60873
  • j0nNyKa
    most hogy leírtad, beléptem, és jön is egy új patch :D
  • t0Mi
    Én nem tartom olyan nagy ellenségnek a DPS métert, sőt.. csak értelmesen kell használni. Nálunk a guildben ha volt egy tipikus tank and spank fight, és valakinek alacsony volt a dps-e, akkor azzal megnéztük közösen, hogy mit csinálhat rosszul. Általában csak talent vagy skillsorrend hibája volt, utána már sokkal jobban ment neki, és a boss is lement. Ha ilyen nincs, csak azt fogod látni, h wipe-wipe. Persze én nem sírok érte, nem baj ha nincs, de nem hátrány, ha van.. :)
  • DragonKnight
    Egyetértek, én sok olyan guildban voltam ahol egyenesen tilos votl a DPS és combat log parse eredmények chatben történő publikálása. Ha kevés volt a dps akkor mentünk mégegyszer, ha az sem segitett a guild szintű farm indult azért hogy a gyengébb cuccal induló embereknek is legyen esélyük és igy a guild egészének...
    Ez sokkal jobban erősiti a guild közösségi részét mint akármi más. Igaz ehez az kell hogy ne legyenek vérpistikék a bandában, de azok amúgy is hamar ki lettek szórva.
  • TDC Geronimo
  • t0Mi
    Vége van.
  • TDC Geronimo
    Amúgy tegnapi patch note ott van launcherbe a tetején. Build notes feliratig tart. Ahhoz képest, hogy 17 megás volt elég sok minden került bele. Gondolom ma is kinyomnak valami kisebb fixet ha már áll szerver
  • TDC Geronimo
    Begyalogoltunk a republic bázisra és havert valamiért nem targetolta be de engem egyből 1 shotolt :D Ott szakadtunk rajta.
  • Torzonborz
    opvp rendszerről lehet tudni vmit ? egyáltalán van ilyen ?
    amire gondolok pl : hány szinttel kisebb ellent lehet büntetlenül legyakni , kapsz e pontot ha többször egymás után megfekszik , kiért mennyi pont jár stbstbstb
  • TDC Geronimo
    "I'm watching a 16man raid video where people wipe over and over again .... the problem is DPS. How are people going to be able to know who is slacking if you can't look at a DPS meter...

I vote they let us have Mods.

Thoughts?"

na ilyen emberektől dobom el az agyamat. Ki nem álltam más mmokba se azokat, akik a kibaszott dps meterre verték. Riftbe is, ahogy partyba megszólalt valamelyik pöcs vagy linkelte dps meteres szarságát hagytam is ott.
  • j0nNyKa
    papíron mindegyik class ugyanolyan erős role-okban, gyakorlatban meg majd meglátjuk

healerből szerintem merc nem lesz, csak sorc meg operative, tankból valszeg jugger lesz a legtöbb, és powertech talán kevés
  • j0nNyKa
    turretek brutálisak illumon, 3 lövés voltam egynek, és van vagy 400k hpja
  • Bhalage
    mondtam h kelleni fog a speeder kulonben gyalogolhatsz allo nap.
  • Bhalage
    amugy tankbol es healerbol van olyan h main/off vagy mindegyik class nagyjabol egyforman kepes a feladatot ellatni.
    teszem azt egy agent/inq/bh stb ugyanugy kepes gyogyizni ha olyan adv classa van vagy ugyanolyan jo tank a bh/SW/..?
  • TDC Geronimo
    Empire bázisról legyalogoltam republichoz Illumon. Hát baszott nagy a zóna. Előre látom, hogy imádni fogom :)
  • Bhalage
    aha!
  • tenca
    1. 3 shardot kombinálva kapsz matrix cube-ot. Azt teheted be a relic slotba.

2. Kaliyo - range tank
  • Bhalage
    kerdesek:

1. holocronokat felveve lett egy ilyenen h vmi red matrix holocron.
    lattam a sith templomnal lehet 3 ilyet combinalni, ezekbol mi lesz ? :D

2. i. agent elso kompanionja mi es mittud?
  • Rubint
    Pláne ha futok, mintha egy hullámot tolnék magam előtt.
  • Rubint
    Ehh... kimásztam pvpből... kérem vissza a látótávolság beállítást! Lehet, hogy jedi vagyok, de azt, hogy körülöttem 40 méterrel nő csak a fű, háááát...
  • 1Darton1
    Nem mindegy, hogy bétában vagy live-on unja meg?
  • Rubint
    Az 50-es nem az ő karaktere.
  • TDC Geronimo
    Az kijátszás, hogy elvittem 10ig questekkel, utána meg only pvp? Ja ok azt hittem több a tartalom benne :D
  • Aszuka
    szuper, köszi
  • Bhalage
    neked nem szar, h ennyire kijatszsod a game.t ? unatkozin fogsz megunod nem lesz uj benne :D azt lepattansz gyorsan :D
  • j0nNyKa
    minden hard mode 50es szintű, yep
  • Aszuka
    A hard mode black talon 50-es szintű?
  • DragonKnight
    No van egy topic a test fórumon, ahol lehet tippelni mi lesz az End of Béta event.
    Legmorbidabb tip ez szerintem:

"Servers will be brought down in 15:00 minutes to conclude Beta Testing. Thank you for your participation."

Tippeljünk mi is:

Én aludni fogok, vagyis inkább akkor fogok felkelni mikor a béta véget ér szóval várom azoktól a HC tesztelőktől a tippeket, akik kitartanak "till the bitter end".
  • Jabar
    másodszor megy el a netem nagy nehezen végigtolt nyertes köcsöglabda vége előtt.... szétbasz az ideg
  • Jabar
    Jópofa ez a craft.

A legyártott tárgyakat szétszedve fedezhetünk fel újakat, legtöbb esetben (lehet mindben) kettő vagy több félét is, majd az új tárgyat szétszedve szintén.
    Tovább most nem jutottam mert az istennek nem akartak hozni jó cuccot a companionjaim :D

A patchnote-ban olvasva még örültem hogy szétszedték missionoknál a metal/fabric küldetéseket ami jó, de hogy 5 missióból három companion gift, és ha szerencséd van akkor egy metal (sokszor két fabric), így nem csak abból szerencse játék hogy mit hoz vissza a küldetésről hanem hogy egyáltalán van értelmes küldetés vagy sem. :/
  • j0nNyKa
    yay!

tegnap pont ezzel a taggal, meg egy jazzy nevű juggerrel toltunk hard mode black talont, was fun :)
  • Betonfal83
    Köszönöm!Nem tudtam hogy meghívós a mostani hétvége is.. (nagyon nem zavar 10 napot már kibírok)
  • Fenrir
    Ha nem kaptál meghívót akkor nem is fog.
  • Betonfal83
    Hülye kérdés!Nekem tegnap óta nem villan fel a play gomb... vm ötlet?
  • BoneDragon
    Sőt, minden pvp item jóval olcsóbb lett.
  • BoneDragon
    Eddig a pvp vendornál az itemek 660 tokenbe kerültek, most pont a fele, 330.
  • Agamemnon
    Érezhetően gyorsítottak a fejlődésen, tegnap elkezdtem egy troopert, mert egyrészt a szerver, amelyiken a shadow-om volt, az offline, másrészt pedig nem akarom tovább vinni a történetét, és 2,5 óra alatt 8-as szintig jutottam. A kezdő terület még nagyon laggolt, de amint kiszabadult az ember onnét, máris játszhatóvá vált.
  • BoneDragon
  • Fenrir
    "nekem ez a rész tetszett mindig benne: "If you received the aforementioned email..."

Milyen levélről beszél ez? Semmilyen másikat nem kaptam soha tőlük.
  • a.carkey
    Ez szerintem az a fajta levél, amikor Mancika (a takarítőnő) küldi ki a választ, aki nem ért hozzá, csak szép, és fekete.
  • Fenrir
    Ez egy tök standard levél, én mindig ezt kaptam tőlük amikor a ticket-re válaszoltak.