60870
  • Jabar
    lvl20-on volt kb 3k kreditem, ahozképest csak meglett egyből lvl 25-el :D

• Jabar
    Amúgy nekem is rengetegszer beragad az Unload bh-val percekre akár, marha idegesítő.

• ShaiHulud
    jo nagy bena vagy, csak akkor igy nem kene fikaznod a jatekot...
  • j0nNyKa
    pont ezen gondolkozom, szerintem ennyire buta nem lehet, úgyhogy simán trollkodik
  • TDC Geronimo
    :DDD első mondatán már szakadtam

• s0n1c
  • Warden
    A SI kardszerzése abból áll hogy miss intrika odadob egyet neszebazmegittegykard.
  • j0nNyKa
  • rholas
    Térkép bug futsz, a térkép félig látható és ha ekkor kapsz pvp meghivást mikor vége a meccsnek a térkép nem mutat semmit.
    Ha megölsz valakit az aktiv skill még megy tovább. pl Jediként éppen futott akkor a levegö effekt még megy elötte mikor már meghalt.
    PVP Void nem nyilik az energiaval mindenféle változatban. Az elöbb kb 5 en maradtunk ott és nem lehetett kimenni.
    A leirt companion gear összehasonlitás.
    Jedi Sage föszál guest nem mutatja se a térkép se a minimap.
    Questek amiket nem mutat a térkép.

Hirtelen ennyi és nem olyan ez hogy valahol a 4x. szinten nincs meg valami.
  • [HUN]Crassus
    jaja ty!!!
  • j0nNyKa
    jk tökugyanaz, csak egy picivel arrébb a térképen
  • TDC Geronimo
    Ja és a lightsaber megszerzése messze consularnál volt a legjobb és SWnél a leggázabb szerintem. JKt mondjuk nem láttam. Imádom ezt a játékot <3

• TDC Geronimo
    Na mivan láttad a képemet tegnap? Be sikerült már állítani a kamera távolságot? :D
  • TDC Geronimo
    Uh tovább olvastam hszeid. Asszem ezek után meg se szólalok... :D
  • TDC Geronimo
    Azért az a kijelentés, hogy tele van bugokkal elég erős... Most toltam le consularral főbolygót és egyetlen egyszer tűntek el térképről cuccok, amit UI újratöltéssel megoldottam. Ez volt az egyetlen "hatalmas" bug, amivel találkoztam. MMO ilyen jó állapotban még nem jelent meg, sőt, ami nem mmo még azok között is ritka az ilyen.
  • Warden
    Úgytűnik ez a játék nem elégíti ki az igényeid.Sokat kell olvasni questelés közben-mindíg vesztesz pvp-ben és a a mapról sem lehet linkelni ami azért egy mmo ban alapfeltétel.szerintem várd meg a gw-2 őt ott biztos nem lesznek ilyen bosszantó hibák.addig is jó wowozást kíván neked a blizzard.
  • j0nNyKa
    egyre nagyobbak, így egyre hosszabbak is időben (quesh kivétel)
  • Chris
    Powertech BH mennyire életképes pvp-ben?
  • rholas
    Most jöttem rá hogy lehet adni felszerelést a companionak is.
    Olyan hamar meghalt és néztem volt valami ami átváltotta szinét és akkor látom hogy rá lehet adni.
  • olymind1
    general tesztereknek még mindig áll a kérdés: PvE-ben a Sith-ek oldalán, területre mekkorák a többi bolygók, illetve időben hogy viszonyulnak az első kettőhöz?
  • j0nNyKa
    foglaljuk össze: te kitaláltad, hogy nyilvánvalóan kisebbet sebzel / healelsz, mint mások, ezért nekiálltál körbe rohangálni a warzone-ban, és csodák csodájára még ki is kaptatok
    ergo szar a játék

végülis... jjjjja.
  • rholas
    Hmm 1078 willpower. Bár bugos volt a PVP mindenkinek 0 pontja volt a végén. Az elején még harcoltam de 2-3 meccs után inkább csak futkostam a pályán igy is megadta a pontot. Gyözni ugyse tudtunk soha.
    Igy fel sem tünt hogy ha lövök az nem csak 300 as lesz.
  • darth devil
    Amikor belépsz a warzoneba a statjaid boostot kapnak. Ennyi.
  • [HUN]Crassus
    HP+meglévő spelljeid 50-esnek számítanak....
  • j0nNyKa
  • Rubint
    Warzone buffal. A hp-d is 10ezer fölött van Warzone-ban, épp emiatt.
  • rholas
    De hogy lehetnék már 50es mikor csak 16os vagyok PVP-ben?
  • darth devil
    Hát megnéztem az assát, rájöttem, hogy ez nem az én classom. :D Marad a szenvedősebb jugger. De kösz az infokat.
  • [HUN]Crassus
    nyiss karilapot:P vagy nem esett le miért ütnek rád 1500-3000-ket illetve healelsz te is 2000-5000 ket miközben PVP zel?
  • [HUN]Crassus
    PVP-ben mindenki 50-es......így a főtulajdonságaid is boostoltak.
  • [HUN]Crassus
    amit utálok,hogy nyomok egy force stunt amiből a 99% "trinktezik"/kijön belőle a 2 perces CD-vel/ majd nyomatok egy force lift CC-t...,hogy ott szopódjon benne míg felgyógyítom magam vagy objective-et tekerek:P VISZONT a 99% hótziher,hogy azt a levegőben lebegő enemyt kezdi el ütni így baszhatom a CC-met:P Felfogom ezt a tapasztalatlanságnak,hogy lövetük sincs a srácoknak az ám KÚÚÚÚÚÚÚRVA HASZNOS ,hogy ott lebeg az illető így freeben lehet tekerni objective-et!
    Pár hónap és nemnyúlnak majd hozzá-remélem:D

kb. olyan mintha WOW-ban mindenki a sheep-elt CC-zet targeten kezdne bedig az badarság! azt kell hagyni utóljára ugyi:P:)
  • rholas
    Szép video de hogy van neki 1100 willpower mikor nekem csak 200 van?
    lvl16.
  • rholas
    Olyan egyszerü kis dolgok hiányzonak mint pl a térkép egy adott pontját belinkelni a chatbe ha valaki keres valamit.
  • j0nNyKa
    így van, ez is hiba, nem is szar beállítás :D

még még, írjad csak a tapasztalataidat, jók nagyon :D
  • s0n1c
    lvl 50 sage pvp

• s0n1c
    lvl 18 sage pvp

• nowan
    Kérlek írj még a tapasztalaidról!
  • rholas
    Az is hiba még ha a companionnak kell valami ruha és átkapcsolsz rá az inv mutatja hogy neki jó de a fökarival hasonlitja össze.
  • mnorbi
    abban iagaza van hogy mindenki commando vagy 2 kezess jedi , ez igaz , ez a 2 class teszi ki classok 65 % kat , nezzetek ra servereken /who val..
  • j0nNyKa
    te valami hatalmas... ö... FURCSASÁGOKAT beszélsz, mert ilyeneket soha senki nem tapasztalt.