60871
  • j0nNyKa
    te valami hatalmas... ö... FURCSASÁGOKAT beszélsz, mert ilyeneket soha senki nem tapasztalt.
  • [HUN]Crassus
    wtf?
  • ShaiHulud
    bena vagy. te vagy a leggyengebb lancszem viszlat.
  • rholas
    Nem az a baj hogy nem tudom ezeket használni hanem a dps kevés. 200es sebséssel napikig löhetem.
    Azt a bugot már megszoktam ha magamat healelném és sith van a targetben akkor öt healeli. Hát ilyen ez.

• Kuen
    Barátom, válassz másik játékot, ez Neked túl bonyolult, azt hiszem.
  • N1ggA
    Én is Jedi Sage DPS-t tolok, de warzoneban általában nekem van a legnagyobb vagy az egyik legnagyobb dps-em. Egy ugrással ott vannak melletted: ne engedd őket odaugrani, vagy ha ott vanak távolodj el. Force Stun, Telekinetic Throw, Force Wave, Force Speed, stb. Lehet, hogy a kedves kolléga nem tudja hogy kell vele játszani.
  • rholas
    Beta hétvége tapasztalatok.
    Föleg PVPztem erre voltam kiváncsi mivel PVP szerver lett volna ahova megyek.
    A Jedi Sage DPS ága tetszett meg mint régi caster és gondoltam ez majd mint távolsági dolog teljesen ok lesz. Hatalmasat tévedtem. A távolság itt kb semmit nem jelent azok a classok amik "közelharciak" egy ugrással ott vannak mellettem.
    A DPS ág dpse kritikán aluli. Én olyan 160-250 max 270 dmg tudtam de volt aki azonos vagy kisebb szinten a 2500-3500 dmg is elért ellenem.
    A nagyobbik gondom hogy minden skillem castolós és meg kell állni vele igy igazából nincs sok esélyem. Hiába na ez csak papir. Gondoltam akkor majd healelek hát ott is a 600 volt a max nagyon ritkán mig valami ledobott robot olyan 3000 felett healelt rajtam.
    10-16 ig csak PVPztem mikor lehetett közben azért questeztem is hogy legyen gear.
    A játék még mindig tele van bugoggak föleg a térkép vagy hogy nem mutat valamit. Sokszor elöfordult hogy Void on nem tudtunk kijönni mert az energia fal nem engedett vagy kinyilt 1 secre és utána vissza. Ekkor kiirta hogy hagyjam el a zónát vagy kirak. Kirakott. A playerek nagy része a 2 kardos jedi meg a commandó kb.

• j0nNyKa
    Natasha Little
  • Bhalage
    sith* afkorsz
  • Bhalage
    female with warriornak ki a voice actorja? gecijo munkat vegzett es kellemes hangja van!!!!
  • Sáska
    thx.
  • j0nNyKa
    dehát le lett írva hogy user interface.. ah.. na jó

preferences > User Interface > Converstaion rész > Display Subtitles for Converstaions
  • DieHard
    Hát én már mindehol keresetem :S
  • DragonKnight
    Lehet benne van a user interface beállitások között....
  • DragonKnight
    Nincs.
    Csak annyi hogy 5 napot szinte biztos nem, de minimum 1 napot szinte biztosan.

Amúgy meg nem nagyon lehet már előrendelni csak az Originen keresztül igen drágán....
  • Sáska
    hello,

valahol van info arrol, hogy ha most rendelem elo, akkor pontosan mennyit kapok az early access-bol?
  • heesh
    Lehet, van rá beállítás, nem emlékszem pontosan hol, de az előző hétvégén én is bekapcsoltam.
  • DieHard
    21554re valaki?
  • mnorbi
    20 ig vittem mind 3 at , ez 22 es skill , köszi !
  • Aszuka
    nem tudok angolul, de úgy hiszem, hogy a Commandósnak a cc-je ez Concussive Round, lehet hogy tévedek
  • j0nNyKa
    egyébként van itt valaki rajtam kívül, aki még mindig nem fér hozzá az accountjához?

azon gondolkozom, hogy kinyomtatom a sablon emaileket, amiket a bioware supporttól kapok, és kitapétázom vele a szobámat.
  • j0nNyKa
    mindenesetre van neki 1 perces cdje.
  • mnorbi
    az hogy van hogy scoundrellenk 2 cc je is van ami 1 perces , jedi sagenek 1 db ami mindenre jo.. commandonak egyse , és messze a legroszabb healer a három közül....

evvel a scoundrel max szinten hard instaba kb nélkülözhetetlen lesz , ahogy én látom a másik 2 vel szemben de a commando labdába se rug
  • Boncmester
    Huh, megnyugodtam, mert Ivettel neccesebb lett volna :)
  • j0nNyKa
    ó lol, pedig párszor leivetteztem, és még örült is neki :D
    izé. :D
  • Torzonborz
    jahm úgy néz ki szép kis gankfest lesz ennek hiányában :(
  • Boncmester
    Mármint Ivett a vaskapuban volt, nem a Dobozban.
  • Boncmester
    De Ivett nem is volt ott velünk az este. Iza volt. Vagy mivan?
  • j0nNyKa
    majd Ivett elmeséli, én inkább nem kommentálnálak :DD
  • Boncmester
    Ja, élsz bazzeg, jólvan :D
    Nem tudtam, mi a faszom történt már. Kb onnan, hogy lementünk a dobozba, elromlott a merevlemez, és nem írt semmit :D
  • 0Fritz0
    Eddig nagyon úgy néz ki, hogy érdemi opvp az úri közönség érdeklődésének hiányában itt is elmarad. :)
  • Torzonborz
    egyébként :#21482
    erről most tényleg nem tud senki semmit ? nincs semmi szabályrendszer opvp-re ?
  • Torzonborz
    "es hogy itthagyott 2 bomba csajjal"

nincs kép -> nem hisszük el :D
  • Jabar
    viszont ha a robot companiont (amit a hajóval kap az ember) küldöd elsőként crew missionra akkor a másikat nem engedi, ha fő companiont akkor engedi a robotot is, elég idegesítő, főleg ha nem egyforma ideig tartanak a missionok.
  • Jabar
    na még egyszer :D

• Jabar
    Következő ládikóban kredites táska mellett:

Azért itt már érezhetően hosszabb a küldetés ideje :D

• Jabar
    Slice-al szedtem egy Bioanalysis küldetést:

Ami lényeges, hogy egy küldetéssel hoz compound-ot és sample-t is.
  • Witcher
    Nekem is az assassin a kedvencem, minden mmo-ban ahol csak lehet azt indítok, de itt nem, mivel iszonyat módon nem tetszik a dupla pengés fénykard! Kár hogy így lekorlátozták hogy az assa nem használhat sima fénykardot, nem is értem ennek mi értelme volt.
  • Boncmester
    Mert senki nem jött le tegnap pofánbaszni téged, pedig kellett volna szerintem. Tuti megérdemelted.
    Hol van Jonnyka? Vhol elveszetettem tegnap este :D Mármint őt :)
  • t0xikus
    miért érzem azt, hogy itt előfordulnak szájkaratés emberek?:DDD