60874
-
Van külön Cloth vendor.....ha megálsz szemben a pvp questadó géppel akkor jobbra/mögötted lesz -
craft-olni tudsz ill lvl20-on már van full pvp ruha (implantok is) -
Nemsokára 11 nap lesz :D Belegondolni is rémes :y -
Menj át másik oldalra és postolj onnan is képeket. Most megmondom ugyanez lesz -
ja és 3x tudtak megölni:P a pajzsos absorbokat meg ne is számoljuk amit pakolok 7 secente arra akit érek:) kecinagy noob vatyok:) -
Dns5000 #21525 Pvp vendor arul 14 meg 22es cuccokat vagy 23 nem emlekszem.
Ott a pvp automata mellet allnak az urallomason. Ha koztasasagi vagy meg ne vegyel :P -
Jaj, 10perc world down. :( -
nowan #21523 14-esként felesleges sokat foglalkozni vele. Túl gyorsan kinövöd. Egyébként heroic küldikből van a legtöbb esélyed rá. -
viszont az Athiss? vagy melyik instában a Sith öreg csóka bossnak nincs semmilyen látható vizuális effektje...így nemtudjuk kikerülni az AOE-t amit tol:(( nemtudjuk leverni,mert bedőlünk folyton..... -
el is hinném ,de szerinted miaráknak raktam be a Screenshotokat? háttérképnek? egy az egyben megmutatja,hogy iszonyat a különbség a két oldal közt... -
Ariakus #21520 Lvl 14-es Sith Sorcerer-ként honnan lehet armor-t szerezni? Csak questekből ad jófajtát? Mert pvp vendornál meg csak lvl 50-es cuccokat láttam. Más vendorok meg nem igen adnak semmi jó cuccot. Hányas szintűnek kell lenni, hogy a pvp pontjaidból a szintednek megfelelő cuccokat vehess? -
édesfijam add már össze a healing done+dmg done-t.....ÉN nemtehetek róla,hogy 8 faszkalap a csapaptársam:P -
Bhalage #21518 csak nem!? ebben a threadben is lezs mindig crassus fele pvp-vonyitas, mint a wowosban?
hagy aruljak el egy titkot, baszott nagy noob vagy nem csoda hogy mindig feltorlik veled a padlot. de azert megkimelhetnel minket....
-
Placebo. Mindig az az oldal a szar meg vesztes ahol épp játszol. Mindenhol így van. -
akkor jó:D
igazából azt nem értem,miért van az hogy állandóan borzasztóan sarkított különbségek vannak.....igazi szoros meccs nemnagyon van....csak durván szétalázás....azok a sebzéskülönbségek nagyon durvák -
legnagyobb!!! :DD -
nowan #21514 Én a birodalmi oldallal veszítek állandóan. Szóval nyugi. -
-
Véletlen lenne? nemhiszem 10 ből 8-9!!! pvp meccs vesztes kb ilyen különbségekkel....az elsőn az látható,hogy 2-3 értelmes köztársasági gyereken kívűl a többi kétbalkezes agyhalott....nézzetek meg azt a durva sebzéskülönbséget!
A 2. screenshoton pedig jön a "poén" mindezt heal nélkül!!,mert szinte egy dekagrammot nem healeltek izom DPS-ből megoldották!
Egy csapataban mozog szinte az összes ember náluk MINDENKI ismétlem MINDENKI tudja mi az objective és arra is fókuszál és csak úgy deafultba kanyarnélkül agyponbasszák aki arra téved...,mert mint írtam a mieinknek lövete nincs sem a PVP meccsről,sem a saját karakterükről sem semmiről:S:((
Más szereveren is ez van,hogy a birodalom játékosai ügyesebbek? vagy csak én nyultam bele?
-
Valahogy össze lehet hozni azt is, hogy egyáltalán ne legyen ilyen, bár lehet gépfüggő. Én pl. tudok taszkot váltani úgy, hogy feldobom a játék fölé a browser ablakot, pedig a game fullscreen-ben megy. -
alttab utan pedig gyorsabban renderel ujra, raadasul ugye meg azt a kicsit is eltakartak a toltokepernyovel
aprosag, de igenyes -
Ja meg nem tudom észrevettétek-e, de a december elsejei kliens óta már nem tölti be késve a textúrákat párbeszédeknél. -
erre vki ? próbáltam gúglit de nem találtam semmit. :( -
Nah pár meccsen direkt fiygeltem az Alderaan-i PVP pályán a légvédelmi ütegek gyorsabban tüzelnek a birodalomnak....
a két szélsőt egyszerre tekertük el 1 másodperces Fore-al a mieinknek majd 5-6 seccel később meglett a középső....ennek ellenére 565-ig egyformán tikkelt lefele a szám úgy ,hogy nekünk 2 torony tüzelt folyamatosan.
Írtam tickettet.....hátha elolvassák! Aki veszi a fáradtásgot sasolja meg!
Ja az ajtónyitogatós pályán pedig azthiszem az első folyosó után a birodalmiak a mi poppolós helyünkön éledtek:P mondanom sem kell mennyire esélytelen úgy lemenni az ajtókhoz.... -
Na javították a textúrabeállítást. Most már a high a high és nem fordítva. -
Ez a cikk megint elgondolkoztatott, hogy érdemes-e Merc-et indítanom. Viszont a Mercel való játék 14es szintig meg a sztori nagyon tetszett. -
healereknél sorrend nagyjából: Sorcerors > Operatives > Mercenaries
comparison of the healers -
DragonKnight #21503 Nyitva vannak a szerverek hajrá.
**UPDATE 12/3 8:40AM CST (14:40 London, 15:40 Paris/Berlin): The servers are available and ready for testing! Have fun out there! **
Tomorrow we will be taking the servers down for scheduled maintenance, and we anticipate them to be unavailable until 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin). Please watch this thread for any updates or new information.
-
mnorbi #21502 ugy értettem hogy hétfön itt 9 nap lesz , nem most -
DragonKnight #21501 A gond a cikkben van. Hétfő 5.-e vagyis 10 nap 0-órától meg egy kicsi estig mikor nyitnak a szerverek.
De gondolom a cikk író fordította a szöveg egy részét vagy az infó-t mert a teszt CST szerint 4.-én éjfélkor ér véget. az meg 11 nap. Bár kevesebb mivel éjféltől csak egy másodperc van 5.-ig.
De a egy a lényeg hogy az early 15.-én valamikor este fog kezdődni, erre számítson az aki akkor kezdi. -
DragonKnight #21500 Hmm nekem az sg szerinti countdown most per pillanat 11 nap 8:11:55..54..53..52..51 -
mnorbi #21499 nem vágom ebben a cikben az van hogy hétfő után még 11 nap az early , sg szerinti countdown szerint pedig 9 lenne.... most mi van -
DragonKnight #21498 Kiváncsi vagyok hogy a reatailclient könyvtárban lévő két darab Razer SDK API könyvtár milyen pluszt ad a Razer tulajoknak.... Vagy csak az új überbrutál drága SWTOR kiegek miatt van ott..
Erről beszélek: RzSDKEng.dll RzSDKMod.dll
-
ahelyett hogy jönnétek inni este.. szép. -
Amúgy meg kell mondanom nekem nem hiányzik az AA fullHD-ben 102es led tv-n nem zavaró, mondhatni minimális "recék" vannak csak az bőven belefér nekem 
-
hehe szintén :D -
Bhalage #21494 na 5ig vad skyrimezes :D -
A bezöldülős bug nálam megmaradt :D
Geronimo : Az a szerver ahol ti vagytok olyan totál fullon volt tegnap, hogy 2500+ voltam a listában szóval nem kreáltam karaktert :D Még ma esetleg megpróbálom :] IA-ra is kíváncsi vagyok lehet azt indítok :] -
viszont javították a pucér kompanion bugot :((
no more naked Jaesa
-
Viszont a warzone utáni group szétszedést nem csinálták még meg és van egy olyan érzésem, hogy launchra se lesz. Ez a legidegesítőbb dolog az egész játékban most jelenleg kb.