60869
  • Warden
    A mult hétvégén 20-ig vittem én is az assasint, mivel mindíg is jobban szerettem melee karakterekkel játszani nekem biztosan ez lesz az első karakterem.A története nagyon hangulatos igazi léperemős,tőrbecsalós,ármánykodós.Nagyjából mindent tudtam vele szólózni 17 en pedíg a 4 fős group quest eleje is ment(itt jegyezném meg hogy sokkal élvezetesebb a játék szerintem ha partyban játszol de akár mehetsz szólózni is ha oylanod van).Az első két flashpointban voltam vele ugyhogy az nem mérvadó de tanknak is használhatónak tűnik.

Nézegetve a skilljeit ill a tallentfáját dd re 7-31-3-ra gondoltam,tanknak pedíg 33-4-4tűnik használhatónak.Persze ez bőven változhat majd élesben kiderül.mindenesetre aki szereti a stealthes melee karaktereket annak biztos tetszeni fog.
  • Tyrpak
    Ja előzőből ami lehet, hogy nem volt érthető: stealthben odasétálok azért kell, mert egyik talent stealth után ad 50% force regen növekedést. Enélkül hamar kifogy az energy a sima trash spammeléssel is.
  • Tyrpak
    Ha a lvl 20 mérvadó, akkor az assassin szerintem a legjobb melee jelenleg.
    Mostani specem minden pont deception ágon, és pvp-ben is dark charge.

Pvp-ben, dark charge boostolva 55% armort ad, 5% dps veszteségért cserébe.
    Tank-ként is nagyon jól müködik, de nagy hátránya, hogy türelmes csapat kell hozzá, meg kell várniuk hogy stealth-ben odasétálok a mobhoz, és elnyomom a backstab + discharge-ot, utána már csak a companionok tudják lehúzni rólam a mobot.
    Ha valaki előbb elkezd lőni, vagy tipikusan, látom hogy repül az SW, akkor ott lehetnek gondok.
  • darth devil
    Assasinról mi a véleményetek? Mennyire jó tank és dd?
  • j0nNyKa
    szeretnem megkoszonni boncmester kolleganak a szuper estet, y
    tovabba a tenyt, hogy varhattam a taxijara fel orat a szakado esoben, es hogy itthagyott 2 bomba csajjal
    best swtor party ever
  • DieHard
    én sehol nem találom abban.
  • DieHard
    Köszönöm, nézem :)
  • TDC Geronimo
    Meglestem consulart. Hát ha republic oldalon lennék tuti azt csinálnék. Nagyon tetszik, ráadásul a szinkronhangja Nolan North <3

Lehet majd egy altnak becsúszik valamikor :)
  • j0nNyKa
    toxi antialkesz. es nem birja a piat.
  • TDC Geronimo
    preference menü
  • Rubint
    Jólvan, megtaláltam azt a crasht, már kezdtem örülni magamnak, hogy anélkül kell pvp-znem.
  • DieHard
    A questeknél az angol párbeszédeket lehet feliratoztatni?
  • TDC Geronimo
    Na itt egy shot max camera distanceval. Nem tudom te mit csinálsz, de én már alig látom karimat ezen a képen :D

• TDC Geronimo
    Ez nem az én videóm, de mindjárt csinálok egy képet ahol kimaxolom kamerát
  • [HUN]Crassus
    a te beállításod sem ennyire távoli ahogy látom
  • [HUN]Crassus
    megint nemtudok linkelni....,nade mi a trükk,hogy enynire kilehet zoomolni? nekem maxon van,de feleennyire tudok "kinézni" a karim mögé....valamit a user ini-ben kell mahinálni ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LUpgs8JmQc0#!
  • TDC Geronimo
    Biztos releasere jön mindkét gyártótól.
  • darth devil
    Egyszerűen nagyobb az nvidia lobbyja. Azokra optimalizálják elsősorban a játékot. Majd jön egy normális ati driver és jó lesz.
  • [HUN]Crassus
    :((
  • TDC Geronimo
    Azok a fránya atik... :p

Nem akarok belemenni itt semmiféle ati vs nvidia vitába, de hiába gyárt hardverileg jobb karikat az amd, mégis állandóan velük van a gond szinte minden játékban. Persze ez nem mentsége, de akkor is. Nekem egyszer volt atim, de nem is lesz többet.
  • [HUN]Crassus
    taris az a bolygó ami roncsokból áll? nah az valami cefett módon szaggat....nem vágom,remélem release-re nem lesz szaggatás...6950/8giga ram mem nem kéne
  • TDC Geronimo
    Na közeledünk :)

Today we are announcing that the Pre-Launch Guild Program for Star Wars™: The Old Republic™ has come to an end. Guilds that have met the prerequisite of having four members redeem their Pre-Order Codes at our Code Redemption Center are now locked for transfer into the game in time for our December 20th launch.

If your guild has qualified for import, you can expect to receive an email at some time over the next several days. This email will give you further details on how to check the status of your guild as well as further details about how to join your guild once you’re in the game. Your email will also tell you which server your guild has been assigned to, so you will know which one to select when Early Game Access begins. While we will do everything we can to ensure that your Allies and Adversaries are on your server with you, we can’t necessarily guarantee that every guild will see their Allies and Adversaries on their server with them.

We want to thank each and every one of you who took part in the program, and we look forward to seeing you all in the game!

• TDC Geronimo
    zene is idegesítő meg a kameranézet is :y
  • TDC Geronimo
    2 összehasonlító videó Eternity vault első bossáról

Régi build

Új build

Állítólag nehezebb lett jóval. Még nem néztem meg őket.
  • Rubint
    Szerveszünter intermezzo:

http://www.funswitcher.com/sound/the-imperial-march/
  • Rubint
    De legalább csinálja. :D

Elég könnyű kimozogni belőle egyébként, kivéve ha kapsz egy jófajta cc-t.
  • [HUN]Crassus
    Mortar wolley:P
  • Rubint
    Lesz ez még jobb is egyébként. :) Én már lattam 12-es Vanguardot 250k dmg-et kitolni.
  • Tyrpak
    Keress olyan páncélt, ami modolható.
    Először black talon dob ilyet, ami ráadásul szép csuklyás.
    Aztán valamelyik elit küldi is ad.
    Végül pedig a social vendor árul olyat, ami üres (én olyan sapit hordok most)

És ezek után ha kinövöd csak annyit kell csinálni, hogy a medálokért modot áruló vendornál, pl a fővárosban veszel bele új armoring modot.
    Vagy leszarod, mert úgyis 2 szintenként lecserélődik a teljes cuccod.

• TDC Geronimo
    A másik meg, hogy nem kell csodákat várni itt még az emberektől warzonekban. 90%a most ismerkedik még csak a játékkal, sok embernek első alkalmak egyike. Máshol évek múlva is tele van ilyenekkel a játék, akkor itt ne várj mást, amikor még meg se jelent a játék.
  • Rubint
    Sokan maszatolnak, ez tény.
  • Rubint
    Igaz! Tapasztalat. :) Bár azért vannak jobb meccsek is, pláne ha legalább egyvalakivel együtt dolgozol.
  • [HUN]Crassus
    kk elhiszem,de mint mondtam a bazinagy különbséget nem értem ilyen 30-50k sebzős emebrek tömkelege van nálunk empiore oldaklon meg 100-150k....
  • Dns5000
    Pvp vel iszonyat gyorsan lehet fejlodni vagy 3-4x gyorsabb mint a questeles, es penzt is ad rendesen.
    Nem biztos, hogy jo ez igy.
  • Rubint
    fegyver 14,24
    armor 20,40
  • [HUN]Crassus
    Van külön Cloth vendor.....ha megálsz szemben a pvp questadó géppel akkor jobbra/mögötted lesz
  • Jabar
    craft-olni tudsz ill lvl20-on már van full pvp ruha (implantok is)
  • TDC Geronimo
    Nemsokára 11 nap lesz :D Belegondolni is rémes :y
  • TDC Geronimo
    Menj át másik oldalra és postolj onnan is képeket. Most megmondom ugyanez lesz
  • [HUN]Crassus
    ja és 3x tudtak megölni:P a pajzsos absorbokat meg ne is számoljuk amit pakolok 7 secente arra akit érek:) kecinagy noob vatyok:)