60871
-
te valami hatalmas... ö... FURCSASÁGOKAT beszélsz, mert ilyeneket soha senki nem tapasztalt. -
wtf? -
ShaiHulud #21605 bena vagy. te vagy a leggyengebb lancszem viszlat. -
rholas #21604 Nem az a baj hogy nem tudom ezeket használni hanem a dps kevés. 200es sebséssel napikig löhetem.
Azt a bugot már megszoktam ha magamat healelném és sith van a targetben akkor öt healeli. Hát ilyen ez.
-
Kuen #21603 Barátom, válassz másik játékot, ez Neked túl bonyolult, azt hiszem. -
Én is Jedi Sage DPS-t tolok, de warzoneban általában nekem van a legnagyobb vagy az egyik legnagyobb dps-em. Egy ugrással ott vannak melletted: ne engedd őket odaugrani, vagy ha ott vanak távolodj el. Force Stun, Telekinetic Throw, Force Wave, Force Speed, stb. Lehet, hogy a kedves kolléga nem tudja hogy kell vele játszani. -
rholas #21601 Beta hétvége tapasztalatok.
Föleg PVPztem erre voltam kiváncsi mivel PVP szerver lett volna ahova megyek.
A Jedi Sage DPS ága tetszett meg mint régi caster és gondoltam ez majd mint távolsági dolog teljesen ok lesz. Hatalmasat tévedtem. A távolság itt kb semmit nem jelent azok a classok amik "közelharciak" egy ugrással ott vannak mellettem.
A DPS ág dpse kritikán aluli. Én olyan 160-250 max 270 dmg tudtam de volt aki azonos vagy kisebb szinten a 2500-3500 dmg is elért ellenem.
A nagyobbik gondom hogy minden skillem castolós és meg kell állni vele igy igazából nincs sok esélyem. Hiába na ez csak papir. Gondoltam akkor majd healelek hát ott is a 600 volt a max nagyon ritkán mig valami ledobott robot olyan 3000 felett healelt rajtam.
10-16 ig csak PVPztem mikor lehetett közben azért questeztem is hogy legyen gear.
A játék még mindig tele van bugoggak föleg a térkép vagy hogy nem mutat valamit. Sokszor elöfordult hogy Void on nem tudtunk kijönni mert az energia fal nem engedett vagy kinyilt 1 secre és utána vissza. Ekkor kiirta hogy hagyjam el a zónát vagy kirak. Kirakott. A playerek nagy része a 2 kardos jedi meg a commandó kb.
-
Natasha Little -
Bhalage #21599 sith* afkorsz -
Bhalage #21598 female with warriornak ki a voice actorja? gecijo munkat vegzett es kellemes hangja van!!!! -
thx. -
dehát le lett írva hogy user interface.. ah.. na jó
preferences > User Interface > Converstaion rész > Display Subtitles for Converstaions -
DieHard #21595 Hát én már mindehol keresetem :S -
DragonKnight #21594 Lehet benne van a user interface beállitások között.... -
DragonKnight #21593 Nincs.
Csak annyi hogy 5 napot szinte biztos nem, de minimum 1 napot szinte biztosan.
Amúgy meg nem nagyon lehet már előrendelni csak az Originen keresztül igen drágán.... -
hello,
valahol van info arrol, hogy ha most rendelem elo, akkor pontosan mennyit kapok az early access-bol? -
heesh #21591 Lehet, van rá beállítás, nem emlékszem pontosan hol, de az előző hétvégén én is bekapcsoltam. -
DieHard #21590 21554re valaki? -
mnorbi #21589 20 ig vittem mind 3 at , ez 22 es skill , köszi ! -
Aszuka #21588 nem tudok angolul, de úgy hiszem, hogy a Commandósnak a cc-je ez Concussive Round, lehet hogy tévedek -
egyébként van itt valaki rajtam kívül, aki még mindig nem fér hozzá az accountjához? 
azon gondolkozom, hogy kinyomtatom a sablon emaileket, amiket a bioware supporttól kapok, és kitapétázom vele a szobámat. -
mindenesetre van neki 1 perces cdje. -
mnorbi #21585 az hogy van hogy scoundrellenk 2 cc je is van ami 1 perces , jedi sagenek 1 db ami mindenre jo.. commandonak egyse , és messze a legroszabb healer a három közül....
evvel a scoundrel max szinten hard instaba kb nélkülözhetetlen lesz , ahogy én látom a másik 2 vel szemben de a commando labdába se rug -
Boncmester #21584 Huh, megnyugodtam, mert Ivettel neccesebb lett volna :) -
ó lol, pedig párszor leivetteztem, és még örült is neki :D
izé. :D -
jahm úgy néz ki szép kis gankfest lesz ennek hiányában :( -
Boncmester #21581 Mármint Ivett a vaskapuban volt, nem a Dobozban. -
Boncmester #21580 De Ivett nem is volt ott velünk az este. Iza volt. Vagy mivan? -
majd Ivett elmeséli, én inkább nem kommentálnálak :DD -
Boncmester #21578 Ja, élsz bazzeg, jólvan :D
Nem tudtam, mi a faszom történt már. Kb onnan, hogy lementünk a dobozba, elromlott a merevlemez, és nem írt semmit :D -
Eddig nagyon úgy néz ki, hogy érdemi opvp az úri közönség érdeklődésének hiányában itt is elmarad. :) -
egyébként :#21482
erről most tényleg nem tud senki semmit ? nincs semmi szabályrendszer opvp-re ? -
"es hogy itthagyott 2 bomba csajjal"
nincs kép -> nem hisszük el :D -
viszont ha a robot companiont (amit a hajóval kap az ember) küldöd elsőként crew missionra akkor a másikat nem engedi, ha fő companiont akkor engedi a robotot is, elég idegesítő, főleg ha nem egyforma ideig tartanak a missionok. -
na még egyszer :D
-
Következő ládikóban kredites táska mellett:
Azért itt már érezhetően hosszabb a küldetés ideje :D
-
Slice-al szedtem egy Bioanalysis küldetést:
Ami lényeges, hogy egy küldetéssel hoz compound-ot és sample-t is. -
Nekem is az assassin a kedvencem, minden mmo-ban ahol csak lehet azt indítok, de itt nem, mivel iszonyat módon nem tetszik a dupla pengés fénykard! Kár hogy így lekorlátozták hogy az assa nem használhat sima fénykardot, nem is értem ennek mi értelme volt. -
Boncmester #21569 Mert senki nem jött le tegnap pofánbaszni téged, pedig kellett volna szerintem. Tuti megérdemelted.
Hol van Jonnyka? Vhol elveszetettem tegnap este :D Mármint őt :) -
t0xikus #21568 miért érzem azt, hogy itt előfordulnak szájkaratés emberek?:DDD