story-ja jó, ha szereted a "felelmekedek a semmiből, és nagyon odabaszok mindenkinek" típusú storykat

inquisitor story-ja (szerintem) pont a gyengébbek közül való
  • ShaiHulud
    ja es ha betaban elered a level 50-t akkor egyedi titlet is kapsz, amit a retailban utana mar nem lehet megszerezni. es lila-fekete color crystalt is.
  • a.carkey
    De csak azokat, emelyeket bal kezes egérrel kreáltad. :)
  • a.carkey
    Kemény szervert nyitnak jövő júniustól német, angol, olasz és ruszki playerek számára.
  • [HUN]Crassus
    WTF? meglehet tartani a béta karikat?
  • a.carkey
    Szerintem csak Kisnunfélegyházi nem rég megjelent könyvét vidd el nekik. Azzal kiváltasz két jedi consular akotmányt is. :)
  • Ozzyehh
    Orange Country Bioware ?
  • DragonKnight
    majd viszek nekik alkotmányt osztán mikor kikérdezem őket belőle, könyörögni fognak a gyors haláért.